User
Pass
2FA

[FIXED] Envenom and Nature Resistance.
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message27689
Neverfear

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-05-2012 18:35)

Votes: 16

Post Posted: 20-02-2011, 19:40:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am gasit nimic la patch notes, cum ca s'ar fi modificat ceva la envenom.
Nu stiu 100% sigur, dar cred ca e lafel.
Voi decideti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Iinsane

[Mentaly Unstable]

(since 22-02-2013 20:53)

Votes: 8

Post Posted: 20-02-2011, 20:07:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
[...]s-a schimbat sistemul de resistance acolo, cautati info exacte despre spell resist pe cata sa vad exact[...]
e bine, ca amandoi intelegeti bine ce ar trebui sa faceti ...
Cantstopme wrote:
nu s-a schimbat frate nimic la envenom.

Neverfear wrote:

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2011 20:38)

Votes: 22

Post Posted: 20-02-2011, 20:31:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iinsane wrote:
Shocker wrote:
[...]s-a schimbat sistemul de resistance acolo, cautati info exacte despre spell resist pe cata sa vad exact[...]
Cantstopme wrote:

Neverfear wrote:
esti iremediabil omule.. DC MAI INCERCI CAND S-A DOVEDIT BUGU??? Date-n *** de *** in**ct, f***tzi m***ti m**i de po**n*r nu mai incerca sa imi strici mie topicu cu ambitia ta prosteasca. Dute d*q si mori in alta parte ca deja imi faci nervi. DC MAI INSISTI??? Vrei sa dovedesti cat de r***rdat esti??? NU PRICEP ACUM PE CE TE MAI BAZEZI?? CE ARGUMENTE MAI AI??? DACA VREI SA FI DUR CAUTA TU CE S-A SCHIMBAT LA ENVENOM NU MAI COMENTA CE ZICEM NOI. Nici un om in istoria omenirii nu cred ca, dupa ce i s-au adus dovezi CLARE, CONCRETE SI CE MAI VREI TU, EL TOT INSISTA IN PROSTIA LUI CU CEVA PT CARE NU ADUCE NICI UN ARGUMENT IMPOTRIVA. Te rog frumos da-ti FOC !
EDIT: TE ROG FRUMOS IINSANE, ADUMI O DOVADA CA S-A SCHIMBAT ENVENOMU IN CATA, PANA ATUNCI RAMANE BUGUIT IM**CI*ULE

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

0 0

Back to top
Iinsane

[Mentaly Unstable]

(since 22-02-2013 20:53)

Votes: 8

Post Posted: 20-02-2011, 20:41:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cantstopme wrote:
esti iremediabil omule.. DC MAI INCERCI CAND S-A DOVEDIT BUGU??? Date-n *** de *** in**ct, f***tzi m***ti m**i de po**n*r nu mai incerca sa imi strici mie topicu cu ambitia ta prosteasca. Dute d*q si mori in alta parte ca deja imi faci nervi. DC MAI INSISTI??? Vrei sa dovedesti cat de r***rdat esti??? NU PRICEP ACUM PE CE TE MAI BAZEZI?? CE ARGUMENTE MAI AI??? DACA VREI SA FI DUR CAUTA TU CE S-A SCHIMBAT LA ENVENOM NU MAI COMENTA CE ZICEM NOI. Nici un om in istoria omenirii nu cred ca, dupa ce i s-au adus dovezi CLARE, CONCRETE SI CE MAI VREI TU, EL TOT INSISTA IN PROSTIA LUI CU CEVA PT CARE NU ADUCE NICI UN ARGUMENT IMPOTRIVA. Te rog frumos da-ti FOC !
EDIT: TE ROG FRUMOS IINSANE, ADUMI O DOVADA CA S-A SCHIMBAT ENVENOMU IN CATA, PANA ATUNCI RAMANE BUGUIT IM**CI*ULE

nerdrage ? ori detii tu forumul asta si nu stiu eu ....

oricum, eu am vrut doar sa iti deschid ochii ca nu cauti bine, ceea ce cauti ...

apropo, "dovezile" tale, alea de pe blogu lu` Hydra sunt tot de pe cataclysm, doar ca Zohll a venit cu poze ...

deci, ajungem iar la asta:
Shocker wrote:
Ce a postat zohl e de pe cataclysm, s-a schimbat sistemul de resistance acolo, cautati info exacte despre spell resist pe cata sa vad exact, nu am timp sa caut acum

0 0

Back to top
Cantstopme
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2011 20:38)

Votes: 22

Post Posted: 20-02-2011, 20:46:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iinsane wrote:
Cantstopme wrote:

nerdrage ? ori detii tu forumul asta si nu stiu eu ....

oricum, eu am vrut doar sa iti deschid ochii ca nu cauti bine, ceea ce cauti ...

apropo, "dovezile" tale, alea de pe blogu lu` Hydra sunt tot de pe cataclysm, doar ca Zohll a venit cu poze ...

deci, ajungem iar la asta:
Shocker wrote:
Ce a postat zohl e de pe cataclysm, s-a schimbat sistemul de resistance acolo, cautati info exacte despre spell resist pe cata sa vad exact, nu am timp sa caut acum
da iinsane, s-a schimbat SISTEMUL DE RESISTANCE, nu s-a schimbat felul in care poisonurile sunt afectate de resistance si ENVENOM nu. Gandesti??
EDIT: Tu chiar la orice bug report unde lumea vine cu dovezi, sari tu si zici NU E ASA, SUNT IINSANE P***STU SI STIU CA NU E ASA PT CA ALTFEL AS FI DOMINAT IN WOW. Inceteaza sa mai fi un mancator de kkt

Shocker wrote:
daca eu iti spun ca trebuie sa imi faci o rugaciune in fiecare seara ca sa joci aici, o faci sau iti cauti alt server

Last edited by Cantstopme on 20-02-2011, 20:48:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Neverfear

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-02-2011, 20:48:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iinsane wrote:
Shocker wrote:
Cantstopme wrote:

Neverfear wrote:

Off... nu am zis ca nu s'ar fi modificat Resistul in general...
Am spus ca nu s'a modificat envenom...deci, daca acum (4.0.6) nu e afectat de resist (si nu s'a modificat deloc din 3.3.5) => ca nici in 3.3.5 nu era afectat de resist.
Te rog, nu mai posta.
Cred ca tu singur ai umplut 2 pagini aici, si ingreunezi procesul de fix al bugului.
Iti multumesc.

0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 20-02-2011, 21:03:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neverfear wrote:
ca nici in 3.3.5 nu era afectat de resist.

proof? si eu spun ca bladestorm ar trebui sa dea arcane dmg.. dar deh.. nam dovada

0 0

Back to top
Neverfear

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-02-2011, 21:14:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OK, eu renunt, imi bag $%^#%@^# in ea de treaba...
Sunt prea multi bagatori in seama.
Stati si voi pe un stream, daca nu va merge wow'u, nu mai postati aiurea.
Faceti cum vreti.
Dar dc dumnezeu crezi ca ar fi modificat envenomu, sa nu mai fie afectat de resist?
Sefu' de la blizz nu e ruda cu mama, si nu i'am dat 823482834832$ pt un favor. Deci nu vad de ce ar fi modificat (luand in calcul ca ar fi fost afectat de resist).
Tu gandesti ceva, sau ai postat doar ca ti s'a sculat tie sa postezi?

0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

(since 17-11-2011 20:20)

Votes: 7

Post Posted: 20-02-2011, 22:38:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

haideti sa o luam logic

toate atacurile clasificate drept melee care dau damage magic sunt supuse resiturilor.
ori in mod binar (adica ori e rezist total ori nu e rezist deloc) precum judgementurile si sealurile de la paladin

ori e rezist "obisnuit" adica ori total ori partial, cum sunt frost strike si scourge strike

de ce ar fi envenom mai cu mot? in timp ce toate clasele (inclusiv hunteri) care au spell damage sunt obligate (in afara de palas) sa pune cel putin 75 de spell penetration ca sa dea dmg full?

de ce e envenom mai speciala? pt ca nu este.
envenom mereu a fost afectata de rezistenta, si poti tu frumusel sa te duci acum la orice armory de la un rogue pe assasination si ai sa vezi ca au spell penetration.oh wait...e cata si nu mai au nevoie de spell penetration. of la naiba nu o sa mai ai dovezi...ce nasol

dovada ca envenom este afectat de nature resistance in 3.3.5

http://www.wowhead.com/forums&&topic=81563/advantages-of-envenom-vs-eviscerate

se vede clar ca este considerat faptul ca mobii au nature resistance.

0 0

Back to top
Deadlybugaddictbrew

[Bug Happens INC.]

(since 22-06-2015 11:22)

Votes: 20

Post Posted: 20-02-2011, 22:54:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu pot sa ma abtin cand vad atata prostie
0 0

Back to top
valroth

[Mentally Stable]

(since 23-02-2011 08:23)

Votes: 4

Post Posted: 20-02-2011, 23:14:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe cata s-a schimbat doar modul in care se scaleaza resistance-urile.... nu si cat % reduce damage-ul...din SS-uri se vede clar nu stiu ce mai vreti -
duceti-va inapoi in timp, intrati pe retail pe ce patch vreti si testati acolo - oh wait...nu se poate
bafta la trollat

0 0

Back to top
helias

[Meh...]

(since 15-04-2013 12:57)

Votes: 5

Post Posted: 20-02-2011, 23:40:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=32645 (wowhead link)
primu comment:
"Many people are turned off by the damage shown for this skill because they do not realize this skill's strength. No, this is not just a "weak eviscerate with more requirements"...this skill does NATURE damage, which means it is unaffected by armor, which reduces the armor of pretty much all of a rogue's other attacks. Nature resistance may be a problem, though..."

bla bla bla "(1105 +195) x 115% = 1495 noncrit
average:
(1357 + 1495) / 2 = 1462 noncrit
1462 x 2 = 2852 crit
[(1462 x 4) + (2852 x 1)] / 5 = 1740 average

All calculations considering max, best-case scenario (no armor, resists, defense skill, block/dodge/parry, or resilience). All calculations are estimates based on information provided by wowhead.com"

0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-02-2011, 23:48:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce a gasit el pe AJ a fost un google de genul "envenom vs nature resistance"

in mod bizar, pe prima pagina, unde se gaseste threadul de pe AJ, mai sunt si paginile de pe wowpedia, 2 threaduri de pe wowhead care spun toate clar ca envenom nu trece de nature resistance.

el a ales threadul care-i convenea lui.

ce e asa greu de inteles?

Posturi unite automat, 20-02-2011, 23:48:27

Deadlybugaddictbrew wrote:

cum ai reusit sa iei 5 warnuri in acelasi thread -?

0 0

Back to top
Deadlybugaddictbrew

[Bug Happens INC.]

(since 22-06-2015 11:22)

Votes: 20

Post Posted: 21-02-2011, 00:22:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow wrote:

in mod bizar, pe prima pagina, unde se gaseste threadul de pe AJ, mai sunt si paginile de pe wowpedia, 2 threaduri de pe wowhead care spun toate clar ca envenom nu trece de nature resistance.

Bafta shockere cu crearea unui server bugless in conditiile in care comunitate lui insista sa faca bugurile sa para working doar pt amuzament. Aveam de gand sa postez vreo cateva buguri destul de imPortante si nu vagi ca asta dar va las sa traiti asa. Asta a fost ultimu meu post in sectiunea bug reports. Gasiti-va singuri bugurile. Nu lasati comenturi idioate despre ce am spus pt ca va-m zis, nu mai intru aici.

0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-02-2011, 13:53:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

moonshadow wrote:

Bafta shockere cu crearea unui server bugless in conditiile in care comunitate lui insista sa faca bugurile sa para working doar pt amuzament. Aveam de gand sa postez vreo cateva buguri destul de imPortante si nu vagi ca asta dar va las sa traiti asa. Asta a fost ultimu meu post in sectiunea bug reports. Gasiti-va singuri bugurile. Nu lasati comenturi idioate despre ce am spus pt ca va-m zis, nu mai intru aici.

oh la naiba

nu o sa mai fie cine sa raporteze buguri care de fapt sunt mecanisme pe care nu le intelegi...

ce o sa ne facem

wowfreakz e sigur condamnat la moarte -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 15 April 2011 01:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 22-01-2025, 15:13:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x