User
Pass
2FA

Conquest points
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message13543
david33
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-05-2015, 22:42:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexstraszaAlla wrote:
Pai nu inteleg ce vrei de fapt! Ca te tot agiti cu litere cat China si nu stii decat sa arunci cu noroi. Scrie scurt si la obiect ce vrei si asteapta un raspuns concret. E chiar atat de greu?

Ugh.
Bun in primul rand, sterge toate posturile inutile inclusiv ce am vorbit noi.
In al doilea rand, citeste ce a scris respectivul de mai sus de postul la care mi-ai dat warn si ai putea sa ii dai warn pentru flame, nu ca ar conta avand in vedere ca e al doilea lui account (lucru pentru care se ia ban just sayin'). In caz ca nu ati observat, tipul ataca playeri la prima ocazie pentru ca efectiv il doare in cot daca ia ban/warn pe contul acesta.
Dupa ce ii dai warn, sterge postul respectiv.
Happy ending.

Last edited by david33 on 21-05-2015, 23:11:41; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Post Posted: 21-05-2015, 22:46:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Astia mai buni in PvP sunt mai civilizati, astia care fac din propria locuinta tabara de adunare pentru neo-nazisti (sau cel putin asa cred ei) au cele mai mari guri, chiar daca arene faceau doar pentru capul de conquest points, iar acu vin cu "omg nu va pasa de PvP".

Un reply pentru cei care merita: Shocker va decide daca va creste numarul de conquest pts pe normal rbg win sau va fi si un numar infim de 25 pts la loss. Eu as sugera 200 daily, 100 win, 30 loss. Implementarea cross-faction battleground ar fi o idee, dar cred ca ar exista multe nedumeriri din partea unor playeri, mai ales cu flag si base capping.
Cu arenele nu stiu care-i treaba, s-a schimbat sistemul si trebuie rescris. Respect celor care merita schimbarile astea si, desi nemultumiti, nu au venit cu texte de genul "ne pisam pe voi, vrem X".

Multe chestii din ce am vazut prin topic se stiu, ideea topicului e buna, si faptul ca unii au sustinut-o civilizat. Apoi au urmat dramele alea de Romanian Zone care-s complet inutile.

O sa zica acu multi ca nu mai joc si nu am treaba, le raspund anticipat ca probleme de genul asta au mai fost si vor mai fi, certuri d-astea inutile la fel.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 21-05-2015, 23:12:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexstraszaAlla wrote:
Scrie scurt si la obiect ce vrei si asteapta un raspuns concret. E chiar atat de greu?

Vreau conquest cap mai rapid pentru ca stau 30 min pentru un bg si asta-mi ocupa mult timp.

0 0

Back to top
darkworld81
[Banned user]

Banned

(since 23-06-2017 09:31)

Votes: 32

Post Posted: 21-05-2015, 23:25:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

600 Conquest azi din bg-uri . Ideea ar fi sa dea drumul la arene pentru chest, head , shoulder , gloves , arma. Am mai vazut idei , gen sa scoata rating , ok si ce dracu am rezolvat? Acelasi conq cap, doar ca o sa faca mai repede lumea gear.
Altii se plang de crash-uri , cum ca o sa fie si in Arene , din cate .challenge am dat pana acum nu am luat nici un crash , nici adversarul , problemele sunt la bg-uri.
Poate va ganditi si voi , daca toti ati bagat req la unele iteme , poate o sa fie open arenele cat mai curand , pvp-ul e mult prea monoton, amuzant e ca "spuma" serverului are parte deja de toate dungeons , pe cand cei ce facem PvP , avem niste amarate de bg-uri , daca tot sunt buguri la clase la ce mai facem bg-uri ? Acolo nu e game-breaking? Dezactivati fratilor si bg-urile. Sunt multe bug-uri , dar o sa se fixeze intre timp, in functie de cat de grave sunt o sa va fixati voi un plan , la fel ca si cu PvE-ul.
L.E: Daca ati vazut sondajul de la World PvP , aproape 600 de persoane din 1410 au votat pentru pro , fiti siguri ca ar vrea si ei sa faca niste arene, poate si cativa din cei care au dat off ar vrea arene, stiu multe persoane ce au dat Off la sondaj doar pentru ca sunt la horde si se tem sa nu fie farmati , chiar daca ei sunt main PVP , din cauza unballance-lui actual dintre factiuni , dar in arene nu se poate plange nimeni despre dezechilibrul factiunilor.

1 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

Post Posted: 22-05-2015, 00:07:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu vrei PvP cu one-shotereala asta? Be serious... ori sunt arene challenging ori intram toti hunter/dk si batem playeri carora nu le merg spells/talente de baza. Also mai e problema cu base resil care functioneaza cam dubios.

1 0

Back to top
Pirinush

[Little Pandawan]

(since 31-12-2018 12:27)

Votes: 190

Post Posted: 22-05-2015, 12:05:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea de baza e urmatoarea. Nu modificam conquest gain din BGs . Asa e pe blizz asa o sa fie si la noi.

Cei care vor neaparat PVP rank 1 o sa faca BG sa fie aiba gear pe cand o sa dea drumul la arene , cei care fac PVP casual, nu ii prea intereseaza cat conquest iau din BG, o sa astepte sa dea drumul la arene.

Fixes will be live only after a server restart !

0 0

Back to top
truepower

[epicFacegaming1337]

(since 10-06-2022 18:27)

Votes: 91

Post Posted: 22-05-2015, 12:56:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pirinush wrote:
Ideea de baza e urmatoarea. Nu modificam conquest gain din BGs . Asa e pe blizz asa o sa fie si la noi.

Cei care vor neaparat PVP rank 1 o sa faca BG sa fie aiba gear pe cand o sa dea drumul la arene , cei care fac PVP casual, nu ii prea intereseaza cat conquest iau din BG, o sa astepte sa dea drumul la arene.

O sa faca bg sa aiba gear pe cand se da drumul la arene ? cred ca majoritatea care au postat pe aici au deja cel putin un character full gear dreadful(all upgrades) asa ca .....................................

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 22-05-2015, 13:02:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tot nu modificati conquest gainu de la bg ati putea macar sa faceti ceva util pentru toata lumea si sa mariti resilienceul? Efectiv pot sa prind 400k dmg pe un player intr-o secunda si evident ala chiar nu are nicio sansa sa reziste.

@shocker http://imgur.com/zHpz5Yg

Last edited by bossutai on 22-05-2015, 13:24:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

Post Posted: 22-05-2015, 13:04:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pirinush wrote:

Pe blizz iei crash la 1900/2000 in gilneas cand ai 3 baze si nu mai iei win?

Posturi unite automat, 22-05-2015, 14:04:01

bossutai wrote:
Daca tot nu modificati conquest gainu de la bg ati putea macar sa faceti ceva util pentru toata lumea si sa mariti resilienceul? Efectiv pot sa prind 400k dmg pe un player intr-o secunda si evident ala chiar nu are nicio sansa sa reziste.

@shocker

Gen:

???

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 22-05-2015, 13:18:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexstraszaAlla wrote:
Daca tot sunteti voi aia mai isteti, de ce va mai bateti capul? Spui ca sunteti constienti de buguri si ca nu se pot rezolva peste noapte. De ce n-o lasati moarta?

Eu nu cred ca o sa inteleg vreodata in viata mea unde se grabesc toti cu arenele
Va baga maine arenele si in 1-3 luni o sa fiti toti la full
Apoi ce nu o sa va mai convina? Patchul !!! pai normal..pe oficial e AoS ( denumire inutila ) si noi avem inca MoP

Voi vreti arene dar ce spuneti de cineva care intra sa spunem peste 1 an pe freakz,voi aveti totul la full si saracul ala se chinuie in dreadfull fara upgrade sa va bata in arene ? Wow ce egalitate

Disperati dupa rank 1 ever and for ever.

Eu eram in ruthless si trebuia sa imi iau healer personal sa pot sa fac si eu conq cap ca altfel muream in 5 sec din cauza unuia full cata+gems+ench etc etc.

E patch nou.Este deja dezechilibru total in PvP.introducerea arenelor va duce la un dezechilibru mai mare.

Daca tu ai deja 3-4 iteme malevolent si altul nimic automat vei termina inainte lui setul.

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 22-05-2015, 13:25:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabise noi nu vrem arene ca sa facem gear pricepi tu? Noi vrem arene pt ca doar asta ne place sa jucam in jocul asta amarat. Problema e ca nu avem arene si e oarecum bine pt ca:

http://imgur.com/zHpz5Yg (druidul meu are 55% resil = cam cea mai mare valoare pe care o poti atinge in gearul asta)

Last edited by bossutai on 22-05-2015, 13:32:29; edited 1 time in total
1 0

Back to top
Trollh
[Banned user]

Banned

(since 18-06-2015 19:22)

Votes: 12

Post Posted: 22-05-2015, 13:28:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:

Asa e pe blizz asa o sa fie si la noi -
Ma indoiesc ca pe Blizz puteai sa omori pe cnv cu full PVP in 1 hit kill,Oricum e batie de joc la cum merge acum,rogue te omora inainte sa iasa din stelth,Dmg dat/primit e mult prea mare
Nu exista pe MOP pe nici pach crit de 200k 150k nici macar cu full cd,ce PVP mai e ala cand CC-Skill-Heal-Rezil nu mai conteaza,decat vn ala cu full cd da in 500k si sa terminat ceva de genul cn apuca sa dea dmg primul castiga

0 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

(since 11-11-2022 17:06)

Votes: 59

Post Posted: 22-05-2015, 14:25:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trollh wrote:
bossutai wrote:

Asa e pe blizz asa o sa fie si la noi -
Ma indoiesc ca pe Blizz puteai sa omori pe cnv cu full PVP in 1 hit kill,Oricum e batie de joc la cum merge acum,rogue te omora inainte sa iasa din stelth,Dmg dat/primit e mult prea mare
Nu exista pe MOP pe nici pach crit de 200k 150k nici macar cu full cd,ce PVP mai e ala cand CC-Skill-Heal-Rezil nu mai conteaza,decat vn ala cu full cd da in 500k si sa terminat ceva de genul cn apuca sa dea dmg primul castiga

150k se mai intampla pe la prideful gear, nicidecum in dreadful ..

0 0

Back to top
THC.Maniakk

[Fuck Google Ask Me]

(since 13-10-2023 18:12)

Votes: 17

Post Posted: 22-05-2015, 14:38:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-am convertit 1500 valor in conquest pentru ca pur si simplu nu pot face capu. Daca in bg imi da erroare nu mai pot intra in joc pana nu se termina bg-ul.

http://serialplay.ro Seriale Online.
0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 22-05-2015, 17:23:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
AlexstraszaAlla wrote:
Daca tot sunteti voi aia mai isteti, de ce va mai bateti capul? Spui ca sunteti constienti de buguri si ca nu se pot rezolva peste noapte. De ce n-o lasati moarta?

Eu nu cred ca o sa inteleg vreodata in viata mea unde se grabesc toti cu arenele
Va baga maine arenele si in 1-3 luni o sa fiti toti la full
Apoi ce nu o sa va mai convina? Patchul !!! pai normal..pe oficial e AoS ( denumire inutila ) si noi avem inca MoP

Voi vreti arene dar ce spuneti de cineva care intra sa spunem peste 1 an pe freakz,voi aveti totul la full si saracul ala se chinuie in dreadfull fara upgrade sa va bata in arene ? Wow ce egalitate

Disperati dupa rank 1 ever and for ever.

Eu eram in ruthless si trebuia sa imi iau healer personal sa pot sa fac si eu conq cap ca altfel muream in 5 sec din cauza unuia full cata+gems+ench etc etc.

E patch nou.Este deja dezechilibru total in PvP.introducerea arenelor va duce la un dezechilibru mai mare.

Daca tu ai deja 3-4 iteme malevolent si altul nimic automat vei termina inainte lui setul.

Fi atent omule, argumentul tau e acelaca trebuie sa il asteptam pe ala care incepe peste un an ca sa inceapa la acelas gear cu noi? Tu macar citesti inainte sa postezi?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 03-08-2025, 20:16:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password