User
Pass
2FA

Conquest points
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message13530
david33
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-05-2015, 18:30:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wingz wrote:
@ Fair - Exista posibilitatea sa faci conquest cap? Exista. Daca nu reusesti inseamna ca nu ai fost suficient de devotat / nu te-ai implicat destul.

@ bossutai - de 2 saptamani fac bgs si am primit o singura eroare de atunci, exagerezi.

@ david33 - qq more (v-am bagat dreadful weapons la vendor, rating la conquest sets)

@ Amnezx - ca intotdeauna, NERECUNOSCATORI!

Orice s-ar face, mereu gasiti ceva de comentat.

''@bossutai'' eu am primit 5 intr-un singur bg ieri. Nu exagereaza nimeni, nu joci tu destul/ai bulan.

''@fair'' Exista posibilitatea ca omu sa nu stea 24/7 inchis in casa? Exista. Exista sansa ca tu sa nu poti CASTIGA 27 de bguri pentru ca ai que time de 65 de ani? Exista. Deci trebuie sa ma dedic suflet si trup sa fac conquest cap. Got it.

@me Mi se rupe mie de conquest set rating atata timp cat nu merg arenele si mersi de arma dreadful. Mare ***** pentru mine ca healer atata timp cat dau crit cu flash heal mai putin decat no crit.
Btw nici macar capul la conquest nu e bun.

''@amnezx'' Ce recunoscatori fratemeleu ca imi da un donat smecher de ala conflagrate+chaos bolt si sunt intins pe jos.
Mersi lor ca platesc preturile alea din alta lume de la donatii, dar faptul ca sunt playeri cu un gear la care noi nu o sa avem acces nu stiu cate luni/ani/secole pana reparati voi arenele e o treaba de ra***.
Singurul pvp pe care il avem sunt niste bguri, bguri in care stam de la 10 la 30 de minute in que unde castiga echipa care are oamenii mai ''skillati'' jk donati.
Arene nu avem, world pvp nu avem, cross faction ca sa avem que time mai mici nu avem. Multumesc, freakz e baza la pvp. Macar am ce face in que, frec menta 30 de minute cu ochii numai pe wow ca poate ratez que doamne fereste.
Dupa ce ajung la full gear ce fac wingz? Omor dragoni in dungeonuri de plictiseala ca poate in 2016 primesc arene cadou de craciun.

4 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 21-05-2015, 18:39:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@wingz exagerez? Intr-un singur bg de 7 minute am luat doar 6 erori (~una pe minut). Exagerez eu...bine....DAR exagereaza tot serverul deja, nu crezi? Raised eyebrow

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Amnezx

[Best in Slot]

(since 11-11-2022 17:06)

Votes: 59

Post Posted: 21-05-2015, 19:22:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wingz wrote:

Nerecunoscaror? Normal, din moment ce intra unu cu arma t2 si cu full malev upgraded peste mine. Pai ala are cel putin cu 15-20% pvp power in plus si 5k mai mult weapon damage. Sunt 100% sigur ca nu ai jucat pe live sau daca ai jucat nu ai jucat pvp sa vezi ce imseamna 2k pvp power in plus pe arma, ca sa nu mai zic de celelalte stats in plus.
Inca ceva: acum dupa ultimul fix de la chaos am vazut ca exista ceva sa dea mai tare decat frpst dk: destro lock, care iti da 70% din HP cu 1 skill.

Posturi unite automat, 21-05-2015, 20:22:22

P.S.: Da, ma plang de frost dk ca da prea tare, chiar daca dkul are 2 specuri(blood si frost), dar nu e normal sa dea atat. 160-170k cu oblit pe clotheri si 100k pe plateri cu un phisical damage spell, iar dku nu are colossus...

0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 21-05-2015, 19:23:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wingz wrote:
@ Fair - Exista posibilitatea sa faci conquest cap? Exista. Daca nu reusesti inseamna ca nu ai fost suficient de devotat / nu te-ai implicat destul.

Oare jucam pe acelasi server?
1. Ai queue de 30 minute la bg
2a. Ai sanse sa iei crash
2b. Ai sanse sa ia crash doar factiunea ta (am patit azi) si cealalta factiune sa duca toate flags/sa ia toate bazele pana reintra team-ul dupa 2-3 crashuri.
3. M-am implicat in treaba cu bgs crash mai mult ca 99% din server, ask Shocker.

1 0

Back to top
Shadowy

[Creep]

(since 02-09-2017 16:49)

Votes: 40

Post Posted: 21-05-2015, 19:25:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wingz wrote:

@ bossutai - de 2 saptamani fac bgs si am primit o singura eroare de atunci, exagerezi.

@ david33 - qq more (v-am bagat dreadful weapons la vendor, rating la conquest sets)

Sigur. E ca si cum ai zis "hai sa facem questurile pentru dungeon`urile din TBC ca alea dau justice points, daca le farmezi probabil o sa termini in 7 zile acel cap). Nu cred ca iti dai seama cat de mult dureaza sa faci 27 wins (pe langa faptul ca o sa joci mai mult de 27 de BG`uri pentru ca nu pe toate le castigi) si asta doar din cauza ca nu se implementeaza crossfaction`ul ala si stai in que mai mult decat joci.
Also, poti sa fi devotat cat vrei tu, intr`o saptamana trebuie sa te ocupi si de altceva nu doar sa stau cate 20 de minute in que ca sa joc un BG. Mai faci reputatii, farmezi transmog, faci cap`ul si la valor points, proffesions etc. Nu cred ca realizezi ce prostie mare ai zis ca ai spus ca nu te implici destul.

Da. Ati bagat rating requirement la 3 iteme din set si weapons IN 2V2, cand sugestiile erau sa bagati minim un item din 3v3 pentru ca scopul la acel rating requirement era sa promovam 3v3`ul nicidecum sa bagati iteme cu rating requirement din 2v2 pentru ca acel ladder era deja populat.

Da. Suntem nerecunascatori ca intotdeauna faceti lucrurile asa cum va trezeste voua mintea in loc sa vorbiti cu jucatorii din comunitate. Un exemplu este cel de mai sus cu rating requirement. Spune`mi tu ce scop mai are sa bagi rating requirement la 2v2?

3 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

(since 11-11-2022 17:06)

Post Posted: 21-05-2015, 19:33:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shadowy wrote:
Wingz wrote:

Sigur. E ca si cum ai zis "hai sa facem questurile pentru dungeon`urile din TBC ca alea dau justice points, daca le farmezi probabil o sa termini in 7 zile acel cap). Nu cred ca iti dai seama cat de mult dureaza sa faci 27 wins (pe langa faptul ca o sa joci mai mult de 27 de BG`uri pentru ca nu pe toate le castigi) si asta doar din cauza ca nu se implementeaza crossfaction`ul ala si stai in que mai mult decat joci.
Also, poti sa fi devotat cat vrei tu, intr`o saptamana trebuie sa te ocupi si de altceva nu doar sa stau cate 20 de minute in que ca sa joc un BG. Mai faci reputatii, farmezi transmog, faci cap`ul si la valor points, proffesions etc. Nu cred ca realizezi ce prostie mare ai zis ca ai spus ca nu te implici destul.

Da. Ati bagat rating requirement la 3 iteme din set si weapons IN 2V2, cand sugestiile erau sa bagati minim un item din 3v3 pentru ca scopul la acel rating requirement era sa promovam 3v3`ul nicidecum sa bagati iteme cu rating requirement din 2v2 pentru ca acel ladder era deja populat.

Da. Suntem nerecunascatori ca intotdeauna faceti lucrurile asa cum va trezeste voua mintea in loc sa vorbiti cu jucatorii din comunitate. Un exemplu este cel de mai sus cu rating requirement. Spune`mi tu ce scop mai are sa bagi rating requirement la 2v2?

Cata dreptate poti avea. Aia cu rate req la 2s e degeaba. 2s era destul de populat. Daca se baga rate req @3s il facea si pe ala casual sa faca 15 arene, macar pana la un amarat de 1850/2k sa ia si el main setul, ca doar nu statea cu dreadful. Ideea e ca daca se face 3s casualii se vor bate intre ei la ~2k, iar high rated players vor fii undeva la 2600. Practic, rar se vor intalnii, dar na.. astea sunt vise deja.

0 0

Back to top
AlexstraszaAlla

[Alla bala portocala]

(since 13-03-2020 17:53)

Post Posted: 21-05-2015, 19:57:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi credeti ca pocnim din degete si e all good? Nici pe blizz nu era perfect cand se baga expansion nou. Am jucat acolo si era plin de buguri la inceput. De exemplu in pre-cata sau cata (nu mai tin minte exact), alianta nu prea putea castiga Isle of Conquest pentru ca atunci cand distrugeai poarta hoardei, ghici ce!
Spoiler:

Asta se intampla. Si nu puteai sa intri in baza. - Si era blizz, da? Aveam dreptul sa am pretentii din moment ce plateam lunar sa joc.

Prin urmare, calmati-va, ca se vor rezolva lucrurile treptat.

0 0

Back to top
? askyourself.

[Mentally Stable]

(since 03-06-2017 15:28)

Votes: 6

Post Posted: 21-05-2015, 20:04:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Conquest cap din bgs nu trebuie modificat, ori suntem blizzlike ori o dam in fun server; Asta e situatia, nu va pune nimeni sa faceti bgs, oricum sunt useless; Gear-ul il faceti cand se da drumu la arene, sau bgs faci cand ai un premade capabil, ca sa nu fie pierdere de timp / nervi.

Oh..snap, e asa o ''diferenta'' intre full dreadful si malevolent, zici ca de parca nu e aceeasi oneshotereala & zerg feast. Full Dreadful: 140k slam; Full Malevolent: 155k slam. Well played.

Wingz wrote:
de 2 saptamani fac bgs si am primit o singura eroare de atunci, exagerezi.

Wow, aproape ca m-ai facut sa vomit; Daca vezi ca se plang 20 insi ca primesc eroare si tu apari mot si zici ''eu n-am luat decat una'', crezi ca rezolvi ceva? Se stie cauza erorilor si se lucreaza la treaba asta, stop the bullshit. Also, nu mai posta... raspunsurile tale sunt foarte.......... hm, cum pot spune? Ah, da: USELESS!

Wingz wrote:
qq more (v-am bagat dreadful weapons la vendor, rating la conquest sets)

O spui de parca tu le-ai bagat sau tu decizi cum sta treaba cu ''PvP-ul'' pe server. ''qq more''; Really? De cand si pana cand folosesti tu astfel de cuvinte care nu le stii nici macar intelesul, daca tu faci numai si numai PVE si mai dai 1-2 bgs si alea in general cu premades sau ceva, chiar consideri ca ai dreptul sa folosesti astfel de cuvinte? Hai,.. sa fim seriosi.

Wingz wrote:
Daca nu reusesti inseamna ca nu ai fost suficient de devotat / nu te-ai implicat destul.

Nu prea cred ca ai voie sa folosesti replica ''nu te-ai implicat'' ....; Vezi tu.... nici tu nu prea te implici, iar daca o faci .... o faci degeaba ca nu stii cum.

PS: Faceti-ne o placere si nu mai postati in topics ce contin discutii despre ''PvP'', din tot staff-ul asta 2 sunt apti sa raspunda si sa cunoasca mecanicile, si aia sunt fix cei care fac fixes la all classes. Restul, postati degeaba. Don't get me wrong... dar, intoarceti-va la hearthstone sau pve 1 rotation 1 kill si nu mai treceti pe aici.

Iar de clase, ... va plangeti degeaba; Toate clasele dau dmg extrem de mare ATM; Sa va reamintesc ca sunteti pe 5.4 cu gear de 5.0.1 si hotfixuri de 5.4? O sa tot plangeti asa intruna si in arene, nu aveau cei de la blizz degeaba pe 5.4 base resil-ul asa mare. L-au pus ca sa previna dmg-ul asta idiotic. Nu jucatorii sunt nemultumiti, voi sunteti de vina ca ascultati la unii din ei care ( chiar sunt idioti sau vad dintr-o alta perspectiva jocul). Din toti aia nemultumiti, un procentaj de 40% isi au dreptate, restul... Go and hang yourself.

Last edited by ? askyourself. on 21-05-2015, 20:09:42; edited 1 time in total
0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 21-05-2015, 20:05:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexstraszaAlla wrote:
Voi credeti ca pocnim din degete si e all good? Nici pe blizz nu era perfect cand se baga expansion nou. Am jucat acolo si era plin de buguri la inceput. De exemplu in pre-cata sau cata (nu mai tin minte exact), alianta nu prea putea castiga Isle of Conquest pentru ca atunci cand distrugeai poarta hoardei, ghici ce!
Spoiler:

Asta se intampla. Si nu puteai sa intri in baza. - Si era blizz, da? Aveam dreptul sa am pretentii din moment ce plateam lunar sa joc.

Prin urmare, calmati-va, ca se vor rezolva lucrurile treptat.

Ok, tu cred ca n-ai inteles care e problema. Stim ca sunt buguri si nu se asteapta nimeni sa dispara peste noapte, DAR unii gmi vin si spun tot felul de lucruri absurde/ilogice/stupide/whatever doar pt ca asa le trece lor prin cap. Nu avem pretentia sa stie toti pvp, dar daca nu stii despre ce e vorba macar taci din gura nu? That's the problem.

1 0

Back to top
AlexstraszaAlla

[Alla bala portocala]

Post Posted: 21-05-2015, 20:09:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tot sunteti voi aia mai isteti, de ce va mai bateti capul? Spui ca sunteti constienti de buguri si ca nu se pot rezolva peste noapte. De ce n-o lasati moarta?

0 0

Back to top
truepower

[epicFacegaming1337]

(since 10-06-2022 18:27)

Votes: 91

Post Posted: 21-05-2015, 20:11:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexstraszaAlla wrote:
Daca tot sunteti voi aia mai isteti, de ce va mai bateti capul? Spui ca sunteti constienti de buguri si ca nu se pot rezolva peste noapte. De ce n-o lasati moarta?

Pentru ca vin toti gmwannabe gen wingz/burebysta cu niste reply-uri in scarba sau "superioare" deaia nu o lasam moarta.
Decat sa postati ceva doar pentru +1 sau ca sa vada lumea ca sunteti voi activi................mai bine postati la ponyzone , ms.

0 0

Back to top
AlexstraszaAlla

[Alla bala portocala]

Post Posted: 21-05-2015, 20:15:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

truepower, Burebysta ce treaba are in drama asta? Nu il vad pe aici. Asa va place sa aruncati cu noroi...

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 21-05-2015, 20:19:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
Stim ca sunt buguri si nu se asteapta nimeni sa dispara peste noapte, DAR unii gmi vin si spun tot felul de lucruri absurde/ilogice/stupide/whatever doar pt ca asa le trece lor prin cap. Nu avem pretentia sa stie toti pvp, dar daca nu stii despre ce e vorba macar taci din gura nu? That's the problem.

Raspunsul:

AlexstraszaAlla wrote:

Uite exemplul perfect... Eu iti spun ca problema e faptul ca gmii care ar trebui sa se priceapa la jocul asta vin si vorbesc aiurea, iar tu vorbesti de buguri. Ai demonstrat chiar ce voiam sa spun din pacate.

1 0

Back to top
AlexstraszaAlla

[Alla bala portocala]

Post Posted: 21-05-2015, 20:22:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti recomand sa te calmezi si poate citesti tot ce am scris, nu doar ce iti convine ca sa poti interpreta.

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 21-05-2015, 20:27:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am citit tot spre deosebire de tine care raspunzi unor posturi inexistente probabil. Nu inteleg, de ce va mai obositi? Inchideti odata topicul si continuati s-o tineti pe-a voastra asa cum faceti mereu. Nici nu stiu de ce ma agit avand in vedere ca nici nu ma joc pentru ca n-am ce face (am full gear pe 2 caractere si nu fac 27 winnuri pt un cap de rahat pe care il fac in 15 minute la arene). Ideea era ca nu e distractiv deloc pvp-ul acum si ar trebui sa ganditi unele lucruri inainte de-a le face (ex:rating requirement LA 2V2 ***).

Si ca idee asa... poate mariti si voi resilienceul ala. Nu e nevoie sa ma credeti pe cuvant cand spun ca e prea IMENS damageul... puteti sa intrati si singuri in bg/sa dati un duel ca sa vedeti daca e necesara o schimbare sau nu. http://imgur.com/husKikF (nu aveam berserk)

1 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 01-08-2025, 06:12:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password