User
Pass
2FA

[DISCUTII] Restoration Shaman
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message47452
soulkreep
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 21-05-2012, 13:50:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
Mana tide totem iti da 400 % din spiritul de baza pe care il ai la stats, fara procuri sau potiuni sau buffuri.
400 % din spirit, nu din mana regen, etc -asa este aici pe freaks si crede-ma ca am incercat toate.

Daca sa zicem ai trinketu de heal din tol barad, Mandala of Stirring Patterns si iti procuie -> 1926 intel -> asta inseamna cam 50 k mana pool timp de 10 sec (nu ai 50 k mana in plus, e doar spatiu pe care poti sa il umplii) si dai mana tide si te trezesti cu 150k mana..si subit dispare procu, ei bine in clipa aia iti dispare si mana pe care o ai in plus.

M-ai spart sincer ... deci mana tide iti da 400% din spiritul d baza da? si spiritul c plm iti da? floricele? spiritu iti da mana regen . Ah si procu la trinketu ala iti da cam 30 k mana nu 50 k cum aproximezi tu .cred ca ori nu ai citit c am scris ori nu ai inteles si t dai in barci

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 21-05-2012, 14:02:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rektar92 wrote:
eu fac pvp si folosesc power torrent , dar pt pve cred car fi mai bun hearthsong

P.S. Laanah dati delete la char

in general cei care se rezuma numai la pvp sunt incapabili de pve. Sa dau delete la char? Da sigur ...imediat...am 365-366 ilvl full pve cu toti bosii scriptati la activ, pe heroic (raiduri sau dungeonuri), 5200 intel, 3k spirit, cu gear 90 % heroic dar probabil tu cunosti clasa mai bine ca mine:)

daca faceai pve stiai ca cu cat cresc raidurile pe care le faci in dificultate, shamanu nu mai este cel care da imba heal... e defapt cel care da heal continuu, cel care tine raidu si pe ceilalti healeri in viata.

in ultima vreme nu am mai avut timp / chef de arene, dar sa iti spun ceva ca probabil 50 % din server stiu deja. In arena ..un shaman healer e risipa de skill.

Posturi unite automat, 21-05-2012, 15:02:21

soulkreep wrote:
laanah wrote:
Mana tide totem iti da 400 % din spiritul de baza pe care il ai la stats, fara procuri sau potiuni sau buffuri.
400 % din spirit, nu din mana regen, etc -asa este aici pe freaks si crede-ma ca am incercat toate.

Daca sa zicem ai trinketu de heal din tol barad, Mandala of Stirring Patterns si iti procuie -> 1926 intel -> asta inseamna cam 50 k mana pool timp de 10 sec (nu ai 50 k mana in plus, e doar spatiu pe care poti sa il umplii) si dai mana tide si te trezesti cu 150k mana..si subit dispare procu, ei bine in clipa aia iti dispare si mana pe care o ai in plus.

M-ai spart sincer ... deci mana tide iti da 400% din spiritul d baza da? si spiritul c plm iti da? floricele? spiritu iti da mana regen . Ah si procu la trinketu ala iti da cam 30 k mana nu 50 k cum aproximezi tu .cred ca ori nu ai citit c am scris ori nu ai inteles si t dai in barci

defapt ma uitam ieri la mana pool cand a procuit trinketu. Eu am 101 k mana. Dau un rain si vad ca subit am ramas cu 75% mana..ceea ce ma speriase la culme..asa ca am dus cursorul pe liniuta albastra (aia de mana stii tu) si vad acolo 95k din 150k
Si dap, spiritu iti da regen,dar valoarea se modifica in functie de spirit, astfel daca la 3 k spirit tu ai 2,5 k combat regen, la 14 k spirit ai undeva la 10 k combat regen x 12 sec = 120 k mana per total
~aproximativ
acuma eu nu vad cum te afecteaza pe tine intelu in aceasta ecuatie astfel decat am spus eu mai sus:|

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-05-2012, 14:10:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inca o data

IC Mana/5 = (SPIRIT * sqrt{INT} * 0.003345 * 5 * 0.5) + BCR

mana /5 sec in combat = (spirit * radical din INTELLECT) *0.003345*5*0.5) +regenerarea de baza a clasei (care la shaman e 1171)

acum vezi?

ah si am testat inca o data acum 5 min mana tide fara power torrent 8300 mp5 // mana tide cu power torrent 8600 mp5

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 21-05-2012, 14:16:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stau prost cu matematica -
poti sa explici?
ca idee..noi vb de mana tide si ce afecteaza el.. tu vb de combat reg
Intel nu afecteaza mana tide pentru ca chiar tu ai spus ca difera combat reg la fiecare clasa. Acuma eu dau mana tide pentru raid nu pentru mine. Daca am 5,2 k intel sau 4,5 conteaza mai putin. Ei tot primesc 14-15 k spirit - care intra in ecuatia lor de combat reg, in functie de intelu lor. Cu alte cuvinte Intelu nu afecteaza Mana Tide totem, iar tu cam esti pe langa subiect -

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-05-2012, 14:28:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu cred ca doar cu matematica stai prost dar asta e alta poveste .Intrebarea initiala era heartsong vs power torrent si eu am zis d c power torrent mi se pare mai bun la nivel mai mare de gear decat hearsong unul din motive fiind ca intellectul pe langa celelalte efecte mareste si el mana regen (mult mai putin decat spiritul dar tot il mareste ) si acest efect poate fi maximizat prin folosirea mana tide in timp ce buful este activ (afecteaza doar regenul tau pe ceilalti nu ii afecteaza cu nimic) .Nu ma intereseaza pentru cine dai u mana tide restul raidului primeste aceeasi cantitate de spirit indiferent de situatie dar daca vrei sa primesti u mai multa mana il dai cand ai bufuri d intellect . intelegi c vreau sa zic?
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 21-05-2012, 14:47:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
nu cred ca doar cu matematica stai prost dar asta e alta poveste .Intrebarea initiala era heartsong vs power torrent si eu am zis d c power torrent mi se pare mai bun la nivel mai mare de gear decat hearsong unul din motive fiind ca intellectul pe langa celelalte efecte mareste si el mana regen (mult mai putin decat spiritul dar tot il mareste ) si acest efect poate fi maximizat prin folosirea mana tide in timp ce buful este activ (afecteaza doar regenul tau pe ceilalti nu ii afecteaza cu nimic) .Nu ma intereseaza pentru cine dai u mana tide restul raidului primeste aceeasi cantitate de spirit indiferent de situatie dar daca vrei sa primesti u mai multa mana il dai cand ai bufuri d intellect . intelegi c vreau sa zic?

defapt power torrent se foloseste pentru crit la heal (intel mareste sansa de crit+ SP). Din acelas motiv tin Mandala pe mine pe langa Tsunamy in loc de Jar of Ancient Remedies. Eu dau heal in mare parte a timpului la AOE, asa ca un crit la chain heal e bine venit.

Acuma daca raidul are deficienta de healeri si nu te stii bazat pe partea de mana reg, Jar + hearthsong+ tsunamy, sunt iteme bine venite. Ar fi dea dreptul penal tu ca shaman resto sa ramai primu fara mana.

Iar cu privire la partea de matematica, era sarcasm. Tu ai oferit formule complicate pe care oricine le poate vizualiza pe wowhead.com, dar absolut inutile cu privire la ce ai vrut tu sa demonstrezi.

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-05-2012, 15:06:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci ori ma torllezi ori ... Am zis in primul raspuns de pe thread de sp si crit .Nu am pus formule complicate .E o singura formula mare si lata pe care o intelege oricine inmultire adunare si un amarat de radical .
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 22-05-2012, 15:35:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
Deci ori ma torllezi ori ... Am zis in primul raspuns de pe thread de sp si crit .Nu am pus formule complicate .E o singura formula mare si lata pe care o intelege oricine inmultire adunare si un amarat de radical .

exact ..copy / paste. Fara suparare dar nu cred ca interesa pe nimeni formula respectiva

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 22-05-2012, 15:59:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te las in voia ta ca vad cu nu am cu cn vorbi. fericiti cei saraci cu duhul caci a lor este imparatia cerurilor.
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 23-05-2012, 10:49:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
soulkreep wrote:

exact ..copy / paste. Fara suparare dar nu cred ca interesa pe nimeni formula respectiva

formula a dat-o pentru mine, nu pentru tine, pentru ca l-am contrazis in privinta asta putin inainte, si spre dezamagirea ta chiar m-a interesat, LOGIC CA A DAT COPY PASTE, e o formula oficiala de la blizzard, nu avea cum sa o viseze noaptea, omu se bazeaza pe lucruri concrete, nu pe aberatii cum faci tu, incearca sa te abtii Iannah sa te bagi aiurea in discutii, mai ales cand nu ai habar ce postezi (si in general nu ai)

@soulkreep: iaanah asta e genul de om care se baga in orice discutie fara sa aiva habar despre ce e vorba, am invatat din propria experienta ca trebuie ignorat, daca il bagi in seama nu faci decat sa inrautatesti situatia, deci incearca sa eviti discutiile cu el ca sunt inutile, n-ajungi nicaieri

in definitiv, chiar daca intellectul intra in formula de calculare a regenului, tot nu are legatura cu discutia noastra despre mana tide, pentru ca dupa am spus, mana tide-ul da DOAR SI DOAR in spirit, si in plus nu tine cont de short term effects (nici macar de heartsong, daca asa face la noi e bug, eu joc cu power torrent si n-am testat lucrul asta), deci mana tideul nu trebuie sa fie luat in considerare atunci cand alegeti enchantul pe arma intre heartsong si power torrent

Last edited by HrN on 23-05-2012, 16:09:28; edited 1 time in total
0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-05-2012, 12:14:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tin sa t contrazic man .Cum am zis heartsong este una din exceptiile d short term buffs care trebuie sa afecteze mana-tide (nu stiu sigur cum merge la noi pt ca si eu joc cu power torrent si nu am testat inca)

Edit
Just to combine all the information from the wonderful posts below, this is what people have found occurring in relation to MTT:
- Spirit Proc Items (Fall of Mortality/Tears of Blood/etc) - Not Affected
- Spirit On Use Items (Core of Ripeness/Dream Owl/etc) - Not Affected
- Spirit Stack Items (Jar of Ancient Remedies/Tsunami Card) - Affected
- 4 Piece Tier Bonus (Spirit when Riptide is used) - Affected
- Food / Flask / Heartsong - Affected

din http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2059057290

So far from reading these forums and testing this is what it looks like is/isn't affecting Mana Tide Totem:

Effects that Work With Mana Tide Totem:
Darkmoon Card: Tsunami
Jar of Ancient Remedies
T11 Set Bonus
Heartsong Weapon Enchant
Spirit Flask
Spirit Food

Effects that DO NOT Work With Mana Tide Totem:
Fall of Mortality
Core of Ripeness
Tear of Blood
Dream Owl (jewelcrafted trinket)
Blood of Isiset

http://www.mmo-champion.com/threads/848776-Mana-Tide-Totem-What-Works-Doesn-t

oricum chiar ar trebui sa testeze cnva daca merge cum trebuie .eu nu prea am timp din pacate

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 23-05-2012, 16:12:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am inteles, stiam de absolut toata lista aia, dar pe unde citisem eu succint, nefiind foarte interesat de heartsong pentru ca n-am jucat niciodata cu el, era bagat in aceeasi categorie cu procurile de la trinket (fiind si el tot un proc, nu un stacking buff), thx de info, sunt curios totusi care e situatia cu tailoring enchant, daca gasesti pe undeva lumineaza-ne si pe noi

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-05-2012, 19:37:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu foarte bine ca nu prea m'a interesat .eu p shaman am jwc/bs dar se pare ca si enchantu d tailoring ar trebui sa mearga -

"Very powerful spirit buffs like those from on-use trinket are not included, but stacking trinkets like [Darkmoon Card: Tsunami] and [Jar of Ancient Remedies] are. Some spirit procs, most notably [Enchant Weapon - Heartsong] and [Darkglow Embroidery], also work with Mana Tide. The four piece bonus from Vestments of the Raging Elements also works with Mana Tide, as does spirit gained from flasks and elixirs." @ http://www.wowpedia.org/Mana_Tide_Totem

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 25-05-2012, 14:56:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@soulkreep: iaanah asta e genul de om care se baga in orice discutie fara sa aiva habar despre ce e vorba, am invatat din propria experienta ca trebuie ignorat, daca il bagi in seama nu faci decat sa inrautatesti situatia, deci incearca sa eviti discutiile cu el ca sunt inutile, n-ajungi nicaieri

in definitiv, chiar daca intellectul intra in formula de calculare a regenului, tot nu are legatura cu discutia noastra despre mana tide, pentru ca dupa am spus, mana tide-ul da DOAR SI DOAR in spirit, si in plus nu tine cont de short term effects (nici macar de heartsong, daca asa face la noi e bug, eu joc cu power torrent si n-am testat lucrul asta), deci mana tideul nu trebuie sa fie luat in considerare atunci cand alegeti enchantul pe arma intre heartsong si power torrent [/color][/quote]

uneori cand citesc ce scrii (in speranta ca poate cine stie, invat ceva nou ...ca deh eu sunt prost si tu destept-> tu ai spus intr-un post anterior ca ai umerii de la magmaw iar eu ca fraieru am cautat imediat pe site sa ma conving ca nu e asa ca deh ..eu stiam ca pica in BOT) ma intreb daca tu chiar doresti sa aflii chestii noi sau doar esti trol -
ps: enchantu de tailoring procuie mai des decat power torrent si la fel ca power torrent, nu ar trebuii sa influenteze mana tide, la fel cum nici jar si nici tsunamy nu o fac -

intrebare offtopic: ce dps scoti pe elemental cu gearul de pe tine ..aproximativ?

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 26-05-2012, 09:08:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep am primit mailul tau, foarte penal n-am ce zice (cat 10 ani ai? ) si totusi as dorii sa stiu si eu unde ai vazut tu ca ai dovedit ca itemele/ procurile/ buffurile de mai sus influenteaza mana tide?
uite doua poze
fara buff:

cu buff:

acuma ca sa nu fii indus in eroare eu am in poza 2942 spirit + tsunamy (400 spirit) + manatide spirit buff
si ca sa nu zici ca stau prost cu matematica, sa fac eu calculele pentru tine
15110 - 400 (tsunamy)- 2942 (spiritul meu real) =11768 (spiritul pe care il primesc de la tsunamy)
11768 / 4 = 2942 -> spiritul meu real fara tsunamy si buffuri

cu alte cuvinte esti paralel cu clasa si vb sa nu adormi

si uite si cu jar:
fara buff:

cu buff:

iar daca mai spui odata ca nustiu despre ce vb, ai face bine sa vii cu dovezi reale si nu calcule teoretice.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 01 February 2016 00:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

The time now is 24-04-2025, 23:51:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password