User
Pass
2FA

[DISCUTII] Restoration Shaman
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message47453
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Status: Offline
(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-05-2013, 15:30:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Probabil a vrut sa zica mithycal mana potion, care il poti folosi doar 1 data/combat.

Deci HrN vrei sa zici ca tu stai restoration in raid, doar ca sa dai mana tide totem?

Fiecare healer are propiile cooldownuri (hymn, shadowfiend, divine plea, innervate). Shamanul are doar Mana Tide-ul care se intampla sa ajute si ceilalti healeri.. Dar sa iti dai reforge in spirit doar pentru asta, este ca si cum un shaman enhancement/elemental ar intra in raid doar pentru aure, si nimic altceva..

Daca tu crezi ca shamanul sta in raid doar pentru mana tide, iti sugerez sa iti faci reforge/enchants/sa folosesti trinkete cu spirit ca sa ajuti raidul cu 8k spirit in + o data la 3 minute..
=> Sa zici ca trebuie sa ai spirit pe shaman doar ca sa ajuti raidul cu Mana Tide Totem, este.. amuzant - mai ales ca momentan shamanul healer este cel mai bun healer, de cand s-a bagat 4.3.4 nu imi amintesc un raid cu guilda mea pe care sa ies mai jos de primul loc pe recount..

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 26-05-2013, 15:41:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da, la mana potion ma refeream, si pot sa vina si 3 faze de red yellow black una dupa alta dupa blue, eu tot o sa am mana sa healez, pentru ca spiritul meu lucreaza cand nu castez, imi regenerez intre faze destul incat sa imi ajunga pentru urmatoarea faza

soulkreep, n-am zis ca nu aveti mana, chiar roshkatul a zis ca trebuie sa dea 2 light bolturi inainte, eu ti-am zis pur si simplu ca incep sa healez inaintea unuia care e dependent de TC, daca e cineva in pericol sa moara in primele 5 secunde ale fazei eu am mai multe sanse sa il salvez decat un shaman care trebuie sa casteze light bolt

tu insisti sa vorbesti la un encounter "per total", cand imi zici ca ai raport heal/mana mai bun, eu iti zic ca exista si situatii speciale, in care shamanul bazat pe TC este inutil, pe cand shamanul fara TC este util in absolut orice situatie intalnita

si pentru situatia ta "speciala" la morchok, am cd-uri de mana, am mana tide, am potiune, posibil un druid innervate, un spriest hymn of hope, etc, fac jumatate din bara de mana in 5 secunde, si imi ajunge linistit tot encounterul

@roshkatul, pe 4.0.6 sti care erau bis trinkets pe shamanul resto? nu sti, iti zic eu, tsunami+jar, care iti buffau mana tideul, nu joci shaman resto ca sa dai mana tide, dar ai un cd de mana important pentru tot raidul, pentru ca asa a gandit blizzard jocul, si trebuie sa il folosesti la maxim, crezi ca tu singur cu mana poti sa compensezi healul la 3 healeri care raman fara mana la 30% din boss pentru ca jocu tu cu 2.4k spirit, in loc sa joci cu 3.4k in combat? liderul te ia in raid ca sa fi eficient, sa ajuti raidul cat poti de mult, mana tideul inseamna tot ca iti ajuti raidul, mai mult decat il ajuti cand esti singurul healer care mai are mana

tu, ca shaman, iesi pe primul loc in recount probabil datorita faptului ca si la voi, ca in majoritatea guildelor, nu exista nici un paladin holy competent, atat pe retail, cat si pe freakz, pe 4.3, cel mai bun healer din toate punctele de vedere a fost si este paladinul holy, dovedit in primul rand de faptul ca pe retail a fost primul spec de heal care a putut sa tina bossi ca ultraxion si yor sahj in solo heal pe 10hc, aceeasi situatie este si pe freakz, dar paladinul fiind atat de slab pe 4.0.6 pe freakz a facut ca acum sa fie o infuzie foarte mare de underachieveri si necunoscatori in toate guildele, si pana nu o sa dati de un paladin care stie sa joace no sa aveti habar ce poate sa faca paladinul holy pe 4.3

ca sa nu iti mai zic ca ma uit la recounturile tale, si tu healezi cu oameni ca roxi in raid, nu ma intelege gresit, n-am nimic cu fata, dar inainte sa vina la voi a fost la noi in guilda, si cand i-am dat un inspect nici specul nu il avea facut bine, am vazut ce poate, si daca ea e un healer care prinde raidul de 25hc la voi, trag concluzia si restul healerilor sunt pe la acelasi nivel, si atunci e normal ca tu, care esti un player mai dedicat, sa iesi mai mult in evidenta, ca deh, ai ce heala -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
soulkreep
[Banned user]

Banned

(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 26-05-2013, 16:31:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In situatia mea speciala am specificat ca nu ai priest sau druid in raid .Ai 1 cooldown de mana si ai o potiune .Scuze dar oricat de zeu ai fi in situatia care am spus'o mai devreme tu nu ai cum sa tii la gearul actual .Sincer iti spun ca nu m'am intalnit niciodata cu o situatie in care sa fiu "inutil"

Posturi unite automat, 26-05-2013, 17:25:21

Si pana la urma a fi "dependent" de TC tine doar de reforge .Daca as alege sa bag destul spirit incat sa nu fiu dependent si totusi si bag in talent pentru situatiile in care se intampla cine stie si raman low mana te'ai simti mai bine ?

Posturi unite automat, 26-05-2013, 17:31:14

also... pacat ca vbim numa in 3 inshi pe aici .Nu mai participa si altii la dezbatere:(

Resto shaman PVE
0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 26-05-2013, 16:38:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu 2600 spirit cu tsunami procuit, nu m-am simtit niciodata dependent de TC.. Am tinut morchok 25h in 2 healeri/grupa fara sa dau nici un TC tot combatul, si nu am avut probleme de mana..

Roxi nu mi se pare ca da deloc slab, avand in vedere ca iese cam pe locul 2 la 25h-uri.. + si la raidurile de 10h da mai bine decat alti priesti pe care iam vazut.. Daca cineva era praf nu inseamna ca nu poate invata.

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 26-05-2013, 16:59:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai tocmai aia ti-am spus roshkatule, ti se pare ca shamanul da extraordinar pentru ca probabil nu ai healeri care sa joace macar la fel de bine ca tine in guilda, nu incerc sa fiu ironic la adresa playerilor sau a guildei tale, fiecare joaca cat de bine stie sau poate, dar asta e parerea care mi-o formez din ce spui tu si din ce vad in recounturi, cand o sa intalnesti healeri mai buni o sa iti dai seama ca shamanul nu este cel mai bun healer pe 4.3

@soulkreep, aia a fost singura situatie in care am folosit si eu TC, pana sa bage hagara jucam fara ghost wolf instant si cu TC in spec, dar ti-am zis, eu ma descurc extrem de bine si fara cu mana, deci iti dai seama ca nu m-a impresionat cu nimic

si ca sa va mai zic una legata de stats, cand am facut 10h cu best players din guild mi-am permis sa healez cu tot reforgeul facut pentru elemental, asta inseamna vreo 2300 haste si 2100 mastery, si tot spiritul scos de pe mine, cred ca raman cu vreo 1700 fara tsunami proc, si am facut fata cu mana lejer, datorita dps-ului foarte bun

0 0

Back to top
Wocsi

[Mentally Stable]

(since 19-11-2017 18:15)

Votes: 9

Post Posted: 26-05-2013, 17:00:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hrn, ma bag aiurea in topicul asta, dar scuza-ma ca eu nu am fost asa un no lifer ca si tine, sa stau toata viata mea sa joc WoW si numai WoW. Asa pentru cultura ta generala eu nu m-am apucat de mult de pve, asa ca omul la incepu greseste spec si spells si alte crapuri dar dupa un timp se obisnuieste. Asa ca nu mai fi cu nasu pe sus si nu te mai baga in treaba altora cum isi joaca clasa si de ce - oh and btw, inspect Roxi now.
0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 26-05-2013, 17:06:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doar pe baza parerilor tale asupra altor playeri, insinuand ca acestia sunt "palete" si ca nu stiu juca, insinuezi ca nici eu nu am habar cum se joaca shamanul si ca eu cred ca dau heal bine doar din cauza ca ceilalti dau heal slab?

Nu.. dar eu sunt mai greu de cap, te rog sa imi explici daca e adevarat ce am zis..

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 26-05-2013, 17:06:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

era clar ca trebuie sa faci butthurt pe aici de parca m-ar durea pe mine in dos de cum joci tu, printeso, nu ma intereseaza cum joci si ce faci, pur si simplu am vrut sa fac o comparatie pentru roshkatul ca sa dovedesc un punct de vedere, vad ca esti constienta ca joci de putin timp si ca nu aveai cum pana acum sa ajungi la un nivel prea ridicat, e acelasi lucru care l-am spus si eu, te ataci ca o fetita de 14 ani care inca n-a descoperit placerile carnale, nu te-am jignit, nu te-am judecat, asa ca te rog, dai drumu' de aici ca nu te-a chemat nimeni

0 0

Back to top
Wocsi

[Mentally Stable]

(since 19-11-2017 18:15)

Votes: 9

Post Posted: 26-05-2013, 17:14:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca daca iti schimbi tamponul nu o sa mai fi asa de frustrat -). Tu esti ala care se simte atacat cand eu numai ti-am spus ceva pentru cultura ta generala ca sa nu mori prost, daca tu ai de gand ca faci pe spartanul din betisoare de urechi cu mine go ahead. Pentru tine un healer bun este alcela care spameaza aoe heal si iese primul la healing done, nu acela care chiar stie ce sa dea si cand trebuie sa dea.
Deci mai lasa WoW-ul ca te afecteaza. Acestea fiind spune, see you in Hell, dar daca mai ai chef sa ne certam /w, ca sa nu mai spamam fara motiv topicul.

0 0

Back to top
Ashrak

[Mentally Stable]

(since 06-09-2016 20:03)

Votes: 8

Post Posted: 26-05-2013, 17:18:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
..loads of crap...

Daca nu ma insel topicul nu a fost creat pentru OT-uri respectiv instigari la cearta , nu HrN?
Sau ma insel? Si imi pare rau daca la voi sunt "alte palete" care nu stiu cum sa dea heal si se bazeaza doar pe tine "imba zewle" noroc ca te au pe tine ca altfel... Nu?

Rosu Aprins

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 26-05-2013, 21:15:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a venit si taticu din guilda sa ia aprarea la fetita neajutorata, eu nu instig la nimic, am folosit numele ei si performantele scazute care le avea cand a fost la noi in guilda, care n-ar fi avut cum sa creasca prea mult intr-o perioada asa scurta de timp, ca sa dovedesc un punct de vedere, n-am avut nici un gand sa o atac pe ea sau sa ironizez guilda voastra, una cu rezultate destul de bune de altfel

ca idee, eu joc elemental main spec, nu resto, faptul ca joc si resto incredibil de bine este doar un plus, si nu, nu se bazeaza nimeni pe mine, eu joc resto doar cand e nevoie

@roxi, nu papusa, ar fi trebuit sa sti ca ce ai tu de spus pentru cultura mea generala este hartie igienica pentru mine, deci ori ai venit aici sa iti pierzi timpul, ori ai venit sa faci gura mare ca te-ai simtit foarte ofensata de faptul ca mi-am permis sa spun ca esti un healer mediocru (lucru de care esti si tu constienta, motivand asta cu faptul ca te-ai apucat de putin timp)

inca o daca, i dont give a rat's *** de cum dai tu heal, trust me, nu am vrut sa te atac pentru ca nu am de ce, am vrut doar sa demonstrez un punct de vedere

@roshkatul, acum am vazut ce ai postat tu dupa roxi, nu, chiar ti-am spus ca datorita faptului ca esti un player mai dedicat si ca dai dovada ca sti destul de bine cu ce se mananca specul asta iesi in evidenta intre healerii mai slabi decat tine, si ca daca ai avea in guilda healeri care sa isi joace specurile la fel de bine ca tine, ai vedea ca shamanul resto nu e cum spui tu "cel mai bun healer pe 4.3", tu practic iesi in evidenta atat de mult acum in guilda ta pentru ca healezi si ce nu healaza ceilalti

again, este parerea mea personala, bazata pe recounturi postate pe forum si pe mici alte cunostinte, nu ma intereseaza daca se simte cineva jignit sau atacat, pastrati-va frustrarile pentru voi, nu le mai postati aici ca le postati degeaba

0 0

Back to top
Ashrak

[Mentally Stable]

(since 06-09-2016 20:03)

Votes: 8

Post Posted: 26-05-2013, 21:43:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
"a venit si taticu din guilda" " pastrati-va frustrarile pentru voi, nu le mai postati aici ca le postati degeaba"

OT:Imi pare rau tinere dar tu dai dovada de frustari. Ai dori sa te protejeze si pe tine taticul guildei:)?
MT:Eu unul citesc mai mult topics la diferite clase , joc numai mage dar nu strica sa cunosti pe ici pe colo cateva si despre alte clase si nu cred ca cei care au venit aici sa se intereseze despre shammy , vor sa citesca "rautatile" tale despre alti oameni.
OT:Daca este nevoie poti vorbi cu GM-ul din ENS sa te apere , o simpla intrebare nu raneste pe nimeni , iar de schimbat multi playeri se pot schimba foarte repede -.

Rosu Aprins

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 27-05-2013, 00:28:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu n-am nevoie sa ma apere nimeni, therefore nu vezi ofiterii din ens aici aruncand cu oua in tine, frustrari nu am, ma simt foarte bine, si doresc sa iti transmit si tie si lui roxi condoleantele mele, dati dovada de lipsa de creier amandoi daca nu va dati seama de diferenta dintre a folosi skillul scazut al unui player pentru o comparatie si al folosi pentru al ataca, chiar e trist pentru voi

0 0

Back to top
Wednesday

[Black Velvet]

(since 01-09-2021 14:44)

Votes: 71

Post Posted: 27-05-2013, 00:38:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

So, încetaþi voi sau încep eu? Mi-i bine oricum, dar merg pe ultima variantã.

This fire's burning, burning me, to bring you back to life...

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 30-05-2013, 21:55:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mana gained din telluric la Hagara 10h:

Mi se pare unul dintre cei mai avantajosi bossi.. e fun sa iei 12k mana pe lightning bolt in main phase - + dps pe ice tomb si dps in ice phase pe toteme... Nu am coborat sub 90k mana tot combatul, si nici nu am avut nevoie de mana tide..

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 01 February 2016 00:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

The time now is 24-04-2025, 23:53:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password