User
Pass
2FA

[DISCUTII] Restoration Shaman
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message48050
HrN

[mayhem]

Status: Offline
(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 26-05-2012, 10:31:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iannah, noi aici discutam despre CUM AR TREBUII SA MEARGA, omu ti-a adus dovezi cum ca anumite trinkete si procuri trebuie sa influenteze mana tide, ca nu se intampla asta pe freakz e o alta problema

multumim foarte mult pentru testele facute, ar fi ok daca v-ati apuca sa postati la bug report toate procurile care ar trebuii dar totusi nu influenteaza mana tide la noi pe server

Last edited by HrN on 30-05-2012, 10:52:21; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 26-05-2012, 12:19:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
iannah, noi aici discutam despre CUM AR TREBUII SA MEARGA, omu ti-a adus dovezi cum ca anumite trinkete si procuri trebuie sa influenteze mana tide, ca nu se intampla asta pe freakz e o alta problema

multumim foarte mult pentru testele facute, ar fi ok daca v-ati apuca sa postati la bug report toate procurile care ar trebuii dar totusi nu influenteaza mana tide la noi pe server

"daka si cu parca " ghici ce ...am shaman si pe molten si merge la fel ca aici. De la cum trebuie sa mearga si cum vreti voi sa mearga e o diferenta de la cer la pamant.

inteleg ca tu pui "dileme si idei ca sa mentii topicul deschis, dar "Soulkreep" chiar crede ca are dreptate in ce spune el.
buffurile influentau mana tide pe lich king, pe cataclysm insa e cu totul alta chestie.

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 26-05-2012, 14:33:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am postat bugul la Bug report sa speram ca se va repara cat de curand .De asemenea daca aveti vreunu' p shaman tailoring sau 4 set t 11 va rog sa testati daca se stackeaza cu Mana Tide si puneti printurile acolo
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 26-05-2012, 18:08:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iannah, molten e un server care functioneaza pe aceeasi platforma ca si freakz, daca presupunem ca n-a fost modificat nimic, e normal sa mearga la fel, inca o data tu esti pe langa subiect, NOI DISCUTAM DESPRE CUM TREBUIE SA MEARGA SPELLUL, nu cum iti merge tie sau cum a mers in '48 toamna

-cum mergea pe lich king nu are nici o legatura cu mana tideul de acum, atunci iti dadea direct procent din mana/sec, acum iti buffeaza spiritul tau, e schimbat total spellul, si tu vorbesti doar ca sa te aflii in treaba, ca esti prea limitat ca sa intelegi adevarata problema, te rog foarte frumos, inca o data, sa te abtii sa raspunzi la posturile mele, n-a nevoie de parerile tale, multumesc anticipat

Last edited by HrN on 30-05-2012, 10:52:45; edited 1 time in total
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 26-05-2012, 22:20:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
iannah, molten e un server care functioneaza pe aceeasi platforma ca si freakz, daca presupunem ca n-a fost modificat nimic, e normal sa mearga la fel, inca o data tu esti pe langa subiect, NOI DISCUTAM DESPRE CUM TREBUIE SA MEARGA SPELLUL, nu cum iti merge tie sau cum a mers in '48 toamna

-cum mergea pe lich king nu are nici o legatura cu mana tideul de acum, atunci iti dadea direct procent din mana/sec, acum iti buffeaza spiritul tau, e schimbat total spellul, si tu vorbesti doar ca sa te aflii in treaba, ca esti prea limitat ca sa intelegi adevarata problema, te rog foarte frumos, inca o data, sa te abtii sa raspunzi la posturile mele, n-a nevoie de parerile tale, multumesc anticipat

ca orice gammer inrait de wow sunt sigur ca ai si un char pe Blizzard..deci te rog ..lumineaza -ne cu dovezi (poze, screenshoturi, imagini, etc) cu privire la cum "är trebuii sa mearga"
Apropo pe blizzard mai nou mana tide da numai 200% din spiritul real.

ambele servere sunt de 4.0.6 dar ma indoiesc ca este vb de aceeasi "platforma" pentru ca intradevar exista unele diferente- te invit sa iti faci un char sa vezi:) (flighmasteru chiar zboara ...ai timp suficient sa iti faci un sandwich din tanaris pana in ogrimmar, eventuri care chiar merg, etc)

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 26-05-2012, 23:46:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mooving on .As vrea sa-mi ziceti parerea voastra despre talentul https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=82988&&name=telluric-currents in PvE .Pana acum vreo luna eram ferm convins ca e un talent cam useless dar l'am incercat si pe mine chiar ma ajuta uneori (mai ales cand sunt prea darnic cu healurile si se scurge mana din mine de parca sunt spart).

Sunt fighturi in care chiar nu pot sa stau sa castez un lb (gen ODS) dar sunt si altele in care talentul chiar straluceste ,mai ales cele in care primesti dmg increase (magmaw expose head ,halfus ,valiona cand ai engulfing pe tn ).E dureros cand dai miss dar pentru mine tot se merita .Deci voi ce credeti ?(lannah parerea ta nu ma intereseaza ca oricum probabil vrei spune cva retardat asa ca nu t obosi sa postezi)

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 27-05-2012, 09:26:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

talentul este clar ca a fost introdus cu cap pe expansionu asta, sunt foarte multe fight's in care ai momente de relax ca healer (magmaw exposed head, ODS arcanotron, maloriak green phase, atramedes air phase, la valiona cand e ea jos si theralion in aer, etc),
-deci parerea mea e ca se merita daca stii ca ajungi sa ai probleme cu mana, dar in mod normal daca ai raid competent si gear adecvat nu ai probleme, problemele intervin cand raidul nu stie scriptul si ia dmg aiurea, esti low gear pentru encounteru respectiv si faci fata greu cu mana, sau cand leaderul hotaraste ca sunt de ajuns 2 healeri la encounterul respectiv (evident vorbesc de 10hc, pe n oricum totul e prea lejer ca sa iti faci probleme cu mana)

ps: la valiona cand ai engulfing e o tampenie sa dai LB, e mult mai util sa dai heal cu 100% more healing done si sa umplii raidul singur decat sa iti faci tu mana

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 28-05-2012, 13:38:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
talentul este clar ca a fost introdus cu cap pe expansionu asta, sunt foarte multe fight's in care ai momente de relax ca healer (magmaw exposed head, ODS arcanotron, maloriak green phase, atramedes air phase, la valiona cand e ea jos si theralion in aer, etc),
-deci parerea mea e ca se merita daca stii ca ajungi sa ai probleme cu mana, dar in mod normal daca ai raid competent si gear adecvat nu ai probleme, problemele intervin cand raidul nu stie scriptul si ia dmg aiurea, esti low gear pentru encounteru respectiv si faci fata greu cu mana, sau cand leaderul hotaraste ca sunt de ajuns 2 healeri la encounterul respectiv (evident vorbesc de 10hc, pe n oricum totul e prea lejer ca sa iti faci probleme cu mana)

ps: la valiona cand ai engulfing e o tampenie sa dai LB, e mult mai util sa dai heal cu 100% more healing done si sa umplii raidul singur decat sa iti faci tu mana

Incredibil dar la faza asta sunt de acord cu tine. Talentul e complet inutil. L-am incercat si nu merge asa cum ma asteptam. Esti resto deci lighning bolt da un dmg mult prea mic incat nu poate sa refaca mana (cred ca talentul acesta era mult mai util pe elemental).

Daca stai prost cu mana tre sa inveti sa dai heal efficient sau sa folosesti Focused insight (wowhead link) inainte de Healing rain sau orice alte speluri de heal pe care obishnuiesti sa le spamezi- poti sa iti faci de exemplu un macro cu target focus de genu
Code:

/cast [@focus] Earth Shock
/cast !healing rain

Cu alte cuvinte dai spellu de shock pe focus (care e bossu probabil) si cu buffu pe care il primesti castezi healing rain (un HOT) pe raid si nu trebuie decat sa spamezi healing wave pe tank de orice eventualitate.

Mana niciodata nu ar trebuii sa iti scada sub 20%, iar cu privire la arcanotron, vezi ca nu degeaba se recomanda sa stai in balti.
Arcanotron si Valiona sunt bosii preferati pentru orice healer.

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-05-2012, 14:34:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
Mooving on .As vrea sa-mi ziceti parerea voastra despre talentul https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=82988&&name=telluric-currents in PvE .Pana acum vreo luna eram ferm convins ca e un talent cam useless dar l'am incercat si pe mine chiar ma ajuta uneori (mai ales cand sunt prea darnic cu healurile si se scurge mana din mine de parca sunt spart).

Sunt fighturi in care chiar nu pot sa stau sa castez un lb (gen ODS) dar sunt si altele in care talentul chiar straluceste ,mai ales cele in care primesti dmg increase (magmaw expose head ,halfus ,valiona cand ai engulfing pe tn ).E dureros cand dai miss dar pentru mine tot se merita .Deci voi ce credeti ?(lannah parerea ta nu ma intereseaza ca oricum probabil vrei spune cva retardat asa ca nu t obosi sa postezi)

OMFG am puteri supranaturale:D

1 Talentul nu este "complet inutil" .La gearul meu nebufat fiecare hit d lb imi da 1 k mana si fiecare critical 2.2k mana
2 Elemental are deja un talent care regenereaza mana cu lb https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=88764&&name=rolling-thunder
3 Deci sfatul tau pentru a economi mana e Focused Insight da?

stai sa inteleg deci castez Earth shock - 4200 mana + Healing rain 7100 =11300 mana

in loc sa dau pur si simplu Healing rain 10100 mana .

sau poate nu t refereai la economie de mana ci la bufatul spellului cu 30% ?Focused insight merge cu healing rain insa bufeaza doar primul tick -restul raman neschimbate asa ca ...praf in ochi .

daca tzii neaparat sa bufezi un heal folosesti Unleash life .Focused insight e exclusiv talent pvp .

0 0

Back to top
webberas

[Big Booty Lover]

(since 19-10-2020 12:03)

Votes: 9

Post Posted: 28-05-2012, 15:10:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

focused insight e talent pvp ? -
e f bun in pve la topping up players/tanks ... dai unleashed dai un flameshock si apoi un greater healing wave, si daca ai bulan de crit dai cam 98k heal+40k heal din ancestral ... deci ... nu e exclusiv pvp, ba e chiar f bun pt pve -

nu dati click >>> Scrubilicios <<<

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-05-2012, 15:49:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aha .Ca sa dai unleash+shock+greater healing wave iti ia minim 4 secunde. Deci ceilalti healeri din raidul tau sunt niste parliti care lasa playerii sa stea low HP ca se bazeaza ca le dai u un uberheal nu? Hai sa fim seriosi o sa faci overheal la greu .Sau poate esti atat d pro incat poti sa prezici ca cnva va lua un astfel d dmg si potrivesti astfel incat imediat ce a luat dmg'ul u sa le dai heal imediat .in cazul acesta gg esti tare .
0 0

Back to top
webberas

[Big Booty Lover]

(since 19-10-2020 12:03)

Votes: 9

Post Posted: 28-05-2012, 15:58:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunt perioade intr-un encounter in care toti iau dmg masiv, si stiu si care e cel ce incaseaza dmgul masiv, si ne coordonam, , de exemplu la Maloriak pe hc, cand tankul nu poate primi heal decat in alea 4 secunde - un astfel de burst heal, il face full hp, oricat de mare ar fi deficitul ... deci pls don't teach us how to play -

nu dati click >>> Scrubilicios <<<

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-05-2012, 16:13:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"sunt perioade intr-un encounter in care toti iau dmg masiv, si stiu si care e cel ce incaseaza dmgul masiv" deci TOTI iau dmg masiv dar tu il stii pe CEL care ia dmg .invata sa vorbeste romaneste .
In alea 4 secunde in black phase eu am timp sa castez 2X greater healing wave p tank fara sa irosesc 3 talent points si nu am nici o problema.Si repet tu healezi solo in raiduri? Ceilalti ce fac in timpul asta

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 28-05-2012, 17:30:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
soulkreep wrote:

OMFG am puteri supranaturale:D

1 Talentul nu este "complet inutil" .La gearul meu nebufat fiecare hit d lb imi da 1 k mana si fiecare critical 2.2k mana
2 Elemental are deja un talent care regenereaza mana cu lb https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=88764&&name=rolling-thunder
3 Deci sfatul tau pentru a economi mana e Focused Insight da?

stai sa inteleg deci castez Earth shock - 4200 mana + Healing rain 7100 =11300 mana

in loc sa dau pur si simplu Healing rain 10100 mana .

sau poate nu t refereai la economie de mana ci la bufatul spellului cu 30% ?Focused insight merge cu healing rain insa bufeaza doar primul tick -restul raman neschimbate asa ca ...praf in ochi .

daca tzii neaparat sa bufezi un heal folosesti Unleash life .Focused insight e exclusiv talent pvp .

Focused insight scade pretu cu 75 % la urmatoru spell de heal si il face mai eficient cu 30%, iar in cazu tau, cel care foloseste lighning bolt sa isi refaca mana (probabil ai foarte mult timp la dispozitie in raid ca sa castezi destule lighning bolt ca sa iti refaci mana) poti pur si simplu sa stai degeaba cat merg tickurile la healing rain ca e tot acelas draq. Pardon, daca nu castezi nimik, iti refaci mana mai repede.

Bufeaza primu tick spui? Ce ai vrea mai mult? Healing rain tine 10 sec si ghici ce ...are 10 sec cd. Acuma eu am spus ca intre casturile de HR tu spamezi healing wave, pentru ca nu ar trebuii sa iti afecteze mana deloc (poti sa spamezi la nesfarsit) + ca fiecare crit provoaca Acestral Awakening (wowhead link)

Acuma sa luam in calcul logica ta cu lb.: lb da la mine 5400 dmg si are 2,32 casting. 40% din 5400 sa zicem ca e undeva la 2 k. Lb costa 1400 mana deci cu alte cuvinte tu castigi 500 mana + ca mai dai si missuri iar cum nu esti ELEMENTAL ca sa beneficiezi de overcharge/ crituri / etc
Pentru fiecare cast de 2,32 sec tu castigi 500 mana. Acuma eu am combat reg undeva la 3 k fara buffuri. Fa si tu un calcul daca se merita ca doar esti bun la matematica nu?

Sfatul meu ca sa economisesti mana este sa inveti sa joci!!!! N-ai gear? Cauta o solutie, testeaza-o, vezi ce e de capu ei si nu mai citii ghiduri de pe nus ce site facute de oameni cu iteme BIS

Posturi unite automat, 28-05-2012, 18:24:29

soulkreep wrote:
Aha .Ca sa dai unleash+shock+greater healing wave iti ia minim 4 secunde. Deci ceilalti healeri din raidul tau sunt niste parliti care lasa playerii sa stea low HP ca se bazeaza ca le dai u un uberheal nu? Hai sa fim seriosi o sa faci overheal la greu .Sau poate esti atat d pro incat poti sa prezici ca cnva va lua un astfel d dmg si potrivesti astfel incat imediat ce a luat dmg'ul u sa le dai heal imediat .in cazul acesta gg esti tare .

unleash in primu rand bufeaza primu spell pe care il dai, la fel si focused insight.
unleash + riptide (bufeaza riptide care bufeaza primu spell de chain heal + hot)+ chain heal
shock + riptide (bufeaza riptide)+ chainheal
unleash(daka e earthliving weapon ) + shock , te vindeca pe tine si nu bufeaza nimik pentru ca shock e dmg spell dar tot se activeaza focus insight (cu 30%)

telluric currents poate sa fie considerat talent pvp pentru ca in arena nu stai sa dai heal continuu si mai dai si dmg, dar lb e cam inutil daka nu esti elemental

Posturi unite automat, 28-05-2012, 18:30:50

soulkreep wrote:

Unleash e instant, Shock e instant iar Greater healing wave are 2,32 sec casting (exact cat LB-ul tau) asa ca parerea mea e ca tu esti paralel cu aceasta clasa -

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-05-2012, 17:38:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai fata de ce matematica faci u la gradinita ...da sunt mai bun .Vad ca nici engleza nu va invata acolo ca habar nu ai sa citesti un tooltip ."your next heal's manacost is reduced by 75% OF THE COST OF YOUR SHOCK SPELL" --deci reduce manacostul urmatorului heal cu 75% din costul shock'ului //nu reduce costul healului cu 75% intelegi dumneata?

Primesti 760 mana inapoi la fiecare cast in cazul tau (vezi ca ai la windows acolo un calculator dar nu cred ca la gradinita ati invatat sa calculati procente..)
si 1840 mana la fiecare crit d lb .In timp ce tu castezi lb tot regenerezi mana din spirit nu se opreste ca prin magie deci da regenerezi mai multa mana daca castezi lb decat daca stai degeaba sau daca spamezi hw .

La majoritatea raidurilor ai momente cand raidul e topped off si stai degeaba asa ca de ce sa nu iti faci niste mana? in + fighturile cu dmg increase --magmaw head exposed unde dai cu 100% mai mult dmg tu de exemplu ai regenera 2920 mana la fiecare hit d lb si 5080 mana la fiecare crit d lb .Ti se pare putin ?Inevitabil vei da si missuri dar asta e.eu tot consider ca se merita

unleash e instant shock e instant? si global cooldown tu nu ai? sau nici macar nu stii c e ala?

Posturi unite automat, 28-05-2012, 18:38:13

era sa uit .Da bufeaza doar primul tick .Healing rain are in mod normal 5 tickuri //6 daca ai destul haste .Deci daca folosesti focused insight
TIck 1+30%
tick 2 normal
tick 3 normal
tick 4 normal
tick 5 normal

savy?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 01 February 2016 00:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

The time now is 17-06-2025, 09:06:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password