User
Pass
2FA

Mists of Pandaria on Freakz Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message28675
Puccasita

[Puccalicious]

Status: Offline
(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 30-03-2015, 19:57:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ Daca se face anunt pe prima pagina,si anunturi ingame (asa cum e la "gurubashi chest / join 3 vs 3) o sa fie ok.

Ar fi greu la inceput,si s-ar taia in carne vie,insa hai sa inversam rolurile,sa ne putem in situatia lor.

Eu imi pun urmatoarea intrebare,chiar daca freakz ar fi full scripted,sa luam asa,de ce ar venii cineva de pe serverul x,unde se vorbeste numai si numai engleza @ canale /bg /raid, sau sa vina sa joace aici,cand poate doar 25% vorbesc engleza in joc,si in rest sa nu intelegi despre ce este vorba.

Singura sansa sa atragi mai multi jucatori straini,este ca freakz sa devina server international ,e simplu.

Si ar fi bine daca decizia asta ar venii odata cu MoP Live,noua tema,noile schimbari de la armory(promise) si altele cele,asa ca mai bine "baby steps" decat ...sa bage mop acuma,cand sa fim sincer,s-ar plange jumate de server ca nu ii merge clasa,si ca ce s-a lucrat in acest timp

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 30-03-2015, 20:04:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu sunt PRO vis-a-vis de ideea asta. Acum sa vedem daca staff-ul ia in considerare propunerea asta.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 30-03-2015, 20:09:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ De comunitatea romaneasca depinde,pentru ca daca ii intrebi pe straini,iti dai seama ca o sa fie de accord.
Se poate face un pool,insa tare cred ca sunt cativa hateri,pentru care o sa le fie lene sa vorbeasca in engleza,si o sa voteze impotriva.

O alta varianta,ar fi sa se deschida 2 realm-uri atunci cu mop live,unu pentru EN si unul RO,insa asta tine mult de ce populatie o sa fie:)

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 30-03-2015, 20:09:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
^ Daca se face anunt pe prima pagina,si anunturi ingame (asa cum e la "gurubashi chest / join 3 vs 3) o sa fie ok.

Ar fi greu la inceput,si s-ar taia in carne vie,insa hai sa inversam rolurile,sa ne putem in situatia lor.

Eu imi pun urmatoarea intrebare,chiar daca freakz ar fi full scripted,sa luam asa,de ce ar venii cineva de pe serverul x,unde se vorbeste numai si numai engleza @ canale /bg /raid, sau sa vina sa joace aici,cand poate doar 25% vorbesc engleza in joc,si in rest sa nu intelegi despre ce este vorba.

Singura sansa sa atragi mai multi jucatori straini,este ca freakz sa devina server international ,e simplu.

Si ar fi bine daca decizia asta ar venii odata cu MoP Live,noua tema,noile schimbari de la armory(promise) si altele cele,asa ca mai bine "baby steps" decat ...sa bage mop acuma,cand sa fim sincer,s-ar plange jumate de server ca nu ii merge clasa,si ca ce s-a lucrat in acest timp

Sunt si multi cretini(romani) pe freakz care nu se pot integra intr-o comunitate de straini(aici ma leg de orice, de la o socializare simpla, la un respect reciproc, pana la un gameplay in pve/pvp). Cred ca au existat cazuri destule pe Exodus.

@ Like postul lui Bossutai -)

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
1 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 30-03-2015, 20:15:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^-Da,am specificat " asta ar insemna sa taie in carne vie"
Insa sunt destule persoane care au plecat pe alte servere / blizz si se descurca:)
Nu iti zice nimeni sa nu vorbesti romana,insa doar /guild /whisper sau /party -
E doar o idee,insa la punctul acesta, staff-ul trebuie sa inteleaga ca e totul sau nimic,stiu ca sunt persoane care asteapta dupa mop,si printre acele persoane ma aflu si eu,nu isi permita sa nu fie pregatiti:)

Oricum cred ca freakz in viitorul apropiat o sa se adreseze publicului international,pentru ca aceasta ar fi ultima solutie,s-a incercat cu 2 realmuri,nu s-a ajuns nicaieri,s-a incercat aproape orice,singura varianta ce ar fi,este sa devina international,insa sa vedem ce o sa zica staff-ul la "propunerea acesta" (poate mai sunt solutii,insa eu in acest moment nu prea le vad)

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 30-03-2015, 20:48:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Impact prea mare nu o sa fie asupra guild-elor de romani. Prin simpla trecere a serverului, implicit a global chat-ului la international/engleza, ar fi un plus pentru server. Deci nu vad de ce ar fi rea o trecere la international.
0 0

Back to top
andreyutzz93

[Mentally Stable]

(since 26-09-2015 00:56)

Votes: 8

Post Posted: 30-03-2015, 21:53:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Impact prea mare nu o sa fie asupra guild-elor de romani.

Cu gandirea comunitatii din momentul acesta daca intr-o guilda de romani daca nu se injura sau se bate joc de playeri este o guilda slaba.
Toate guildele cu bun simt si respect s-au destramat.
True but sad.

L.E.: Sau 5 fete dupa care stau (inlocuiti cu ce vreti voi) cu limba scoasa.

Sunt un om ca fiecare.Respect reciproc!
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 30-03-2015, 22:32:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andreyutzz93 wrote:
pms wrote:
Impact prea mare nu o sa fie asupra guild-elor de romani.

Cu gandirea comunitatii din momentul acesta daca intr-o guilda de romani daca nu se injura sau se bate joc de playeri este o guilda slaba.
Toate guildele cu bun simt si respect s-au destramat.
True but sad.

L.E.: Sau 5 fete dupa care stau (inlocuiti cu ce vreti voi) cu limba scoasa.

Nu stiu in ce guilde low profile ai fost tu ... stay on topic. E ilogic ce spui. Sunt doar frustrari.

0 0

Back to top
Rofly

[why me ?]

(since 04-12-2021 22:00)

Votes: 106

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-03-2015, 23:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu daca am s-au nimerit toti aia care vorbeau engleza pe genesis sa joace si pe ptr dar mie de multe ori mi s-a intamplat sa vorbesc cu alt roman in engleza pana ne-am dat seama ca suntem romani amandoi , in concluzie speranta exista !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Shadowy

[Creep]

(since 02-09-2017 16:49)

Votes: 40

Post Posted: 31-03-2015, 00:22:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rofly wrote:
Nu stiu daca am s-au nimerit toti aia care vorbeau engleza pe genesis sa joace si pe ptr dar mie de multe ori mi s-a intamplat sa vorbesc cu alt roman in engleza pana ne-am dat seama ca suntem romani amandoi , in concluzie speranta exista !

Doar o parte mica din comunitate e mai retardata, restu de romani se acomodeaza usor. De fiecare data in rdf/raids am vorbit engleza si multi s'au conformat si au continuat in engleza.
S'a propus de cateva ori sa se treaca la un server international si membrii staff`ului nu au fost de acord. Poate se razgandesc pana baga noul forum.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 31-03-2015, 00:29:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shadowy wrote:
Rofly wrote:

Doar o parte mica din comunitate e mai retardata, restu de romani se acomodeaza usor. De fiecare data in rdf/raids am vorbit engleza si multi s'au conformat si au continuat in engleza.
S'a propus de cateva ori sa se treaca la un server international si membrii staff`ului nu au fost de acord. Poate se razgandesc pana baga noul forum.

Stiu ca era vorba doar de site si nici ala nu se stie ce e cu el. Cat despre forum, poate o rearanjare a categoriilor, sa le pice strainilor mai bine in mana.

0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

(since 21-10-2022 19:50)

Votes: 33

Post Posted: 31-03-2015, 00:37:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie publicitate foarte mare ca strainii sa joace aici. Eu, ca strain, nu pot sa vin sa joc pe freakz cand, din moment ce ma gandesc sa joc pe un server privat, automat am auzit de Molten, pe care pot jucat si wotlk si cata si mop. Trebuie organizare si dorinta de a realiza un proiect frumos, ceea ce freakz-ului ii lipseste cu desavarsire.
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 31-03-2015, 00:50:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-Site bine facut
-Forum reorganizat la categoria WoW
-Server language "english" ... nu ar afecta cu nimic, avand in vedere ca merge realms a venit cu ceva asemanator.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 135

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-03-2015, 07:46:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea ca freakz sa fie international este buna ...dar trebuie promovat forumul cat mai mult odata cu asta ,pentru ai aduce si aici sa vada discutiile ,sa participe la hotarari etc. si sa educam comunitatea romaneasca sa le dea o sansa strainiilor ...sa va dau un exemplu ..gen dau join la un global raid ...ma intreaba en/ro ...daca zic en imi da kick din raid ..asta nu e deloc ok

2 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 31-03-2015, 12:08:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

darkworld81 wrote:
Mie mi-ar place sa devina serverul full international, sa se vorbeasca doar engleza, asa ar aduce mai multi playeri . Vorba ta , e ca si cum am merge noi pe un server in care se vorbeste rusa , ce dracu ai intelege? Normal ca si strainii se gandesc la treaba asta si nu le surade treaba, cum ar putea ei sa joace aici cand nu inteleg o iota. Sa se vorbeasca limba ce o vrei tu pe guilda ta, /w , party cu prietenii, dar nu pe global , nu in raiduri/bg-uri etc.

nu nu nu nu nu nu nu nunununununununununununununununununununu nu

iese urat, se lasa romanasii care habar n-au ingles, drama level infinite, e OK cum e acum. Au global_en strainii, sunt romani care dau join si la global_en, dar cei care stau doar cu global_ro ar vorbi romana pe global, s-ar lasa cu mutes, ar deranja strainii.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

The time now is 09-08-2025, 14:23:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x