User
Pass
2FA

Problema e in voi nu in warrior
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message8274
MorphinG

[Maniac]

Status: Offline
(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 13-06-2014, 21:07:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va-ti adunat 3 prosti ca sa nu pareti ridicoli. Hai sa vedem cine e al patrulea.

Cat despre buguri, nu are rost sa mai discutam. Cand o sa dati pe alte servere / o sa jucati warr (in special furry pvp) poate benoclati si voi ochii aia.

Unu vorbea de top damage, care n-are nicio treaba cu ce discutam, altu despre un bug din 2012, iar asta zice ca merge totul perfect. Sper sa faceti cancer si sa va calce trenu.

E funny, ca niciunu nu treceti de 1800, dar merge perfect. Hai salut, nu mai dati reply ca nu are rost.

Kinook wrote:
warru nu e buguit, e prost din fabrica.

Nu nu, nu e buguit. Ce e la bug report e gluma de 1 aprilie.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 13-06-2014, 21:14:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai frate, nu e vorba de damage, dar warriorul papa la CC ca nesatulul. Si din roots nu iese decat cu bladestorm. Isi da regen? cyclone. isi da reflect+regen? moonfire cyclone. swagyolo. Sunt putine clase care iau bataie de la war. Te mananca hunteru, te mananca feralu. Pica tu healer cu warru. Cand iti zic 3 ca esti beat te duci si te culci. Uite, daca vrei dam duel/challenge. Daca ma bati imi sterg tot de pe cont si ma apuc de metin. Si pun SS-uri pe forum cum fac level cu sura magie neagra.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Regius22

[soon]

(since 04-08-2022 18:33)

Votes: 101

Post Posted: 13-06-2014, 21:59:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
warru nu e buguit, e prost din fabrica. Spelluri si talente naspa. Nu va mai certati atat, trebuie sa fie si o clasa pe post de training dummy...

-
daca celelalte clase sunt favorizate pe 4.3.4 in pvp , asta nu inseamna ca warriorul e "prost din fabrica"

0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 13-06-2014, 22:09:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
Va-ti adunat 3 prosti ca sa nu pareti ridicoli. Hai sa vedem cine e al patrulea.

Cat despre buguri, nu are rost sa mai discutam. Cand o sa dati pe alte servere / o sa jucati warr (in special furry pvp) poate benoclati si voi ochii aia.

Unu vorbea de top damage, care n-are nicio treaba cu ce discutam, altu despre un bug din 2012, iar asta zice ca merge totul perfect. Sper sa faceti cancer si sa va calce trenu.

E funny, ca niciunu nu treceti de 1800, dar merge perfect. Hai salut, nu mai dati reply ca nu are rost.

Kinook wrote:

http://forum.wow-freakz.com/Warrior-PvE-PvP-Rage-generation-from-damage-taken-t193779.html

Bug reportul asta e de pe 4.3, rage-ul a fost reparat folosind exact aceleasi formule pe care ti le-am dat si in post-urile anterioare.
Aceste formule au fost calculate de cei de pe elitistjerks, nici in blizzard nu poti sa ai mai multa incredere decat in elitistjerks cand e vorba de game mechanics.

Nu am zis ca warrul nu este buguit si ca merge perfect, am spus ca rage-ul merge cum trebuie, si ti-am mai spus ca nu ai nicio baza in afirmatia ta cum ca rage-ul ar fi buguit.

Cand a spus ca warrul e top damage, roshk a incercat sa sugereze faptul ca acesta nu ar fi fost asa sus in recount daca rage-ul ar fi fost intr-adevar buguit. Deci da, are treaba cu subiectul.

In legatura cu warr fury pvp, e absolut normal sa ramai fara rage. Spre deosebire de arms, pe fury nu ai Anger Management.

Este adevarat, eu unul n-am trecut nicioadata de 1800 rating. Asta pentru ca nu am facut arene decat pentru gear-ul cataclysmic, nu am avut niciodata o dorinta de a face rating, sunt player pve. Dar crede-ma ca acest bug cu rage generation ar fi fost vizibil si in pve.

In concluzie, nu este absolut nimic buguit la rage generation la warrior. Poti sa accepti asta sau sa plangi in continuare ca un terminat pe forum. Eu nu mai postez aici din cauza ca, desi sunt din ce in ce mai tentat sa incep sa injur, tin prea mult la reputatia mea.

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-06-2014, 22:22:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
-Va-ti adunat 3 prosti ca sa nu pareti ridicoli. Hai sa vedem cine e al patrulea.
-Cat despre buguri, nu are rost sa mai discutam. Cand o sa dati pe alte servere / o sa jucati warr (in special furry pvp) poate benoclati si voi ochii aia.
-Unu vorbea de top damage, care n-are nicio treaba cu ce discutam, altu despre un bug din 2012, iar asta zice ca merge totul perfect. Sper sa faceti cancer si sa va calce trenu.
-E funny, ca niciunu nu treceti de 1800, dar merge perfect. Hai salut, nu mai dati reply ca nu are rost.
Kinook wrote:

-Stai sa ghicesc.. tu esti alt erou care vine cu dovezi de pe alte servere, unde warriorul este cel mai probabil buguit si da mai tare decat trebuie, in loc sa vii cu dovezi de pe blizz?
-Zimi mie un singur bug de la confirmed care influenteaza damageul dat de warrior, rage regeneration sau ORICE altceva legat de damage.. Sansele sunt foarte mici sa ne calce trenul.. noi stim sa ne uitam in stanga si in dreapta inainte sa traversam calea ferata..
-Eu unul am jucat warrior doar ca off-char, si in pvp am jucat warrior doar pentru a ajuta un paladin holy la 8 wins.. si am ajuns la 1900 rating din vreo 20 de arene si pot sa ajung lejer oricand la 2.2k, dar nu sunt asa de atras de warrior in ceea ce priveste PvP-ul deoarece PATCHUL (Subliniez PATCHUL, nu serverul freakz) nu il ajuta..
-Again.. ce vezi tu la bug report? Nu vad absolut nici un bug semnificativ la bug report..

Hai, scoate cablul de la PC sa nu consumi curent, du-te si culcate, daca si maine dimineata ajungi la aceeasi concluzie ca warriorul este buguit, gaseste o cladire inalta, aruncate de pe ea si vezi daca poti sa iti dai heroic leap inainte sa atingi pamantul..

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 13-06-2014, 23:32:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tudor1297 wrote:
23.4 + 23.4 * 25%(din anger management) = 29.25 rage

Si totusi exista un mic bug cu rage regen din auto-attacks. Conform formulei da 29,25 rage per swing, asta ar insemna ca o data la 4 swing-uri are trebui sa dea 30 rage ceea ce pe frikz nu se intampla -

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 13-06-2014, 23:39:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkath00l_k0k@larulz, tu, pe langa ca pari cel mai prost dintre toti, semnalizezi cel mai tare, culmea.

Iti explic pentru ultima data (serios, nu mai da reply):

1. Referitor la bugurile de la confirmed, era doar un raspuns (mai degraba o ironie ieftina) data lui Kinook care zicea ca warru nu e buguit. Nu are nicio treaba cu rage-ul sau cu ce am discutat noi. Serios?

2. Nu inteleg de ce e nevoie sa-mi explici tu mie cat esti de praf pe warrior. Stiam, amice! De altfel, aia care au o treaba si care si-au pastrat clasele de ani de zile, au cam ajuns la aceleasi concluzii. Doar ca, spre rusinea lor, nu au indentificat prea multe buguri. Asta e, nu are toata lumea VIP.

3. Cand vorbeam de alte servere ma refeream la AT, unde warru cel putin, merge vizibil mai bine ca aici. Daca nu recunosti asta, esti un idiot.

Intre timp, fa calcule pana mori. Tine-o pe-a ta amice! In general prostii ca tine nu pot fi convinsi. Ei tot timpul au dreptate.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 14-06-2014, 00:04:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am incercat sa iti explic ca warru nu e slab din cauza bugurilor, e slab din cauza patchului. Intelegi ce vrei. Daca e sa o luam cum zici tu, toate clasele sunt buguite. Dute pe retail.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 14-06-2014, 00:57:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Omule, nu inteleg ce te ataci asa.

Pur si simplu ti-am dat un ranspuns random, mai degraba o tentativa de gluma. Habar n-am despre ce vorbesti, nici n-am stat sa citesc.

Ce naiba va atacati asa ma? Parca aveti 12 ani. La fel si cu rage-ul, am zis pur si simplu ca e bug si s-au atacat 2-3 smartassi care abia asteptau sa zica careva ceva ca sa dea ei explicatii, cand vorba aia, habar n-au sa joace.

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-06-2014, 07:52:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
Omule, nu inteleg ce te ataci asa.

Pur si simplu ti-am dat un ranspuns random, mai degraba o tentativa de gluma. Habar n-am despre ce vorbesti, nici n-am stat sa citesc.

Ce naiba va atacati asa ma? Parca aveti 12 ani. La fel si cu rage-ul, am zis pur si simplu ca e bug si s-au atacat 2-3 smartassi care abia asteptau sa zica careva ceva ca sa dea ei explicatii, cand vorba aia, habar n-au sa joace.

Noi ne atacam? Tu esti cel mai retardat dintre toti.. Incepi sa scoti niste cuvinte fara sa ai nici un suport, nici o dovada care sa sustina ce ai zis si pe langa assta ne faci si inculti sau alte cele.. DACA E BUG LA RAGE. Oamenii ca tine sunt cei care nu o sa ia bacul si o sa ajunga sa fie multumiti cu un job la RATB.

DATA VIITOARE cand vrei sa zici ceva si sa te injuri cu 4 oameni care totusi au ceva creier, adu DOVEZI.. Sper din tot sufletul sa fii un troll.. pana acum nu credeam ca este posibil ca cineva sa fie asa de batut in cap, ca sa nu folosesc alte cuvinte mai dure..

Si in legatura cu AT, cum spun toti GM-ii care confirma buguri, nu luam in calcul dovezile aduse de pe AT(ma rog.. tu nici macar de acolo nu stii sa aduci dovezi), decat cele aduse de pe Blizz. Daca zici ca merge mai bine pe AT, da mergi frate pe AT si lauda-i pe aia pe forum ca sunt ei foarte destepti si le merge warriorul bine.

/Last Post here, nu se merita sa ma cert cu tine..

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
Grubstep

[/ Dreadful /]

(since 06-08-2020 18:25)

Votes: 27

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  decrepitwarrior 
Post Posted: 04-09-2014, 00:04:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warrioru este slab in pvp pe patchu asta.Dar ,asta nu înseamnã ca nu e bun deloc ,este si conteazã persoana care o joaca.
Doar atât am avut de spus.(Rollingblade)
(PS:Warr a avut din totdeauna multe anti class)

Last edited by Grubstep on 22-01-2015, 06:05:25; edited 1 time in total
0 0

Back to top
diuss

[Mentally Stable]

(since 13-09-2022 13:16)

Votes: 14

Post Posted: 04-09-2014, 11:57:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu siguranta e slab cand jumatate de server cel putin nu stie in ce stats sa dea reforge pe arms iar pe fury sunt /oom dupa 3 hituri
0 0

Back to top
Aliziea

[2 Good 4 You]

(since 16-06-2017 19:44)

Votes: 108

Post Posted: 05-09-2014, 08:31:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar trebuii sa il puneti pe sandake pe warrior...sa vedeti ce dreptate are omul...problema e in voi nu in warriorr 10/10 confirmed

0 0

Back to top
MeizNab

[Mentally Stable]

(since 02-12-2019 02:29)

Votes: 32

Post Posted: 05-09-2014, 08:38:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Grubstep wrote:
Warrioru este slab in pve pe patchu asta.Dar ,asta nu înseamnã ca nu e bun deloc ,este si conteazã persoana care o joaca.
Doar atât am avut de spus.(Rollingblade)
(PS:Warr a avut din totdeauna multe anti class)

L2 game https://youtube.com/watch?v=OYM_rhC-ldA:

0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 05-09-2014, 10:59:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cred ca voia sa zica pvp -

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 27 January 2016 17:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 14-08-2025, 11:43:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password