User
Pass
2FA

Problema e in voi nu in warrior
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message8225
Fnotik

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-10-2024 18:12)

Votes: 14

Post Posted: 27-03-2014, 20:02:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
Fnotik wrote:
@MorphinG
Se vede ca nu ai jucat destul Warrior ca sa il intelegi. Te contrazic Warriorul e (in prezent) cea mai scriptata clasa din cele 10 clase.

Mi se pare aiurea sa-mi spui ca nu inteleg eu warru, cand tu ai 400 rating. E cel mai scriptat , si e foarte frumos ca s-au scriptat atatea, dar asta nu inseamna ca rage-ul care nu merge cum trebuie si Blood Frenzy care dispare de pe target nu sunt niste buguri foarte importante. Daca mai aduni si nerfurile de la patch si bugurile de la alte clase ai sa ajungi la concluzia mea.

La un moment dat ajungi sa te limiteze clasa, oricat de mult skill ai avea. Sigur, poti face dodge si scadea mmr, dar asta nu inseamna ca daca reusesti sa faci rating mare, warru e ok iar noi ar trebui sa fim fericiti. In afara de 2-3 warri, nimeni nu stie cat de greu e sa bati feral/mage/rogue comps la 2700+.

Si-s o mana de oameni care fac rating mare, pentru ca ... e warru ok ? Sau pentru ca nu e ok? Nu se plange nimeni, dar hai sa nu mancam ***** aiurea.

Am 400 rating pentru ca am dat disband la team - Proof : http://i.imgur.com/ljSydYu.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sandake

[Account disabled]

(since 04-06-2014 21:13)

Votes: 8

Post Posted: 04-06-2014, 11:51:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-

Staff message (Alexander0810):

Fara posturi de monosilabice/formate doar din emoticons. +1 warn

0 0

Back to top
Deathlust

[Mentally Stable]

(since 25-02-2016 11:05)

Votes: 7

Post Posted: 06-06-2014, 09:08:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

warriorul e praf pe patchul asta in comparatie cu alte clase, nu vorbi tampenii

Deathlust.
2755
Highest 2 man personal rating
2755
Highest 2 man team rating
1089
Highest 5 man team rating
2079
Highest 3 man team rating
2079
Highest 3 man personal rating
1089
http://imgur.com/qKfewEP

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 06-06-2014, 09:16:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tudor1297 wrote:

Formula pentru rage gain din damage dealt este 6.5*(weapon speed)
Experimentalul are 3.60 weapon speed

6.5*3.6 = 23.4 rage
23.4 + 23.4 * 25%(din anger management) = 29.25 rage

intra in-game si vezi cat rage primesti la un hit, o sa vezi ca e fix 29.
daca ai alta arma in loc de experimental calculezi folosind formula, si o sa vezi ca rage-ul merge foarte bine.

nu mai vorbiti aiurea... inventati si sustineti buguri pe care nu le testati, doar pentru ca vi se pare voua asa ca warru nu merge cum trebuie
go l2p and stop qq-ing

Cine-a zis ca e buguit rage-u din damage dealt? Esti prost? Semnalizezi degeaba.

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 12-06-2014, 16:22:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am citit cred ca vreo 2 pagini in care majoritatea il critica pe autorul acestui post.
ideea este ca eu cred ca are dreptate.
cei care il contrazic ii rog sa joace pvp cu warr in bg.
arena = iteme cata.ATAT !
vrei sa stii cat de bun esti? fa pvp cu orcii.
cand o sa dai de un mage ca Wingz ( cu ocazia asta il felicit ca mi-a placut sa lupt impotriva lui de 3 ori desi m-a spart ( inca invat ) ) sa vad atunci ce mai faci.
1 v 1 cu orice rasa.acolo se vede skillul tau real.fara ajutor si bat la pariu ca 90% din cei care joaca wow pe serveru asta nu au treaba cu warrior.
din cate am inteles este f prost dar daca incepi sa " il simti " e destul de bun.
fiecare rasa in parte are atacurile sale si buffuri si rotatii si toate cele.
este ceva normal sa stii cu ce sa dai in mage si cu ce sa dai in hunter distrusilor. ( precizez ca inca sunt noob in ale jocului dar nu prost ).
am sa citesc si restul de topic dupa care o sa iau legatura cu autorul pentru diferite sfaturi.mi-a facut impresie buna.

btw..care era idiotul ca spameaza HS ii spun si eu la randul meu ca e idiot.HS nu se spameaza.Slam da.mai uitati-va pe youtube si pe situri inainte sa vb ( mai ales unii ) de war daca nu ati jucat cu el.

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 12-06-2014, 16:22:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am citit cred ca vreo 2 pagini in care majoritatea il critica pe autorul acestui post.
cand o sa dai de un mage ca Wingz ( cu ocazia asta il felicit ca mi-a placut sa lupt impotriva lui de 3 ori desi m-a spart ( inca invat ) ) sa vad atunci ce mai faci.
1 v 1 cu orice rasa.acolo se vede skillul tau real.fara ajutor si bat la pariu ca 90% din cei care joaca wow pe serveru asta nu au treaba cu warrior.
din cate am inteles este f prost dar daca incepi sa " il simti " e destul de bun.
este ceva normal sa stii cu ce sa dai in mage si cu ce sa dai in hunter distrusilor. ( precizez ca inca sunt noob in ale jocului dar nu prost ).
am sa citesc si restul de topic dupa care o sa iau legatura cu autorul pentru diferite sfaturi.mi-a facut impresie buna.

btw..care era idiotul ca spameaza HS ii spun si eu la randul meu ca e idiot.HS nu se spameaza.Slam da.mai uitati-va pe youtube si pe situri inainte sa vb ( mai ales unii ) de war daca nu ati jucat cu el.

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 12-06-2014, 16:41:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fkjavca wrote:

Pierzi 1v1? nu stii clasa contra care te bati, si nu o stii pe a ta!

uite, sper sa nu te superi sau sa o iei ca pe o suferinta, dar vreau sa-ti dau un challenge sa-ti demonstrez ca nu poti castiga 1v1 vs orice clasa. Joc feral. Nu e vorba de om sau de skill, pur si simplu te dezavantajaza spell-urile. Nu sunt pro, dar cred ca imi cunosc feralul destul de bine. Da-mi un quote sa-mi activezi casuta daca accepti challenge-ul.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 12-06-2014, 16:54:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:

Ai perfecta dreptate...Heroic Strike chiar nu se spammeaza -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 12-06-2014, 18:43:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
tudor1297 wrote:

6.5*3.6 = 23.4 rage

daca ai alta arma in loc de experimental calculezi folosind formula, si o sa vezi ca rage-ul merge foarte bine.

nu mai vorbiti aiurea... inventati si sustineti buguri pe care nu le testati, doar pentru ca vi se pare voua asa ca warru nu merge cum trebuie
go l2p and stop qq-ing

Cine-a zis ca e buguit rage-u din damage dealt? Esti prost? Semnalizezi degeaba.

ba tu esti prost rau

ia de-aici formulele, testeaza, si nu mai deschide gura.

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 12-06-2014, 23:02:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tudor1297 wrote:
MorphinG wrote:
tudor1297 wrote:

6.5*3.6 = 23.4 rage

go l2p and stop qq-ing

ba tu esti prost rau

ia de-aici formulele, testeaza, si nu mai deschide gura.

Daca-s eu asa prost, de ce nu calculezi tu, ba jecta? E usor sa dai formule dubioase calculate pe ghicite si sa zici ca merge. Da-mi formulele de pe sursele oficiale (calculate pt patch 4.3) cu tot cu constante si o sa calculez. N-am inteles nimic din topicu ala.

Deca contrazici pe cineva, fa-o cu dovezi, nu te caca pe tine aiurea. Si cand ai dreptate, ai dreptate!

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-06-2014, 13:32:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
Daca-s eu asa prost, de ce nu calculezi tu, ba jecta? E usor sa dai formule dubioase calculate pe ghicite si sa zici ca merge. Da-mi formulele de pe sursele oficiale (calculate pt patch 4.3) cu tot cu constante si o sa calculez. N-am inteles nimic din topicu ala.

Deca contrazici pe cineva, fa-o cu dovezi, nu te caca pe tine aiurea. Si cand ai dreptate, ai dreptate!

Esti destul de prost(te-ai facut singur prost), deoarece el tocmai calculase rage gainul conform formulelor din acel topic la care ti-a dat link.. Cel care a creat topicul a luat formulele de pe elitist jerks, unde 'elita' blizzardului calcula formulele la absolut toate spellurile si talentele in-game.

Daca nu ai reusit sa intelegi nimic din acel topic, inseamna ca ai cativa neuroni lipsa si ca ar trebuii sa ramai la 'munca de jos' in loc sa te dai mare pe forum.. Data viitoare inainte sa comentezi ce a zis o anumita persoana, citeste mai cu atentie, poate nu ai fost tu capabil sa iti dai seama ce a scris acea persoana prima oara cand ai citit..

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 13-06-2014, 17:52:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
MorphinG wrote:

Esti destul de prost(te-ai facut singur prost), deoarece el tocmai calculase rage gainul conform formulelor din acel topic la care ti-a dat link.. Cel care a creat topicul a luat formulele de pe elitist jerks, unde 'elita' blizzardului calcula formulele la absolut toate spellurile si talentele in-game.

Daca nu ai reusit sa intelegi nimic din acel topic, inseamna ca ai cativa neuroni lipsa si ca ar trebuii sa ramai la 'munca de jos' in loc sa te dai mare pe forum.. Data viitoare inainte sa comentezi ce a zis o anumita persoana, citeste mai cu atentie, poate nu ai fost tu capabil sa iti dai seama ce a scris acea persoana prima oara cand ai citit..

Ba, la ce nume ai nici nu stiu daca e bine sa te bag in seama.

In primul rand, fa-ti un warr si joaca furry. Uita-te la rage si da-ti 15 pumni in cap. Si daca iti vine sa mai dai link-uri, mai dati 15 pumni in cap.

In al doilea rand, topicu ala cu rage bug e din 2012, atunci rage-ul mergea prea bine. Ce legatura are cu ce zic eu pe 4.3.4? Au trecut 2 ani de-atunci, patch nou, buguri noi. Cum ***** sa ma contrazici cu un link cand tu macar tu nici n-ai intrat sa vezi ce merge si ce nu? Daca intrai sa vezi, ajungeai la concluzia mea.

Eu am calculat doar rage regenu din damage dat, care merge cum trebuie. La celalalt nu pot sa-mi dau seama ce nu merge. Dar clar ca ceva nu merge bine. In loc sa te caci pe tine, de ce nu ma ajuti sa vedem ce nu e bine?

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-06-2014, 18:12:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:

In primul rand, fa-ti un warr si joaca furry. Uita-te la rage si da-ti 15 pumni in cap. Si daca iti vine sa mai dai link-uri, mai dati 15 pumni in cap.

In al doilea rand, topicu ala cu rage bug e din 2012, atunci rage-ul mergea prea bine. Ce legatura are cu ce zic eu pe 4.3.4? Au trecut 2 ani de-atunci, patch nou, buguri noi. Cum ***** sa ma contrazici cu un link cand tu macar tu nici n-ai intrat sa vezi ce merge si ce nu? Daca intrai sa vezi, ajungeai la concluzia mea.

Eu am calculat doar rage regenu din damage dat, care merge cum trebuie. La celalalt nu pot sa-mi dau seama ce nu merge. Dar clar ca ceva nu merge bine. In loc sa te caci pe tine, de ce nu ma ajuti sa vedem ce nu e bine?

Probabil ca esti miop sau ai ceva boala a ochiului ca numai tu vezi ceva in neregula la warrior.. Warriorul in momentul de fata este TOP DPS, FORMULELE la rage NU S-AU schimbat... nu mai abera..

Degeaba ai tu un nume mai breaz daca nu stii sa gandesti logic nici cat un copil de 10 ani.. Esti genul acela de warrior "me smash, me kill, if me no dps, clasa e devina mai mult ca sigur"

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 13-06-2014, 18:53:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:

Iti zice unu ca esti praf hai poate minte ,iti zice al 2'lea intri la banuiala dar cand iti zice si al 3'lea (eu)... Tocmai ce am testat rage generation din damage taken si merge perfect .

La un hit primit de 23634 dmg mi'a dat 6 rage . A se mentiona ca aveam 47.55% dmg reduction din armura si 148123 hp

Hitul unmitigated o sa fie 23634*100/47.55=49703 (UD)

Folosind formula R=18.92*UD/health avem

18.92*49703/148123= 6.34 Rage

Resto shaman PVE
0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 13-06-2014, 21:02:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

warru nu e buguit, e prost din fabrica. Spelluri si talente naspa. Nu va mai certati atat, trebuie sa fie si o clasa pe post de training dummy...

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 27 January 2016 17:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 10-08-2025, 21:25:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password