User
Pass
2FA

Problema e in voi nu in warrior
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message8210
fkjavca

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-12-2020 19:40)

Votes: 9

Post Posted: 25-03-2014, 22:29:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WARRIORU NU E LEGUMA cum ziceti voi... problema e in voi... doar nu stiti specu! e ca si cu masinile... e limitat de catre o fiinta din carne si oase care controleaza

NORMAL ca nu o sa iti ajunga rage ptru regen, daca spamezi ca boul heroic strike, plus la asta exista un glyph dragut... berserker rage, care iti mai da 5 rage...
vi se pare ca paladinu/rogue/magii/druizii au damage op? atunci nu aveti iedeie cum sa burstati cu warrioru!

In bg dati slab? aveti o rotatie de kkt!
Pierzi 1v1? nu stii clasa contra care te bati, si nu o stii pe a ta!
va suparati ca nu aveti rage ptru damage? bagati in BOOMING VOICE!
ADAPTATIVA specu la neajunsurile voastre!

acum niste dovezi ca waru nu e slab in pvp...

si va rog nu credeti ca ma laud, e doar dovada ca warrioru e o clasa foarte buna pentru pvp, doar tre sa ai ideie ce si cum si cand faci... Inca un sfat, luati cu voi un healer in bg/arena... cei mai buni ptru war is resto shammy si disci priest... daca eu fara healer in bg am atins asa o performanta, sper ca voi cu healeri o sa ma intreceti, doar nu mai ziceti ca waru e slab de pute

uitativa la toate, daca vreti sa va convingeti ca am dreptate -

http://imgur.com/7MOetST,POsCkDI,9Fo13WS,b5bszC1,K7OI2CA,9RB0a9l,UXBx9hu,namvWD5,1cQ5h7A,2Vl4hyC,nd5pGLq,73RTmrX,r8mrrKO,QrqLyM2,6w7GPJ5,wH8ird8,apzvk39,SUbSUpL,AXoQbGl,3QOIQ8c,iWztKdk,MX1rauj,JpdkJ4u,BecHuT2

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 25-03-2014, 22:39:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti multumim ca ne-ai deschis ochii tu mare zeu al PvP-ului care nu are nici macar achivu de 1750 @ 2's.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 25-03-2014, 23:44:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fkjavca wrote:
doar nu mai ziceti ca waru e slab de pute

Warru e slab de pute. Nu te mai caca pe tine aiurea.

Abia cu super skill, Gurthalak si un partener foarte priceput, mai misti ceva, in conditiile de fata (adica server privat=> foarte multe buguri).

Duelurile sunt zero, fiindca niciodata nu vor fi balanced, iar bg-urile sunt bg-uri. Jubileaza ala cu AoE mai bun si care nu e dependent de mana si cooldowns. Si asta inseamna fix nimic. Orice noob poate face damage, dovada clara fiind tu.

0 1

Back to top
Fnotik

[Mentally Stable]

(since 15-10-2024 18:12)

Votes: 14

Post Posted: 26-03-2014, 15:41:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@MorphinG
Se vede ca nu ai jucat destul Warrior ca sa il intelegi. Te contrazic Warriorul e (in prezent) cea mai scriptata clasa din cele 10 clase. -

1 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 135

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-03-2014, 16:40:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E ok...sincer ,am facut si eu de curand 85 warru care il aveam pe lk si da foarte bine ,intradevar nu mai are aceeasi mobilitate ,dar are un burst urias

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 26-03-2014, 16:55:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fnotik wrote:
@MorphinG
Se vede ca nu ai jucat destul Warrior ca sa il intelegi. Te contrazic Warriorul e (in prezent) cea mai scriptata clasa din cele 10 clase.

Mi se pare aiurea sa-mi spui ca nu inteleg eu warru, cand tu ai 400 rating. E cel mai scriptat , si e foarte frumos ca s-au scriptat atatea, dar asta nu inseamna ca rage-ul care nu merge cum trebuie si Blood Frenzy care dispare de pe target nu sunt niste buguri foarte importante. Daca mai aduni si nerfurile de la patch si bugurile de la alte clase ai sa ajungi la concluzia mea.

La un moment dat ajungi sa te limiteze clasa, oricat de mult skill ai avea. Sigur, poti face dodge si scadea mmr, dar asta nu inseamna ca daca reusesti sa faci rating mare, warru e ok iar noi ar trebui sa fim fericiti. In afara de 2-3 warri, nimeni nu stie cat de greu e sa bati feral/mage/rogue comps la 2700+.

Si-s o mana de oameni care fac rating mare, pentru ca ... e warru ok ? Sau pentru ca nu e ok? Nu se plange nimeni, dar hai sa nu mancam ***** aiurea.

0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 26-03-2014, 18:31:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:

Rage-ul care nu merge cum trebuie

Doamneee de unde scoateti prostiile astea?
Cred ca am explicat in zece mii de posturi ca nu e nimic gresit cu rage-ul. Incetati sa induceti lumea in eroare -

Nu ma bag in discutie pentru ca nu fac pvp, nu ma pricep la pvp si opinia mea nu conteaza in aceasta privinta.
Dar nu ma pot abtine cand vad astfel de ineptii pe care toata lumea le spune fara sa aiba vreo baza.

Va rog nu mai inventati buguri inexistente. Multumesc.

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 26-03-2014, 18:43:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doar pentru ca pe 4.0.6 warriorul era buguit si primea 100 rage cand primea 20k damage, asta nu inseamna ca trebuie sa fie la fel si acum.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
fkjavca

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-03-2014, 19:10:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ks18492 wrote:
Iti multumim ca ne-ai deschis ochii tu mare zeu al PvP-ului care nu are nici macar achivu de 1750 @ 2's.

bai... pvp nu e doar in arena..
stu ca nu am rating pe war, dar deja imi stau arenele in gat, miam crescut 3 chare full cata deja, si cinsiti sa fiu maaam saturat de arene... rating am ajuns 1900+ pe palac, daca nu ma crezi check Scholtz, dar a fost o nevointea sa fac rating, ptru ca sa imi fac retri/holy full cata...
pentru mine deja e o duere de cap arena, fac arene doar ptru a ajuta pe cineva, acum sunt mai ocupat cu pve, iar bg fac pentru a ma relaxa

nu am facut post, pentru a ma face tare mare "zeu", doar pentru a demonstra ca voi nu sunteti in stare sa va adaptati la spec/buguri...

de exemplu...

nu ai rage pentru regen, joaca mai defensiv pentru a nu avea nevoie de regen, stacheaza in stamina, dodge, parry, resil
nu ai rage pentru a ataca, nu mai spama ca copacul heroic strike, sau fati blood elf, +15 rage de la arcane torrent
dispare blood frenzy, dezvoltati rotatia/spec pentu a compensa disparitia

tragedia e ca nu vreti sa intelegeti ca waru nu va e palac sau rogue sau mage pentru spam un buton... tre sa iti dezvolti o rotatie contra fiecare clasa, nu pui in miscare doar degetele, dar si capul!

Posturi unite automat, 26-03-2014, 19:07:06

MorphinG wrote:
Fnotik wrote:
@MorphinG
Se vede ca nu ai jucat destul Warrior ca sa il intelegi. Te contrazic Warriorul e (in prezent) cea mai scriptata clasa din cele 10 clase.

Mi se pare aiurea sa-mi spui ca nu inteleg eu warru, cand tu ai 400 rating. E cel mai scriptat , si e foarte frumos ca s-au scriptat atatea, dar asta nu inseamna ca rage-ul care nu merge cum trebuie si Blood Frenzy care dispare de pe target nu sunt niste buguri foarte importante. Daca mai aduni si nerfurile de la patch si bugurile de la alte clase ai sa ajungi la concluzia mea.

La un moment dat ajungi sa te limiteze clasa, oricat de mult skill ai avea. Sigur, poti face dodge si scadea mmr, dar asta nu inseamna ca daca reusesti sa faci rating mare, warru e ok iar noi ar trebui sa fim fericiti. In afara de 2-3 warri, nimeni nu stie cat de greu e sa bati feral/mage/rogue comps la 2700+.

Si-s o mana de oameni care fac rating mare, pentru ca ... e warru ok ? Sau pentru ca nu e ok? Nu se plange nimeni, dar hai sa nu mancam ***** aiurea.

crezi ca cunosti waru, cand ai 4918 pvp kills?

Posturi unite automat, 26-03-2014, 19:10:58

MorphinG wrote:
fkjavca wrote:
doar nu mai ziceti ca waru e slab de pute

Warru e slab de pute. Nu te mai caca pe tine aiurea.

Abia cu super skill, Gurthalak si un partener foarte priceput, mai misti ceva, in conditiile de fata (adica server privat=> foarte multe buguri).

Duelurile sunt zero, fiindca niciodata nu vor fi balanced, iar bg-urile sunt bg-uri. Jubileaza ala cu AoE mai bun si care nu e dependent de mana si cooldowns. Si asta inseamna fix nimic. Orice noob poate face damage, dovada clara fiind tu.

deci daca te bazezi pe gurth si pe parteneru de arene, trag concluzia ca te cara spec, gear, partener
drept, bg e bg, dar! eu... un war simplu, cand dau damage mai mare ca donati, sau cand intrec cu cateva milioane damage pe toti playerii, vrei sa zici ca e slab waru? nu cunosti clasa...

Last edited by fkjavca on 26-03-2014, 19:12:32; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 26-03-2014, 19:12:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sper ca trollezi -

0 0

Back to top
fkjavca

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-03-2014, 19:13:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
Sper ca trollezi -

si unde vezi trolling?

0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 26-03-2014, 19:19:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fkjavca wrote:
Roshkatul wrote:
Sper ca trollezi -

si unde vezi trolling?

tu esti o cauza pierduta, nici nu ma straduiesc sa-ti explic de ce nu ai o treaba cu jocul.

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 26-03-2014, 19:27:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fkjavca wrote:

nu ai rage pentru regen, joaca mai defensiv pentru a nu avea nevoie de regen, stacheaza in stamina, dodge, parry, resil
nu ai rage pentru a ataca, nu mai spama ca copacul heroic strike, sau fati blood elf, +15 rage de la arcane torrent
dispare blood frenzy, dezvoltati rotatia/spec pentu a compensa disparitia

Asta il consider trolling.. daca nu e, imi pare sincer rau pentru tine.

0 0

Back to top
fkjavca

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-03-2014, 19:48:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi zic asta 2 pve...
merge vorba de pvp daca cva...

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

Post Posted: 26-03-2014, 20:47:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fkjavca wrote:
deci daca te bazezi pe gurth si pe parteneru de arene, trag concluzia ca te cara spec, gear, partener
drept, bg e bg, dar! eu... un war simplu, cand dau damage mai mare ca donati, sau cand intrec cu cateva milioane damage pe toti playerii, vrei sa zici ca e slab waru? nu cunosti clasa...

Ba, tu ori esti la fel de destept ca un scaun, ori trollezi foarte degeaba, ca nu vad rostul. Stiu ca ai 13-14 ani, dar e imposibil sa fii asa de trist.

Deci trag concluzia ca esti la fel de destept ca un scaun, si o sa-ti explic, ca sa stau eu linistit. Poate chiar intelegi.

1. Daca dai tu, noob, damage mai mare decat un noob mai mare ca tine, nu inseamna decat ca ala e noob mai mare ca tine.

2. Daca gearul si partenerul bun nu cara pe nimeni, inseamna ca ar trebui sa jucam toti naked si singuri in arene, nu? Nu, fiindca si cel mai mic detaliu face diferenta, iar un Gurthalak face o diferenta enorma, insa tu nu ai de unde sa stii, ca nu ai asa ceva. Intre warri, exista aia cu Gurthalak, si restul. Daca nu ai Gurthalak, oricat de bun ai fi, esti ZERO.

3. 1900 rating e asa de mic, incat am si uitat ca exista. Daca ai ajuns la ratingul asta, insemana ... fix nimic.

4. Heroic strike e spell de spammat! Fiindca are low cooldown si nu imparte global cooldown cu alte spelluri. Daca nu ar fi de spammat, ar imparti global cooldown cu alte spelluri, logic nu?

5. Nu faci PvP, pana nu ajungi in top la 2v2, 3v3. Poti sa faci 10.000 de bg-uri si dueluri, ca nu avansezi deloc. Orice retard poate face un bg, nu orice retard poate face 2700+. Nu e obligat nimeni sa o faca, dar daca vrei sa zici ca ai ajuns la un nivel, intai tre' sa intelegi ca e o diferenta enorma intre bg-uri si arene si ca PvP fara arene, nu e PvP. E labareala. E ca si cum te-ai duce in PvE si nu ai omori bosii.

Deci ce concluzii tragem ? Si cu asta inchei, ca nu am timp de tine.

1. Esti atat de noob, incat sfidezi definitia cuvantului in sine.

2. Tot ce stii tu e de *****, fiindca e gresit si total irelevant.

3. Cand stii ca esti varza:

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 27 January 2016 17:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 05-08-2025, 19:36:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password