User
Pass
2FA

Proiect Revitalizare PvP
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message12492
ryangg

[Advisor]

Status: Offline
(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 135

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-10-2015, 11:20:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NoNameGlad wrote:
ryangg wrote:
pe scurt e greu sa gasesti 2 persoane sa poti face 3v3 si ramanem uniti

Sa ramai unit ? - Eu am 2 saptamani de cand fac arene random, cu cate 2-3-4 comp-uri si persoane diferite mereu aproape. Nu e vorba de asta, e vorba ca trebuie sa stii ce anume sa faci.

Eu tot random am facut mereu de cand sunt pe freakz...daca jucam de exemplu rogue se asteptau sa fac totul in arena damage,cc,heal ..si daca nu reuseam sa duc la capat toate astea ,repede cica " esti noob ,ai murit "

Si daca vrei sa faci ceva..trebuie sa ajungi sa iti cunosti partenerul,sa ai incredere in el ca te ajuta fix ai nevoie etc. ,nu ca tu sa faci tot si daca ceva nu iese bine e vina ta..am avut la un moment dat pe cineva din zona unde stateam ,dar omu sa lasat de freakz,plus ca arenele pe freakz pentru el erau pe usoare

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Njurax

[Mentally Stable]

(since 27-06-2017 16:45)

Votes: 17

Post Posted: 01-10-2015, 11:34:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ryangg , @NoNameGlad, @alti amatori

Ce legatura au discutiile voastre cu topicul?
Aveti impresia ca aici este un "party chat"?
Va rog frumos, scrieti la subiect daca aveti de scris, daca nu, scrieti in alta parte.
Mersi!

Njurax wrote:
Nota:
ACEST TOPIC A FOST CREAT CU SCOPUL DE A INBUNATATI CALITATEA JOCULUI PE SERVER, IN VIZIUNEA AUTORULUI.
VA INVIT SA CONTRIBUITI CU SUGESTII, APRECIERI SAU CONTRE, LA CELE SCRISE MAI SUS, SI DOAR LA CELE SCRISE MAI SUS.
DACA AVETI DISCUTII CARE DIFERA DE LA SUBIECTUL ACESTUI THREAD, VA ROG SA LE PURTATI IN ALTA PARTE.

VA ROG SA PASTRATI UN LIMBAJ ADECVAT SI O ATITUDINE MATURA, CONSTRUCTIVA.
MULTUMESC ANTICIPAT.

0 0

Back to top
NoNameGlad

[Mentally Stable]

(since 13-11-2019 18:02)

Votes: 25

Post Posted: 01-10-2015, 12:00:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Njurax wrote:
@ryangg , @NoNameGlad, @alti amatori

Ce legatura au discutiile voastre cu topicul?
Aveti impresia ca aici este un "party chat"?
Va rog frumos, scrieti la subiect daca aveti de scris, daca nu, scrieti in alta parte.
Mersi!

Njurax wrote:
Nota:
ACEST TOPIC A FOST CREAT CU SCOPUL DE A INBUNATATI CALITATEA JOCULUI PE SERVER, IN VIZIUNEA AUTORULUI.
VA INVIT SA CONTRIBUITI CU SUGESTII, APRECIERI SAU CONTRE, LA CELE SCRISE MAI SUS, SI DOAR LA CELE SCRISE MAI SUS.
DACA AVETI DISCUTII CARE DIFERA DE LA SUBIECTUL ACESTUI THREAD, VA ROG SA LE PURTATI IN ALTA PARTE.

VA ROG SA PASTRATI UN LIMBAJ ADECVAT SI O ATITUDINE MATURA, CONSTRUCTIVA.
MULTUMESC ANTICIPAT.

NoNameGlad wrote:

Revenind la ideea principala. Nu poti sa 'revitalizezi' pvp-ul cu 30 de persoane (restul din ladder sunt altchars). Solutia principala este atractia de playeri straini aici. Cu cat mai multi cu atat mai bine. Altfel nu ai ce sa faci.

Eu m-am plictisit sa fac 3v3 cu aceleasi 10 persoane mereu. Jucam 10 persoane intre noi mereu cu combouri diferite. Unde mai e diversitatea ? E o monotonie extrema pe freakz atm. Aceiasi playeri mereu mereu mereu.

0 0

Back to top
IzzyCelRau

[Mentally Stable]

(since 30-04-2021 19:15)

Votes: 19

Post Posted: 02-10-2015, 21:31:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Abis wrote:
NoNameGlad wrote:
IzzyCelRau wrote:
De pe wotlk nu mai exista pvp in wow, dar si atunci warrior cu full penetration era cel mai op si era destul de frustrant sa faci rost de gear pentru ca trebuia sa faci pve pentru kkturile alea de trinkete, sa nu mai zic de shadowrahat.

Lol what ? Jumate din clase dadeau oneshot pe atunci in 2 sec de cc. Fii serios.

deveniti nostalgici iar si iar si iar si faceti off topic invizibil pentru unii si nu ajuta deloc topicul acesta.stop it

sa nu fac inca un post inutil nonameglad sau cum te numesti : citeste din nou topicul.voi ati inceput sa vb despre care clasa este mai op iar izzycelrau este un troll si tu ii canti in struna.stai jos ai 2

Ca sa demonstrezi ca in capul tau nu-i un abis ia uimeste-ne cu ideile tale... ai cuvantul

0 0

Back to top
marius_xy
[Banned user]

Banned

(since 18-12-2019 09:13)

Votes: 19

Post Posted: 03-10-2015, 08:46:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IzzyCelRau wrote:
De pe wotlk nu mai exista pvp in wow, dar si atunci warrior cu full penetration era cel mai op si era destul de frustrant sa faci rost de gear pentru ca trebuia sa faci pve pentru kkturile alea de trinkete, sa nu mai zic de shadowrahat.

Ca sa existe PVP pe freakz sau pe alt server privat ar trebui indeplinite 2 conditii esentiale: sa mearga clasele si sa existe un sistem ca pe blizzard in asa fel incat jucatorii de ilvl mic sa nu se intalneasca cu donatorii de ex.
Nu cred sa existe asa de multi masochisti pe freakz incat sa joace pvp doar ca sa fie fericiti aceia care doneaza pt iteme pt ca apoi sa mai si citeasca pe forum cum acestia din urma se lauda ca sunt cei mai buni gladiatori si ca ocupa locuri fruntase in clasament. In conditiile astea chiar nu va inteleg de ce tot va mirati ca nu exista pvp pe freakz.

3 0

Back to top
stormcall

[Mentally Stable]

(since 09-04-2018 08:42)

Votes: 8

Post Posted: 03-10-2015, 13:29:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marius_xy wrote:
Ca sa existe PVP pe freakz sau pe alt server privat ar trebui indeplinite 2 conditii esentiale: sa mearga clasele si sa existe un sistem ca pe blizzard in asa fel incat jucatorii de ilvl mic sa nu se intalneasca cu donatorii de ex.
Nu cred sa existe asa de multi masochisti pe freakz incat sa joace pvp doar ca sa fie fericiti aceia care doneaza pt iteme pt ca apoi sa mai si citeasca pe forum cum acestia din urma se lauda ca sunt cei mai buni gladiatori si ca ocupa locuri fruntase in clasament. In conditiile astea chiar nu va inteleg de ce tot va mirati ca nu exista pvp pe freakz.

Asta e exact motivul pentru care nu ma intereseaza sa intru in bg-uri si farmez daily-uri in Tol Barad pentru gearul ala. Cand bg-urile o sa fie "solo queue" si nu premade vs non-premade poate o sa intru.

0 0

Back to top
guldash

[Salty M.]

(since 06-11-2019 16:52)

Votes: 11

Post Posted: 03-10-2015, 22:07:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 pentru cross-faction BGS din partea mea..

Salut

0 0

Back to top
Afterme

[Mentally Stable]

(since 31-12-2018 14:12)

Votes: 1

Post Posted: 08-10-2015, 20:05:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stormcall wrote:

Asta e exact motivul pentru care nu ma intereseaza sa intru in bg-uri si farmez daily-uri in Tol Barad pentru gearul ala. Cand bg-urile o sa fie "solo queue" si nu premade vs non-premade poate o sa intru.

+1

Un incepator care vrea sa faca PVP la HOARDA si intra in bg sunt sanse mari ca dupa 3 zile sa se lase wow.
Statistic vorbind aprox 80% din bg-uri nimereste doar vs premade, cu gear full malevolent, coordonati si care stiu ce au de facut (cu experienta) .
E ca si cum ar nimeri in arena (fara gear si fara rating) VS gladiatori de 2800+ rating.
Partenerii lui din bg sunt la fel de dezbracati ca el ..gen 300k HP . La prima confruntare primesc wipe in primele in 10 secunde ... posibil 20 daca se nimereste un healer bun in preajma (cand zic healer ma refer la holy pala ca priestu ramane cam instant fara mana..ma rog ...asa sunt echilibrate clasele)

Asa cum in arena cu rating de 1500 nu nimeresti vs gladiatori de 2800+ asa ar trebui facut ceva si pt BG . (ex: premade VS premade , non-premade VS non-premade ,
, Join as group VS Join as group , solo que VS solo que)
Nici celor cu premade nu le convine sa aiba parte de o confruntare de 10 secunde dupa care sa se plictiseasca 15 min langa un graveyard in speranta ca mai da un curajos respawn.

1 0

Back to top
Abis
[Banned user]

Banned

(since 27-10-2015 08:19)

Votes: 93

Post Posted: 08-10-2015, 22:24:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Afterme wrote:
stormcall wrote:

+1

Un incepator care vrea sa faca PVP la HOARDA si intra in bg sunt sanse mari ca dupa 3 zile sa se lase wow.
Statistic vorbind aprox 80% din bg-uri nimereste doar vs premade, cu gear full malevolent, coordonati si care stiu ce au de facut (cu experienta) .
E ca si cum ar nimeri in arena (fara gear si fara rating) VS gladiatori de 2800+ rating.
Partenerii lui din bg sunt la fel de dezbracati ca el ..gen 300k HP . La prima confruntare primesc wipe in primele in 10 secunde ... posibil 20 daca se nimereste un healer bun in preajma (cand zic healer ma refer la holy pala ca priestu ramane cam instant fara mana..ma rog ...asa sunt echilibrate clasele)

Asa cum in arena cu rating de 1500 nu nimeresti vs gladiatori de 2800+ asa ar trebui facut ceva si pt BG . (ex: premade VS premade , non-premade VS non-premade ,
, Join as group VS Join as group , solo que VS solo que)
Nici celor cu premade nu le convine sa aiba parte de o confruntare de 10 secunde dupa care sa se plictiseasca 15 min langa un graveyard in speranta ca mai da un curajos respawn.

mai nou holy priest nu este afectat de nimic.orice cc sau silent si-l scoate instant.multumim pentru pvp

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 09-10-2015, 09:47:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Desi s-a deviat putin de la subiect, propun si eu cross-faction bgs.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 135

Post Posted: 09-10-2015, 09:52:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Afterme Aici ai dreptate...incercam cica sa farmez honor cu warrior meu ..ce frate...alianta joaca in bg de 10 oameni cu 5 healeri si 5 dps ...trebuia mereu sa ma bat cu 5 odata mereu ca restu mureau instant ,intr-o saptamana am strans ~7k honor dar 4k iam facut in tol barad ..bg la hoarda e nejucabil ..

Eu sunt pentru cross-factions bgs...

0 0

Back to top
Anonimatia

[Celebru anonim]

(since 26-02-2021 20:45)

Votes: 72

Post Posted: 09-10-2015, 18:21:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun si eu cross faction la bg dar si la arene , lucru care nu are cum sa influenteze decat pozitiv experienta jocului pe freakz.
Si pana la urma daca poti face raiduri cross faction , de ce nu poti face si bg-uri/arene ?

1 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 09-10-2015, 19:49:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Anonimatia wrote:
Propun si eu cross faction la bg dar si la arene , lucru care nu are cum sa influenteze decat pozitiv experienta jocului pe freakz.
Si pana la urma daca poti face raiduri cross faction , de ce nu poti face si bg-uri/arene ?

Arene NU.
Stiti deja nu are rost sa explic.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
Abis
[Banned user]

Banned

(since 27-10-2015 08:19)

Votes: 93

Post Posted: 09-10-2015, 21:36:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

faceti un pool si sa votam cross faction bgs

0 0

Back to top
Njurax

[Mentally Stable]

(since 27-06-2017 16:45)

Votes: 17

Post Posted: 10-10-2015, 01:58:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Edit:
Am facut update la post cu unele idei bune inspirate de la alti oameni.

Va rog recititi postul initial (pag 1), mai ales punctul 6, care a suferit cele mai mari modificari.

Mersi

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 22-08-2025, 23:22:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password