User
Pass
2FA
 
 

[RO] Arms Warrior 5.4.8 PvP Guide
Go to page 1, 2, 3  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message47301
MorphinG

[Maniac]



Status: Offline
(since 21-05-2022 22:47)
Joined: 24 Dec 2009
Posts: 1120, Topics: 123
Location: Romania

Reputation: 335.1
Votes: 92

 
Post Posted: 16-12-2014, 11:15:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arms Warrior PvP Guide

- patch 5.4.8 -


















Cuprins :




1. Introducere clasa

2. Spec

3. Glyphs

4. Tips & Tricks

5. Gearing

6. Macros

7. Keybinds

8. Comps

9. Addons










1. Introducere clasa








Mist of Pandaria 5.1 - 5.4.7 patch notes for Warriors:
Spoiler:





SPELL-URI / MECANICI :






Cateva notiuni introductive:




Plate Specialization - Practic, iti ofera un bonus daca folosesti numai iteme Plate, ceea ce e recomandat.
Battle Stance - stance-ul ofensiv in care va petreceti marea majoritate a timpului, genereaza rage doar din atacuri date
Defensive Stance - stance defensiv, reduce cu 25% dmg luat si genereaza 1 rage / 3 sec in combat
Berserker Stance - genereaza rage din damage dat dar si din damage luat, se foloseste doar in anumite situatii, insa nu e indicat pentru Arms PvP, Defensive Stance si Battle Stance fiind superioare.
Spell Reflection - Da reflect urmatorului spell castat de inamic. In unele cazuri da reflect la mai multe spelluri, daca sunt castate in acelasi timp.
Intervene - Da un fel de "charge" pe un friendly target. Cea mai mare utilitate o are ca spell-ul care ar trebui sa loveasca acel friendly target, va lovi warriorul in schimb. Astfel, previi partenerul sa ia CC-uri (Blind, Traps, Sheep etc).
Taunt - face aggro la mobi. E util pentru a comanda petilor/minionilor inamici sa te atace (astfel, nu iei CC-uri care se sparg odata ce iei damage), de asemenea e folositor si pe healeri, pentru a-i tine in combat.
Die by the Sword - genereaza 100% parry chance pentru cateva secunde si reduce damage luat cu 20%, bun cand vrei sa te aperi de un burst
Rallying Cry - mareste hp-ul tau si al party-ului cu 20%. Se poate da atunci cand esti low hp, dar se poate da si cand e cineva din party low hp, faptul ca ii mai castigi 2-3 secunde, s-ar putea sa-l salveze (atunci cand e in silence etc.)
Warr banners - practic niste toteme ce ofera diferite buff-uri in functie de situatie. Se poate da Intervene (sau Safeguard) pe ele. Cel ce da taunt si cel ce da Demo Shout, pot fi "irosite" doar pentru a scapa de roots (intervene banner + talentul Safeguard da remove la root effects), iar ultimul, cel ce da crit, e indicat sa-l folositi la 1shot macro.






Principalele surse de damage:




Mortal Strike - genereaza rage (10) si da damage decent pe target, de asemenea reduce healing done pe target cu 25%, necesar sa fie folosit la fiecare cd
Execute - finnishing move, care se activeaza la low hp. Aproape ca garanteaza kill-ul, intrucat da damage colosal.
Slam - cel mai puternic atac al warr-ului, costa mult rage si da damage foarte mare, mai ales in combinatie cu Sweeping Strikes.
Colossus Smash - Principalul "buff" de damage. Reduce armura semnificativ si e recomandat sa fie dat inaintea fiecarui burst. Pe langa armura redusa, mai pune si un buff care mareste damage-ul luat de target cu 4%.
Overpower - se activeaza cu 2 stack-uri, la fiecare Mortal Strike folosit, se poate stacka pana la 5 ori. Se activeaza totodata si de fiecare data cand inamicul da dodge.
Recklessness - #getrekd - practic 1shot-ul warriorului, aproape ca garanteaza cateva crituri timp de 12 secunde.
Victory Rush - se activeaza ori de cate ori omori un inamic, sau pet al hunterului. Da un heal decent, practic iti mai ofera o sansa daca esti low hp. Poate fi folosit si pentru damage din moment ce nu costa rage.
Heroic Strike - da damage mic, insa cand ai rage foarte mult e recomandat sa folosesti 1-2-3 Heroic Strikes pentru a utiliza cat mai mult rage-ul fara sa-l irosesti. In situatii de burst, face diferenta.
Whirlwind - bun pt AoE, cand sunt 3+ targets
Cleave - pentru AoE, damage pe doua targeturi, insa e slabut. Fiindca imparte cooldown cu Heroic Strike, Heroic Strike devine superior.
Thunder Clap - AoE Damage, e folositor mai mult pentru a omori Snake Traps sau efecte similare, pentru a pune Weakened Blows pe inamici si nu in ultimul rand pentru a scoate target-ul din stealth.
Deep Wounds - e un dot care se aplica pe target ori de cate ori folositi Mortal Strike sau Thunder Clap. E foarte important sa fie pe target tot timpul, da damage foarte mare overall, mai ales atunci cand nu ajungeti la target, e important sa aveti un dot pe target care sa continue sa dea damage.
Sweeping Strikes - Practic principala sursa de unde vine AoE damage-ul, are cd foarte mic si cand sunt mai multe target-uri e necesar sa fie folosit la fiecare cd
Berserker Rage - te face imun la fear / repentance / sap si spre deosebire de patch-urile trecute, mareste damage dat cu 10 % si genereaza 10 rage in acelasi timp. Daca adversarii nu au fear / repentance / sap, Berserker Rage se foloseste cat mai des, pentru a mentine un damage dat mare si pentru a avea rage suficient.
Heroic Throw - Ranged attack, e bun in combinatii cu alte ranged attacks sau AoE spells (Heroic Throw + Shattering Throw, Heroic Throw + Heroic Leap etc).
Throw - ranged attack, da damage foarte mic insa e util pentru a tine inamicii in combat sau a face pull la mobi. O alta utilitate e versus rogues cand iti fac kite si cu throw poti ramane in combat, pentru a preveni rogues sa intre in stealth.






CC-uri :




Shockwave - AoE stun, AoE damage ability. E unul dintre cele mai utile spell-uri ale warriorului fiindca poate fi folosit atat ofensiv cat si defensiv, pentru a preveni 1-2-3 target-uri sa-ti omoare unul dintre parteneri.
Storm Bolt - Un ranged stun cu travel time maricel (deci trebuie pregatit cu 0.5 secunde inainte) care da si damage.
Charge - Rush pe inamic, da stun si genereaza rage. De cele mai multe ori va fi folosit nu pentru rage sau pentru a ajunge la target, ci pentru a da stunlock (o combinatie de stunuri pe target) sau ca interrupt spell cast.
Intimidating Shout - Da fear inamicilor pe o raza de 8 yds.
Hamstring - Un slow care costa putin rage. Un dezavantaj e ca e psyhical attack, deci va fi parat de multe melee classes care au dodge/parry mult.
Pummel - Intrerupe spell cast-ul inamicului.
Disarm - Dezarmeaza inamicul pentru cateva secunde. E util doar pentru melee classes si hunteri.






RASE RECOMANDABILE :







Cele mai bune rase pentru warrior pvp. Nu e o greseala sa jucati si cu altele, insa daca vreti pvp la extrem, se merge pe Expertise + extra trinkets (human) + stun reduce (orc).








2. Spec







2v2 :





3v3 / multi purpose :





BG :






Mentiuni:


Cam toate talentele de mai sus sunt "best in slot". Se pot face insa, mici schimbari in cazul in care in team e destul cc (stun):
● Se poate renunta la Shockwave si Storm Bolt si se joaca cu Bladestorm + Bloodbath
● Se poate renunta la Storm Bolt si se joaca cu Bloodbath + Shockwave
In cazul in care va impacati bine cu peel-ul si intalniti spellcleaves, se poate renunta la Piercing Howl in detrimentul Disrupting Shout-ului. Staggering Shout e decent, insa root-effectul se "sparge" la damage si are cooldown mare.

Despre restul nu prea e de vorbit.

● Safeguard net superior celorlalte (scoate roots odata la 30 sec)
● Double Time e bun vs toate clasele (mai ales vs Mage, Warrior, Monk, Hunter), insa si Juggernaut e bun, atunci cand nu aveti probleme cu cc/slow-ul luat.
● Second Wind e op, nu are internal CD, se activeaza singur si de fiecare data cat timp esti sub 35% hp.
● Shockwave poate fi folosit ofensiv sau defensiv, mult mai viabil decat Bladestorm cu care esti doar "all in"
● Storm Bolt mult mai bun ca Bloodbath, mai ales in arena. E destul de op pe focus targets in combinatii cu alte cc-uri, chiar daca are travel time maricel.

De retinut:

● Daca jucati la Juggernaut, folositi Glyph of Bull Rush, daca jucati cu Double Time, se poate folosi si alt Glyph pentru ca al doilea Charge nu genereaza rage.
● Daca jucati cu Staggering Shout (care te ajuta sa dai root, sau sa nu-ti fuga targetul, se poate renunta la Double Time in anumite situatii (care face acelasi lucru) si jucat cu Juggernaut, la 3v3 insa, Staggering Shout nu ajuta mai deloc (prea multe targeturi, cooldown-ul e prea mare).
● Aveti un comp la 3v3 si suficient stun-lock (stunuri care se folosesc unul dupa altul pe acelasi target), se poate renunta la Storm Bolt si juca cu Bloodbath, de exemplu.




"Nu stiu ce sa aleg dintre Juggernaut si Double Time" :

Ambele sunt foarte bune. Se vor folosi ambele talente in functie de situatii.

Code:
Juggernaut = mai multe Charge-uri in arene ce dureaza mai mult de 2-3 minute, insa de multe ori nu dai Charge la cd, deci nu prea vad beneficiul in asta. In schimb rage renenul cu Juggernaut e un plus, dar nu mare fiindca nu ar trebui sa duci lipsa de rage.

Code:
Cu Double Time poti face multe. Poti sa joci cu Blitz, sa folosesti un Charge dupa altul in calitate de stunlock/intrerupt, poti sa stai foarte bine pe un target, poti sa fugi de inamici in BG (...). Nu e bun numai vs magi, e bun si vs monks, warlock, hunter, warrior etc (...)






"Nu stiu ce sa aleg intre Staggering Shout, Piercing Howl si Disrupting Shout" :


Aici vorbim de 3 talente foarte diferite. Personal, eu le judec dupa dezavantaje si folosesc atat Staggering Shout cat si Piercing Howl, in functie de situatie.

Code:
Staggering Shout e ca o urmare a scoaterii Improved Hamstring-ului (root-ul de pe Cataclysm), face acelasi lucru doar ca la toti inamicii din zona. Cel mai mare minus e ca are 40 secunde cd. In rest e un talent foarte bun si va fi folosit in mare parte la dueluri si 2v2. Nu e o regula, insa acolo da cel mai bun randament. Spre deosebire de vechiul Improved Hamstring, la Staggering Shout root effect-ul se "sparge" odata ce targetul primeste damage, asta ar fi cel de-al doilea minus.



Code:
Piercing Howl (vechiul spell de pe Cataclysm), pe de alta parte, da doar slow inamicilor din zona, poate fi spamat (deci slow infinit) si va folosit in mare parte la 3v3, BG-uri. Nu am gasit niciun dezavantaj acestui talent.



Code:
Disrupting Shout e practic vechiul talent de pe Cataclysm (Gag order), fiindca a fost foarte op in patch-urile trecute a fost nerfat. Cel mai mare minus e ca Imparte cooldown cu Pummel la momentul actual, ceea ce inseamna ca vei putea folosi ori Pummel ori Disrupting Shout, Disrupting Shout avand un cooldown de 40 secunde. Personal cred ca majoritatea vor evita acest talent si va fi folosit foarte rar (probabil in anumite meciuri la 2v2/3v3), insa in rest, celelalte doua talente sunt superioare in orice situatie.












3. Glyphs





















● Glyph of Colossus Smash : must have, reduce armura automat (+12 % armor penetration pe langa Colossus Smash), net superior Sunder Armor-ului si boosteaza damage-ul bine
● Glyph of Death from Above : must have, practic Leap-ul e un al treilea Charge, se poate da ofensiv/defensiv. Cu cat e mai mic cd, cu atat e mai op.

La alegere dintre:

● Glyph of Bull Rush : +15 rage la Charge, destul de bun, dar merge mai bine cu talentul Juggernaut, decat cu Double Time (unde al doilea Charge nu genereaza rage). Principalul avantaj al acestui glyph e ca dupa Charge ai suficient rage de un burst mic.
● Glyph of Rude Interruption : bun vs spell cleaves, cand se foloseste mult Pummel si se mentine in acelasi timp presiune. Probabil doar warrior-ii care joaca ofensiv vor prefera acest glyph.
● Glyph of Blitz : bun cu talentul Double Time, mai ales la 3v3 poate fi foarte folositor. In combinatii cu alte cc-uri, un singur warrior poate face CC la tot team-ul advers.
● Glyph of Shield Wall : bun vs double dps (presiune mare), in arene care dureaza putin. La rating mare, intr-o arena impotriva la double dps, de obicei nu apuci al doilea Shield Wall (ori mori, ori faci kill) decat cu acest glyph, ceea ce e foarte important, mai ales ca 1shot-urile au cd din ce in ce mai mici in MoP.








4. Tips & Tricks










Burst Rotation (+70 rage) :


+ > >  >


Burst Rotation (+70 rage) vs dodge/parry classes :


+ > > >


● Daca in fata e mai mult de un target, inainte rotatiei se va folosi mereu Sweeping Strikes.
● Inainte de a pregati un burst, e important sa dai Thunder Clap pentru a aplica debuff-uri pe target si sa stackezi 3 Sunder Armor-uri pe target (+12% armor penetration).
● In cazul in care nu reusesti sa aplici Mortal Strike (vs rogue), se foloseste Leap>Charge. Playerii care se afla in stun, nu pot da parry / dodge
● Playerii atacati din spate, de asemenea nu pot dat dodge / parry. E important sa te misti intotdeauna in spatele lor





In arena trebuie sa stii (incepatori):


● Sa anulezi (intri in) hunter traps. Faptul ca iti salvezi partenerul de la cateva cc-uri, nu numai ca reduci sansa sa ajungi low hp, dar ii prezerva si cateva cooldown-uri healerului tau, daca el nu ia cc in mod repetat.

● Sa dai trinketul la momentul oportun. Nu trebuie sa dai trinketul la primul stun luat, iar la al doilea nu mai poti face nimic si mori. E important sa anticipezi miscarile adversarului si sa pastrezi trinketul pentru cele mai dificile situatii:
- partenerul moare, iar tu esti in cc => prioritatea nr.1 e sa ramana in viata, dai trinketul si incerci sa-l salvezi.
- esti low HP si tocmai ai primit un stun, iar healerul tau e si el in cc => nu mai ai nimic de facut decat sa dai trinket si sa iesi din situatia respectiva (cu un fear / Dye by the Sword / Disarm / Shield Wall etc.). Faptul ca te salvezi singur dintr-o situatie dificila, ii permite healerului tau sa nu foloseasca trinket si sa te ajute el pe tine, cu a doua ocazie. Sau poti proceda invers : da el trinketul iar tu stai in cc prima data.

● Sa faci presiune pe adversari. Intr-o arena, cine face presiune mai mare, de regula castiga. Faptul ca iti tii inamicii low hp, ii obliga sa foloseasca toate cooldownurile, iar tu sa le pastrezi si sa joci ofensiv cat mai mult.

● Sa iti aperi healerul (sa faci peel). Adica sa faci cat mai mult CC, slow, intrerupt pe adversari intr-un timp scurt, in asa fel incat healerul tau sa scape dintr-o situatie dificila. e mai important sa faci asta decat sa dai damage. Un exemplu simplu e Shockwave + Fear + Stun target1, intrerupt target2 etc.

● Sa ii simplifici munca healerului tau. Faptul ca joci unpic defensiv (dai Leap dupa pilon ca sa eviti cat mai mult damage luat cat timp sta healerul tau in cc) si nu te grabesti sa dai damage inutil, ii permite healerului tau sa foloseasca cat mai putine spelluri, sa salveze mana, cooldowns etc.
E gresit sa joci super ofensiv si sa-ti seci healerul de mana si cooldowns, apoi sa mori si sa dai vina pe el.



Lucruri pe care orice warrior trebuie sa le stie (pentru incepatori):



● Spell Reflect anuleaza hunter traps (ex. Freeze Trap)
● Spell Reflect anuleaza Mind Control castat de priest pe tine
● Bladestorm de asemenea, anuleaza hunter traps.
● Intervene (Safeguard) intercepteaza urmatorul spell dat pe partenerul tau. Spre exemplu: dai Intervene pe healer iar rogue-ul advers da Blind pe healerul tau. Tu esti cel care vei lua Blind-ul in schimb.
● Safeguard de asemenea reduce damage-ul luat cu 20% pe targetul pe care l-ai dat. Asta inseamna ca uneori e mai bine sa dai Intervene pe partenerul tau, atunci cand acesta ia damage foarte mare decat sa recurgi la alte solutii.
● Berserker Rage te scoate din Sap, Gouge, Repentance, Fear
● Nu da niciodata Bladestorm daca stii ca adversarul are Disarm la dispozitie. E important sa-l fortezi sa-l foloseasca intai sau sa te asiguri ca e in CC, inainte de a folosi BS.
● Spell Reflect se foloseste doar cand cast-time adversarului a ajuns la 90%, pentru a nu mai avea timp sa se opreasca din castat.
● Cand ai folosit Spell Reflect, iar un mage casteaza Sheep (ca sa isi dea sheep singur si sa-si refaca hp), pregateste-te sa dai /cancelaura Spell Reflection. O alta solutie simpla e sa il lasi sa isi dea Sheep singur si sa castezi imediat Heroic Throw.
● Nu-ti da niciodata one-shot macro-ul cand adversarii tai au spelluri activate ce reduc damage-ul luat. O sa-l irosesti degeaba.


etc.








5. Gearing










Starting gear:







Etapa 1 (cumpararea gear-ului):


Head: Contender's Revenant Helm
Neck: Widow Chain
Shoulders: Contender's Revenant Shoulders
Back: Brilliant Cloak of Wu the Younger
Chest: Contender's Revenant Breastplate
Wrist: Contender's Revenant Bracers
Hands: Contender's Revenant Gauntlets
Waist: Contender's Revenant Belt
Pants: Contender's Revenant Legplates
Boots: Contender's Revenant Boots
Rings: Lord's Signet + Lord's Signet
Trinkete: Medallion of the Alliance (costa doar 100 honor) + Daelo's Final Words:
Arma: Masterwork Spiritblade Decimator + Pyrium Weapon chain (e foarte important sa iei doar 5 secunde disarm, in loc de 10)


Etapa 2 (upgradarea gear-ului):


Am observat in BG-uri mai ales ca majoritatea doar cumpara gear, insa nu folosesc gem-uri, enchanturi, reforge etc. Diferenta dintre un tip cu gear-ul chel si unul full gemmed/enchanted/reforged cu stats-urile care trebuie e vizibila si poate face diferenta (intr-un duel de exemplu) dar si in bg-uri (ai sanse la top kills / damage si cel mai important, poti ajuta si tu la castigarea bg-ului).

Deci etapa 2 dupa ce ai cumparat gear-ul e sa cumperi:
● gemuri verzi (sunt ieftine). Nu merita sa pui gemuri rare/epice pe un item de doi bani decat daca gasesti foarte ieftine sau iti poti face singur.
● enchanturi mai slabe (exemplu: Brutal Leg Armor in loc de Engerhide Leg Armor).
● reforge la iteme, pentru a scapa de stats nefolositoare si a atinge un crit chance decent respectiv 3% hit si 3% expertise.
● upgradarea armei (se presupune ca pana la arma PvP va dura ceva timp, iar cum arma e cel mai important item, merita sa fie cea mai buna pe care o poti avea la momentul respectiv).







Cumpararea itemelor pvp :






E o singura metoda (cea mai rapida) :


● facut zilnic toate questurile din Tol Barad (un total de 25questuri, care dau 1250 HONOR si ~4000 GOLD)
● BG-uri la greu (preferabil fa un party cu un healer si 1-2 dps cat mai gerati si dati Join as Group)
● 8 arene pe saptamana, adica minim 1350 CONQUEST PTS (in functie de rating)


In total, pentru gearul complet PvP (fara arma), ai nevoie de:


22250 HONOR POINTS, pentru 13 iteme Dreadful.
1250 CONQUEST POINTS pentru a cumpara un item Malevolent.
● Aproximativ 10.000 pentru gem-uri, enchant-uri si reforge.
● Timp necesar: mai mult sau mai putin de o saptamana ( aprox. 2 ore pe zi ).






Gemming:





: Inscribed Vermilion Onyx
: Smooth Sun's Radiance
: Radiant Wild Jade
: Reverberating Primal Diamond / Tyrannical Primal Diamond


Stats priority: Strength > Crit > Mastery > Haste (presupunand ca s-a obtinut hit si expertise cap din reforge). Pe sockete galbene, 320 crit > 160 strength.






Profesii:





● Jewelcrafting
- +320 stats
Blacksmithing - 2 extra sockete (+320 strength sau +640 crit)
Tailoring - 4000AP chance to proc pe cloak
Alchemy - +320 Strength
Engineering - Synapse Springs (wowhead link) + Goblin Glider (wowhead link) + Nitro Boosts (wowhead link). Ultimele 2 enchanturi nu merg folosite in arena!




Personal, recomand pentru arene JWC (Alchemy) + BS, sau Tailoring + BS, iar pentru world pvp, dueluri si altele Engi + BS(JWC, Alchemy)!






Enchants:





Shoulders - Greater Tiger Fang Inscription
Cloak - Superior Critical Strike
Chest - Glorious Stats
Bracers - Superior Strength
Gloves - Super Strength
Belt - Living Steel Belt Buckle
Legs - Angerhide Leg Armor
Boots - Pandaren's Step
Weapon - Bloody Dancing Steel






Reforging:





3% Hit3-6% Expertise > Crit > Mastery > Haste

Nimic de zis, crit chance-ul e cel mai important dupa ce se atinge 3% hit si expertise-ul dorit. Mastery-ul da damage mic, haste inca e slab in pvp.












6. Macros












Bladestorm / Shockwave macro (depinde de talente) Atentie: macro-ul trebuie numit "bswav"
Code:
#showtooltip
/use Bladestorm
/use Shockwave
/run local G=GetSpellInfo SetMacroSpell("bswav", G"Shockwave" or G"Dragon Roar" or G"Bladestorm")

Summon Demo Banner + Intervene Banner, dupa 30 secunde Summon Mocking Banner + Intervene Banner
Code:
#showtooltip
/targetexact Skull Banner
/targetexact Demoralizing banner
/targetexact Mocking Banner
/cast [noraid, noparty, noharm] Intervene
/targetlasttarget [noraid, noparty, noharm, exists]
/castsequence Mocking Banner, Demoralizing Banner

Intervene partener / daca nu exista, intervene pe select target
Code:
#showtooltip Safeguard
/cast [target=party1] Safeguard;
/cast Safeguard

Stormbolt (in timpul castarii Shattering Throw-ului, va da stopcasting, sau va da cancelaura BS / bula) si va casta imediat Stormbolt
Code:
#showtooltip Storm Bolt
/stopcasting
/startattack
/cancelaura Bladestorm
/cancelaura Hand of Protection
/cast Storm Bolt

Stormbolt pe focus target
Code:
#showtooltip Storm Bolt
/stopcasting
/startattack
/cancelaura Bladestorm
/cancelaura Hand of Protection
/cast [target=focus, exists] Storm bolt; Storm bolt

One-Shot macro
Code:
#showtooltip 14
/startattack
/use 14
/cast Recklessness
/use Blood Fury(Racial)
/cast Avatar
/cast !Skull Banner
/cast Recklessness
/cast Bloodbath

Heal macro
Code:
#showtooltip Enraged Regeneration
/cast Berserker Rage
/cast Rallying Cry
/cast Enraged Regeneration
/cast Lifeblood(Rank 8)
/use Endless Healing Potion
/use Major Combat Healing Potion
/use Healthstone

Charge ofensiv (pentru alte Charge-uri recomand macro-uri separate)
Code:
#showtooltip Charge
/startattack
/equip Gurthalak, Voice of the Deeps
/cast Battle Stance
/cancelaura Bladestorm
/cancelaura Hand of Protection
/cast Charge
/use Throw

Shoot macro + cancelaura Spell Reflection
Code:
#showtooltip Sunder Armor
/startattack
/cancelaura Spell Reflection
/use Shoot
/use Throw

Pummel normal
Code:
#showtooltip Pummel
/stopcasting
/startattack
/cancelaura Bladestorm
/cancelaura Hand of Protection
/cast Pummel

Focus Pummel + anunt pe party
Code:
#showtooltip Pummel
/stopcasting
/startattack
/cancelaura Bladestorm
/cancelaura Hand of Protection
/p PUMMEL ON %t !
/cast [target=focus, exists] Pummel; Pummel

Heroic Throw + HS + pyro rocket
Code:
#showtooltip Heroic Throw
/startattack
/castsequence reset=0 Heroic Throw, Heroic Strike
/use 10

Attack macros (Atentie, macrourile casteaza si heroic strike, mananca FOARTE MULT RAGE, in schimb da cel mai mare/rapid damage posibil):
Code:
#showtooltip Mortal Strike
/startattack
/cleartarget
/targetlasttarget
/castsequence reset=1 mortal strike, heroic strike
/use Throw

Code:
#showtooltip Overpower
/startattack
/cleartarget
/targetlasttarget
/castsequence reset=0 Overpower, Heroic Strike

Code:
#showtooltip Colossus Smash
/startattack
/cleartarget
/targetlasttarget
/castsequence reset=1 Colossus Smash, Heroic Strike

Code:
#showtooltip Execute
/startattack
/cleartarget
/targetlasttarget
/castsequence reset=1 Execute, Heroic Strike

Buff (+flask pt alchemists), se poate folosi si in timpul combat-ului, pentru extra rage
Code:
#showtooltip Battle Shout
/startattack
/use Flask of Enhancement
/castsequence reset=1 Battle Shout, Heroic Strike

/target pe parteneri (3v3):

Code:
/target party1

Code:
/target party2

/target doar pe playeri (nu si peti / minions etc), il bindati cu butonul TAB sau altul

Code:
/targetenemyplayer
/targetenemyplayer 1

/target pe inamici in arena (de la 1 la 5):

Code:
/target Arena1

focus pe mouseover :

Code:
/focus [target=mouseover]

leave spectate pe server (wow freakz only)

Code:
/g .LEAVESPECTATE

lista de spectatori care se uita la voi cand sunteti in arena (wow freakz only)

Code:
/g .SPECTATORS

Mount macro (casteaza fly mount daca e flyable zone, sau ground mount daca nu se poate zbura) - inlocuiti cu numele mountului vostru

Code:
#showtooltip
/use [flyable]Swift Red Gryphon
/use [noflyable]Amani War Bear
/script VehicleExit()
/dismount [mounted]

Inspect pe mouse over (nu necesita target)

Code:
/focus mouseover
/run if UnitExists("focus") then InspectUnit("focus") end

Marks pe parteneri (2v2, 3v3)

Code:
/script SetRaidTargetIcon("player",8)
/script SetRaidTargetIcon("party1",2)
/script SetRaidTargetIcon("party2",5)

Aflare rank ingame

Code:
/script for i=1,3 do t,s,r,_,_,tp,_,_,pp,ra,p=GetArenaTeam(i) pl=(floor((pp/tp*100*10^2)+0.5))/10^2 ChatFrame1:AddMessage(""..s.."v"..s..": Team <"..t.."> is rank "..ra.." with "..r.." rating. ("..p.." personal, "..pl.."% played)") end










7. Keybinds








Astea-s bindurile mele (bind-urile difera de la player la player, fiecare dupa cum se obisnuieste mai bine, eu doar vreau sa arat cateva combinatii posibile).

De recomandat sa le puneti pe rand ca sa va obisnuiti cu ele.

O alta recomandare ar fi la gear (tastatura+mouse) pentru WoW, ar fi sa folositi o tastatura cu butoane low profile (joase si silentioase) si de preferabil, cu taste iluminate si un mouse cu butoane laterale (cat mai multe).










8. Comps









- 2v2 -







Warr - Orice healer

Warr - Cam orice DPS (Hunter, Mage, Feral etc)







- 3v3 -







/ Warr / Feral / Hpala/Rsham (Kitty Cleave)

Warr - Lock - Rdruid (WLS)

// Warr - DK - Hpala/Monk/Rdruid (TSG / TreeSG)

/ Warr - Hunter - Hpala/Rsham (KFC)

/ Warr - Spriest - Rsham (WPS)

Warr - ElemSham - Rdruid/Monk (Thunder Cleave)

Warr - Warr - Hpala (Lumberjack Cleave)

Warr - Rogue - Healer (Batman Cleave)

Warr - Mage - Healer

Warr - Disc - Rdruid (Dispel Cleave)

/ Warr - Moonkin - Rsham













9. Addons














Toate addonurile merg pe patch-ul 5.4.x Apasati pe link, alegeti versiunea si download-ul va incepe automat!


Quartz - modifica / imbunatateste castbars player / target / focus / pet.
sArena - adauga la arena frames si cooldown-ul trinketului inamicilor, foarte util (pt cei cu interfata simplista sau carora nu le place Gladius)
OmniCC - arata cd timer pe spells. merge bine impreuna cu losecontrol.
Losecontrol - arata cc-urile pe tine / party / target / focus.
Bartender - extra action bars cu extra stuff.
Gladius - arena unit frames / trinket cd / spec detection, etc.
MoveAnything - poti muta tot ce vezi pe ecran, unde vrei.
Power Auras Classic - addon pt spell track, bufs / debufs, player / target.
GladiatorlosSA - addon care-ti spune ce abilitati foloseste inamicul / inamicii. Working in arena / bg / duels.









END



Last edited by MorphinG on 10-06-2016, 15:19:07; edited 16 times in total
9 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Annihilan

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 02-01-2019 19:12)
Joined: 06 Jun 2013
Posts: 131, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 163.7
Votes: 9

 
Post Posted: 21-12-2014, 15:56:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce prostie, in 5.4.8 Heroic Strike pentru Arms e total nefolositor, damage il faci cu CS+4 slamuri la full rage, de preferinta cand targetul e sub stun, sa nu iei parry sau dodge, in rest iti construiesti oportunitati cu overpower si CC.

Double time e folositor doar in caz de kiting extrem, in rest Juggernaut e mai bun tot timpul ca iti da rage pe fiecare cast. Piercing Howl a fost destul de slab, era mai ok Staggering Shout. Referitor la Bloodbath, era cel mai adesea folosit in RBGs cu Bladestorm pentru maxim aoe, Thunder Clap+Sweeping Strikes+Bloodstorm. In arene, bloodbath dadea cele mai bune rezultate contra monks, in rest specul standard era Shock+Bolt.

A, si inca ceva, de jucat joci mereu in Defensive Stance, mergi Battle stance DOAR cand nu esti atacat sau ai heal bun in spate. Berserker e complet inutil in PvP, e folositor in PvE cand e raid damage.

1 1
  
Back to top
View user's profile Send private message
MorphinG

[Maniac]



Status: Offline
(since 21-05-2022 22:47)
Joined: 24 Dec 2009
Posts: 1120, Topics: 123
Location: Romania

Reputation: 335.1
Votes: 92

 
Post Posted: 21-12-2014, 23:54:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ Citeste ghidul calumea ca am specificat multe chestii, iar Heroic Strike se foloseste cand faci exces de rage, deci e folositor.


Last edited by MorphinG on 13-03-2015, 16:24:47; edited 2 times in total
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
smashy7

[Gladiator]



Status: Offline
(since 05-04-2019 22:37)
Joined: 25 Aug 2013
Posts: 233, Topics: 54
Location: Ibiza

Reputation: 83.6
Votes: 26

   
Post Posted: 22-12-2014, 20:20:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sper sa ajute...numai bine baieti ^^ , go go warriors slam>slam>slam>slam...nu are monetize...nu fac nici o reclama...poate va ajuta :p

https://youtube.com/watch?v=SX3ZSTg76Dk:



Foarte bun guideul dar la talente...staggering shout > piercing howl anytime si juggernaut > double time ( double time doar vs magi in arene/duele/etc)
Glyphs : Bull rush , Death from above , Colossus smash.


Retail Armory - http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Smash%C3%BD/achievement#95:165
Twitch Channel - http://www.twitch.tv/smashy46
Youtube Channel - https://www.youtube.com/channel/UC0anp75oOZh8s4fJLBKfL-Q
<-------- Xwow Tbc Warrior


Last edited by smashy7 on 19-01-2015, 14:01:13; edited 1 time in total
3 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
MorphinG

[Maniac]



Status: Offline
(since 21-05-2022 22:47)
Joined: 24 Dec 2009
Posts: 1120, Topics: 123
Location: Romania

Reputation: 335.1
Votes: 92

 
Post Posted: 22-12-2014, 22:26:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

editat


Last edited by MorphinG on 28-12-2014, 00:17:28; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
smashy7

[Gladiator]



Status: Offline
(since 05-04-2019 22:37)
Joined: 25 Aug 2013
Posts: 233, Topics: 54
Location: Ibiza

Reputation: 83.6
Votes: 26

   
Post Posted: 24-12-2014, 20:34:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cc chain vs warrior in 2s...ajutam pe un amic sa faca cap...cum intoarceti un meci in favoarea voastra cand pare pierdut ;p
https://youtube.com/watch?v=a3CqW1teUbw:



Retail Armory - http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Smash%C3%BD/achievement#95:165
Twitch Channel - http://www.twitch.tv/smashy46
Youtube Channel - https://www.youtube.com/channel/UC0anp75oOZh8s4fJLBKfL-Q
<-------- Xwow Tbc Warrior


Last edited by smashy7 on 30-01-2015, 02:18:56; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
bloodiethink
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 04-06-2015 23:11)
Joined: 10 Apr 2011
Posts: 685, Topics: 61
Location: La mare

Reputation: -268.8
Votes: 28

Post Posted: 25-12-2014, 19:18:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe MOP se va face rage mai mult din defensive stance in duels ??
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Grubstep

[/ Dreadful /]



Status: Offline
(since 06-08-2020 18:25)
Joined: 31 Mar 2014
Posts: 549, Topics: 1
Location: i skogen, aleine

Reputation: 126.4
Votes: 27

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  decrepitwarrior 
Post Posted: 25-12-2014, 19:21:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In defensive stance nu generezi rage din attacks/din cat esti atacat.Generezi parca 1 rage la 3 secunde.


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
bloodiethink
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 04-06-2015 23:11)
Joined: 10 Apr 2011
Posts: 685, Topics: 61
Location: La mare

Reputation: -268.8
Votes: 28

Post Posted: 25-12-2014, 19:56:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Annihilan wrote:
.................
A, si inca ceva, de jucat joci mereu in Defensive Stance, mergi Battle stance DOAR cand nu esti atacat sau ai heal bun in spate. Berserker e complet inutil in PvP, e folositor in PvE cand e raid damage.

Eu ma refeream la asta... de ce treb sa joci in def stance pe urmatorul patch ?

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Grubstep

[/ Dreadful /]



Status: Offline
(since 06-08-2020 18:25)
Joined: 31 Mar 2014
Posts: 549, Topics: 1
Location: i skogen, aleine

Reputation: 126.4
Votes: 27

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  decrepitwarrior 
Post Posted: 25-12-2014, 20:00:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bloodiethink wrote:
Annihilan wrote:
.................
A, si inca ceva, de jucat joci mereu in Defensive Stance, mergi Battle stance DOAR cand nu esti atacat sau ai heal bun in spate. Berserker e complet inutil in PvP, e folositor in PvE cand e raid damage.

Eu ma refeream la asta... de ce treb sa joci in def stance pe urmatorul patch ?

Oh nush ce e cu guida lui poate cand joaca contra anumitor combo-uri de ex rmp.



0 1
  
Back to top
View user's profile Send private message
ks18492

[Maniac]



Status: Offline
(since 02-11-2019 11:25)
Joined: 31 Dec 2010
Posts: 1827, Topics: 49
Location: Germany

Reputation: 56.2
Votes: 77

            Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 25-12-2014, 21:06:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rollingblade esti total pe langa,guide-ul e foarte bun,felicitarile mele. Joci in Defensive Stance pentru acel dmg reduction,in Battle Stance esti distrus daca se face focus pe tine.


1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Grubstep

[/ Dreadful /]



Status: Offline
(since 06-08-2020 18:25)
Joined: 31 Mar 2014
Posts: 549, Topics: 1
Location: i skogen, aleine

Reputation: 126.4
Votes: 27

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  decrepitwarrior 
Post Posted: 25-12-2014, 21:11:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu am zis nimic de ghid am zis ca habar n-am ce a postat dar zic din ce stiam eu pe 5.0.5, ca generai cel mai mult rage pe Battle Stance ,si te bagai in defensive stance cand dadeau focus pe tine daca erai contra unui combo de genu rmp. Poate s-o fi schimbat pe 5.4 eu doar mi-am dat cu parerea.Imi cer scuze daca am zis ceva gresit.PS:Nu uita ca nu numa acel stance il ai pt defensiva , mai ai si banner si wall si die by the sword...


0 1
  
Back to top
View user's profile Send private message
MorphinG

[Maniac]



Status: Offline
(since 21-05-2022 22:47)
Joined: 24 Dec 2009
Posts: 1120, Topics: 123
Location: Romania

Reputation: 335.1
Votes: 92

 
Post Posted: 25-12-2014, 23:42:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

editat.


Last edited by MorphinG on 28-12-2014, 00:17:01; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Grubstep

[/ Dreadful /]



Status: Offline
(since 06-08-2020 18:25)
Joined: 31 Mar 2014
Posts: 549, Topics: 1
Location: i skogen, aleine

Reputation: 126.4
Votes: 27

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  decrepitwarrior 
Post Posted: 26-12-2014, 00:57:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

See?I was right guys.


0 1
  
Back to top
View user's profile Send private message
Annihilan

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 02-01-2019 19:12)
Joined: 06 Jun 2013
Posts: 131, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 163.7
Votes: 9

 
Post Posted: 02-01-2015, 00:54:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bloodiethink wrote:
Annihilan wrote:
.................
A, si inca ceva, de jucat joci mereu in Defensive Stance, mergi Battle stance DOAR cand nu esti atacat sau ai heal bun in spate. Berserker e complet inutil in PvP, e folositor in PvE cand e raid damage.

Eu ma refeream la asta... de ce treb sa joci in def stance pe urmatorul patch ?


Pentru ca damage retardat si 25% reduced incoming damage.

2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3  Next    


The time now is 28-03-2024, 20:39:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x