User
Pass
2FA

Draven vid part 3 : arena , bg showoffs
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Show only staff posts
Author Message8897
Draven

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-06-2011 17:37)

Votes: 3

Post Posted: 17-08-2010, 21:55:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu atac doar p cei low geard astia au fost in calea mea in bg-uri basically luam tot ce vedeam in fata ... faza cu juelz nam lasat tot din cauza de la

Disconect , freeze 2 min si DC dupa nam mai scris navea rost se vedea dj freeze din momentul grenazii ... doar pt ca dau tare p un player nu inseamna ca e low geard in plus dak n-ai obs abuzez tot ce este in bg gen berserker . totul la mn singura tactica de win bg e sa joc f agresiv asta inseamna sa distrugi tot ce vz in calea ta si pt a fce asta te folosesti de tot ce iti da putere .. singurele faza cu low geard dak stai sa te uiti atent sunt healerii care dak nu ii elimini desi au 4k gs + or so o sa creeze probleme mari in bg

Vreau sa ma fac inteles nu dau in low gear score players dau in orice vad in fata mea is faza de 1vs2 1vs 3 si dinalea acum sa presupunem ca erau low gs desi nu erau sa zicem asa ....... faptul ca ai avantajul de number size vs celalt player ar trebui sa zica totul eu p vremea cand aveam 3.9 k gs primul vid part 1 desi unele parti din el este 2vs1 altei clase veti vedea abuse de celalt player partener stat in range si shots.

Hunter este totul despre avoid mai ales MM nu sunt SV sa ma arunc in ei spamez 3 butoane dupa care ma ascund 2 min pana apar iar cds

Orice clasa atac mai ales in bg abuzez range maxim astfel incat sa nu dau sansa de un posibil comback la oponent nimik kite pana vad ca se termina putinul HP care il mai are

2nd Multi din oponentii din bg erau pve geard de aia hpul lor era putin mai mic dekat al meu

Acum nu vreau sa sun ca un tzaran noob dinala care singurul lui comment e '' hai la duel sa vedem care e mai tare '' nuh ... pur si simplu dak esti curios cum se face PM me ingame si iti voi arata cum se face u alegi playeru care vrei ........................... NOTE BIG ONE - nu ma pune vs full wrathfull holy pala e *** si stupid lol va trebui sa ii fac kite la infinit si ma pliktisesc

Urm meu video voi face MM tutorial si voi arata secvente de duel vs toate clasele si iau numa cei mai geard players

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 18-08-2010, 02:08:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am oprit sa ma mai uit cand am vazut ca tot dadeai intr-unu, de la range, si ala statea in loc. Poate dai bine, nu stiu, si dupa cum vad ce zice lumea intr-adevar dai bine, si respect asta. Dar hunter vids mi se par boring. Ca nu-s meciuri energice. Watch a rogue pvp movie, mage pvp movie, warrior pvp movie. Multa energie in alea, multa agitatie.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Draven

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-08-2010, 10:05:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poate asta gandesti u desi eu sunt satul de pvp videourile alea plus ca acele clase orice player stie sa joace nu duse la limite extreme dar cat sa faca un 1vs2 oricine stie sorry ... try hunter sa vz ce stii sa faci si mai vb:P ... e f greu de manevrat din cauza vastitatii sale de spelluri poate ca nu crezi ce zic dar crede-ma nu e acelasi lucru p mn ma energizeaza f mult hunter si imi place vastitatea lui de speluri plus arata cool in fights -

P.S. faza cu statu p loc este doar 1 in vid vs shadow priest chiar p la begining incerca sa se ascunda cand am mers dupa alliance sa fac killz si lam prins desi dadea in mn dar statea p loc cam atat e singura faza cu stat p loc ..... incearca poate sa te uiti la tot videoul then comment -

Last edited by Draven on 18-08-2010, 11:42:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
|Nixon|
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2010 16:19)

Votes: 20

Post Posted: 18-08-2010, 10:39:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
Am oprit sa ma mai uit cand am vazut ca tot dadeai intr-unu, de la range, si ala statea in loc. Poate dai bine, nu stiu, si dupa cum vad ce zice lumea intr-adevar dai bine, si respect asta. Dar hunter vids mi se par boring. Ca nu-s meciuri energice. Watch a rogue pvp movie, mage pvp movie, warrior pvp movie. Multa energie in alea, multa agitatie.

Da chiar asa...stun mutilate stun si bladestorm energie ce sa mai zic...de ce nu itzi faci un hunter macar full furios sa vezi ce marfa e in pvp....pentru mine cea mai buna clasa in bg`uri este hunteru...

I am Hunter - Play Free Online Games
0 0

Back to top
FreeMaNN
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2011 21:58)

Votes: 22

Post Posted: 18-08-2010, 11:40:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice bladestorm e cam 0 in bg-s la multime si in arene , dar ce sa stii tu -

PM From Paduraru:

Padurarul wrote:
Din ce comentezi de mine se vede ca esti "fanboy-ul" lui Drain

0 0

Back to top
|Nixon|
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2010 16:19)

Votes: 20

Post Posted: 18-08-2010, 11:47:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da hai ca tu o dai in offtopic,Oricum voi astia numai daia de 6k gs omorati Dosent Matter Voi ce vreti ma daca a dat peste unu de 4k gs sa ii zica " hai ca nu te omor ca dupaia zic aia pe forum ca omor daia cu lowgear"

On : Draven hai si cu partea a 4-a

I am Hunter - Play Free Online Games
0 0

Back to top
Draven

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-08-2010, 17:37:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

va rog fara flaming in topic daca voua va plac rogues mage warriors etc e ok gustul vostru nu al meu eu sunt satul de clasele alea si pt mn hunter e cat de enrgic posibil .............. fun entertaining cool si extra multe combinatii de speluri se pot manevra e f vast de aia imi place nu ma pliktisesc dandu-i de cap acestei clase plus it fitz my style -

Multumesc de commenturi orisicum -

Last edited by Draven on 18-08-2010, 21:38:22; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Jasmine

[The Malefic]

(since 03-02-2013 17:26)

Votes: 12

Post Posted: 18-08-2010, 19:57:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gg imi place tipu , adevarul e ca rotatia de dps o stii , si stii sa te aranjezi in arena , dar combouri de nuke nu trb sa stii decat rotatia .

sa vad cum joci cu un healer unde trebe ccing etc .

Gg oricum frumos.

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 18-08-2010, 20:19:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Not rly impresing, video e frumos, dar arenas, nu prea imi place. Anyways, hai cu 4th.

P.s. Who knows, poate vine 1 jert pvp video dar la 3s, ptr ca la teamu cu albert arenele dureaza ani vs other healers cu drain play.

0 0

Back to top
Draven

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-08-2010, 23:02:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vreau sa mai zic inca odata nu am cred pro nu am cred pro in arene doar ce stiu e ca invat cv si invat din f multe failz :p btw de la cn am invatat hunter se numeste Brang ( master of the hunters ) am luat contact cu el si am invatat in 1 sapt destul de mult faza care mi-o palce e ca playstylul meu creste eevry day cu cat trag de oponenti mai tari mai geard
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

Post Posted: 19-08-2010, 00:19:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

|Nixon| wrote:
Froster wrote:

Da chiar asa...stun mutilate stun si bladestorm energie ce sa mai zic...de ce nu itzi faci un hunter macar full furios sa vezi ce marfa e in pvp....pentru mine cea mai buna clasa in bg`uri este hunteru...

Imho I tried hunter, nu stiu, poate sug eu cu el. Dar nu e deloc amuzant. Probabil spun asta din prisma faptului ca ma chinuie cu mage. Anywas, ce-mi place la pvp vids, sa vad energie. Nu neaparat OP-ness cu bladestorm si mutilate si alte figuri. Sa vad cum am vazut in Crim-Total Annihilation, ca se misca ala asa de repede, incat nu schitzeaza aia niciun gest. PvP-ul din WOTLK oricum e mort si hunterii au ajuns la punctul in care chiar e boring. Fiecare cu parerea lui insa. Vid-ul poate e cool, si nu vreau sa-i spulber sperantzele sau ceva. Dar Hunterul nu poate oferi mai mult decat alte clase. Cu alte cuvinte, e un soi de Jack of All trades in PvP. Bun la toate, nu-i exceptzional in nimic. Cam asa-i si cu Druidul, Paladinul, Shamanul. Cand ati vazut ultima oara un pro Shaman pvp movie? Druid am vazut un Boomkin care era overrated, iar paladin l-am vazut pe Theseus care scotea aripi si dadea 15k cu Shadowmourne.

In orice caz, gusturile nu se discuta.

0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 19-08-2010, 00:31:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oMSQo wrote:
Unde gasiti frate mel astea? Datimi si mie un link pe pm sau aici de unde sa iau astfel de melodii

Melodiile goth/nu-metal se potrivesc in PvP vids, ia tu Spineshank si Sonic Syndicate [albumele vechi] si vezi acolo.

0 0

Back to top
Draven

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-08-2010, 13:38:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prefer blood stain child , demon hunter sonic syndicte rulz but eehh multi au luat acele trupe si au facut videouri p multe din melodiile lor dar la fel cum e si in flames doar ca in pvp video tau nu pui muzic ce le place altora .... pui ce iti place tie muzica ce te motiveaza ca asa pui ce ii place l fiecre unu metl altu hip hop altu manele (saracu om ) etc . Nu! pui ce iti place tie ce te motiveaza cui nui place sa inventat mute dati volumul p mute si puneti muzaica vostra in ambianta lol desi c vedeti voi in videourile mele nu este death metal heavy metal etc .. se numeste Trance Metal care e putin tenta de melodic death in el si ma refer la screams prefer screamo , trance metal pt pvp vids such as bgs ..... dar prefer GOTH pt arene si intros -

thx for subscribe though

P.S. froster saying hunters OP ...... sincer eu crek nu stii ce vb scoti multe prostii uneori ai dreptte cu multe faza da cnd ai zis hunter OP ma puscat rasu sincer si sal pui in aceeasi categorie cu DK Shammy pala roflmao ... dude cel mai bun hunter d p retail BRANG aka Master of the Hunters also cel care m invtat sa joc (da am lut contact cu el si am invatat in mare totul de la el desi nu sunt pro si nu am miscarile perfectionate inca uit d multe spels), a renuntat la wow din cauza nerfurilor duse p seama hunterilor e cea mai underpowered clasa , mai am d trs cu hunter sa invat dar merge tot mai bn in fiecare zi din greseli inveti si pierd si eu de multe ori nu am c sa fac dar acum in ultimu timp tot castig si castig si incep sa invat cum zice froster fast handling sa nu stie oponentu ce vrei sa fci sa joci asa rapid incat sA il lasi in urma cu gandurile ........

repet nu sunt pro dar prind cv nou in fiecare zi (cei adevarat e ca spmez duels bgs etc every day) .....

Vrei sa ajungi bun sa lasi o impresie buna altora ba chiar si tie sa devii rapid eficient si sa devastezi totul in calea ta am un singur sfat pt voi:

MULTA MUNCA ! (perefctionist nu este si cei mai buni gresesc asa ca ori d cate ori cazi la pamant asta nu insemna ca u sux e doar un motiv sa te motiveze sa muncesti mai tare sa devii mai bun:P)

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

Post Posted: 29-08-2010, 02:50:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Draven: sa zici de hunter op in arene, e overstatement, da adu-ti aminte in 3.1 ca rank 1 la 2 v 2 a fost holy/ret pala si survival hunter cu 2600. Brang e okay, intr-adevar. Imho, nu renunti la un joc din cauza faptului ca, clasa ta este nerfuita. Adica fii serios, probabil tipu' avea alte motive, nu incerca sa transforme totul intr-o drama.

Bun Arenele-s lamurite. Check BG's. In BG daca ai cel putin 2 healeri in spate, faci ravagii cu Hunterul. Aici domina ranged pvp: Hunter/Warlock. Mages suck ca au quick burst dar mai nou fiind o chestie penala numita resilience, nu le mai merge cu quick burst. Warlocks/Hunters/orice clasa ce are direct pure damage, bate.

Si nu e fast handling de ce-am zis, e element of surprise -

Ah legat de multa munca. Jocurile sunt un fel de arta moarta pentru mine. Si pentru majoritatea celor de varsta mea, ar trebui sa fie. Insa, daca ai timp, nu strica sa iti imbunatatesti skill-ul.

Bafta in continuare.

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 29-08-2010, 12:51:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba voi magii sunteti batuti in cap. va bate si pe voi o clasa doua si gata alea's op.
btw care nu a inteles ce inseamna energic la froster inseamnasa omori pe unu in 3 secunde si sa invarti mousu cu butonu drept apasat ca un retardat ca sa pari mai rapid si mai pro.

Quote:
orice clasa ce are direct pure damage, bate

right magu are atat de multe dots te doare sufletu, cum ai putea sa il bagi in lista.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 03-08-2025, 19:57:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password