User
Pass
2FA

[REJECTED] Priest[Improved Devouring plague dmg]
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2580
Tamaie
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 13-02-2012, 01:13:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=63626&&name=improved-devouring-plague
Descrierea bugului / Bug description: Nu stiu ce fixuri sau ce s'a intamplat iar la priestul shadow dar dmg'ul arata cam asa la spelul acesta si toti priesti shadow care i'am intrebat au zis ca nu e normal asa ceva.Chiar si cel care a dat atat a zis.Tineti cont ca este dat pe trash'ul din bot pana la valiona cu 2-3 buffe pe el si fara burst sau ce isi da la boss etc...
Dovada / Proof:

http://i44.tinypic.com/1t3oxy.jpg si http://tinypic.com/r/294q655/5 acum sa speram ca nu o sa fie pony zone aici.NU vreau sa veniti sa va aparati clasa.Ms anticipat~

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 13-02-2012, 08:49:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Heh, mersi de feedback rapid. Am reparat un exploit cu IDP aseara(de dadea 80MIL damage). Cand se trezeste shocker o sa se uite.
0 0

Back to top
kreedz

[Mentally Stable]

(since 27-07-2013 22:38)

Votes: 3

Post Posted: 14-02-2012, 07:55:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu dau 5.9 k pe dummy cu 7,3 k sp,nush ce sa zic....nu mi se pare dmg mare

0 0

Back to top
ioana94

[...╭∩ ]

(since 30-10-2014 17:14)

Votes: 9

Post Posted: 14-02-2012, 09:18:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Well, am prins 12-13k pe un rogue cu aprox 1k resil. Da stiu ca asta se mai intampla si inainte de fix-u asta Thinking

0 0

Back to top
rea

[tu dã bi dã best]

(since 23-01-2018 15:18)

Votes: 67

Post Posted: 14-02-2012, 12:17:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a fost reparat ... la ultimele fixuri nu mai da asa urat ... da cum ar trebui sa dea normal acum -
si oricum daca te apuci sa spamezi dev ramai fara mana instant ... Sigh (nu se merita)

0 0

Back to top
Ereticul

[Mentally Stable]

(since 27-03-2012 08:25)

Votes: 2

Post Posted: 14-02-2012, 12:27:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

intrebare: cum e posibil ca la 136 de devouring plague castate sa iti arate recountul 56 de improved devouring plague? pentru ca improved devouring plague il pune de fiecare data cand castezi devouring plague...sa zicem ca mai dai cu el cate un miss dar nici 60% miss nu se poate pentru ca altfel nu ar fi pus atatea dot-uri...si in primul screen iarasi aceeasi problema...casteaza 20 devouring plague si are 25 improved devouring plague ceea ce e imposibil...nu poti sa ai mai multe improved devouring plague decat devouring plague...pentru ca improved devouring plague e un fel de burst iti da 30% din valoare dot-ului si se supune la crit...parerea mea vazand print-urile tale e ca iti arata aiurea recountul...nu ma hazardez sa zic ca ai modificat pozele dar cel putin primul screen nu are nici o logica...adica ai improved devouring plague fara dot...si la al doilea are 60% miss pe devouring plague raportat la dot ceea ce ar insemna ca priestul ala nu ar fi dat mai mult de 4k dps cu atatea miss-uri...ori altfel nu imi explic cum ai dot-ul pus dar nu burst-ul de dmg care il da la inceput...dubios postul asta parerea mea...
0 0

Back to top
coriolis

[Mentally Stable]

(since 19-02-2014 14:08)

Post Posted: 14-02-2012, 14:03:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ereticul wrote:
intrebare: cum e posibil ca la 136 de devouring plague castate sa iti arate recountul 56 de improved devouring plague?

Amandoi preotii din raid aveau Stump Of Time si Theralion's Mirror. Fiind la trash isi puteau permite sa cheltuiasca rapid mana, asa ca la fiecare proc de trinkets incepeau un spam de Devouring Plague. Intrucat trash mobs ajung rapid la low hp, isi recuperau mare parte din mana folosind SW:D la sfarsitul fiecarui mob.

Dealtfel se si observa diferenta foarte mare intre min si max damage cu Improved Devo. Plague: 8k versus 44k normal hit la Rea, fara procs si respectiv cu procs.

Pentru max damage trebuie luate in considerare proc de trinkets, Power Torrent (wowhead link), Lightweave Embroidery (wowhead link).

0 0

Back to top
Ereticul

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-02-2012, 15:09:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da man am inteles asta dar ca sa aiba improved devouring plague trebuie sa dea dot-ul si se punea count la amandoua...acolo are 25 improved devouring plague si 20 devouring plague ori una fara cealalta nu se poate...improved devouring plague e rezultatul castarii dot-ului devouring plague...eu din aia zic ca nu ii arata bine recountul pentru ca e imposibil sa ai mai multe improved devouring plague ca si dot-ul devouring plague...si la celelat screen iarasi improved devouring plague a lovit de 56 de ori din 136 de casturi de dot ceea ce e tot cam imposibil ca nu are cum sa dea atat de mult miss...e prea mult miss ar insemna ca nici celelalte dot-uri sa nu atinga target-ul...
0 0

Back to top
capmoq

[Mentally Stable]

(since 24-09-2015 15:46)

Post Posted: 14-02-2012, 15:20:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Yesterday arenas were full of shadow priests only. Every single team had a shadow priest in it. Please fix the damage bug, it's so retarded. 1 instant tick takes you down to 50% health (3200 resilience).
0 0

Back to top
coriolis

[Mentally Stable]

(since 19-02-2014 14:08)

Post Posted: 14-02-2012, 16:16:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ereticul wrote:
da man am inteles asta dar ca sa aiba improved devouring plague trebuie sa dea dot-ul si se punea count la amandoua...acolo are 25 improved devouring plague si 20 devouring plague ori una fara cealalta nu se poate...

Ba sigur ca se poate. In Recount nu apar casturile, ci damage din combat log, deci in cazul DoT-urilor numarul de tickuri.

Devouring Plague (DoT) da primul tick abia dupa mai mult de 2 secunde de la aplicare, in timp ce Improved Devouring Plague da damage instant. La fiecare reaplicare de DP, timerul de la DoT este resetat la zero. Rezulta asadar ca daca voi spama la fiecare Global Cooldown cu Devouring Plague... DoT-ul nu va avea timp sa faca damage si va fi mereu resetat.

Spre exemplu, daca castez de 12 ori la rand Devouring Plague si apoi ma opresc, la iesire din combat in recount voi vedea urmatoarele:
12 Improved Devouring Plague
8 Devouring Plague (DoT)

PS: Probabil ca Zohl se va uita peste damage de la IDP. Nu stiu exact cum se calculeaza IDP, dar mie mi se pare ca beneficiaza dublu de Mastery. (in sensul ca DoT beneficiaza de Mastery asa cum ar trebuie, dar IDP este multiplicat inca o data cu bonusul de Mastery).

Last edited by coriolis on 14-02-2012, 16:31:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-02-2012, 16:17:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ereticul wrote:
da man am inteles asta dar ca sa aiba improved devouring plague trebuie sa dea dot-ul si se punea count la amandoua...acolo are 25 improved devouring plague si 20 devouring plague ori una fara cealalta nu se poate...improved devouring plague e rezultatul castarii dot-ului devouring plague...eu din aia zic ca nu ii arata bine recountul pentru ca e imposibil sa ai mai multe improved devouring plague ca si dot-ul devouring plague...si la celelat screen iarasi improved devouring plague a lovit de 56 de ori din 136 de casturi de dot ceea ce e tot cam imposibil ca nu are cum sa dea atat de mult miss...e prea mult miss ar insemna ca nici celelalte dot-uri sa nu atinga target-ul...

Bai eroticule ce nu iti convine tie? am pus pozele si vi si comentezi deja?...daca nu are cum sa fie atatea inseamna ca si alea au bug.Nu cunosc clasa nu stiu.EU am pus poza,zohl a confirmat bugul.Acum te rog sa incetezi ca deja devii penibil.

on: zohl daca s'a reparat chestia asta poti inchide topicul ca nu vreau sa vina toti trolii aici sa ma cert cu ei.

0 0

Back to top
Ereticul

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-02-2012, 18:01:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

normal ca am de comentat pe penalitatea asta de bug report...in primul rand zohl nu ti-a confirmat nimic ci a zis de bug-ul unde dadeai cate 8 mil dmg per hit cam cu toate dot-urile daca ti se bug-uia charul...deci pe site-ul de la recount scrie ca dps meterul lor nu arata dot-urile per tick ci per cast...de acolo dilema mea...am si zis ca poate nu iti arata bine recountul in repetate randuri...ma rog nu am zis nici ca e bug nici ca nu e...asa ca nu va agitati ca un pepsi in special tu tamaie sau si tu esti spriest hater....ai facut si tu bug report dar fara sa ai habar ce e bug si ce nu...personal joc holy 90% din timp asa ca nu ma afecteaza schimbarile la spriest dar ar fi trebuit sa lasi priestii din party-ul tau sa faca bug report sa ne zica ce stats au, la ce proc au spamm-at spell-ul etc sa putem face si noi niste calcule...asa demonstrezi un bug nu faptul ca au dat nush ce dmg sau cum a zis celelalt ca mai toate team-urile de arena au spriest in compozitie...
0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-02-2012, 19:16:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ereticul wrote:
normal ca am de comentat pe penalitatea asta de bug report...in primul rand zohl nu ti-a confirmat nimic ci a zis de bug-ul unde dadeai cate 8 mil dmg per hit cam cu toate dot-urile daca ti se bug-uia charul...deci pe site-ul de la recount scrie ca dps meterul lor nu arata dot-urile per tick ci per cast...de acolo dilema mea...am si zis ca poate nu iti arata bine recountul in repetate randuri...ma rog nu am zis nici ca e bug nici ca nu e...asa ca nu va agitati ca un pepsi in special tu tamaie sau si tu esti spriest hater....ai facut si tu bug report dar fara sa ai habar ce e bug si ce nu...personal joc holy 90% din timp asa ca nu ma afecteaza schimbarile la spriest dar ar fi trebuit sa lasi priestii din party-ul tau sa faca bug report sa ne zica ce stats au, la ce proc au spamm-at spell-ul etc sa putem face si noi niste calcule...asa demonstrezi un bug nu faptul ca au dat nush ce dmg sau cum a zis celelalt ca mai toate team-urile de arena au spriest in compozitie...

Ba u esti chior? sau ce?...am zis ca nu stiu clasa ca eu nu joc spriest,eu doar am pus pozele sus.Ce tot nu iti convine nu ineteleg.Fa u post si lasa'ne dq cu comentariile tale inutile.TI'a explicat baiatu ala mai sus dc apare asa pe recount.Se pare ca nu iti cunosti tu clasa.Eu am terminat aici discutia ca nu vreau warn degeaba pt tne.

0 0

Back to top
Ereticul

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-02-2012, 00:25:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu imi cunosc clasa dar spre deosebire de tine nu ma apuc sa fac bug report pe o clasa pe care nu o cunosc cu niste print-uri aiurea si sa ma astept la un nerf doar ca ti se pare tie ca da prea mult dmg si ca " toti priesti shadow care i'am intrebat au zis ca nu e normal asa ceva"... si eu maine fac un bug report la warr-ul de la noi din guild ca ala la trash a dat 30k dps si pe toti warr-ii pe care i-am intrebat au zis ca nu e normal asa ceva...si o sa pun pozele de la un recount bug-uit ce il am de pe lk sa fie si mai imba...si ti-am zis pe privat iti mai zic odata... "FAQ: I have a question about DPS are my dots shown on the new recount?
A: Yes the new recount version will show all dps done by dots but does not manage the ticks done by each dot. The new recount will manage the overall data for dps done by dots. Remember to report any dot dps bugs. I only fix bugs regarding recording data, but don't plan to ever touch the DPS formula otherwise."
si eu am terminat aici ca oricum nu am cu cine...e bug frate...nu stii de ce dar clar e bug...hai shokerule baga un nerf ca asta a vb cu toti shadow priestii si nu e normal asa ceva iar ala de mai sus a zis ca toate teamurile au spriest deci e clar bug fara indoiala...

0 0

Back to top
capmoq

[Mentally Stable]

(since 24-09-2015 15:46)

Post Posted: 15-02-2012, 13:24:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Please fix. Arenas are only full of shadow priests.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 25 February 2012 23:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 03-12-2024, 11:08:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x