User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 73, 74, 75  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message178834
alinho

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-10-2021 22:07)

Votes: 11

Post Posted: 09-05-2012, 14:32:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Alin
2. Varsta: 19
3. Localitate: jud Neamt orash Roman
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6 ore pe zi si in weekend rup wow-ul:))
4. Clasa: Warrior
5. Main Spec/OFF spec: Furry / Protection (mereu cand e nevoie )
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Akizor
7. Screenshot cu Interfata: joc cu bassic
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? fiindca in pve warr furry da foarte bine stiu sa joc si m-am obisnuit cu orice clasa de mdps ...
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). talentele sunt luate de la Desstroy rotatia o am de pe maxdps gearu reprezinta o mare parte din dmg mai ales la 2x T11 ca gemming am folosit sokete cu 20str+20crit pt a echilibra balanta de crit gearul care il am momentan este gear muncit de mine ... raiduri cu guilda in special iar ce pot sa zic joc cum doreste raid liderul cum e mai eficient pt raid si pt guilda
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc wow din tbc am jucat pe rogue am facut pe atunci aproape tot ce se putea in pve si in wotlk am jucat pe retry pala si warrior furry la fel full pve si doar pve . in cataclysm joc warrior furry deoarece imi place enorm de mult in pve cat si in pvp dar nu se pune problema niciodata sa ma prinda ora raidului la arene sau bg ...
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Hkp am fost dat afara sincer nu imi pot imagina motivul dar nici nu ma mai intereseaza ... brotherhoodu am fost dat afara deoarece gm-ul era un copil de 16 ani avortat si stupid care se credea cel mai bun si cand ajungeam in fata la un boss el murea si apoi zicea ca avea lag...
12. Detalii PC: nu am pc am laptop toshiba satellite c600
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? doresc cat mai mult pve si sa invat de la altii ceea ce nu stiu
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sunt in clasa a 12-a in timpul liber joc wow sau ies cu prietenii la o bauta ceva ...
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). am ts3 microfon si ...imi doresc foarte mult sa ma alatur guildei
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic): http://i47.tinypic.com/2ufsjcy.jpg

Last edited by alinho on 09-05-2012, 14:57:10; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
hmaryus

[Mentally Stable]

(since 06-06-2021 17:35)

Votes: 15

Post Posted: 09-05-2012, 14:42:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Marius
2. Varsta: 20
3. Localitate: Cluj Napoca
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? In fiecare zi 4 - 6 ore
4. Clasa: Warlock
5. Main Spec/OFF spec: Destro / Demo
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Nightmind
7. Screenshot cu Interfata: http://tinypic.com/r/1zmjhtw/6
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca este mai bun, scot cel mai mult dps , pentru ca pe serverul asta warlockul cam este dezavantajat.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Hit cap > Intellect > haste . Talents 3/7/31 .
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc Wow de la primul patch pe Wowsexy , pe TBC am jucat pe WowScape iar WOTLK am jucat pe ultimate si freakz iar acum Cataclysm joc pe freakz.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Brootherhood - multi au ales sa plece din cauza unor mici conficte , acesti din urma cautandu-si alte guilde.
12. Detalii PC: Intel i5 2500k , nVIDIA GTX 560 Ti - Hawk , 8 GD DDR3 1666Mhz , etc.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Mi-i se pare ca faceti o treaba buna , am vazut videourile voastre de pe Youtube . As putea aduce si eu aportul meu la incercarea si realizarea unor progrese atat personale cat si la nivel de guilda.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt student in Cluj.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic): http://tinypic.com/r/dwuxhs/6

0 0

Back to top
tovila

[Mentally Stable]

(since 09-10-2013 08:50)

Votes: 2

Post Posted: 09-05-2012, 18:43:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nume Real :Robert
2.Varsta :17
3.Localitate: Botosani
4.Cat timp oferi jocului pe zi :4-5 ore
4.Clasa :mage fire
5.MAIN SPEC/OFF SPEC:fire/frost
6.Link Armory (gear PvE ) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Kinetics
7.Screenshot cu Interfata:http://imageshack.us/photo/my-images/594/magek.jpg/
8.De ce ai ales Specul pe care joci acum ? :pentru ca a fost si este cel mai bun spec de dps ptr mage
9.Spune-necum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, gemming, etc) :joc pe spec ptr single target, rotatia scorch si living bomb mereu pe target , fireball spam , si pyroblast la proc de hot streak , gemming joc la bonusurile de pe iteme (sockete galbene cu 20 intelect 20 crit , sockete albastre 20 intelect 20 hit , sockete rosii cu 40 intelect)
10.Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm):pe wotlk am facut tot inafara de lk 25hc pe evolution cu guilda requiem, iar pe cata stiu toate scripts
11.Foste Guilde + motivul pentru care le-ai parasit :Pride dar mam lasat de hoarda si mam apucat la ally pe un rogue (bodies) si cam atat oricum nu prea faceau raiduri...
12. Detalii PC:Core i3 2120 HT 3.3GHz*
4GB DDR3 1333MHz RAM
HDD WD 500GB SATA-II
ATI Radeon HD 6570 1GB
Intel H61 Motherboard
24x DVD+-RW recorder
Rosewill Blackbone Black
Windows 7 Home 64bit
13.De ce doresti sa te alaturi echipei noastre ? :am vazut ca este o guilda cu progres pve bun si am zis de ce nu
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)sunt clasa 11 a profil Stiinte sociala.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante):-
16.Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic):nu am recount oricum scot dps bun

0 0

Back to top
kanai

[Mentally Stable]

(since 29-12-2018 11:57)

Votes: 3

Post Posted: 10-05-2012, 10:10:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: razvan

2. Varsta: 23

3. Localitate: timisoara

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 4-5 ore

4. Clasa: priest

5. Main Spec/OFF spec: holy/shadow

6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Zamolxex

7. Screenshot cu Interfata: http://www.picz.ro/show-image.php?id=5ae7af1444ff55d8d0b3232e33455593

8. De ce ai ales specul pe care joci acum? am vrut sa incerc preotu sa vad cum e ... si mia placut

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).

TALENTE-5/31/5 am optat pe talent specu asta din mai multe motive dar dupa parerea mea e cel mai ok din punct de vedere al mana sustain pe durata raidului.
ROTATIE- ca si healer nu ai o rotatie neaparat , sunt doar speluri care capata o oarecare importantza in anumite faze ale fightului gen prayer of healing cand 3+ sunt low , circle of healing cand tot raidu ia dmg + prayer of healing sau divine hym daca dps e foarte mare ; iar pe single target scut + flash heal + prayer of mending .
IMPORTANTZA GEAR- gearu are o oarecare importantza si el deoarece pt durata fightului daca nu ai mana regen/ mana pool risti sa ramai fara mana asta putand duce la 1 wipe sigur
GEMING- RED= briliance ; YELOW=Reckless ember topaz ; BLUE=Purified Demonseye
SATS= INTELECT>SPIRIT>HASTE>MASTERY

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). M-am apucat de wow pe oficial de pe vremea TBC'ului si am jucat acolo pana acum 2 luni, m-am apucat de freakz din simplu motiv ca e gratis si scripturile sunt in proportie de 90% asemanatoare cu cele de pe blizz, am facut pe oficial toti bosii pe toate dificultatile de pe vremea TBC'ului pana acum inclusiv DEATHWING )

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) light of dawn din simplu motiv ca se doarme pe rupte la raiduri...-

12. Detalii PC: AMD ATHLON 64x2 DUAL CORE PROCESSOR 5200+ 2.69 GHz ; rami: 3 Gb ; wind 7 pe 32 bitz , placa video = ati radeon x1950 la 512 Mbz

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? e o guilda in care lumea nu doarme la raiduri si se pot face raiduri usoare si fara nervi(din cate am auzit)

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) lucrez la BRD , iar in timpu liber imi place sa merg la 1 film , vara gratare la iarba verde , am ca hobby
airsoftu si etc.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). nu am pt moment

16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic):sunt heal. ... am postat cu cat heal scot la screenshotu cu interfatza

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 10-05-2012, 10:19:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@akyzor - fa pasi

@Nightmind - Daca ai scos atat fara bane pe alt dummy , da whisper la un ofiter (sa te puna la inca un test pe dummy) , daca ai scos cu tot cu bane atat nu te mai obosi.

@Kinetics - Respins

@Zamolxex - whisp un ofiter

Staff message (aste):

Raspunde-le frumos, daca mai raspunzi in scarba si suferi asa, iei warn.

0 0

Back to top
alinho

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-05-2012, 15:22:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da vorbeste frumos mai copil nascut in padure cu tata urs cu mustata si palarie ca poate aflu unde stai si iti fac o vizita limbric mic si spurcat ce esti

Staff message (aste):

Verifica limbajul si tu.

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 10-05-2012, 16:15:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alinho wrote:
da vorbeste frumos mai copil nascut in padure cu tata urs cu mustata si palarie ca poate aflu unde stai si iti fac o vizita limbric mic si spurcat ce esti

fa pasi si lasa-ma copile -

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 10-05-2012, 17:39:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam:Shaman Resto,Mage fire,Priest holy/shadow,Rogue,Warlock ! gear pve,362ilvl minim,cunostinte script BWD/Bot heroic !

0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 10-05-2012, 17:48:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alinho wrote:

Cei cu gura asta de miez pe tine... nu te-a primit cum a zis si el "fa pasi" nu ne intereseaza ca esti ofensat.

0 0

Back to top
alinho

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-05-2012, 19:51:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba guilda voastra de tarani obositi care is no liferi si stau in casa toata ziua face serveru de ras la fel ca si numele .... ce sa zici I NEED A LIFE chiar ca aveti nevoie sharkyz si bezea voi 2 mulgeti vaca in timpu liber ca sunteti niste copii frustrati

Staff message (aste):

+1 warn, limbaj

0 0

Back to top
aste

[#marinar]

(since 09-08-2019 12:06)

Votes: 228

Post Posted: 10-05-2012, 20:18:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata cu offtopicul si postati cererile de recrutare.
0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 10-05-2012, 20:31:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alinho wrote:
ba guilda voastra de tarani obositi care is no liferi si stau in casa toata ziua face serveru de ras la fel ca si numele .... ce sa zici I NEED A LIFE chiar ca aveti nevoie sharkyz si bezea voi 2 mulgeti vaca in timpu liber ca sunteti niste copii frustrati

guilda in care ai vrut sa intri si ti s-a dat flit? despre aia e vb nu? -
daca ma pun in mintea baistrucilor ca tine...

0 0

Back to top
zzarea

[Mentally Stable]

(since 15-07-2012 13:14)

Votes: 2

Post Posted: 11-05-2012, 19:17:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Jacob
3. Localitate: Ploiesti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 3-4 ore. uneori si 18
4. Clasa: Hunter
5. Main Spec/OFF spec: MM/Survival
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Stiicatebat
7. Screenshot cu Interfata: http://i1241.photobucket.com/albums/gg511/zzarea/WoWScrnShot_051112_194457.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? DMG mare
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Pt inceput voi folosi serpent sting, / Chimaera / 2x steady shot / Chimera / Aimed shot / 2x steady shot / Aimed Shot / 2x steady shot / spamez cu arcane dupa incep cu steady si incep de la capat
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).1 an tbc. 3 luni cata
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Guilde mici nesimnificative neserioase. Le-am parasit deoarece doresc o guilda serioasa.
12. Detalii PC: AMD Phenom II x4 955 , 3.2GHz , 4gb ram , AMD Radeon HD6790, 1024MB, GDDR5, 256bit, rds
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Guilda activa si serioasa.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). In toamna student la Manchester University
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic): http://i1241.photobucket.com/albums/gg511/zzarea/WoWScrnShot_051112_194457.jpg

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 11-05-2012, 20:10:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zzarea wrote:
1. Nume IRL: Jacob
3. Localitate: Ploiesti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 3-4 ore. uneori si 18
4. Clasa: Hunter
5. Main Spec/OFF spec: MM/Survival
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Stiicatebat
7. Screenshot cu Interfata: http://i1241.photobucket.com/albums/gg511/zzarea/WoWScrnShot_051112_194457.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? DMG mare
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Pt inceput voi folosi serpent sting, / Chimaera / 2x steady shot / Chimera / Aimed shot / 2x steady shot / Aimed Shot / 2x steady shot / spamez cu arcane dupa incep cu steady si incep de la capat
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).1 an tbc. 3 luni cata
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Guilde mici nesimnificative neserioase. Le-am parasit deoarece doresc o guilda serioasa.
12. Detalii PC: AMD Phenom II x4 955 , 3.2GHz , 4gb ram , AMD Radeon HD6790, 1024MB, GDDR5, 256bit, rds
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Guilda activa si serioasa.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). In toamna student la Manchester University
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic): http://i1241.photobucket.com/albums/gg511/zzarea/WoWScrnShot_051112_194457.jpg

Respins

0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 12-05-2012, 07:50:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alinho wrote:

Frate mai bine taci din gura ca vorbesti mult si prost .Nu fii ofticat ca nu te primim in guilda,daca te oftici pentru un joc si faci comentarii urate la adresa noastra si a guildei inseamna ca esti un copil trist care sa descris in propriul comentariu si l-ai adresat noua complet gresit cand defapt era valabil pentru tine.

alinho wrote:
1. Nume IRL: Alin
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6 ore pe zi si in weekend rup wow-ul:))

Iti dau un sfat.Pe viitor uite-te la tine in curte mai intai si dupa vorbeste de ograda altuia.

Rog un admin ca pe viitor sa stearga posturile jignitoare la adresa guildei sau a membrilor acestei guilde.Multumesc.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 08 March 2016 12:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 73, 74, 75  Next    

The time now is 16-12-2024, 09:01:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x