User
Pass
2FA

Freakz WoW (Intrebari Frecvente)
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message43920
Froster

[The doctor is in]

Status: Offline
(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 07-07-2012, 00:40:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa o mica dezbatere cu Zohl, si dupa o lunga contemplare, am decis sa fac un topic care sa contina cele mai frecvente intrebari puse de voi, cu raspunsurile date de noi. Motivul principal ar fi o comunicare buna intre staff si playeri, pentru a evita conversatiile repetitive si monotone. Un alt motiv ar fi faptul ca m-am plictisit sa raspund la aceleasi intrebari intruna.

Okay: Aici sunt intrebarile, regulile vor fi postate mai jos. Intrebarile vor fi marcate cu galben, iar raspunsurile (evident) cu albastru.

-Cine a infiintat acest server si de cand exista el?
Acest server a fost infiintat de Shocker, existand din 28 ianuarie 2010.

-Care sunt Game-Masterii si cum se impart?
O lista cu toti game-masterii poti gasi aici
Acestia se mai impart in:
-rank 5 (Shocker si Zohl), head GMs
-rank 4 (Advanced Fixers), Burton, Stig, Kos.
-rank 3 (Medium Fixers, Quest Fixers, Wintrade-stalkers), Cobrel, Ravenous.
-rank 2 (Relatii cu Publicul, Ticketbots), restul Gm-ilor.

-Cum pot contacta pe cineva din acest staff?
Poti sa-i trimiti un private message pe forum, sau sa scrii un ticket ingame si sa-ti astepti randul.

-Care sunt criteriile pentru a deveni un GM? Ce trebuie sa fac pentru a deveni un GM?
Nu exista un anumit criteriu pentru a fi GM; in momentul in care head GMs decid ca e nevoie de alti oameni, supunem toti la vot anumiti playeri. Cu alte cuvinte, punand intrebari de genu' "cat trebuie sa platesc sa fiu GM" sau "ce trebuie sa fac sa fiu GM" nu vor ajuta. Fii tu insuti.

-Cum aflu detalii personale despre un GM? Gen unde locuieste, ce face, ce culoare a ochilor are?
Nu exista o regula concreta la chestia asta, tin sa adaug ca fiecare GM isi dezvaluie datele personale la latitudinea sa si pe riscul sau propriu. As dori sa nu insistati asupra acestei probleme, deoarece denota pupincurism si garantat incercati sa intrati in gratiile adminului. Nota importanta: NU VETI PRIMI NIMIC NICIODATA GRATIS.

-Spell-ul X, questul Y, abilitatea Z, talentul T nu merg. Ce trebuie sa fac pentru a fi rezolvate?
In primul rand, trebuie sa intelegi ca nu are rost sa ne atrageti atentia in tickets cu asa ceva. Cel mai probabil vor fi ignorate/sterse. Pentru o buna-dezvoltare a serverului, va rugam sa postati aici . Va rugam sa intelegeti totodata, ca majoritatea dintre noi avem si real-life problems. Timpul e scurt, nu ne permitem sa fixam non-stop. Aveti rabdare in ceea ce priveste fix-urile.

-Cand veti adauga bosii lipsa? Cand veti adauga mai mult PvP content?
Din nou, asta depinde de timpul nostru. Daca vreti indicii, tot nu le veti primi, ne place sa va surprindem. Nu insistati la acest punct, deoarece insistati degeaba, ne pierdeti si noua vremea si voua, si nu ajungem la niciun consens. Rabdare.

-Cand veti deschide Black Temple, Icecrown Citadel, orice legat de expansion-urile recente?
Astfel de chestii prezinta o importanta marunta, deci vor fi ultimele pe lista de prioritate a fix-urilor. Motivul pentru care le-am inchis in primul rand a fost ca unele dintre ele cauzau un lag imens, altele cauzau crash-uri, deci am decis sa nu ne complicam existenta.

-Este ceva ce pot sa fac ca sa ajut intr-un fel serverul sa se dezvolte inafara de postarea bug-urilor (fara a lua ceva in schimb) ? (Mahiko)
Cel mai probabil sa raspandesti cuvantul. Sa recomanzi serverul daca te-ai simtit bine, sau te-ai distrat. Totodata, ajuti playerii nou veniti, scrii ghiduri, te implici pe forum intr-un mod civilizat. Astfel, ajuti comunitatea.

-Cand se va trece la un patch nou? (Adrianad)
In principiu, tot asta va depinde de timpul nostru. Munca care o depunem noi ar fi individuala fara sa copiem de pe alte locuri fiindca nimeni nu se ocupa de advanced patches. Cam asa ar sta treaba. Deci nu foarte curand.

Deocamdata atat. Aici interveniti voi. Postati aici orice regula pentru a adauga-o pe tabela de informatii. Totodata, trebuie sa retineti niste reguli:

- Verificati lista inainte sa puneti intrebarea, popa nu repeta predica de 2 ori; nu puneti intrebari deja existente (Pedeapsa: post sters)
- Postati intrebari relevante care ar ajuta playerii nou-veniti si cei incepatori; nu spamati sectiunea (Pedeapsa: post sters + 2 warnuri)
- Fiecare intrebare pusa care e relevanta, va fi pusa aici de catre mine sau alt GM, cu numele celui care a pus intrebarea si un raspuns relevant si pertinent

Repet, fara off-topic, si cat mai multe intrebari. Topicul e menit sa ajute, nu sa suferiti voi/sa faceti spam.

Last edited by Froster on 07-07-2012, 12:52:49; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AirShield

[Account disabled]

(since 13-07-2012 18:54)

Votes: 2

Post Posted: 07-07-2012, 08:29:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca mi-a fost ninjat un item care trebuia sa fie al meu intr-un raid cu globalul,ce trebuie sa fac pentru a-l recupera si pentru ca persoana vinovata sa fie sanctionata?

Daca as avea o guilda proprie cu website,as putea sa pun adresa acestuia in threadul de "reclama" de pe forumul Freakz fara ca sa se considere "reclama la website personal"? Daca da,guilda ar fi eligibila pentru participarea la PVE Events (daca indeplineste sau nu cerintele pentru subforum,cu toate ca nu avem/nu folosim/nu am facut request pentru asa ceva)?

Cum putem reduce spamul de prost gust de pe global @genesis/evolution cand nu e niciun GM on?? (inafara de /leave global sau forum report,uneori sunt prea multi)

Cand se repara armory sau macar achievement points @ Exodus (si ce cauzeaza acest bug)?

Si,cel mai important: Cum putem sa ajutam la popularea realmului Exodus?

@adrianad Soon™.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 07-07-2012, 09:06:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AirShield wrote:
Daca mi-a fost ninjat un item care trebuia sa fie al meu intr-un raid cu globalul,ce trebuie sa fac pentru a-l recupera si pentru ca persoana vinovata sa fie sanctionata?

Nimic. Atat noi cat si cei de la Blizzard nu fac politie cand vine vorba de asa-numitul 'ninja'. Ai grija cu cine mergi in raid, preferabil gaseste o guilda.

Daca as avea o guilda proprie cu website,as putea sa pun adresa acestuia in threadul de "reclama" de pe forumul Freakz fara ca sa se considere "reclama la website personal"? Daca da,guilda ar fi eligibila pentru participarea la PVE Events (daca indeplineste sau nu cerintele pentru subforum,cu toate ca nu avem/nu folosim/nu am facut request pentru asa ceva)?

Nu, trebuie sa aveti subforum la noi.

Cum putem reduce spamul de prost gust de pe global @genesis/evolution cand nu e niciun GM on?? (inafara de /leave global sau forum report,uneori sunt prea multi)

In mare parte poti da /ignore, nu ai ce face/nu avem ce face daca -toata lumea- vorbeste si face spam. Daca unul singur face spam, ii faci cerere mute.

Cand se repara armory sau macar achievement points @ Exodus (si ce cauzeaza acest bug)?

Achievement Points sunt buguite pe toate realmurile pentru ca e un stil vechi de armory si e foarte greu de lucrat. Unul nou va aparea cand va fi terminat de cei de la Skyfire.

Si,cel mai important: Cum putem sa ajutam la popularea realmului Exodus?

Cum a zis Froster la intrebarea lui Mahiko, reclama pe alte forumuri/server(nu neaparat de wow-ing, pot fi si alte jocuri), si ce-ti mai trece tie prin cap.

@adrianad Soon™.

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(since 29-09-2024 13:22)

Votes: 169

Post Posted: 07-07-2012, 10:08:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite am eu o intrebare buna potrivita personalitatii mele :

- Eventurile DISTRACTIVE de ce nu se organizeaza mai des ? Gen CURSE din X in Y , eventuri cu scari ( alea sunt mai greu de organizat stiu , asta daca nu aveti deja un traseu deja pregatit pe care sa-l folositi de mai multe ori ) , turnee PVP , turnee PVE , concurs de haine RP ( cum a fost organizat mai de mult in WOTLK ) . Aproape ORICE doar sa tina lumea ocupata . Ar putea organiza asta GMii de rank 2 sau 3 care nu sunt ocupati cu rezolvarea de buguri / tickete .

0 0

Back to top
AirShield

[Account disabled]

Post Posted: 07-07-2012, 10:08:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce nu merg caracterele speciale la character creation??

gen Ñ,Ä,Û,etc.

@Padurarul Eventuri de acest gen (inafara de cele cu scari) pot organiza si playerii pe forum (cu toate ca nu vor fi sponsorizate).Din aceasta cauza nu multi vor vrea sa se inscrie la ele. Cred ca GM au alte prioritati.

Mie personal mi-ar placea un event full RP,like in old TBC times -

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-07-2012, 10:49:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AirShield wrote:
De ce nu merg caracterele speciale la character creation??

gen Ñ,Ä,Û,etc.

Au fost scoase de Shocker pentru a nu complica unele Scripturi de pe site, scripturi precum cel de Character Recovery.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
AirShield

[Account disabled]

Post Posted: 07-07-2012, 11:28:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
AirShield wrote:

Nu, trebuie sa aveti subforum la noi.

Stai ca n-am inteles.
Subforumul e necesar pentru PVE events.
Insa daca am un website la guilda si il includ intr-un thread/sig/etc ,se considera reclama?

0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Post Posted: 07-07-2012, 18:18:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o intrebare care e destul de frecventa mai tot timpul pe forum - :

"se va mai pune vreodata vreun realm de wotlk/tbc/vanilla/etc. pe server? daca nu de ce?"

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 07-07-2012, 19:04:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skyreaker24 wrote:
o intrebare care e destul de frecventa mai tot timpul pe forum - :

"se va mai pune vreodata vreun realm de wotlk/tbc/vanilla/etc. pe server? daca nu de ce?"

nu, deoarece nu dispunem de resursele si timpul necesare pentru a mentine un alt realm.

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 07-07-2012, 21:15:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Se mai baga chartrade ? Daca da, cand ? Daca nu, de ce ?"

O alta intrebare, oarecum frecventa, cel putin atunci cand s-a scos .. o multime de topicuri.

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Post Posted: 07-07-2012, 23:39:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

una destul de des intalnita

Vreau sa folosesc un nume insa e luat de un caracter de lvl 1 inactiv de n* zile , il puteti sterge ?

*n fiind un numar format din 1 pana la 3 cifre

0 0

Back to top
Uzzydk

[Lost in the Offline]

(since 10-11-2016 13:14)

Votes: 24

Post Posted: 08-07-2012, 00:19:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se sterge vezi ca e un topic mai jos pe aceeasi tema.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 08-07-2012, 04:02:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
"Se mai baga chartrade ? Daca da, cand ? Daca nu, de ce ?"

O alta intrebare, oarecum frecventa, cel putin atunci cand s-a scos .. o multime de topicuri.

Nu se va baga prea curand pentru ca se faceau tot felul de scam-uri pe baza chartradeului ( fake screenshots and shit ) la care unii oameni puneau botul si dup'aia postau pe forum in speranta ca noi o sa ii ajutam. Sau chiar mai rau, vroiau sa ne prosteasca pe noi spunandu-ne ca i-a tras cineva teapa si sa ii recuperam caracterul. Deci nu, nu o sa se bage.

Posturi unite automat, 08-07-2012, 05:02:21

bL0ood eLf wrote:
una destul de des intalnita

Vreau sa folosesc un nume insa e luat de un caracter de lvl 1 inactiv de n* zile , il puteti sterge ?

*n fiind un numar format din 1 pana la 3 cifre

Nu, nu am discutat inca ce sa facem cu acele caractere cu foarte multe zile offline, dar nu promitem nimic.

0 0

Back to top
crysty3h

[Mentally Stable]

(since 28-01-2014 18:14)

Votes: 8

Post Posted: 08-07-2012, 11:01:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O propunere pentru un realm 1x pe viitor ar fi posibila? (deoarece continutul reparat permite acest lucru, bineinteles si cu repararea dungeon finder-ului), un realm cat mai asemanator blizzard cu donate si vote rewards limitate. Parerea mea ar fi ca multi si-ar dori acest lucru.

0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Post Posted: 08-07-2012, 11:47:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crysty3h wrote:
O propunere pentru un realm 1x pe viitor ar fi posibila? (deoarece continutul reparat permite acest lucru, bineinteles si cu repararea dungeon finder-ului), un realm cat mai asemanator blizzard cu donate si vote rewards limitate. Parerea mea ar fi ca multi si-ar dori acest lucru.

Poti sa iti setezi tu 1x de pe site si faza cu dungeon finder tin minte ca facea lag acum nu stiu ce sa spun ar fi foarte bine sa se bage dungeon finder.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

The time now is 04-12-2024, 18:01:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x