User
Pass
2FA

Pvp on
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian

Vrei pvp on ?
DA
75%
 75%  [ 72 ]
NU
24%
 24%  [ 23 ]
Total Votes : 95

Author Message11903
ylfor

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-11-2014 21:13)

Votes: 6

Post Posted: 10-07-2012, 14:20:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FaithOfDarkness wrote:
aveti o gramada de optiuni pt pvp :
1.BG
2.Arene
3.RBG
4.PVP mod ON
ce mai vreti?sigur e frumos sal omori pala cu 30 de levele mai mic ca tine si dupa sa fi in culmea fericirii da cand vine unu dala bun si te farmeaza pe tn 3 ore dupa tot tu vi cu QQ Rage pe forum pt pvp off so sad vreti pvp on da pun pariu ca dupa ce va farmeaza o guilda intreaga care sunt pro in pvp pe tn si pe cn mai aduci tu incepeti toti cu QQ Rage si ca vreti pvp off vreti pvp?aveti destule optiuni eu prefer pvp off daca vreau world pvp ma bag pvp on sa ma bat cu cine apuc poate aveti si voi o zi proasta naveti chef de pvp ce faceti?stati asa frumos prin orgrimmar ca nus aia prosti sa va atace acolo(asa credeti voi) sa va dau exemplu de minte romaneasca la pvp on?unu de 85 vine pe tine cand ai lvl 10 vrei sa te duci in stormwind/orgrimmar si te farmeaza ala tot drumu de faci un drum de 5 minute in 6 ore(nam patit eu am auzit pe altii cum se laudau ca farmau pe cnv de lvl 10 la 85 patetic...)apai scuze frate eu nus deacord...

Sti ca in elwyn , durotar , dun morog , eversong ai pvp off ? Se pune on doar daca ataci tu pe cineva de la factiunea opusa . stop qq .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 10-07-2012, 14:29:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ylfor wrote:
Sti ca in elwyn , durotar , dun morog , eversong ai pvp off ? Se pune on doar daca ataci tu pe cineva de la factiunea opusa . stop qq .

sti ca nu vorbesc doar de zonele capitalelor nu?...stai si tu prin nagrand de exemplu te pui pe o bucata de pamant plutitoare stai pacolo si freci menta de plictiseala dupa sar pe tn 5 enemy faction ei stiu de unde si tu ramai - cand vi ca esti mort si poate nu poti ajunge la corp daca faceam QQ ma plangeam eu personal ca ma omoara aia cu pvp on si alte kkturi eu sunt pvp / pve player nu stau numa pvp sau pve si nam chef de exemplu sa ma duc prin icc sa pescuiesc nijte schelete de peste inghetate si ma trezesc ciuruit de cn ma vede:-?asta am dat ca exemplu ca si eu joc pvp da cateodata nam chef sa sara orice prost pe mn pun pvp off sa stau si eu linistit nu "cu arma sub perna" si cum am spus aveti destule optiuni pt pvp...
in fine ce spun eu aici nu zic pt mine zic pt ceilalti care nu fac doar pvp intreaba alti playeri care fac mai mult pve sau care fac pvp/pve si o sa fie si ei deacord.Nu ca mar deranja pvp on prea tare ma deranjeaza romanu in pvp on ca ala te farmeaza o zi intreaga pt 1 honor cat ia pe tn.

0 0

Back to top
ylfor

[Mentally Stable]

(since 22-11-2014 21:13)

Votes: 6

Post Posted: 10-07-2012, 15:12:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FaithOfDarkness wrote:
ylfor wrote:

sti ca nu vorbesc doar de zonele capitalelor nu?...stai si tu prin nagrand de exemplu te pui pe o bucata de pamant plutitoare stai pacolo si freci menta de plictiseala dupa sar pe tn 5 enemy faction ei stiu de unde si tu ramai - cand vi ca esti mort si poate nu poti ajunge la corp daca faceam QQ ma plangeam eu personal ca ma omoara aia cu pvp on si alte kkturi eu sunt pvp / pve player nu stau numa pvp sau pve si nam chef de exemplu sa ma duc prin icc sa pescuiesc nijte schelete de peste inghetate si ma trezesc ciuruit de cn ma vede:-?asta am dat ca exemplu ca si eu joc pvp da cateodata nam chef sa sara orice prost pe mn pun pvp off sa stau si eu linistit nu "cu arma sub perna" si cum am spus aveti destule optiuni pt pvp...
in fine ce spun eu aici nu zic pt mine zic pt ceilalti care nu fac doar pvp intreaba alti playeri care fac mai mult pve sau care fac pvp/pve si o sa fie si ei deacord.Nu ca mar deranja pvp on prea tare ma deranjeaza romanu in pvp on ca ala te farmeaza o zi intreaga pt 1 honor cat ia pe tn.

Inceteaza sa postezi aici , fati inca 80 de conturi pe forum si voteaza anti pvp on .

Avocatu poporului numai vorbi pentru toti . 1.5 sec cast time la mount , poti folosi fly mountul oriunde, prea prost sa fi sa mori de 2-3 ori la rand . Acuma ar trebuii sa zici ca tie iti place sa stai afk in Isle of Quel'Danas si ca acolo nu e fly mount si nu iti place sa te omoare altii .

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 10-07-2012, 17:54:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

...i-am mai zis eu...cum nu s-au bagat custom spells si custom items doar pentru ca voia unu sau 2 ..si tot ce s-a bagat si e putin in plus s-a bagat pe baza de vot ..asa si asta
si in plus nu e mare lucru cum am zis toti mai sus... sunt si alte zone unde poti face level...si te poti ascunde si fugi si da altf4 si delete daca esti asa praf la pvp...

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
FaithOfDarkness

[Shade of death]

(since 03-06-2018 15:03)

Votes: 15

Post Posted: 10-07-2012, 17:56:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ylfor wrote:
FaithOfDarkness wrote:
ylfor wrote:

Inceteaza sa postezi aici , fati inca 80 de conturi pe forum si voteaza anti pvp on .

Avocatu poporului numai vorbi pentru toti . 1.5 sec cast time la mount , poti folosi fly mountul oriunde, prea prost sa fi sa mori de 2-3 ori la rand . Acuma ar trebuii sa zici ca tie iti place sa stai afk in Isle of Quel'Danas si ca acolo nu e fly mount si nu iti place sa te omoare altii .

crezi cas disperat dala de face 40000 de conturi? tiam mai zis ca nu ma refeream la mine ca eu joc pvp pve ma omori pe nepregatite fac HP bag buffs si te nenorocesc vi cu guilda?vin si eu
ma omori prin quel danas?no problem headless si si flying engine merg
si da poti sa mori de 2-3 ori la rand cand tu ai lvl mai mic ca el si nai ce sai faci decat sal injuri ca e tampit si te farmeaza 10 ore cum face romanu si ce zici sa incetez sa postez?am fost offtopic?am vorbit despe pvp off/on apoi ce crezi cami poti interzice tu sa postez?dute la ceausescu si spunei asta nu mie.Tiam zis de N ori ca ma refer la cei care fac numai PVE ca aia nau drq nicio sansa cand vine unu full vic si se da penal ca omoara unu full pve si se pare ca incepi deja sa te agiti si sa lasi afara nerd rageu stay chill ca e un game nu team scuipat in fata.

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 10-07-2012, 19:01:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

faith tu ai posturi prea putine si te-ai gandit sa postezi aici ?

sunt nab.
0 0

Back to top
Gangsta23

[Mentally Stable]

(since 11-07-2012 22:56)

Votes: 2

Post Posted: 10-07-2012, 19:53:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker,vreau sa campez fetite si sa le iau poneii in p**a !!! - Indeplineste-mi dorinta asta si ai respectul meu ! Avem si de-astia EMO care joaca wow? Tocmai bine de un world pvp - -) las` ca stiu eu ca sunt multi urati cu cosuri pe fata si cu panza de paianjen intre picioare care acum in prima sesiune au picat bac-ul,dar inca mai joaca wow (ce tupeu!),inconstienti...eh Dosent Matter are tara nevoie si de lopatari,agramati,imbecili,etc cum vrei sa le spui,care se semneaza cu degetul murdarit de pix punandu-si amprenta in loc sa traga o mazgalitura [cunosc N cazuri]... lasa,ce atata inteligenta? Trebuie sa ne stearga si noua pantofii careva - ahaha,fetitele astea -...ce v-as capaci prin tanaris sau stv -
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 10-07-2012, 20:32:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Okay, I'll put an end to this:

gandacel wrote:
stii tu ca nici jumatate din ei nu au cont pe forum ?
si in al doilea rand daca nu au cont pe forum inseamna ca sunt trecatori

Trecatori zici? Ca viata sau ca apa ?

gandacel wrote:
frate ma lasi ?
pana la 18 ani nu ai drept de vot dar oamenii voteaza legi care te pot afecta sau nu in mod direct sau indirect
de aia e forum ca oamenii sa isi spuna parerile si opiniile. daca nu ai cont pe forum inseamna ca nu te intereseaza asa mult ce se intampla si pana la urma e forumul serverului nu forum la cocacola sau la o.b .
datorita topicurilor de pe forum s-au bagat multe

"Sau nu" -ul ala e redundant. Adica, "nu ai drept de vot, dar oamenii voteaza legi care nu te afecteaza" suna aiurea si gresit. Also, O.B si Coca Cola? Cineva e in perioada aceea a lunii aparent.

mariix wrote:
Dc ai vrea pvp on ca sa vina 1 de 85 sa ma omoare cand fac lvl ?

Ca sa inveti greutatile vietii.

FaithOfDarkness wrote:
cum am spus mai sus am fost mai putin interesat la inceput ca nah abia ma bagasem pe server da acu ma intereseaza mai mult si ma intereseaza parerea celor care sunt mai mult axati pe PVE decat pe PVP ca eu unul nu cred ca ei vor fi deacord cu pvp on vezi ca sa mai facut un topic despre un nou realm pt PVP only si sa uneasca exodus cu evolution si etc uitate pacolo dati cu parerea voteaza ca vrei.

Usor, ca faci infact. Ala e alt topic, alta mancare de peste. Also, ai mancat niste litere si niste cratime, dar e in regula, am un prieten la litere, si ti-a recunoscut limba de-ndata. A fost fericit sa ma ajute.

ylfor wrote:
PvP on !!!
Dece ? PT CA ASA TREBUIE SA FIE !

vino cu toate factiunea ta sau iao in fund in continuare .

AOLEO JOKERE AJA TRE SA FIE, VINO CU TOATE FACTIUNEA TA FARA NUMAR AOAOAOAO. Pare a fi un argument pertinent. Cand ai dat ultima oara bacalaureatul?

myhay25 wrote:
pvp on macar la level 85 k asa nu incurca pe nimeni cu levelingu

"Bine ma, nu-ti dau 30 de zile ban, ca-ti dau o luna". Cam asa suna ce-ai scris tu mai sus.

FaithOfDarkness wrote:

Clar nu mai zic nimic ca nam cu cn...daca vrei pvp on sa fie de la 85 nu si la low lvl ca sa poata si ei sa faca lvl linistiti dupa de la 85 sai farmati cat vreti.

Normal ca "nai" cu cine, ca putini vorbesc limba ta. -

bestvlead wrote:
Faceti server de pvp si intru si fac 5k rating. defapt 7k..ca is 99% roboti pe server =|).
anyway.

Ai rasarit si tu ca copacelul de dupa ploaie cu aere de "Best Paladin Uganda" de pe AT si vii sa ne dai sfaturi? Hydra called, are nevoie de cooking skill-ul tau, n-are cine sa-i faca campfire in Nagrand.

gandacel wrote:
dar tu mereu faci level ?
lumea wacraft vrea sa semene cu o lume reala...crede-ma ca daca acu 2000 de ani voiau dacii sa faca level (gen sa taie lemne sau sa pescuiasca) nu trecea romanu pe langa el si il lasa in pace pentru ca avea pvp off....
de aia e alianta si hoarda ...asa de ce sa nu puna si limbaj comun intre cele 2 factiuni barem daca tot nu va bateti sa mai si discutati...sau sa lase sa faceti si partyuri...

Din categoria "DAFUQ DID I JUST READ" cu o tenta relevanta.

Gangsta23 wrote:
PVP ON Shocker !!! Fa asta ! Le-ai scriptat instantele,le-ai reparat questurile,le-ai facut toate mofturile,dar te rog nu face diferenta intre PVE si PVP...ar trebui sa fim egali din punctul asta de vedere...

WHAT DO WE WANT?
WORLD PVP
WHEN DO WE WANT IT?
NOOOW.

Gangsta23 wrote:
Shocker,vreau sa campez fetite si sa le iau poneii in p**a !!! - Indeplineste-mi dorinta asta si ai respectul meu ! Avem si de-astia EMO care joaca wow? Tocmai bine de un world pvp - -) las` ca stiu eu ca sunt multi urati cu cosuri pe fata si cu panza de paianjen intre picioare care acum in prima sesiune au picat bac-ul,dar inca mai joaca wow (ce tupeu!),inconstienti...eh Dosent Matter are tara nevoie si de lopatari,agramati,imbecili,etc cum vrei sa le spui,care se semneaza cu degetul murdarit de pix punandu-si amprenta in loc sa traga o mazgalitura [cunosc N cazuri]... lasa,ce atata inteligenta? Trebuie sa ne stearga si noua pantofii careva - ahaha,fetitele astea -...ce v-as capaci prin tanaris sau stv -

Totodata, cred ca acel numar relativ de x neuroni pe care-i ai (relativ functionali) si-au dat omor in urma acestui mesaj.

Ne intalnim din nou cu o drama destul de majora, prezenta sau absenta World PvP-ului. Presupun ca undeva pe parcursul acestui show, v-ati gandit "Ba, dar stai, opozantul ideilor mele are dreptate, ce-ar fi sa...OMFG M-A FACUT PROST SCREW THAT SHIT". A fost un fel de Ping-Pong al replicilor intre cei Pro PvP si anti-PvP. Multe irelevante. Foarte multe irelevante.

Ceea ce incerc eu sa va spun: discutia voastra a degenerat dintr-o simpla propunere intr-o campanie electorala mai cretina ca unele afirmatii ce le-am postat mai sus. Parca e "PVP on" pe forum, niste discutii asa aprinse de mai ca v-ati da in cap. Totodata, va raciti gura degeaba.

Vedeti voi, in zilele astea m-am gandit sa formulez un raspuns coerent pentru a va demonstra avantajele si dezavantajele:

-Sunt de acord cu PvP on, din motive evidente (Decurgerea jocului intr-un mod firesc). Insa ultima oara cand am discutat cu Shocker pe aceasta tema, a zis ca nu va mai schimba chestia asta. Totodata, LoS-ul din anumite zone e scos. Desi imi surade ideea si ma simt mai viril daca omor playeri de level mic (cum a zis ceva pufarin in topicul asta), probabil nu va fi implementata prea curand. Eu o sa le reamintesc topicul lui Zohl/Shocker si ei vor decide impreuna cu noi chestia asta.

Anyways, de la daci vs romani, de la erectii omorand low level players pana la "multi urati cu cosuri pe fata si cu panza de paianjen intre picioare" care joaca jocul asta cum v-a descris prietenul de mai sus, care tind sa cred ca nivelul lui de inteligenta e echivalent cu numarul cosurilor sale, voi lasa topicul in aer cu un singur mesaj: Keep calm ca e doar un joc. Faceti un anevrism intr-o zi, si ne inchid parintii vostri serverul.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 10-07-2012, 20:33:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am mai incercat odata, mai multi playeri nemultumiti decat cei multumiti => nu.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 10 July 2012 18:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5    

The time now is 13-01-2025, 01:30:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x