User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 73, 74, 75  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message197718
DarkViper89

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-01-2013 15:50)

Votes: 2

Post Posted: 01-08-2012, 10:32:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Skrrillexx;
2. Varsta: 17
3. Localitate: ploiesti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? De dimineata pana in jur de 6 cand ies pafara dar la raiduri sunt on.
4. Clasa: Warlock;
5. Main Spec/OFF spec: Destruction/Affliction;
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Skrrillexx
7. Screenshot cu Interfata:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca dupa parerea mea este specul ep care warlocul poate scoate cel mai bun dps pe freakz.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Eu personal joc la crit cu haste,hast pentru doturi deoarece warlocul are 3 doturi importante(Bane of Doom,corruption,immolate) si crit atat pentru doturi cat si pentru un crit bine intrat la conflagrate ce iti ridica dpsul considerabil.Pentru mine o importanta a statusurilor ar fi Hit>Haste>Crit>Mastery.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Eu am inceput sa joc acest joc pe wotlk,am fost in ghilda nvidia,atunci jucam pe un druid balance,pe wotlk am reusit sa am progres aproape full mai putin lick king pe 25h.Pe cataclysm am fulll progress la bosii existenti,cunosc toate scripturile etc.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Twinkiez-am plecat din cauza ca nu m-am inteles cu ghild masterul;The Haters-S-a destramat.
12. Detalii PC:AMD Athlon(tm) Dual Core Processor 4850e 2.49 GHz,2 gb ram,placa video Nvidia Ge Force 9500 GT;
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca este o ghilda serioasa ce vrea performanta si asta imi doresc si eu.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sant in clasa a 11-a,imi place de obicei sa ies afara cu prietenii la o bere/tigara etc.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu am pretentii mari sa fiu mereu luat la raiduri sau alte chestii de genu.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic):

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 01-08-2012, 13:00:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DarkViper89 wrote:
1. Nume IRL: Skrrillexx;
3. Localitate: ploiesti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? De dimineata pana in jur de 6 cand ies pafara dar la raiduri sunt on.
4. Clasa: Warlock;
5. Main Spec/OFF spec: Destruction/Affliction;
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Skrrillexx
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca dupa parerea mea este specul ep care warlocul poate scoate cel mai bun dps pe freakz.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Eu personal joc la crit cu haste,hast pentru doturi deoarece warlocul are 3 doturi importante(Bane of Doom,corruption,immolate) si crit atat pentru doturi cat si pentru un crit bine intrat la conflagrate ce iti ridica dpsul considerabil.Pentru mine o importanta a statusurilor ar fi Hit>Haste>Crit>Mastery.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Eu am inceput sa joc acest joc pe wotlk,am fost in ghilda nvidia,atunci jucam pe un druid balance,pe wotlk am reusit sa am progres aproape full mai putin lick king pe 25h.Pe cataclysm am fulll progress la bosii existenti,cunosc toate scripturile etc.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Twinkiez-am plecat din cauza ca nu m-am inteles cu ghild masterul;The Haters-S-a destramat.
12. Detalii PC:AMD Athlon(tm) Dual Core Processor 4850e 2.49 GHz,2 gb ram,placa video Nvidia Ge Force 9500 GT;
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca este o ghilda serioasa ce vrea performanta si asta imi doresc si eu.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sant in clasa a 11-a,imi place de obicei sa ies afara cu prietenii la o bere/tigara etc.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu am pretentii mari sa fiu mereu luat la raiduri sau alte chestii de genu.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic):

w desstroy/dudulzor/bezea in game pt un test la dummy:)

0 0

Back to top
vladis23

[Mentally Stable]

(since 29-08-2012 19:53)

Post Posted: 02-08-2012, 13:41:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Jessejames
2. Varsta: 18
3. Localitate: Ploiesti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Cat vreu si cand vreau.
4. Clasa: DeathKnight
5. Main Spec/OFF spec: Frost DPs/Blood Tank
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Jessejames Tin sa precizez:Vin dupa evo,nu am la activitate cine stie ce.
7. Screenshot cu Interfata: http://www.picz.ro/show-image.php?id=290ef324432caa1fe665390bdfce2f3a
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?. Pe scurt:Imi place foarte mult!!!!!!!
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Parerea mea : str,mastery(la greu,adica foarte mult)Hit 8%,restu haste.Gems-Full red gems 40+str,rotatia este una personala.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Tbc am jucat foarte putin ,full cataclysm.Am full progres,stiu toate script.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) We Play Naked (evolution),Lunacy(genesis)
12. Detalii PC:Amd Athlon 64(tm)X2 4000+ Dual Core Processor 2,1GHZ,2GB ram,Ati HD 5750 Vapor-x,windows 7 64-bits
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Stiu ca sunteti o guilda serioasa si ca faceti toate raid-urile.M-am saturat de guilde low lvl.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Clasa a 12-a,timpul liber:imi place sa ies cu prietenii,sa joc fotabal si alte jocuri,lucrez pe timp de vara ca electrician.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Nu
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic): http://www.picz.ro/index.php?id=13bf48d0ee5c7e03cec9c625d558387d

0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 02-08-2012, 16:28:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vladis23 wrote:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Cat vreu si cand vreau.
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Jessejames Tin sa precizez:Vin dupa evo,nu am la activitate cine stie ce.
7. Screenshot cu Interfata: http://www.picz.ro/show-image.php?id=290ef324432caa1fe665390bdfce2f3a
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?. Pe scurt:Imi place foarte mult!!!!!!!
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Parerea mea : str,mastery(la greu,adica foarte mult)Hit 8%,restu haste.Gems-Full red gems 40+str,rotatia este una personala.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Tbc am jucat foarte putin ,full cataclysm.Am full progres,stiu toate script.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) We Play Naked (evolution),Lunacy(genesis)
12. Detalii PC:Amd Athlon 64(tm)X2 4000+ Dual Core Processor 2,1GHZ,2GB ram,Ati HD 5750 Vapor-x,windows 7 64-bits
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Stiu ca sunteti o guilda serioasa si ca faceti toate raid-urile.M-am saturat de guilde low lvl.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Clasa a 12-a,timpul liber:imi place sa ies cu prietenii,sa joc fotabal si alte jocuri,lucrez pe timp de vara ca electrician.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic): http://www.picz.ro/index.php?id=13bf48d0ee5c7e03cec9c625d558387d

/w sharkyz,dudulzor,bezea,desstroy ingame pentru un dps test .

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 02-08-2012, 16:31:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vladis23 wrote:
1. Nume IRL: Jessejames (Ai de viața mea... ți-ai dobândit numele sau l-ai primit la naștere?)
2. Varsta: 18 (La ce-ai postat aici nu prea se vede.)
3. Localitate: Ploiesti (Mã abțin de la comentarii ca nu cumva sã calc strâmb.)
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Cat vreu si cand vreau. (No coment, la ce zici aici sigur avem nevoie de tine.)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Jessejames Tin sa precizez:Vin dupa evo,nu am la activitate cine stie ce. (Faptul ca nu ai activitate nu se datoreazã realmului pe care joci.)
7. Screenshot cu Interfata: http://www.picz.ro/show-image.php?id=290ef324432caa1fe665390bdfce2f3a (N-ai auzit de addoane, de fapt nici de binduri nu ai auzit = clicker.)
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?. Pe scurt:Imi place foarte mult!!!!!!! (Cum sã nu îți placã sã ataci cu douã sãbii fleoșcãite cu gheațã...)
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Parerea mea : str,mastery(la greu,adica foarte mult)Hit 8%,restu haste.Gems-Full red gems 40+str,rotatia este una personala. (Sã nu cumva sã ne zici rotația aia secretã cã vezi doamne poate te luãm careva la dps.)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Tbc am jucat foarte putin ,full cataclysm.Am full progres,stiu toate script. (Cicã skill mai important decât gear, în cazul tãu te-ar fi putut avantaja gearul... dar și pe acolo bate vântul, la fel ca prin cãpșorul tãu.)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) We Play Naked (evolution),Lunacy(genesis) (Top guilds ce sã zic... WPN nu mai face Magmaw pe 25HC de când am plecat... de Lunacy nu știu ce sã zic, nici n-am auzit de ei.)
12. Detalii PC:Amd Athlon 64(tm)X2 4000+ Dual Core Processor 2,1GHZ,2GB ram,Ati HD 5750 Vapor-x,windows 7 64-bits (Treci de 10 fps la boși?)
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Stiu ca sunteti o guilda serioasa si ca faceti toate raid-urile.M-am saturat de guilde low lvl. (Toți vrem sã fim în cea mai bestialã guilda, sã rupem primii boșii, sã dea nubii /kneel când ne vad prin wow... dar pânã sã ajungi acolo trebuie sã înveți, e ca în IRL...)
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Clasa a 12-a,timpul liber:imi place sa ies cu prietenii,sa joc fotabal si alte jocuri,lucrez pe timp de vara ca electrician. (Cã tot ziceam de IRL, pune mâna și învațã cã îți pici bacu.)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DesstroY-gm

[Creep]

Post Posted: 03-08-2012, 09:17:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De recrutari o sa se ocupe doar: Desstroy/Sharkyz/Bezea/Geanu!! cine se mai amesteca pe aici,are report indiferent daca e sau nu din guilda !!

Posturi unite automat, 03-08-2012, 10:17:40

vladis23 wrote:
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Jessejames Tin sa precizez:Vin dupa evo,nu am la activitate cine stie ce.

18k dps/3mil dupa un test pe dummy=> RESPINS

0 0

Back to top
Kamikazze

[Maniac]

(since 05-02-2015 23:45)

Votes: 28

Post Posted: 03-08-2012, 11:24:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MODEL DE APLICATIE:
1. Nume IRL: Nelson Mondialu' Simone
2. Varsta: Din aur
3. Localitate: Cluj
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Depinde, 10 minute pentru fiecare 500 de euro numarati
4. Clasa: B3$t Holy P@l@d!n V@l0@r3 D@ V@l0@r3 d!n @rd3@L
5. Main Spec/OFF spec:
6. Link Armory*: http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Wickedfruit/advanced
7. Screenshot cu Interfata: Haus !
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? De asta https://youtube.com/watch?v=tw4-VZyXJ78:

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Asa trebuie
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc de ieri
12. Detalii PC: Intel Xeon E5-2687W @ 3.10GHz / GeForce GTX 680
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Sa fac asta
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Unul din hobby-uri
Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic): Click

(pamflet) n-am nimic cu voi

Staff message (Rizwan):

Nu mai posta in bataie de joc, otherwise se inroseste profilul cu niste warnuri.

Wickedfruit - Sylvanas EU
0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 03-08-2012, 17:56:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kamikazze wrote:
MODEL DE APLICATIE:
1. Nume IRL: Nelson Mondialu' Simone
2. Varsta: Din aur
3. Localitate: Cluj
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Depinde, 10 minute pentru fiecare 500 de euro numarati
4. Clasa: B3$t Holy P@l@d!n V@l0@r3 D@ V@l0@r3 d!n @rd3@L
5. Main Spec/OFF spec:
6. Link Armory*: http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Wickedfruit/advanced
7. Screenshot cu Interfata: Haus !
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? De asta https://youtube.com/watch?v=tw4-VZyXJ78:

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Asa trebuie
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc de ieri
12. Detalii PC: Intel Xeon E5-2687W @ 3.10GHz / GeForce GTX 680
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Sa fac asta
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Unul din hobby-uri
Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic): Click

(pamflet) n-am nimic cu voi

Esti fenomenal daca a fost o gluma,daca si tu esti la fel ca "domnul" zburator din filmele de pe youtube esti praf.

Nu mai postati chestii dastea la recrutari faceti-o si voi ca oamenii civilizati la discutii ca daia este forum acolo nu va mai comportati ca niste preistorici.

0 0

Back to top
Sketch

[Mentally Stable]

(since 10-04-2014 12:56)

Post Posted: 06-08-2012, 23:23:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Bogdan
2. Varsta: 21
3. Localitate: barlad
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 10 ore
4. Clasa: warrior
5. Main Spec/OFF spec: protection/fury
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sethone
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? imi place sa tankez
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). pe warr nu am o rotatie anume....si talentele sunt facute de mn
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am inceput sa joc wow pe cata
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) the betrayers
12. Detalii PC:
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? k sunt o guilda unita si buna
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
student....timpul liber mil petrec jucand wow

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

Post Posted: 07-08-2012, 06:32:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sketch wrote:
1. Nume IRL: Bogdan
2. Varsta: 21
3. Localitate: barlad
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 10 ore
4. Clasa: warrior
5. Main Spec/OFF spec: protection/fury
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sethone
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? imi place sa tankez
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). pe warr nu am o rotatie anume....si talentele sunt facute de mn
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am inceput sa joc wow pe cata
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) the betrayers
12. Detalii PC:
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? k sunt o guilda unita si buna
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
student....timpul liber mil petrec jucand wow

Asta nu arata a aplicatie! -> RESPINS.

0 0

Back to top
Regius

[Best in Show O.o]

(since 17-12-2015 21:01)

Votes: 5

Post Posted: 08-08-2012, 09:43:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MODEL DE APLICATIE:
1. Nume IRL: Regius
2. Varsta: 16
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : In vacanta de dimineata pana seara , in timpul liceului de la 3 pana la 11.
4. Clasa: Warrior
5. Main Spec/OFF spec: Protection(365) / Fury(359)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Regius
7. Screenshot cu Interfata: http://i49.tinypic.com/ftdlvt.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?: Sunt atent si chiar imi place sa tankez.
Talentele sunt facute in felu urmator : 20% pt regenerate health(blood craze) , 20% pt auto heal (victory rush), 60% pt block, joc la mastery si consider ca e cel mai bun stat pt un warrior protection.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am jucat toate expansiunile si inca ador perioada TBC-ului.( mi se pare best WoW ever)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): The Revengers , The divinity... ( am iesit din motive personale ).
12. Detalii PC: AMD Phenom 8650 x3 , Placa video ati radeon 3850 HD , 4 GB ram (800mhz)
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Seriozitate si calitate.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): Sunt elev la liceu , inca nu lucrez , imi place sa ies pe afara cu tovarasi la un suc , o caterinca si in rest playing wow:)
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).: Stiu sa respect un om.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic):-

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

Post Posted: 08-08-2012, 09:49:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam :
Priest shadow
Hunter
Shaman Enha
Dk frost/off tank
Paladin Retri/off tank
Rogue
Druid Feral/off resto sau balance

Daca nu va stiti bine clasa,nu faceti aplicatie degeaba!
Inafara de aplicatie veti da si un live test pe dummy (dps,self buff)

0 0

Back to top
geanu

[Not a Creep]

(since 12-01-2018 18:10)

Votes: 31

Post Posted: 08-08-2012, 09:54:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tot posteaza cineva pe forum la recrutari, dati un raspuns aici, m-am trezit cu el in guild si vroiam sa-i dau respins ( @regius ) stiu eu de ce.

0 0

Back to top
Optikall

[Ceapa-i Dumnyezo']

(since 25-01-2018 16:18)

Votes: 35

Optiskillz 
Post Posted: 09-08-2012, 13:14:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: George
3. Localitate: Augsburg, Germania
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : In timpul saptamanii de la ora 13:00 la ora 23:30, in week-end de dimineata pana seara..
4. Clasa: Druid
5. Main Spec/OFF spec: Resto[365], Feral DPS[366], Feral Tank[365]
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Paxter
7. Screenshot cu Interfata: http://i46.tinypic.com/9uuamr.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?: Imi place sa dau heall, sa ajut raidul cu aceasta oportunitate.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).: Talentele sunt facute asa incat sa dau heall foarte intens dar sa nu raman fara mana, trebuie sa am grija de absolut tot raidul, cat despre rotatie, 3x lifebloom pe tank constant, iar cu restul ma descurc...

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc de la inceputul expansiunii WOTLK, tot pe druid, pana acum, am full progress pe ambele expansiuni.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Ground Zero, Evo.
12. Detalii PC: AMD FX 4100 4,2ghz OC, Placa video: Ati Radeon HD 7100 Series, 4GB RAM 1800Ghz
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Sunteti seriosi, si am cativa prieteni -
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): M-am mutat recent in germania, invat limba momentan, timpul liber il petrec pe afara cu bicicleta si acasa la un film/wow sau una alta...
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).: Am facut aceasta aplicatie in speranta ca ma veti accepta sunt dispus sa imi transfer caracterul de pe realmul Evolution in cel mai scurt timp posibil.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic):- -----

Cumpar Cioara neagrã / Corb

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DesstroY-gm

[Creep]

Post Posted: 09-08-2012, 15:11:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Theunu wrote:
1. Nume IRL: George
3. Localitate: Augsburg, Germania
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : In timpul saptamanii de la ora 13:00 la ora 23:30, in week-end de dimineata pana seara..
4. Clasa: Druid
5. Main Spec/OFF spec: Resto[365], Feral DPS[366], Feral Tank[365]
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Paxter
7. Screenshot cu Interfata: http://i46.tinypic.com/9uuamr.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?: Imi place sa dau heall, sa ajut raidul cu aceasta oportunitate.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).: Talentele sunt facute asa incat sa dau heall foarte intens dar sa nu raman fara mana, trebuie sa am grija de absolut tot raidul, cat despre rotatie, 3x lifebloom pe tank constant, iar cu restul ma descurc...

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc de la inceputul expansiunii WOTLK, tot pe druid, pana acum, am full progress pe ambele expansiuni.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Ground Zero, Evo.
12. Detalii PC: AMD FX 4100 4,2ghz OC, Placa video: Ati Radeon HD 7100 Series, 4GB RAM 1800Ghz
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Sunteti seriosi, si am cativa prieteni -
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): M-am mutat recent in germania, invat limba momentan, timpul liber il petrec pe afara cu bicicleta si acasa la un film/wow sau una alta...
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).: Am facut aceasta aplicatie in speranta ca ma veti accepta sunt dispus sa imi transfer caracterul de pe realmul Evolution in cel mai scurt timp posibil.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic):- -----

Acceptat!! O saptamana o sa fii de proba..daca nu te descurci,gkick:)

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 08 March 2016 12:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 73, 74, 75  Next    

The time now is 31-07-2025, 22:51:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password