User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 117, 118, 119  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message249980
Wkia

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-07-2017 03:15)

Votes: 3

Post Posted: 11-08-2012, 22:33:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game :Marves
Clasa :DeathKnight
MainSpec/OffSpec :Frost/Blood
iLvl :358/359
Link Armory :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Marves
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Nu am . Probabil va intrebati din ce cauza nu am . Nu prea m-a interesat sa imi fac ceva gen (first aid/cooking/fishing)
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Avallone . "Complicatii majore"
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : http://img708.imageshack.us/img708/4791/wowscrnshot081112131848.jpg

Probabil va intrebati dc am vicious . Vicious am pentru ca mi sa parut cel mai potrivit . Am Vicious Helm pentru ca nu mi-am facut enginering si am lasat headu de la maloriak la alti playeri si alti playeri si nu am putut sa il iau in unele cazuri ,deoarece characterul acesta imi e fost "off char" . Scripturile le stiu , Dps scot pe dummy intre 17k respectiv 20k depinde cum prind rotatia (se poate proba lucru asta) . Presupun ca itemele alea vicious nu ar fi o problema daca imi fac treaba. Ca gear pun pe mine ^^

4. Daca moare tancul, e vina healerului. Daca moare healerul, e vina tank'ului. Daca moare DPS, e bou.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Andrew92

[Just...Epic]

(since 08-02-2016 09:40)

Votes: 21

Post Posted: 12-08-2012, 09:54:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wkia wrote:
Nume In-Game :Marves
Clasa :DeathKnight
iLvl :358/359
Link Armory :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Marves
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Nu am . Probabil va intrebati din ce cauza nu am . Nu prea m-a interesat sa imi fac ceva gen (first aid/cooking/fishing)
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : http://img708.imageshack.us/img708/4791/wowscrnshot081112131848.jpg

Probabil va intrebati dc am vicious . Vicious am pentru ca mi sa parut cel mai potrivit . Am Vicious Helm pentru ca nu mi-am facut enginering si am lasat headu de la maloriak la alti playeri si alti playeri si nu am putut sa il iau in unele cazuri ,deoarece characterul acesta imi e fost "off char" . Scripturile le stiu , Dps scot pe dummy intre 17k respectiv 20k depinde cum prind rotatia (se poate proba lucru asta) . Presupun ca itemele alea vicious nu ar fi o problema daca imi fac treaba. Ca gear pun pe mine ^^

/W Zamo in game

Last edited by Andrew92 on 12-08-2012, 10:13:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
flourege

[Mentally Stable]

(since 31-01-2014 11:36)

Votes: 2

Post Posted: 12-08-2012, 10:05:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game : Flourege
Clasa : Death knight
MainSpec/OffSpec : frost / blood
iLvl :(minim 360) 362 / 358
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Flourege
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): bs / jwl (am pe warrior , dar pot ajuta pe oricine are nevoie de ceva de la ele)
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Inner Sanctum - nu mi-a placut deoarece mereu eram 3-4 on, iar cand intrau 10-11 faceam decat 10n.
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : stiu scripturile. dar n-am avut ocazia sa-i fac decat pe 10n/25n

multumesc pentru timpul acordat!

0 0

Back to top
Andrew92

[Just...Epic]

Post Posted: 12-08-2012, 10:17:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

flourege wrote:
Nume In-Game : Flourege
Clasa : Death knight
MainSpec/OffSpec : frost / blood
iLvl :(minim 360) 362 / 358
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Flourege
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): bs / jwl (am pe warrior , dar pot ajuta pe oricine are nevoie de ceva de la ele)
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Inner Sanctum - nu mi-a placut deoarece mereu eram 3-4 on, iar cand intrau 10-11 faceam decat 10n.
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment : stiu scripturile. dar n-am avut ocazia sa-i fac decat pe 10n/25n

multumesc pentru timpul acordat!

/w zamo in game

0 0

Back to top
campionbc

[Mentally Stable]

(since 13-02-2015 21:52)

Votes: 6

Post Posted: 12-08-2012, 12:41:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game : Uuzzii
Clasa : Paladin
MainSpec/OffSpec : Prot pve/pvp
iLvl :(minim 360) :363
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Uuzzii
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Jwl
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Unstoppable mi-am schimbat netul,n-am putut sa fiu on si am luat kick.
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment :Nu am:D,dar cunosc scripturile

0 0

Back to top
zamo

[Mentally Stable]

(since 31-03-2014 16:02)

Votes: 5

Post Posted: 12-08-2012, 14:39:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

campionbc wrote:
Nume In-Game : Uuzzii
MainSpec/OffSpec : Prot pve/pvp
iLvl :(minim 360) :363
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Uuzzii
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Jwl
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Unstoppable mi-am schimbat netul,n-am putut sa fiu on si am luat kick.
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment :Nu am:D,dar cunosc scripturile

respins

0 0

Back to top
Starhawk

[Mentally Stable]

(since 10-11-2016 19:04)

Post Posted: 12-08-2012, 16:44:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game : Arkkoh
MainSpec/OffSpec : Protection / Holy (inca nu m-am apucat de el tho)
iLvl :(minim 360) 347 (e loc de imbunatatire dar, ilvl nu ma defineste pe mine ca jucator)
Link Armory : Touch me please!
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Alche / Herba (fish si cookin sunt "under construction" momentan)
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Sunt guildless, momentan sunt intr-o guilda doar de dragul perk-urilor (deci zic eu ca nu se pune)
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment - Nu este cazul

Inainte sa dati "rejected" din cauza prostiei de inventii numita ilvl citeste! :

Am un backround de MMO-uri foarte bogat, cu First EU (in rift) si first Server (in swtor), Proof: Rift, SWTOR Guild, full progress pe content actual (nick-ul Ipel acolo).

De asemenea in rift o buna perioada de timp am fost intr-o guilda care facea progress, main tank, am facut tot content si cu ei (Dupa ce am fost in RiftRunners, Motivul plecari a fost faptul ca am fost plecat la munca, ei sunt guilda elitist, nu accepta asa ceva).

Scripturile de pe freakz nu le stiu DAR stiu scripturile blizzlike, ce-i drept vazute pe youtube, n-am facut pana acum nimic din Cataclysm cand vine vorba de 25 HC.

Sper sa luati in considerare cele de mai sus, o zi buna!

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Starhawk

Last edited by Starhawk on 18-08-2012, 08:56:10; edited 1 time in total
0 0

Back to top
zamo

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-08-2012, 17:13:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Starhawk wrote:
Nume In-Game : Arkkoh
MainSpec/OffSpec : Protection / Holy (inca nu m-am apucat de el tho)
iLvl :(minim 360) 347 (e loc de imbunatatire dar, ilvl nu ma defineste pe mine ca jucator)
Link Armory : Touch me please!
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Alche / Herba (fish si cookin sunt "under construction" momentan)
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Sunt guildless, momentan sunt intr-o guilda doar de dragul perk-urilor (deci zic eu ca nu se pune)
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment - Nu este cazul

Inainte sa dati "rejected" din cauza prostiei de inventii numita ilvl citeste! :

Am un backround de MMO-uri foarte bogat, cu First EU (in rift) si first Server (in swtor), Proof: Rift, SWTOR Guild, full progress pe content actual (nick-ul Ipel acolo).

De asemenea in rift o buna perioada de timp am fost intr-o guilda care facea progress, main tank, am facut tot content si cu ei (Dupa ce am fost in RiftRunners, Motivul plecari a fost faptul ca am fost plecat la munca, ei sunt guilda elitist, nu accepta asa ceva).

Scripturile de pe freakz nu le stiu DAR stiu scripturile blizzlike, ce-i drept vazute pe youtube, n-am facut pana acum nimic din Cataclysm cand vine vorba de 25 HC.

Sper sa luati in considerare cele de mai sus, o zi buna!

nu imi pasa ilvl ma cauti ingame si vorbim;)

0 0

Back to top
danutsu111

[Mentally Stable]

(since 13-08-2012 08:13)

Post Posted: 12-08-2012, 20:58:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game:Darkniight
Clasa:Death Knight
iLvl :359/364
Link Armory:Nu pot da link deoarece siteul nu functioneaza
Profesie: (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.):Alchemy/Herbalism(full)
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment:stiu script dar nu am avut onoarea sa ii fac pe Heroic

0 0

Back to top
zamo

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-08-2012, 21:11:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

danutsu111 wrote:
Profesie: (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.):Alchemy/Herbalism(full)
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment:stiu script dar nu am avut onoarea sa ii fac pe Heroic

iti legi contu pe forum si mai vorbim

0 0

Back to top
Andrew92

[Just...Epic]

Post Posted: 12-08-2012, 21:14:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

danutsu111 wrote:

Daca nu aveti scripturile de ce mai postati??? Am intalnit o gramada care zic ca stiu scriptul, dar cand ii pui in fata bossului sunt cei mai mari nabi.
Respins!!!

Daca mai vad explicatii de genul: nu am avut cu cine sa fac pe hc, stiu scriptul din filmulete dar nu l-am facut inca are RESPINS direct (mai bine nu va obositi sa mai postati).

0 0

Back to top
Alkid

[Mentally Stable]

(since 04-09-2012 04:57)

Post Posted: 13-08-2012, 18:45:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game :Alkid
Clasa :Hunter
MainSpec/OffSpec :MM
iLvl :359
Link Armory :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Alkid
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.):engi(in crestere,abea am luat-o )
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Avallone,nu eram bagat in seama cand se faceau raiduri
http://imageshack.us/photo/my-images/546/wowscrnshot081312195206.jpg/ (achiv)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
zamo

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-08-2012, 19:10:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alkid wrote:
Nume In-Game :Alkid
Clasa :Hunter
MainSpec/OffSpec :MM
iLvl :359
Link Armory :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Alkid
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.):engi(in crestere,abea am luat-o )
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : Avallone,nu eram bagat in seama cand se faceau raiduri
http://imageshack.us/photo/my-images/546/wowscrnshot081312195206.jpg/ (achiv)

respins mai inveti scripturi si vorbim

0 0

Back to top
Deknight

[Mentally Stable]

(since 23-10-2013 10:25)

Post Posted: 13-08-2012, 22:33:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume In-Game : Deknight
Clasa : Death Knight
MainSpec/OffSpec : Frost (PvE) / Blood (PvP)
iLvl :(minim 360) 360 / 363
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Deknight
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Engineering + Enchanting (din pacate nu prea am timp sa mi le cresc)
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : We Pee In Moonwells - O guilda buna, in schimb nu mi-a placut colectivul si mi s-a parut ca nu ma prea integram acolo.
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment: Shamanul din imagine a devenit off char si pe el am facut Atramedes hc, pe Death Knight inca nu am avut ocazia, iar ODS nu am facut inca hc, deoarece toate guildele cu care am incercat au esuat.
[img=http://img528.imageshack.us/img528/1324/wowscrnshot081312230103.th.jpg]
P.S. Joc wow de pe WOTLK (pe resto shaman), iar dk frost joc de vreo 4-5 luni si imi cunosc bine clasa.

0 0

Back to top
zamo

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-08-2012, 22:50:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deknight wrote:
Nume In-Game : Deknight
Clasa : Death Knight
MainSpec/OffSpec : Frost (PvE) / Blood (PvP)
iLvl :(minim 360) 360 / 363
Link Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Deknight
Profesie (minim 1 non gathering profession/first aid/fishing etc.): Engineering + Enchanting (din pacate nu prea am timp sa mi le cresc)
Guilda precedenta si motivul plecarii din ea : We Pee In Moonwells - O guilda buna, in schimb nu mi-a placut colectivul si mi s-a parut ca nu ma prea integram acolo.
PrintScr cu Atramedes si ODS HC Achievment: Shamanul din imagine a devenit off char si pe el am facut Atramedes hc, pe Death Knight inca nu am avut ocazia, iar ODS nu am facut inca hc, deoarece toate guildele cu care am incercat au esuat.
[img=http://img528.imageshack.us/img528/1324/wowscrnshot081312230103.th.jpg]
P.S. Joc wow de pe WOTLK (pe resto shaman), iar dk frost joc de vreo 4-5 luni si imi cunosc bine clasa.

ma cauti ingame dar daca nu stii scripturi pe hc nu te mai obosi:)

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 117, 118, 119  Next    

The time now is 09-11-2024, 00:06:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x