User
Pass
2FA

..::Recrutari::..
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 37, 38, 39  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message83560
MindBreaker

[Metamorphosed]

Status: Offline
(since 04-02-2018 20:37)

Votes: 40

Post Posted: 02-09-2012, 10:24:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Drainsoul
Clasa: Warlock
Main Spec: Destro
Off Spec: Demo
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Da
Rasa: Orc
ItemLevel: 355
Varsta: 16
Teamspeak 3 / Microfon : Da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Joc de pe tbc, stiu toate scripturile freakz. Am vreo 3 ani de wow.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Drainsoul
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : seara sunt on cel mai mult.
De ce ati ales InspiratioN ?: are progres bun

4.0.6 Protection Paladin PvE Guide
4.3.4 Demonology Warlock PvE Guide

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pakman

[InspiratioN Leader]

(since 13-08-2014 17:01)

Votes: 15

Post Posted: 02-09-2012, 12:08:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MindBreaker wrote:
Nume ingame: Drainsoul
Clasa: Warlock
Main Spec: Destro
Off Spec: Demo
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Joc de pe tbc, stiu toate scripturile freakz. Am vreo 3 ani de wow.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Drainsoul
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : seara sunt on cel mai mult.
De ce ati ales InspiratioN ?: are progres bun

RESPINS , de ce nu-ti aduci main-ul? acceptam doar peste 360i full pve

0 0

Back to top
remuspaul

[Mentally Stable]

(since 03-10-2012 18:31)

Votes: 2

Post Posted: 03-09-2012, 20:33:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Remuus
Clasa: death knight
Main Spec: Blood tank
Off Spec: Frost dps
Rasa: Troll
ItemLevel: 358 blood/359frost
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : 12 luni, Cataclism Evolution, Bwd fara Atramedes si pe n si pe h, la bot doar Halfus down, stiu scripturile.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : Dps need ring and hands : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Remuus
Tank need trinket, relic, saptamana asta la primu raid iau valoru si relicu e asigurat, trinketu urmeaza in curand:D : nu inteleg motivul pentru care nu pot sa fac sa apara itemele de tank pe site, dar voi veni la inspect cu prima ocazie:D, eventual mai incerc sa bag si sa postez link.
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : timp este, sa fie anuntat raidul si imi fac timp:D
De ce ati ales InspiratioN ?: Guilda serioasa, vreau un grup care sa ma ajute sa mi cresc gearu de la n la hc:D.

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 03-09-2012, 22:39:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

remuspaul wrote:
Nume ingame: Remuus
Clasa: death knight
Main Spec: Blood tank
Off Spec: Frost dps
Rasa: Troll
ItemLevel: 358 blood/359frost
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : 12 luni, Cataclism Evolution, Bwd fara Atramedes si pe n si pe h, la bot doar Halfus down, stiu scripturile.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : Dps need ring and hands : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Remuus
Tank need trinket, relic, saptamana asta la primu raid iau valoru si relicu e asigurat, trinketu urmeaza in curand:D : nu inteleg motivul pentru care nu pot sa fac sa apara itemele de tank pe site, dar voi veni la inspect cu prima ocazie:D, eventual mai incerc sa bag si sa postez link.
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : timp este, sa fie anuntat raidul si imi fac timp:D
De ce ati ales InspiratioN ?: Guilda serioasa, vreau un grup care sa ma ajute sa mi cresc gearu de la n la hc:D.

ACCEPTAT

0 0

Back to top
bybo

[Creep]

(since 09-11-2022 15:24)

Votes: 16

Post Posted: 05-09-2012, 23:29:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Test

0 0

Back to top
Glaciartank

[Mentally Stable]

(since 05-10-2012 11:57)

Post Posted: 07-09-2012, 10:17:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Glaciartank
Clasa: Death Knight
Main Spec: Blood
Off Spec: Frost
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Da,tot ce se poate
Rasa: Tauren
ItemLevel: 360/356
Varsta: 17 ani
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Am inceput de pe TBC de cand shocker avea GM pe un server (multi il stiu) si am jucat TBC 1 an,WOTLK a fost patchul meu preferat ca am jucat cam 2 ani + , in fiecare zi incercam sa ajung la Lich King si cand l-am dat jos am considerat ca patchul e deja invechit,iar Cataclysm joc de 5-6 luni.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Glaciartank
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : 3-4 ore pe zi si 5-6 sambata/duminica
De ce ati ales InspiratioN ?: Dupa despartirea guildei We Play Naked am considerat ca ar trebui sa fac o schimbare in bine si sa aleg o guilda care are renume si in care se fac raidurile calumea + ca mi-a recomandat-o Allexx

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 07-09-2012, 14:07:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Glaciartank wrote:
Nume ingame: Glaciartank
Clasa: Death Knight
Main Spec: Blood
Off Spec: Frost
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Da,tot ce se poate
Rasa: Tauren
ItemLevel: 360/356
Varsta: 17 ani
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Am inceput de pe TBC de cand shocker avea GM pe un server (multi il stiu) si am jucat TBC 1 an,WOTLK a fost patchul meu preferat ca am jucat cam 2 ani + , in fiecare zi incercam sa ajung la Lich King si cand l-am dat jos am considerat ca patchul e deja invechit,iar Cataclysm joc de 5-6 luni.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Glaciartank
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : 3-4 ore pe zi si 5-6 sambata/duminica
De ce ati ales InspiratioN ?: Dupa despartirea guildei We Play Naked am considerat ca ar trebui sa fac o schimbare in bine si sa aleg o guilda care are renume si in care se fac raidurile calumea + ca mi-a recomandat-o Allexx

ACCEPTAT

0 0

Back to top
c0s7iN

[Mentally Stable]

(since 10-05-2019 18:59)

Post Posted: 07-09-2012, 16:40:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Lightshocker
Clasa: Paladin
Main Spec: Retribution
Off Spec: Holly
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: FULL
Rasa: BloodElf
Varsta: 19
Teamspeak 3 / Microfon : Ambele
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : TBC - 3 ani , WOTLK - 1 an , Cata - de cand a aparut pe official.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Lightshocker
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Am destul timp 3-4-5 ore /zi . Seara de preferat dupa ora 11.
De ce ati ales InspiratioN ?: Am ales InspiratioN deoarece vreau sa invat cat mai multe despre WoW si presupunand ca am de la cine , si nu in ultimul rand, doresc sa fac progres cu guildul.

Multumesc pentru timpul acordat.

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 07-09-2012, 17:12:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

c0s7iN wrote:
Nume ingame: Lightshocker
Clasa: Paladin
Main Spec: Retribution
Off Spec: Holly
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: FULL
Rasa: BloodElf
Varsta: 19
Teamspeak 3 / Microfon : Ambele
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : TBC - 3 ani , WOTLK - 1 an , Cata - de cand a aparut pe official.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Lightshocker
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Am destul timp 3-4-5 ore /zi . Seara de preferat dupa ora 11.
De ce ati ales InspiratioN ?: Am ales InspiratioN deoarece vreau sa invat cat mai multe despre WoW si presupunand ca am de la cine , si nu in ultimul rand, doresc sa fac progres cu guildul.

Multumesc pentru timpul acordat.

ACCEPTAT

0 0

Back to top
OviSAN

[Mentally Stable]

(since 30-01-2016 16:01)

Votes: 5

Post Posted: 07-09-2012, 17:48:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: OviSAN
Clasa:warrior
Main Spec:fury
Off Spec:protection
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?-a
Rasa:Troll
ItemLevel:358
Varsta:22
Teamspeak 3 / Microfon : da (mici probleme la settings)
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&n=ovisan
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Program flexibil , daca e in program raid pot face un mic sacrificiu
De ce ati ales InspiratioN ?: Deoarece prefer sa fac raiduri serioase .

0 0

Back to top
Jezzywezzy

[Mentally Stable]

(since 13-09-2012 12:42)

Post Posted: 08-09-2012, 22:30:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame:Jezzo
Clasa:Hunter
Main Spec:Marksmamship
Off Spec: Beast Mastery
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Full sockets , Full glyphs , mai am putin la enchanting (e in progres enchantingul)
ItemLevel: 359
Varsta: 14
Teamspeak 3 / Microfon : da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : WotlK , Cata
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Jezzo
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : weekend = aproape toata ziua , in cursul saptamani pana la la 23
De ce ati ales InspiratioN ?: oameni seriosi = raiduri serioase

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 09-09-2012, 13:01:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OviSAN wrote:
Nume ingame: OviSAN
Clasa:warrior
Main Spec:fury
Off Spec:protection
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?-a
Rasa:Troll
ItemLevel:358
Varsta:22
Teamspeak 3 / Microfon : da (mici probleme la settings)
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&n=ovisan
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Program flexibil , daca e in program raid pot face un mic sacrificiu
De ce ati ales InspiratioN ?: Deoarece prefer sa fac raiduri serioase .

ACCEPTAT

Posturi unite automat, 09-09-2012, 14:01:45

Jezzywezzy wrote:
Nume ingame:Jezzo
Clasa:Hunter
Main Spec:Marksmamship
Off Spec: Beast Mastery
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Full sockets , Full glyphs , mai am putin la enchanting (e in progres enchantingul)
ItemLevel: 359
Varsta: 14
Teamspeak 3 / Microfon : da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : WotlK , Cata
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Jezzo
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : weekend = aproape toata ziua , in cursul saptamani pana la la 23
De ce ati ales InspiratioN ?: oameni seriosi = raiduri serioase

RESPINS

0 0

Back to top
HellShout

[Mentally Stable]

(since 01-02-2013 17:24)

Post Posted: 11-09-2012, 22:57:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Futux
Clasa:Mage
Main Spec: Fire
Off Spec: Frosty
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: full sokets aproape glyphs enchant full !
Rasa: Undead -
ItemLevel: 355 , dar dau dps !
Varsta: 22
Teamspeak 3 / Microfon : da!
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : tbc,wotlk,cata!
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Futux
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : in weekend all day all night,in timpu saptamani la amiaz si de seara pana la 2-3 !
De ce ati ales InspiratioN ?: oameni calumea si pe cativa ii stiu de acolo !

Ai un print aici de la mine cu reocunt dps pe dummy - la 355 ilvl ! :

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 12-09-2012, 22:28:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HellShout wrote:
Nume ingame: Futux
Clasa:Mage
Main Spec: Fire
Off Spec: Frosty
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: full sokets aproape glyphs enchant full !
Rasa: Undead -
ItemLevel: 355 , dar dau dps !
Varsta: 22
Teamspeak 3 / Microfon : da!
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : tbc,wotlk,cata!
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Futux
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : in weekend all day all night,in timpu saptamani la amiaz si de seara pana la 2-3 !
De ce ati ales InspiratioN ?: oameni calumea si pe cativa ii stiu de acolo !

Ai un print aici de la mine cu reocunt dps pe dummy - la 355 ilvl ! :

ACCEPTAT

0 0

Back to top
chilea15

[Mentally Stable]

(since 07-05-2013 16:38)

Votes: 3

Post Posted: 14-09-2012, 10:24:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Unholyvibe
Clasa: Priest
Main Spec: Holy
Off Spec: Disci
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Da,am absolut totul enchantat/soketat/reforjat +glyphs
Rasa: Undead
ItemLevel: 358
Varsta: 20
Teamspeak 3 / Microfon : Da,am si ts3 si mic.
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Am inceput sa joc wow de pe TBC pe serverul C-Zone,era foarte cunoscut la acea vreme. Dupa ce a aparaut WOTLK am trecut pe un server privat (Toxic WoW),apoi am colindat mai multe servere pana am ajuns pe Freakz,iar de atunci am ramas aici. Joc Cataclysm de cand s-a lansat pe Freakz si cunosc toate scripturile.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Unholyvibe
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Deocamdata am la dispozitie 4-5 ore,dar dupa ce incepe facultatea voi fi mult mai activ pe seara,dupa ora 19
De ce ati ales InspiratioN ?: Am ales aceasta guilda deoarece as dori sa iau parte dintr-o comunitate activa si culta in domeniul WoW-ului si mai ales al PVE-ului. Consider ca este una dintre cele mai bune guilde de pe Evo,iar de aceea aspir sa fac parte din ea.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 37, 38, 39  Next    

The time now is 15-08-2025, 22:51:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password