User
Pass
2FA

[REJECTED] Warr Freakz
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message11677
Nerd
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 12-11-2014 19:20)

Votes: 51

Post Posted: 05-10-2012, 18:42:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
Sau esti trist ca a luat nerf druidul si numai poti sa urci in rating ? Ai ciupit cat ai putut la inceputul patch-ului , cand era healul acela imens , sa nu zic si de mana ca era 100 % non-stop

Vad ca tot nu ai inteles, ca eu vreau sa se repare ce e de reparat , nu ma intereseaza nici o clasa/player in special, cu atata mai putin tu, care ai primit mult prea multa atentie pentru nivelu' tau de cunoastere al rahatului astuia de joc.

"Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

(since 29-10-2013 11:53)

Votes: 24

Post Posted: 05-10-2012, 19:21:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerd wrote:
bigblackjoey wrote:
Sau esti trist ca a luat nerf druidul si numai poti sa urci in rating ? Ai ciupit cat ai putut la inceputul patch-ului , cand era healul acela imens , sa nu zic si de mana ca era 100 % non-stop

Vad ca tot nu ai inteles, ca eu vreau sa se repare ce e de reparat , nu ma intereseaza nici o clasa/player in special, cu atata mai putin tu, care ai primit mult prea multa atentie pentru nivelu' tau de cunoastere al rahatului astuia de joc.

Mai zi o data ce vrei sa se repare , pentru ca eu nu am inteles nimic. Ai adus niste rahaturi de clipuri puse in paralel. Ce vrei sa se repare ?
Ideea este ca esti prea redus mintal , la fel ca un copil de 5 ani. Tu vrei un lucru , si il vrei neaparat , chiar daca acel lucru nu exista.
Si mie mi se pare ca o clasa da mai mult aici , si altfel pe blizz , dar incerc sa aflu care este problema , aduc dovezi si dupa aceea incep sa urlu pe forum! Intelegi ?
Citeste incet , incearca sa intelegi mesajul , si fa efortul maxim de a gandi! Daca e prea greu...imi pare rau pentru tine.

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-10-2012, 19:31:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Normal ca iti aduc filme sa compari . Ce ai vrea sa fac daca pe blizz nu mai e 4.0.6 ? Abia gasesti pe net fragmente despre patch asta .

Tu de ce nu calculezi ce stats iti trebuie sa dai 40k mortal strike pe 40% dmg reduction din resil ? Tu ai vazut ca ala a dat max hit full pve pe dummy 38k ? Dmg de l-am luat eu pe resil cat era pe dummy ? 70k mortal?

Bine aia pe blizz nu stiu sa joace asa bine ca voi, astia de stati la 1900 rate pe private... ce draq...

0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 05-10-2012, 21:09:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incep cu precizarea k nu sunt prieten cu honourles si nici nu prea ma are la suflet dar are dreptate in totalitate in privinta warru-lui care da mult prea mult dmg la noi pe server. Ceva este in neregula si cum a zis si el probabil se stacheaza ceva care creste dmg-ul. Eu nu am vazut pe 4.0.6 ca un warrior sa duca in charge un player la 50% sau ceva de genu sau sa dea criturile care le da acum si asta puteti observa in dovezile aduse de hanarles. Apoi nu inteleg Scott de unde unde ai dedus tu k honourles este un random knd el isi cunoaste clasa mai bn ca clasa in schimb tu esti un noname sa zic asa. Nu inteleg Bigblackjoe dc apari in toate topicurile cu aberatii de genu " doamne ma pica magu in Deep Freez " , "doamne warru da bn cum da acum pt k e din cauza patch-ului" . Prin lucrul acesta ca te bati cu pumnii in piept k e cum zici tu dai dovada de imaturitate aparandu-ti clasa intr-un mod nejustificat. Cam atat am avut de adaugat si il rog pe Doru sau Froster sa inchida acest topic ca sa numai fie acest flame care nu face bine nimanui. Si totodata sper sa se faca niste teste calumea ca sa se afle ce este in neregula la warr. Intradevar fiecare clasa are ceva buguit dar nu trebuie sa batem cu pumnii in piept k nu e asa si sa umplem 5 pagini cum am facut la acest topic. Dupa ce posteaza cineva ceva si nu veniti cu dovezi ca sa ziceti k a postat gresit ru zic sa lasa-ti pe cei in cauza (gm-i care se ocupa de buguri) sa se ocupe de treaba asta.

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ypsya

[No warn No worries]

(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 06-10-2012, 02:36:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Flame. Flame everywhere...
Ati rezolvat tot. V-ati certat si gata, toate bune.
Bai, eu poate sunt pe langa, dar nici macar cu swordguard/landslide procs + rasiala + trinket nu prind asemenea crituri decat daca dau in paie. Poate ca sunt eu prea sceptic, puteti sa ziceti ce vreti, dar cred ca unii o mai ard si printre glitchuri si chichite. Sa fim seriosi, e diferenta prea mare intre unii si altii. Nu toti "dau tare", dar cei care dau, pai te tin low si cand e un copac langa tine.
N-as fi vrut sa merg in polemici, dupa cum am zis inca de la inceput, ca nu sunt de acord cu certurile astea si jignirile fara rost, dar uite ca am motive sa cred (poate din lipsa de cunostinte necesare pentru a-mi demonstra contrariul) ca e ceva ce unii nu stim. Cert e ca unii warriori dau prea tare. Ok, am vazut printurile si inteleg ideea, dar tocmai de aia am zis dinainte ca eu unul nu am dat asemenea crituri pana acum. Si ma refer la MS, nu la execute, ca la ala era o chestie si cu onehanded pe care o stiam si eu si dadeai 50-60K, dar e vorba de abilitatile spamabile sau partial spamabile.
Poate pur si simplu e ceva multiplicativ si nu aditiv, poate e vreo scapare pe undeva, poate se stackeaza ceva, dracu' stie. Asa cum zicea si Honour, uitati-va si voi, care stiti, testati, vedeti care dracu' sa fie problema. Eu unul nu pot decat sa stackez 3 MS, sa astept enrage effect, poate sa iau un rude interruption, procs, pop abilitati de burst ... si cam atat. Vedeti-le pe rand pe toate, eliminati cate una...
Oricum raman si la ideea ca, daca am vazut priest care fuge spre partener, da Fear Ward, apoi Fear, apoi SW:D pe poly meu, toate intr-o jumatate de secunda, e posibil orice. Si legat de ceea ce am zis acum, sper sa ramana doar un fact si sa nu fiu atacat cumva sau acuzat/jignit pentru ca nu joc de ieri, am putina orientare si cred ca sunt capabil sa imi dau seama ca fost corect ceea ce am vazut. Da, "screen/video or didn't happen", dar cine se putea astepta la un nerd rage si la asa ceva ca sa filmeze?
Concluzia, vorbind cat se poate de serios, is it WPE PRO for l33t playerz coming back? -

0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

(since 18-06-2023 13:22)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-10-2012, 02:45:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1: Am facut cateva teste astazi: intr-adevar este o mica problema cu modul de calcul pe ici pe colo sa zicem vreo 3k in plus la crit (doar la MS am testat) pre reduction cu full gear, chestia e ca nu stiu daca se merita sa urmaresc acest fir...pt ca daca intr-adevar se calculeaza damage-ul la skiluri ca aici link inseamna ca ar trebui modificat la toate clasele care folosesc weapon damage; si este destul de complicata treaba. Si inca ceva de avut in vedere...damage-ul la warrior este total haotic, adica am calculat ca aici in link unde se vede ca ii corespunde calculul cu screenshot-ul si nu imi iese folosind nici o formula.

2: Sa mai aduc in vedere si acest topic iar bun de aruncat un ochi: link
Quote:
The way it used to work was that usually, multipliers that affected all damage were multiplicative, while multipliers that affected specific abilities were additive.

Asta e un bug care pot pune pariu ca este la Dk, la rogue, la warrior, etc.

3: Eu personal nu consider ca se merita sa ma mai implic, cel putin cata vreme pe server observ chestii de genul: http://i47.tinypic.com/oju37.jpg
Whirlwing triggers GCD(1.5 sec)...cum da MS fix in aceeasi secunda ?? gcd hack, exploit sau server bug ?...Damage-ul ala e primit de la un warr fara berserk, fara colossus smash, dat din fuga (nu aveam slow/stun pe mine); 32k in mai putin de 1 secunda cat este intre tickurile de replenish pe 4130 resil si 10.5k armor...si inca e mic fata de cat se ia de obicei. RLY; si ziceti ca merge bine...

4: nici cu cele mai corecte formule nu inteleg cum pe blizz in pvp se dadea atat de putin damage, inseamna ca mai este ceva trecut cu vederea.
Un calcul exact la 20.000 ap te duce la ~60k MS crit pe 0 armor 0 resil, damage care pe 40% damage reduction tot se duce in 40k; Si totusi ca human/orc nu e chiar imposibil sa ajungi la 20k ap in afara arenei cel putin...daca ai tailor+engi si sincronizezi enchantul de back, cu cel de manusi, cu landslide, cu eventualul proc de la unul din trinkete/raciala(in cazul orcului), si cu cel de-al 2-lea trinket, + the usual: flask, golemblood. Un rake+rip de feral/shater de mag/aimed shot+chimera in felul asta ar fi gamebreaking.

Tema de casa pt cei care isi apara clasa: taaare vreau sa vad cum calculati -
http://i48.tinypic.com/16irst2.jpg <- MS 7030 dmg cu 3 ltts
http://i48.tinypic.com/e70178.jpg <- arma folosita, se vede si ap-ul in poza: 7827
http://i45.tinypic.com/34zxa3c.jpg <- talente folosite + ca am si glyph of MS
MS formula: 150% wd + 423, abilitate normalizata; dummy nu a avut blood frenzy, si eu nu am avut enrage...se vede in primul ss.
De asemenea calculati ca in linkul postat de mine la punctul 1, sa vedeti diferenta. Si daca va dau valori cu peste 5 mai mult/mai putin inseamna ca rezultatul este incorect. In link-ul pus la pctul 1 omului ii dau calculele la perfectie lasand la o parte faptul ca atunci slam era normalizat si ca 2h specialization era 10%.

PT ceilalti care nu sunt in categoria "warrior pro de nu stie cum functioneaza rage", sau nu jucati warrior...presupunand ca vreti sa calculati:
Ce influenteaza damage-ul la Mortal Strike:
2h specialization: 20%
battle stance: 5%
war academy: 15%
Lambs to the slaugher 3 stacks: 30%
Glyph: 10%
Optionale(ne folosite/procuite in screenshot): Enrage - 10%, Blood frenzy 4%.
De avut in vedere(pct-ul 2) ltts,wa,glyph aditive.

“No greater love hath a man than he lay down his life for his brother.”
Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.
0 0

Back to top
ypsya

[No warn No worries]

(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 06-10-2012, 03:25:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr.Faith wrote:

3: Eu personal nu consider ca se merita sa ma mai implic, cel putin cata vreme pe server observ chestii de genul: http://i47.tinypic.com/oju37.jpg
Whirlwing triggers GCD(1.5 sec)...cum da MS fix in aceeasi secunda ?? gcd hack, exploit sau server bug ?...Damage-ul ala e primit de la un warr fara berserk, fara colossus smash, dat din fuga (nu aveam slow/stun pe mine); 32k in mai putin de 1 secunda cat este intre tickurile de replenish pe 4130 resil si 10.5k armor...si inca e mic fata de cat se ia de obicei. RLY; si ziceti ca merge bine...

******THIS ^ (cu precizarea ca "(a)merita" nu are reflexiv - )
+ ce am zis eu legat de priestul ala care a folosit 3 abilitati cu GCD intr-o secunda. Hai ca incepe sa prinda ceva contur raspunsul la intrebarea "cu ce face dmg ala ca sa ajunga la 2600+ mmr, cand el merge cu spatele catre pilon sa faca los sau da cc si sta pe loc ca un bou si se uita la tine cum mai ai 2 sec de cc si iesi sa ii dai un fireblast sa moara??" -
Ce am vazut eu poate fi confirmat de mai multi playeri care au nimerit in arena cu priestul respectiv, intrucat erau 4-5 meciuri in ziua aia la +2400 mmr. Daca se arata interes, playerul respectiv nu e roman si, la cerere dau nick-ul in pm pentru a fi urmarit eventual.
Desi e putin deviata problema, topicul fiind legat de crituri si high damage, e un aspect si asta.
Parerea personala e ca merita sa te implici, daca vrei, ca si mine, sa se rezolve ceva. Mie unul nu-mi pasa de "vai, iti aperi clasa/vai, vrei nerf ca ai luat bataie de la clasa X", am postat mereu buguri pozitive ale claselor pe care le-am jucat pentru ca sunt enervant(pentru mine) de just.......

0 0

Back to top
allecs10

[( . Y . ) ---> <3]

(since 27-11-2016 18:12)

Votes: 9

Post Posted: 06-10-2012, 11:02:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acest topic se transformã uºor uºor în slam topic ( 16 pagini de flame în care warriorii se apãrau de atacurile celorlalte clase ºi încercau sã arate cã este normal sã dai 44k pe 4k resil cu slam).
ON: Niºte probleme sunt la aceastã clasã, foarte probabil la calcularea talentelor cu damage increase.

LE: Honourless a gãsit mai multe buguri decat au multi de pe server fire de puf la cuc (aviz celor de 11-12 ani ; nu este vorba de bigblackjoe pentru cã el totuºi ºtie ceva pvp...sunt alþii care se dau mari gladiatori), si buguri dovedite, chiar dacã acest post este bazat cam pe presupuneri...dar de la aceste presupuneri Mr. Faith a fãcut niºte calcule ºi a ieºit sâmburele de adevãr din acele videouri si printuri

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-10-2012, 14:09:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu imi apar clasa , si o dovada este la slam topic. Uitati-va acolo sa vedeti ca am sustinut intotdeauna ideea ca slam este bug , dar cand vii cu 3 filmulete si urli ca e bug , si mai apar vreo 2-3 playeri si mai baga si ei un "+1" sau "confirm" , deja nu ai cum sa te enervezi. Nu stiam ca se pot repara bug-uri din vizionat clipuri de pe youtube.
Problema este urmatoarea , eu nu am prins niciodata aceste crit-uri , mai ales pe un player cu full resilience , si nici nu stiu cand este ultima data care am prins un crit de 35k pe un player.
Merita cercetata ideea , de ce unii prind acest damage imens , dar problema cu damage-ul nu este numai la warrior , este la toate clasele. Media duratei unui duel este foarte mica , deoarece toate clasele au un burst imens .

0 0

Back to top
gazi

[-Like a baws-]

(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Post Posted: 06-10-2012, 14:20:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:
Nu imi apar clasa , si o dovada este la slam topic. Uitati-va acolo sa vedeti ca am sustinut intotdeauna ideea ca slam este bug , dar cand vii cu 3 filmulete si urli ca e bug , si mai apar vreo 2-3 playeri si mai baga si ei un "+1" sau "confirm" , deja nu ai cum sa te enervezi. Nu stiam ca se pot repara bug-uri din vizionat clipuri de pe youtube.
Problema este urmatoarea , eu nu am prins niciodata aceste crit-uri , mai ales pe un player cu full resilience , si nici nu stiu cand este ultima data care am prins un crit de 35k pe un player.
Merita cercetata ideea , de ce unii prind acest damage imens , dar problema cu damage-ul nu este numai la warrior , este la toate clasele. Media duratei unui duel este foarte mica , deoarece toate clasele au un burst imens .

Cum zicea unu de pe un forum@blizz:
->daca da un mage 1231212 dmg,ah e mage.
->daca un hunter da 12312312dmg,ah e hunter.
->daca un fdruid te pica in 10 sec,ah e druid.
->daca un warrior da 30k,BA CE DA WARRIORU' ASA?DA-I BA IN P**** MEA NERF CE E ASTA?!PAI VIN CU FILEMELE DE PE UTUBE CE ......... MEA.

Nu contest ca warriorul da cam tare..DAR TOATE CLASELE DAU ASA si doar la warrior va gasiti sa raportati.Sincer,imi place de voi cum ganditi.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 06-10-2012, 14:23:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigblackjoey wrote:

Aici te sustin, cum a zis si ypsy, ceva nu e bine eu pe warr BIS cu 2x trinket porc(trinket pvp use+ trinket chima hc)+ enchant+3ms buff+enrage am dat pe 3,6kresil player 28k mstrike, nu stiu cum altii trec de 35k.

0 0

Back to top
bigblackjoey
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-10-2012, 14:53:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
bigblackjoey wrote:

Aici te sustin, cum a zis si ypsy, ceva nu e bine eu pe warr BIS cu 2x trinket porc(trinket pvp use+ trinket chima hc)+ enchant+3ms buff+enrage am dat pe 3,6kresil player 28k mstrike, nu stiu cum altii trec de 35k.

Exact! Eu nu trec de 30k , foarte rar , si numai sa nu aibe playerul gear. Personal mi se pare suspecta treaba , inclusiv in arena , si multe alte lucruri , cand imi iau de la niste warriori arms niste hit-uri de nu inteleg cum le prind oamenii , pentru ca stiu personal ca eu nu am prins mai deloc asa ceva.

Singura data cand prind damage imens , este cand prind alt warrior in full burst , si atunci ii dau si eu , dar acolo este de la Recklessness si Death Wish care influenteaza.
O posibilitate , dar e cam rar , ca sa prinzi damage imens este cand ai full burst + blood fury + weapon enchant , dar este cam rar sa le prinzi pe toate o data.

0 0

Back to top
Nerd
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-10-2012, 14:57:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tin sa precizez de la inceput, ca eu nu joc warr, am 4,5 zile played si astea doar din cauza ca am vazut ce dmg da. Ieri am facut si eu o arena, picand cu playeri care au o oarecare experienta la arene ( 2.6k - 2.7k ) , deci nu se poate zice ca sunt "tocmai prafi". Printul zice tot:

Am dat dmg mai mare, decat toti din arena la un loc si nu a fost arena de 15 secunde sa ziceti "ai dat dmg cat ti-ai dat burst".... a durat cam 4-5 minute. Ce pot zice.... dmg is fine.

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 06-10-2012, 15:08:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate hai sa va spun eu care e problema pe server.Honourless da la rating mare gen 2.6k 2.7k e warriori aia "pro" sau "Gladiatorii de pe freakz" gen Enrglol ala care joaca pe charu' lu Phixels.Are arma donata de la nefarian si foloseste omg gcd.Faceam arene pe feral cu un disci, mai exact dardrayx care nu e vreun slab si are galdiator luat de la 3v3 si la 2v2 rupea stilu, si il pica in 3 secunde pe asta pe disci priest FULL GEAR SI CDS.Sa nu mai zik ca el facea arene cu un pala holy de 100k, si face asta numai noaptea.
Cand ii zici cva iti da omu link la arma.Pai frate sa vina oricare de pe forum de aici la mine pe warr arms, imi dau tot burstul, inclusiv astept 5 stack la Fury of Angerforge si nu dau ASEMENEA DMG, e imposibil.Problema aici este de la cei care folosesc gcd sau mai stiu eu ce hack si logic ca cei ca laserfeet vin si fac urat, pentru ca nu foloseste nmk omu si vine un spart ca ala si iti da .kill in 3 secunde in arena pe 3700 resil+.
Parerea mea este ca ar trebuii cineva sa stea cu ochii pe asa zisi "gladiatori" care joaca warrior si dau dmg asta infernal.
@Inca ceva de adaugat, enrglol ala sau cum ii zice de joaca pe charul "phixels", imi dadea reflect app la PERFECTIE la cyclone, nsh ce hack e ala, sau daca exista sa dea reflect singur dar era app imposibil sa faca asa cva, tinand cont ca eu ma uitam pe el la focus sa vad daca are spell reflect si dadeam instanta la 1 secunda sau cateodata nu dadeam sa vad daca da.Deci nsh dar e imposibil sa faci pvp in felul asta.Nu sunt eu vreun mare pvp'ist, mai jok de fun...dar cei care vor sa faca "performanta" sa fie in top..e logic ca nu pot juca cu asemenea oameni.Ms si sa aveti o zii buna!

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 06-10-2012, 15:37:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tamaie wrote:
Frate hai sa va spun eu care e problema pe server.Honourless da la rating mare gen 2.6k 2.7k e warriori aia "pro" sau "Gladiatorii de pe freakz" gen Enrglol ala care joaca pe charu' lu Phixels.Are arma donata de la nefarian si foloseste omg gcd.Faceam arene pe feral cu un disci, mai exact dardrayx care nu e vreun slab si are galdiator luat de la 3v3 si la 2v2 rupea stilu, si il pica in 3 secunde pe asta pe disci priest FULL GEAR SI CDS.Sa nu mai zik ca el facea arene cu un pala holy de 100k, si face asta numai noaptea.
Cand ii zici cva iti da omu link la arma.Pai frate sa vina oricare de pe forum de aici la mine pe warr arms, imi dau tot burstul, inclusiv astept 5 stack la Fury of Angerforge si nu dau ASEMENEA DMG, e imposibil.Problema aici este de la cei care folosesc gcd sau mai stiu eu ce hack si logic ca cei ca laserfeet vin si fac urat, pentru ca nu foloseste nmk omu si vine un spart ca ala si iti da .kill in 3 secunde in arena pe 3700 resil+.
Parerea mea este ca ar trebuii cineva sa stea cu ochii pe asa zisi "gladiatori" care joaca warrior si dau dmg asta infernal.
@Inca ceva de adaugat, enrglol ala sau cum ii zice de joaca pe charul "phixels", imi dadea reflect app la PERFECTIE la cyclone, nsh ce hack e ala, sau daca exista sa dea reflect singur dar era app imposibil sa faca asa cva, tinand cont ca eu ma uitam pe el la focus sa vad daca are spell reflect si dadeam instanta la 1 secunda sau cateodata nu dadeam sa vad daca da.Deci nsh dar e imposibil sa faci pvp in felul asta.Nu sunt eu vreun mare pvp'ist, mai jok de fun...dar cei care vor sa faca "performanta" sa fie in top..e logic ca nu pot juca cu asemenea oameni.Ms si sa aveti o zii buna!

Meh, mi-ai activat casuta, iti raspund XD

Orice zici tu, nu mai spune nimic de enrg. Omul joaca warrior de cand lumea, a avut rank 1 pe tbc in naiba stie cate sezoane pe Arena Tournament, deci nu mai spune te rog de hack-uri si alte prostii.
Cu reflectul iti garantez 10000 % ca e doar intuitie, am facut sute de arene cu el si nu a jucat vreodata cu hack-uri. Ca iti da interrupt la 0.01 din cast asta e skill - (gen tu topai pe acolo cu priestu si te opresti ca vrei sa castezi, nu te mira ca anticipeaza si iti da pummel).
Cat despre arma, daca da damage urias cu ea, e pentru ca exista cel mai probabil vreun bug la normalizare, si arma aia are range-ul de damage mai mare decat oricare alta din joc.

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by doru15, 07 October 2012 12:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 27-02-2025, 22:04:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x