User
Pass
2FA

Report a Gamemaster
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 62, 63, 64  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message161480
spacegunner
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 23-03-2013 10:58)

Votes: 4

Post Posted: 22-03-2013, 13:19:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba Giem'i si playar'i frikczului voi debea ati iesit din cochilie si va dati smardoi unu cu prostie mai mare ca celalalt , cand vati da si voi seama ce e ala Game Master atunci sa va chemati game master , da la afirmatii de om prost cu " daca vreau te dau jos de pe mailbox" si alte idioteni sunteti doar niste copii infecti de 17 ani care le place sa sufere de marea lor prostie, si daca tot sunteti gm'i macar rezolvati problemele ( sa vazut ce sa rezolvat pana acum si va fi tot timpu la fel)nu stati si va complicati cu prostiile playerilor care nici nu stiu cu ce se mananca .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 22-03-2013, 13:19:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pirinush wrote:
Si care ii problema voastra ce facem noi cand suntem online? platiti cumva sa jucati aici ? daca eu am chef sa mut un player de pe mail sau ii dau kick la unul care strica distractia altor playeri nu vad unde ii problema. nu iti convine, fa un server privat si stai toata ziua pe mailbox daca atata te duce capul.

Da-ti foc ! Cu ce drept sa ma muti u pe mine dintr-o parte in alta? poate eu am treaba acolo...adica cum sa ma muti u?
repet...da-ti foc suferinta de gm ce esti

imi astept warnu Love Struck

Staff message (SeaGer):

Ia-l.

0 0

Back to top
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 22-03-2013, 13:26:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pirinush wrote:
Si care ii problema voastra ce facem noi cand suntem online? platiti cumva sa jucati aici ? daca eu am chef sa mut un player de pe mail sau ii dau kick la unul care strica distractia altor playeri nu vad unde ii problema. nu iti convine, fa un server privat si stai toata ziua pe mailbox daca atata te duce capul.

Cred ca un .unaura all era mai simplu -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Victoor

[Curious & Creative]

(since 16-02-2022 20:35)

Votes: 46

Post Posted: 22-03-2013, 13:44:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sharkyman wrote:
Pirinush wrote:

Da-ti foc ! Cu ce drept sa ma muti u pe mine dintr-o parte in alta? poate eu am treaba acolo...adica cum sa ma muti u?
repet...da-ti foc suferinta de gm ce esti

imi astept warnu Love Struck

Vorbeste frumos, nu de alta, dar daca vorbesti asa pe forum nu inseamna ca esti invulnerabil si in-game.

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 22-03-2013, 13:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Victoor wrote:
Vorbeste frumos, nu de alta, dar daca vorbesti asa pe forum nu inseamna ca esti invulnerabil si in-game.

asta e o amenintare presupun nu? ai sa folosesti gm powa sa imi dai o lectie ingame ca am vb urat pe forum? -))

0 0

Back to top
Victoor

[Curious & Creative]

(since 16-02-2022 20:35)

Votes: 46

Post Posted: 22-03-2013, 14:05:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sharkyman wrote:
Victoor wrote:

asta e o amenintare presupun nu? ai sa folosesti gm powa sa imi dai o lectie ingame ca am vb urat pe forum? -))

N-am spus asta, eu doar ti-am zis sa ai grija -.

0 0

Back to top
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 22-03-2013, 14:09:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Victoor wrote:
N-am spus asta, eu doar ti-am zis sa ai grija -.

-)) n-aveti doua vorbe la un loc.

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

Post Posted: 22-03-2013, 14:32:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ SeaGer : multumec...uite un mod. care isi face treaba - -
0 0

Back to top
Blanco
[Banned user]

Banned

(since 01-09-2019 16:14)

Votes: 6

Post Posted: 22-03-2013, 14:42:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume caracter ingame: January
Nume Gamamaster implicat: pirryngmm
Data si ora abuzului: 14:31
Detalii: Fac ticket ingame si ii spun ca userul pker spameaza din 2 in 2 secunde ready check in bg si imi spune ca bravo lui apoi imi da mute ca un nesimtit ce e pe baza raportului asta http://forum.wow-freakz.com/Chiar-nu-cred-t212407.html in care *** de pker il duce cu zaharelul.

Cum mama luisa il prosteasca pe gm in halul asta un *** ca da ready check pentru afk? credeam ca gm-ul trebuie sa aibe si el un iq pozitiv, cum poti fi afk din 2 in 2 secunde? din 5 in 5 minute se poate dar din 2 in 2 secunde? hahahahaha

Se vand creiere in Dalaran, partea horde dar va da afara ca sunteti de la alianta.

Zoohl sa faci ceva si cu gm-ul si cu userul ca-i depaseste pe amandoi situatia.

regulament forum:

2.Folositi un limbaj decent. Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice utilizator al forumului vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti utilizatori. (1 - 4 warning-uri / ban temporar/permanent)

*** nu e religie, sex, atac la persoana etc. Asta e el. I-am zpus pe nume.

Respect these people (random order) or you are a BIG NOTHING in this world:
Shilow, Boga, , Fllorance,Mitzad,Through,Thirdshadow,Atribut,Brober,Skippyhb, Minaa, Aphelis, Asraelx, Fockyah, Anatoly, Fujipantsu, Lenrock, Uncas, Memme, Morggana, Maxfield, Napharas, Ramzor, Natureboi, Sinslave, Soldezul

Last edited by Blanco on 22-03-2013, 14:50:08; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 22-03-2013, 14:53:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sharkyman wrote:
Victoor wrote:

El nu poate, cu mine e alta poveste. Ai o reclamatie sau vrei sa faci una in curand?

spacegunner wrote:
Ba Giem'i si playar'i frikczului voi debea ati iesit din cochilie si va dati smardoi unu cu prostie mai mare ca celalalt , cand vati da si voi seama ce e ala Game Master atunci sa va chemati game master , da la afirmatii de om prost cu " daca vreau te dau jos de pe mailbox" si alte idioteni sunteti doar niste copii infecti de 17 ani care le place sa sufere de marea lor prostie, si daca tot sunteti gm'i macar rezolvati problemele ( sa vazut ce sa rezolvat pana acum si va fi tot timpu la fel)nu stati si va complicati cu prostiile playerilor care nici nu stiu cu ce se mananca .

Du-te la scoala, pierzi prea mult timp in wow.

Blanco wrote:
Nume caracter ingame: January
Nume Gamamaster implicat: pirryngmm

A procedat corect, nu mai da niciun reply, va fi futil.

ks18492 wrote:
Pirinush wrote:

Cred ca un .unaura all era mai simplu -

Cred ca sa nu dai reply unde nu ai nicio treaba era mai usor decat sa dai reply.

Cat despre toata treaba cu mamutii pe mailbox, daca te prind eu iti dau si ban iti sterg si mountul.

0 0

Back to top
Bugghy

[The Pedobear]

(since 22-11-2019 18:38)

Votes: 26

Post Posted: 22-03-2013, 19:32:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si intrebarea mea ii: dc?
cum am scris mai sus: nu ii trecut in regulament cum ca ar fi interzis sa stau cu mamutu pe mailbox. sau ca nu am voie sa enervez playerii.

in alta oride de idei, daca pe mine ma "manca" in cur sa stau acolo, n-ai nici un motiv sa-mi dai ban sau sa-mi stergi mountu.

P.S.: cand intram pe server, ni se spune sa urmam regulile de pe server. eu asta fac:))
nu-i vina mea ca regulile nu acopera tot:D

0 0

Back to top
quix

[Bulgarian Lions]

(since 22-12-2014 22:01)

Votes: 7

Post Posted: 22-03-2013, 20:03:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Report Rizwan explic dc
uitati va intai aici http://forum.wow-freakz.com/Ban-scammer-try-Psihedelicc-t210778.html si apoi http://forum.wow-freakz.com/Scam-incercare-Disperatu-t212270.html aici
explicatia gmului Rizwan este ca "daca n-ai pierdut nimic nu te pot ajuta" rofl ba gmule nu tie rusine ba gandeste-te dc am pus anuntu ala acolo , ala incercase sa ma pakaleasca pe mine , a pakalit si alti in serv . Ce explicatie a dat Rizwan nu am cuvinte . Sunt foarte dezamagit de majoritatea gm-i , majoritatea "dormiti" in forumu si nu va faceti treaba !!! Si mie interesant era neaparat nevoie sa pierd ceva ca sa i dai ban lu ala ? Mie interesant cum Alexander0810 isi face treaba si a dat ban aluia fara sa pierd item ci tu ai dat cea mai tare explicatie care am auzit in viata mea !

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 22-03-2013, 20:19:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

quix wrote:
Report Rizwan explic dc
uitati va intai aici http://forum.wow-freakz.com/Ban-scammer-try-Psihedelicc-t210778.html si apoi http://forum.wow-freakz.com/Scam-incercare-Disperatu-t212270.html aici
explicatia gmului Rizwan este ca "daca n-ai pierdut nimic nu te pot ajuta" rofl ba gmule nu tie rusine ba gandeste-te dc am pus anuntu ala acolo , ala incercase sa ma pakaleasca pe mine , a pakalit si alti in serv . Ce explicatie a dat Rizwan nu am cuvinte . Sunt foarte dezamagit de majoritatea gm-i , majoritatea "dormiti" in forumu si nu va faceti treaba !!! Si mie interesant era neaparat nevoie sa pierd ceva ca sa i dai ban lu ala ? Mie interesant cum Alexander0810 isi face treaba si a dat ban aluia fara sa pierd item ci tu ai dat cea mai tare explicatie care am auzit in viata mea !

Ma uit acu ce si cum, tare mi-e ca-ti dau tie ban permanent pentru ca minti staffu. Ti s-au intamplat doua lucruri identice la un interval de cateva zile, pare putin probabil. Si report GM nu e pentru asa ceva, nu faci report unui GM ca nu iti convine tie actiunea luata impotriva cuiva.

0 0

Back to top
quix

[Bulgarian Lions]

(since 22-12-2014 22:01)

Votes: 7

Post Posted: 22-03-2013, 20:24:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu am facut nimik impotriva serverului ca sa mi dai ban . Imi fac treaba ca orice om care vrea sa pastreaza serveru curat de nesimtiti . Imi fac profesie si imi vand itemele asta nu e nimic ciudat care mi s-a intamplat . Asta ca tu consideri ca e ciudat este din cauza ca sunt smekeri in serv si fac scam . Eu doar mi am facut treaba (reporting) De Azi nu o sa mai fac niciun report ca sa nu primesc eu banu ca sunt "nemultumit" din decizia ta si ca ti am facut reportu . Sal

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 22-03-2013, 22:38:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eh? Nu am dat ban pe requestul ala, am scris doar done. De cand implica asta si ban automat?
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 14 July 2014 11:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 62, 63, 64  Next    

The time now is 22-05-2025, 21:59:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password