User
Pass
2FA

PVP flag obligatoriu ON?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts

Vreti world PVP on?
Da
61%
 61%  [ 96 ]
Nu
38%
 38%  [ 61 ]
Total Votes : 157

Author Message28077
atiti

[dã sî ti pup]

Status: Offline
(since 07-03-2016 21:29)

Votes: 8

Post Posted: 29-05-2013, 14:52:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
Argumentele mele sunt valide, iar cererea ta kinook, este nejustificata. Tu si cativa playeri "pvp addict" doriti sa se introduca ceva ce nu vrea mai nimeni.

Cum nu vrea nimeni? Tu nu vezi rezultatul chestionarului? Nu vezi ca majoritatea posturilor sustin ideea? Si cum nu exista comunitate pvp cand 70% din playeri au predominant iteme pvp, cand o guilda strict pvp de la noi de pe server are 900 de playeri?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Votes: 9

Post Posted: 29-05-2013, 15:20:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

atiti wrote:
gamer4life wrote:
Argumentele mele sunt valide, iar cererea ta kinook, este nejustificata. Tu si cativa playeri "pvp addict" doriti sa se introduca ceva ce nu vrea mai nimeni.

Cum nu vrea nimeni? Tu nu vezi rezultatul chestionarului? Nu vezi ca majoritatea posturilor sustin ideea? Si cum nu exista comunitate pvp cand 70% din playeri au predominant iteme pvp, cand o guilda strict pvp de la noi de pe server are 900 de playeri?

"predominant iteme de pvp" => itemele de pve se obtin foarte greu, asa ca se compenseaza cu iteme de pvp

"rezultatul chestionarului" => cei care fac pvp se plictisesc de wow asa ca au timp sa intre pe forum in loc sa faca un bg, o arena.. (eu intamplator am reinstalat windowsul si acum tre sa astept sa isi faca toate updateurile => free time)

"guilda strict pvp cu 900 de playeri" => nimic mai simplu, faci o guilda si o declari pvp si dai invite la toti care la randul lor dau invite la restul si guilda ajunge lvl 25 in no time+ o groaza de gold din percs. E guilda pvp deci nu trebuie sa programezi nici un raid, nu trebuie sa faci nimic ca sa o mentii. in guildele pve nu raman decat cei care stiu sa joace...vb aia: "putini dar buni".

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 29-05-2013, 15:38:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"In bg-uri intrati din an in paste" de ce?-"Majoritatea celor care intra in bg-uri sunt playeri ca mine de pve care se relaxeaza dupa un raid ceva" exact. dam de turma de oi cu gear pve/verde care nu stie sa joace. Crede-ma ca nu vom deranja PVE-ul cu PVP on. n-or sa sara toti de la dueluri la intrare in DS.
"3v3 si 5v5 nu exista in vocabularul vostru." Am cateva meciuri, si la 3v3 si la 5v5. si nu zic 15-20, numarul e pe undeva pe la 100. vorbesc de 4.3 only. E si asta o problema, sper ca se va rezolva cumva.
"ati pune burta pe carte pentru ca vine bacu?" nu suntem toti clasa a 12-a. unii suntem mai mici, altii la facultate, unii chiar si la servici.

"Pentru un jucator de pve, pozitia din recount reprezinta cat de bine isi cunoaste clasa." donez si imi invat clasa automat nu? n-are nicio legatura recount-ul cu adevaratul skill al jucatorului, decat poate in raidurile in care toti au acelasi gear.

"toti cei care vor "World pvp On" sunt o imitatie de "pvpisti"" iar sari la concluzii pripite. nu inteleg de ce mai discut cu tine, avand in vedere faptul ca nu tii cont de ceea ce zic eu, nu privesti problema in ansamblu si o tii tot pe-a ta. Tu doar vii si "haa voi astia cu pvp sunteti fraieri si vreti sa enervati lumea cand isi fac raidurile". deocamdata cei care vor PVP on sunt peste cei care nu vor. nu zic eu asta, zice chestionarul, care reflecta cu o marja de eroare parerea tuturor jucatorilor de pe freakz. inteleg ca nu vrei PVP on, dar nu poti sa ne faci tampiti intr-un mod subtil pe toti care nu sunt de acord cu tine...

"cei care fac pvp se plictisesc de wow asa ca au timp sa intre pe forum in loc sa faca un bg, o arena"-iar esti pe langa treaba. sunt oameni care sunt activi pe forum, si oameni care NU. Acei oameni care sunt pe forum sunt si PVP, si PVE, si ambele

"in guildele pve nu raman decat cei care stiu sa joace...vb aia: "putini dar buni"" putini pe naiba ca sunt 3 sau 4 ghilde PVP pe genesis, restul PVE.

hai sa nu ne mai jignim unii pe altii si sa incercam sa facem din freakz un server mai bun. in momentul de fata PVP e slab, iar una dintre solutiile propuse de mine ar fi world PVP on. Problema gankatului s-ar rezolva foarte usor, pentru a nu deranja playerii PVP. si world pvp-ul e o distractie, care nu se rezuma doar la omorat playeri cu gear mai slab sau level mic.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨

Last edited by Kinook on 29-05-2013, 15:58:52; edited 1 time in total
0 0

Back to top
atiti

[dã sî ti pup]

(since 07-03-2016 21:29)

Votes: 8

Post Posted: 29-05-2013, 15:55:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:

"predominant iteme de pvp" => itemele de pve se obtin foarte greu, asa ca se compenseaza cu iteme de pvp

"rezultatul chestionarului" => cei care fac pvp se plictisesc de wow asa ca au timp sa intre pe forum in loc sa faca un bg, o arena.. (eu intamplator am reinstalat windowsul si acum tre sa astept sa isi faca toate updateurile => free time)

"guilda strict pvp cu 900 de playeri" => nimic mai simplu, faci o guilda si o declari pvp si dai invite la toti care la randul lor dau invite la restul si guilda ajunge lvl 25 in no time+ o groaza de gold din percs. E guilda pvp deci nu trebuie sa programezi nici un raid, nu trebuie sa faci nimic ca sa o mentii. in guildele pve nu raman decat cei care stiu sa joace...vb aia: "putini dar buni".

1. Nu conteaza daca se obtin usor sau greu itemele pvp,sunt multi cu iteme pvp => multi fac pvp
2. Cei de pe forum sunt reprezentantii tuturor celor care joaca pentru ca este singurul fel in care sa iti dai seama ce vor playerii si sunt sigur ca proportiile celor care sustin pvp-ul respectiv pve-ul sunt aceleasi atat in joc cat si pe forum doar ca la scara diferita. Iar partea cu plictisitul este parerea ta ,mie mi se pare mult mai plictisitor sa faci pve adica acelasi boss saptamanal in acelasi fel.
3. Si aici se organizeaza premadeuri ,raiduri pvp(mai putin in ultimul timp datorita noilor garzi OPtimizate de Zohl), guild wars. Si sa stii ca sunt foarte multi playeri buni in guildele pvp care isi cunosc cu adevarat clasa si fiecare spell in parte, apropo in pvp pentru a fi competitiv ai nevoie sa cunosti rolul fiecarui spell si felul in care sa te adaptezi in situatii diferite cu ajutorul acestora, nu de o singura rotatie care o folosesti la nesfarsit.

Last edited by atiti on 29-05-2013, 15:59:34; edited 1 time in total
0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Post Posted: 29-05-2013, 16:02:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dar sunt 3 guilde cu 900 de playeri Kinook.

Adica vrei sa dai join la bg, abia daca incepe si atunci foarte multi playeri vai de mama lor, nici macar cu gear din profesii, cativa cu cateva piese de cataclysmic care injura de mama focului, vreo 2 afk in baza... dar clar pe Freakz exista o comunitate bazata de pvp-isti. Guilde pve sunt multe cu putini playeri care stiu sa joace + offcharele lor.

Sunt de acord cu eventurile pvp. Sunt de acord cu zone unde pvp flag sa fie on (ex: "gurubashi arena").
De stresu cu "da si mie 100 gold" scapi cu ignore, de pvp flag scapi cu relog. Acu daca ar fi pvp flag in permanenta... m-as duce la raiduri cu 2 conturi diferite: charu meu pve si magu frost pe post de bodyguard (greu cu dual log in ziua de azi)

Posturi unite automat, 29-05-2013, 17:02:35

atiti wrote:
gamer4life wrote:

1. Nu conteaza daca se obtin usor sau greu itemele pvp,sunt multi cu iteme pvp => multi fac pvp
2. Cei de pe forum sunt reprezentantii tuturor celor care joaca pentru ca este singurul fel in care sa iti dai seama ce vor playerii si sunt sigur ca proportiile celor care sustin pvp-ul respectiv pve-ul sunt aceleasi atat in joc cat si pe forum doar ca la scara diferita. Iar partea cu plictisitul este parerea ta ,mie mi se pare mult mai plictisitor sa faci pve adica acelasi boss saptamanal in acelasi fel.
3. Si aici se organizeaza premadeuri ,raiduri pvp(mai putin in ultimul timp datorita noilor garzi OPtimizate de Zohl), guild wars. Si sa stii ca sunt foarte multi playeri buni in guildele pvp care isi cunosc cu adevarat clasa si fiecare spell in parte, apropo in pvp pentru a fi competitiv ai nevoie sa cunosti rolul fiecarui spell si felul in care sa te adaptezi in situatii diferite cu ajutorul acestora, nu de o singura rotatie care o folosesti la nesfarsit.

Daca bg-urile sunt goale, ladderu de 3v3 si 5v5 goale , atunci NU EXISTA comunitate PVP. Iar garzile alea de care vb tu, au dus la stabilizarea serverului. (iti amintesti lagu, delayu cand 40 de playeri se strangeau la un loc sa => tocmai in ogrimmar- in serile de raiduri...)

hai sa iti spun guilde care au mai organizat premadeuri de susces: GMs and donors, Evo, INL=> si astea sunt guilde PVE! => poti sa dai search in subtopicurile sectiunii lor de forum sa vezi pozele cu scorurile lor imbatabile, dovada de teamplay chiar si in pvp

0 0

Back to top
Erudax

[Spear of the Church]

(since 08-09-2022 17:57)

Votes: 211

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-05-2013, 16:12:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
Daca sunt atat de multi doritori de pvp ...de ce ladderu de 3v3 e gol? de 5v5?

Destui playeri ? vrei sa spui : kinook, Frostblaze, atiti, myhay25, crasher, skyreaker24, erudax, jumbo, Faithofdarkness, darkvt11, phantomic, Exorder1337, orgar, => 13 playeri carora li s-a opus un numar aproximativ egal de playeri cu cap.

13 playeri nu inseamna nici macar 0,001 % din comunitatea Freakz.

13 playeri care nu fac 3v3 sau 5v5, care se considera pvp -isti si vor "world pvp on" doar ca sa ii deranjeze pe cei care fac pve. (sa fie din invidie oare? )

Fara 1000 de playeri (aproximativ o treime din comunitatea freakz) care sa fie PRO "World pvp on", nici nu ar trebuii luata in considerare aceasta problema.

ps: imi cer scuze daca v-am activat casuta vocala mai sus, dar am incercat sa va scriu cat se poate de corect id-urile.

Eram sarcastic in postul meu, dar vad ca nu ai inteles. Eu am votat NU PVP ON, decat daca este disabled pana la level 85 si zonele instantelor sunt facute Sanctuary.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 29-05-2013, 16:14:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

erudax, asta vreau si eu, degeaba am incercat sa ii explic, nu ai cum sa il lamuresti pe gamer4life. el vrea no pvp si gata.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 29-05-2013, 17:01:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu votez Da si NU.

NU- Pentru ca sunt multe skilluri la clase diferite care pot sa te bage in textura la intrarea in instante
DA- Pentru ca mi-ar placea sa le stric chefu de wow la cate unii -

0 0

Back to top
Orgar

[Orgar nu ogar]

(since 10-11-2017 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 29-05-2013, 17:10:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FARA PVE ADDICTS PE TOPIC

Pai in modul asta singura chestie e sa vina un gm si sa dea t/c ... E LOGIC ca un pve addict sa spuna nu world pvp,E LOGIC ca un pvp addict sa spuna Da pvp pentru ca aia de fac pve nu isi dau seama ca de 2 ani de zile facem acelasi lucru. DACA IN PVE SE BAGA 1 BOSS LA LUNA E FRUMOS! CEVA NOU LUNAR. Noi?! noi de 2 ani asteptam ceva nou.Pe server domina pve players pentru ca SUNT NEVOITI sa faca asta,am trecut prin perioada in care ma apucasem de pve doar pentru ca nu mai aveam ce face in PVP.

Rog un gm sa nu dea t/c si sa citeasca doar comentariile constructive.Carcotasi sunt peste tot.

"Father... It is over?
Yes my son, no king rules forever."
0 0

Back to top
FrostBlaze

[Mentally Stable]

(since 04-02-2017 23:47)

Post Posted: 29-05-2013, 17:44:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai e comunitate pvp, pt ca voi o omorati DEAIA, nu doar voi ci si blizz.
Raid towns /noooo(hai fie se intelege, nu duce calculatoru), World pvp/ noooo (aceeasi problema sa fie?poate se intalnesc 2 guilde pvp in tanaris si crapa serveru?ma indoiesc, da e posibil)
...arena si bg? ma plictisesc de alea pana la urma, mai vreau sa diversific, eu deaia vreau town raids si pvp on.
La arene se vede skill" K, i just want fun, eu unu ma plictisesc dupa o ora de arene, prefer altceva. (in special healer team vs healre team, dupa 1 meci deja imi vine sa ma las)

Nu o sa vin zilnic la Ogrrimar raid, clar ca o sa ma plictisesc si nu vin nici cu 100 de oameni dupa mn.
Cand aveam charele la horde, doar 3 mergeam la raid stormwind, 3 vs the world, nu stateam sa gankez pe vreounu singuratic. 3 Hunteri pe acoperis raining DOWN FIRE !! xD Cand erau prea multi, zburam pe fly mount...ei dupa noi(THEY CAME, risk taken), un scatter shot ca sa ii dea jos de pe mount...noi disengage in canalele din SW sau parachute sa nu luam damage -....ei crapau.(fun times)

Acuma ca e mort PVP'u pt mn, am abandonat toate charele mai putin un rogue care l-am facut full pve (400ilvl) de vreo 4 luni incoace...."putini si buni", la ce sa fii bun in pve?- totu tine de gear/clasa. Pve cere mult "skill", greu e sa memorezi o rotatie de7 butoane pe care o spamezi, ca sa nu amorteasca mana si creieru mai fugi la un oooze sau ceva. (COMPLEX TARE...ma rog, e usoara viata de DPS nu stiu cum o fi la healeri, tank am avut)
PVe e booring rau, m-am apucat de el din plictiseala, acuma continui sa o fac deoarece ma simt indatorat guildei care m-a echipat...da eu aproape ca nu intru la WoW deloc...doar cand e programt vreun Raid.
Eu tot astept PVP updates, i do BG's as vrea rated BG's...da o zis lumea ca nu se mai baga ca oricum nu era folosit.

E si faza ca voi ati bagat rated bg's cand se trecea de la 4.0.6 pe 4.3.2, cand lumea era in pauza si nu mai faceau mai nimic pt ca era timp pierdut, eu unu am stat 2 luni pe tusa cand stiam ca vine 4.3.4. Dc sa mai iau vicious? cand o sa fie ruthless pe honor care e mai bun si usor de procurat, i could go on, end it here.

+ca la un moment a fost world pvp on, dupaia a fost scos...da nu tin minte sa se fi votat sau ceva, scos pur si simplu.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 29-05-2013, 19:39:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cica in cateva zile o sa se bage AT (realmu de pvp). Io zic close la topic pentru ca toti cei care vor sa faca numai pvp o sa se duca acolo unde mai mult ca sigur World pvp o sa fie ON. deci topicul e cam apa de ploaie -

andy10 a scris:
Este deja de mult timp 4.3.4 pe AT.

Quote:

Pana acum a fost beta, pete 3 zile o sa fie oficial:

"Coming events
Cataclysm 4.3.4 release

03d 03h 01m 27s"

0 0

Back to top
Acty
[Banned user]

Banned

(since 01-10-2013 13:32)

Votes: 6

Post Posted: 29-05-2013, 20:07:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

World PVP? Hell no.

Sincer nu vad rostul flagului de pvp obligatoriu, decat draci si nervi in prostie, gen situatia in care esti low lvl si se distreaza unul de la factiunea adversa de tine, ceea ce nu e tocmai "fair".

E bine asa cum e, care vrea pvp intra in bg/arena sau isi pune flagul pe el, si care nu vrea pvp ramane cu flagul off ca sa joace linistit. Mai bine s-ar baga din nou rated BG, poate si cateva bg noi, pentru astia care vor PVP strategic.

0 0

Back to top
Tasquick

[Mentally Stable]

(since 09-06-2015 10:43)

Post Posted: 29-05-2013, 20:28:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acty wrote:
Mai bine s-ar baga din nou rated BG

Ce face? Sa lucreze iar degeaba la ele, iar dupa primele 2 saptamani sa nu mai joace nimeni.. ?

PIERDERE DE TIMP

0 0

Back to top
nseries

[Dumnezeu in devenire]

(since 08-10-2022 13:11)

Votes: 162

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-05-2013, 20:52:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ma frate da-o in masa de treaba, nu vreti pvp stati dracu in ogg/sw si nu dati in aliaci cand va ataca. Ce dracu vreti voi, sa mergem(eu ca hordac)in sw si sa dam cu emotes la aliaci kisses si waves? Asta putem face si acum, doar ca mai sunt unii care isi apara teritoriul. + faptul ca hoarda+ally intr-un loc=crash de serv.

Rated bgs= Hell No! Vrei titlu, donezi. Lasa sa bage bosi noi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bizo

[Stalker]

(since 16-11-2022 21:48)

Votes: 16

Post Posted: 29-05-2013, 21:08:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu ms ...nu am chef sa ma trezesc in fata la DS cu 10 warriori cu gurthalak care dau bladestorm in mine cu 0 resil
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Raster, 06 June 2013 12:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 13-02-2025, 10:21:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x