User
Pass
2FA

PVP flag obligatoriu ON?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts

Vreti world PVP on?
Da
61%
 61%  [ 96 ]
Nu
38%
 38%  [ 61 ]
Total Votes : 157

Author Message28132
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

Status: Offline
(since 28-02-2019 17:25)

Votes: 47

Post Posted: 29-05-2013, 21:54:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
Daca o sa fie "World pvp ON", o sa ajungem sa organizam "raiduri de cules zambile" mai des decat raidurile de DS si BH.
O alta problema ar fi ca nu va mai veni nici un player nou pe freakz. DC? mereu se vor gasi !@#$$&#@ care sa "vaneze" in zonele de leveling.

Cea mai buna logica posibila. Pe Sylvanas si Stormscale au toti level 1 din cauza ca joaca pe servere PvP. Sunt 10 playeri pe metru patrat care ii pandesc pe aia la level-ing sau cules de floricele.
Nici nu se baga bine un boss in DS ca plangeti dupa altul, noi avem doar 2v2 si bg-uri din Classic si TBC. Voua v-ar placea sa farmati tot timpul instante vechi de cativa ani?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
nseries

[Dumnezeu in devenire]

(since 08-10-2022 13:11)

Votes: 162

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-05-2013, 22:20:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlackSun wrote:
gamer4life wrote:
Daca o sa fie "World pvp ON", o sa ajungem sa organizam "raiduri de cules zambile" mai des decat raidurile de DS si BH.
O alta problema ar fi ca nu va mai veni nici un player nou pe freakz. DC? mereu se vor gasi !@#$$&#@ care sa "vaneze" in zonele de leveling.

Cea mai buna logica posibila. Pe Sylvanas si Stormscale au toti level 1 din cauza ca joaca pe servere PvP. Sunt 10 playeri pe metru patrat care ii pandesc pe aia la level-ing sau cules de floricele.
Nici nu se baga bine un boss in DS ca plangeti dupa altul, noi avem doar 2v2 si bg-uri din Classic si TBC. Voua v-ar placea sa farmati tot timpul instante vechi de cativa ani?

Ce legatura are arena/bg cu world pvp ? Surprise Am trait s-o aud si p'asta.
World pvp inseamna in world map, adica, culmea, ce nu inseamna bg sau arena.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Exorder1337

[Screwed Freak]

(since 25-09-2016 22:35)

Votes: 59

Post Posted: 30-05-2013, 00:27:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se refera ca astia care fac PvE au bossi noi, iar noi astia cu PvP stam cu aceleasi BGs/arenas.
on:cred ca ar trebui sa se puna odata un "titlu", PvP sau Pve!

"Oltean raman, sunt dintr-o bucata!" - Byga

"Bunã seara Adrian Pãunescu, ultimul nostru zid de apãrare"
0 0

Back to top
BlackSwann

[Mentally Stable]

(since 06-10-2013 13:19)

Votes: 8

Post Posted: 30-05-2013, 01:51:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 la World PvP on, si culmea, eu fac si pvp si pve, si astia care zic ca o sa fie gankati la intrare in instante, nu o sa stea nimeni frate sa te omoare in special pe tine, oriunde am jucat asa era, in fata la instante era rupere de cap, intrii cu mountul direct in instanta si pa, si cu low lvl farming la fel, sa se puna 2 garzi in zonele de spawn si punct, world pvp e must-have, mai ales aici, unde deocamdata nu merg decat 3 amarate de bg-uri si 3 arene...

Place my body on a ship, and burn it in the sea,
Let my spirit fly, Valkyries carry me,
Take me to valhalla, where my brothers wait for me,
Fire burning to the sky, my spirit will never die
0 0

Back to top
Tianna

[Mentally Stable]

(since 06-06-2014 20:39)

Votes: 19

Post Posted: 30-05-2013, 07:54:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlackSun wrote:
gamer4life wrote:

Aveti 3 arene si 3 bguri, ce mai vreti? Freakz e server pve deci mai vrem dragoni.

0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-05-2013, 08:24:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cine a spus ca freakz e sv pve.90% din playerii care fac Pve fac si Pvp ca sa faci clear la ds si bh iti ia 2-3 zile.Restul zilelor faci 2v2 ca na 3v3 nu stii.Playerii buni la pvp in 99% sunt in top la Pve.

Pro pt pvp on

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 30-05-2013, 08:48:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma acum nu mi-o luati in nume de rau, nu am facut acest topic/chestionar pentru PVP on pentru a da startul la *** ganking, e doar o idee in a readuce PVP-ul la viata. Cred ca, daca s-ar introduce PVP on cu cap nu vor fi situatii enervante pentru playerii care fac doar PVE/isi vad de treaba lor@questing and all that. Zic ca ar fi mult mai frumos sa ne cautam unul pe altul pe toata harta, si de a da startul la mici batalii spontane intre hoarda si alianta. Cred doar ca ar aduce ceva nou si interesant serverului. Am jucat in tinerete pe servere cu PVP on, era altceva, nu intervenea monotonia. Te bate careva? /g HAI PE EL FIRAR CATZAUA

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
lolexwtf

[(= i'm so high =)]

(since 31-03-2016 19:10)

Votes: 12

Post Posted: 30-05-2013, 09:48:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+ 1 World PvP on
M-am saturat sa fac numai bg-uri si arene mereu
macar de ati baga 1-2 bg-uri noi s-au o arena ceva nou sa avem ce face macar de nu scriptati bg/arene noi bagati World PvP on

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Votes: 9

Post Posted: 30-05-2013, 10:15:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
Ma acum nu mi-o luati in nume de rau, nu am facut acest topic/chestionar pentru PVP on pentru a da startul la *** ganking, e doar o idee in a readuce PVP-ul la viata. Cred ca, daca s-ar introduce PVP on cu cap nu vor fi situatii enervante pentru playerii care fac doar PVE/isi vad de treaba lor@questing and all that. Zic ca ar fi mult mai frumos sa ne cautam unul pe altul pe toata harta, si de a da startul la mici batalii spontane intre hoarda si alianta. Cred doar ca ar aduce ceva nou si interesant serverului. Am jucat in tinerete pe servere cu PVP on, era altceva, nu intervenea monotonia. Te bate careva? /g HAI PE EL FIRAR CATZAUA

Cum vrei tu sa readuci pvp-ul la viata daca muriti de frica sa dati join la 3v3 si 5v5. World pvp chiar suna a ***-ganking. Poate nu iti amintesti cum era pe 4.0.6 cand se intalneau 2-3 raiduri de 25 in fata la bot si de multe ori raidul se sfarsea inainte sa inceapa. Nu mai eu stiu pe cati ii faceam sa sara cu mind control...

Vrei batalii spontane pe toata harta? Visezi cam mult. Probabil o sa fie ceva de genu: eu culeg "zambile" in deepholm si un druid in cioara farmeaza primele 3 noduri inaintea mea, iar eu o sa il atac de ciuda ca imi strika farmu, el se face pisica si ma omoara -. Incep sa injur de mama focului pe global ca e toata alianta in deepholm, imi iau mute, intru pe offchar si ..intelegi unde vreau sa ajung. Ca idee ..adio farm/ timp pierdut aiurea, o groaza de draci, probabil mouseul zboara pe geam (depinde daca imi iau bataie sau nu).

Vrei "world pvp on? "=> asteapta AT

0 0

Back to top
FrostBlaze

[Mentally Stable]

(since 04-02-2017 23:47)

Post Posted: 30-05-2013, 11:25:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La ce *beep beep* sa suferi atat cand pierzi xD, voi nu vreti pvp on ca o duceti prost cu nervii si poate va luati gatu.
Si cum am mentionat, eu unu is satul de arena, is plictisit de ele, nu-mi spune mie de 3v3 5v5.(is fel si fel de oameni, majoritatea vad ca sufera si vor sa vada care e mai bun, deaia tot pomeniti de arene, eu joc de dragu da a omora cv, nu ma intereseaza ca cel care l-am omorat era al mai bun de la horde).

Dc sa astept at? eu nu vreau pvp only, ca orice PARTE DIN JOCU asta e booring cand o ai numai pe aia, deaia e pvp/pve ca sa ai ce face.
PVE e pe primu plan la WoW pt ca au dato in bara cu balance la PVP, ceva ce blizz vrea sa rectifice cu noul lor joc.(Titan ala, vor campionate etc, ce au vrut si cu wow de altfel)
Nu spune tu ca serveru e predominant PVE.
In general vezi raiduri pline de oameni cu gear PVP, mai sunt care au mai adunat gear pve ca sa ii ia lumea la raid...da nu de dragu PVE'ului, ei insinta ca au nevoie de vreun item PVE pt PVP, dupaia pa.(gen vial pt rogues/ hunter)

In short, we need both...and give me my world pvp.
EU nu mor fara world pvp, da il vreau e un + la fun, parerea mea. Altii vad ca o iau razna daca mor, eu nu am reactii de genu, mai degraba insint pana il omor eu daca nu reusesc, RESPECT si pa xD.

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 30-05-2013, 11:33:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FrostBlaze wrote:
La ce *beep beep* sa suferi atat cand pierzi xD, voi nu vreti pvp on ca o duceti prost cu nervii si poate va luati gatu.
Si cum am mentionat, eu unu is satul de arena, is plictisit de ele, nu-mi spune mie de 3v3 5v5.(is fel si fel de oameni, majoritatea vad ca sufera si vor sa vada care e mai bun, deaia tot pomeniti de arene, eu joc de dragu da a omora cv, nu ma intereseaza ca cel care l-am omorat era al mai bun de la horde).

Dc sa astept at? eu nu vreau pvp only, ca orice PARTE DIN JOCU asta e booring cand o ai numai pe aia, deaia e pvp/pve ca sa ai ce face.
PVE e pe primu plan la WoW pt ca au dato in bara cu balance la PVP, ceva ce blizz vrea sa rectifice cu noul lor joc.(Titan ala, vor campionate etc, ce au vrut si cu wow de altfel)
Nu spune tu ca serveru e predominant PVE.
In general vezi raiduri pline de oameni cu gear PVP, mai sunt care au mai adunat gear pve ca sa ii ia lumea la raid...da nu de dragu PVE'ului, ei insinta ca au nevoie de vreun item PVE pt PVP, dupaia pa.(gen vial pt rogues/ hunter)

In short, we need both...and give me my world pvp.
EU nu mor fara world pvp, da il vreau e un + la fun, parerea mea. Altii vad ca o iau razna daca mor, eu nu am reactii de genu, mai degraba insint pana il omor eu daca nu reusesc, RESPECT si pa xD.

Stii, si acum si fara world pvp on poti sa ataci factiunea adversa. Este de ajuns sa se treaca ei pvp sau sa iasa din bg. Un om din raid daca are flag pvp , tot raidu poate fi atacat.

Iar daca te plictisesti ....:

-
Code:

By bluewyvern (12,396 – 2·15·127) on 2011/03/22 (Patch 4.0.6)   Report   
How To: The Zerg

Step 1: Multibox 10 rogues and 390 death knights, with 1 rogue and 39 death knights to a raid.

Step 2: Sneak rogues into enemy city.

Step 3: All rogues cast 'Have Group, Will Travel'

Step 4: All death knights pop Army of the Dead

And you thought the Lich King had an army.

ok...e posibil ca garzile cu berserk sa faca curatenie in vreo 5 minute ..sau mai stii?! Sanse mai mari sunt sa ia serverul crash.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

Post Posted: 30-05-2013, 11:42:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life, mai aberezi mult? vorbesti fara sa stii, inventezi situatii in capul tau etc. bun, am inteles, nu vrei world PVP, dar dupa cum se vede in chestionar majoritatea vor. Mai bine lasa-te de postat in topicul asta ca te faci de ras. Stai linistit ca nu o sa te impiedice nimeni sa intrii in instanta sa bati dragonu. Asta e si joc de PVP daca nu stiai, nu doar de "rupt recountu", care e dupa parerea mea addonul care strica tot fun-ul din joc. Hai, mai da-mi un reply spunandu-mi cum nu se face 3v3 si bg-uri si cum am deranja noi astia cu PVP-ul pe cei care fac PVE, eventual mai da-mi un sfat ce sa fac ca sa imi iau ban.

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 30-05-2013, 12:09:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ai venit cu nici un argument serios pentru care world pvp sa fie ON. Singurul lucru pe care l-ai spus kinook a fost "sa reimprospateze pvp-ul".
Ti-am mai spus o data: "Care pvp?" Ti se pare pvp sau ***-ganking atunci cand tu -> full gear pvp- ataci un un jucator pve care chiar nu avea chef de asa ceva?!
Zici sa reimprospateze pvp-ul, dar da-mi voie sa iti spun ca pvp nu inseamna sa dai duele in durotar.
PvP inseamna BG-uri, arene: 2v2 si 3v3 si 5v5 si rated bg si wargames.
In conceptia mea, *** poate fi considerat "HONOR EXPLOIT".
Rated BG si war games nu are rost sa tipati dupa ele pentru ca ... iti amintesti de 4.0.6 nu?

Posturi unite automat, 30-05-2013, 13:09:52

PS: o sa scriu in acest topic pana cand se va renunta total la ideea de WORLD PVP ON, pentru ca nu am chef eu si alti jucatori de pe server sa suferim din cauza toanelor unui "pvpist" de durotar.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

Post Posted: 30-05-2013, 12:44:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca am venit cu destule argumente si eventuale solutii, dar nu trebuie sa iti dau tie socoteala.
in primul rand nu ai o treaba cu jocul(auzi, world pvp e honor exploit, tanaris e sanctuary si altele...). Nu faci PVP, si iti e frica de playerii PVP. Aia care sufera de glad@dueling zone abia daca stiu sa joace. ii faci si in pve gear fara probleme.
in al doilea rand, tu nu faci altceva decat rageposting in speranta ca un mod va inchide topicul si se va uita totul. nu e bine asa. Si pvp inseamna tot ce cuprinde lupta versus alt jucator, chit ca e duel, world, arena sau BG. war games nu merg, asa ca nu inseamna nimic. erau un fel de skirmish, niciodata nu s-au facut, pe niciun server in care am jucat. Nu intelegi scopul si distractia PVP-ului.

o sa scrii in acest topic pana il faci albie de porci cu post-urile tale instigatoare la flame in care desconsideri playerii care fac PVP. Ca atata stii sa faci. iti pasa doar de PVE si ete ba am scos mai mult ca tine pa recount sunt un zew atotcunoscator al clasei mele in wow, chiar daca e diferenta de gear si clasa intre voi. E fun si PVE-ul, dar cel mai bine e sa faci de toate cu caracterul tau, both pvp and pve. Tipic player freakz, nu imi convine ceva fac scandal pana close topic si gata, stergem cu buretele.

0 0

Back to top
sharkcore

[Mentally Stable]

(since 05-01-2019 13:48)

Votes: 3

Post Posted: 30-05-2013, 12:46:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vrem pvp on - e fun si cred ca e o chestie normala,sa nu uitam ca wow nu e doar pve....
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Raster, 06 June 2013 12:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 15-02-2025, 15:08:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x