User
Pass
2FA

Dungeons, instances, ilvl's 2
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2787
Acty
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-10-2013 13:32)

Votes: 6

Post Posted: 04-09-2013, 10:47:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru ca zohl mi-a inchis treadul anterior ( si nu a dat niciun raspuns referitor la ce am intrebat) deoarece au aparut RATATII si au facut flame m-am gandit sa deschid din nou threadul.

Cand o sa se deschida si restul dungeonsurilor de cataclysm? Ca e extrem de frustrant, nu poti sa faci nici un amarat de fl 10n, ca ti se cere 380 ilvl (iar daca organizezi raidul si ai ilvl mai mic de-atat, ori esti NINJA, ori NOOB, si ****, ca nu-ti intra nimeni in raid.

Pentru et, se cere 375+ . hai sa zicem ca asta e mai "accesibil" da sa fim si seriosi cat te gearezi din 3 bossi (care mai au si loot table comun) - dar macar dau 70 de VP @daily quest. Eventual din justice points, dar nu poti sa-ti iei mare lucru nici de alea. Trinkete 378 pe jp nu exista,nici head, nici umeri.

Firelands trash - Hai sa zicem, luam UN TRINKET, UN RING si UN BACK (care-s destul de utile, dar nu sunt suficiente).

Auction House play - Iti vine sa-ti bagi ceva in el de joc cand vezi cat costa o epica craftata. Asta pentru ca orburile-s foarte rare.

Dragon Soul - A ajuns lumea sa ceara ilvl mai mult pe normal decat pe heroic, wtf. Also, nu cred ca exista boss din ds pe care sa-l fi picat si sa nu pice vreun ring la el, care pe blizz din cate stiu erau destul de rare.

Si din nou vine vorba de lipsa de trinkete si iteme pt. head. Ori trinketu din firelands rep, ori unu' de 359 sau mai putin, ori pe valor, ori astepti, printr-o minune, sa pice trinket in ds. Also, shamanii enh inca stau cu arme cu strength/arme pvp.

Ma astept la un raspuns mai dezvoltat, nu doar "soon", "o sa avem si dungeons", "curand".
A, era sa uit, no more flame this time. Peace!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Orgar

[Orgar nu ogar]

(since 10-11-2017 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 04-09-2013, 11:19:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok,fara flame. Parerea mea este ca deja s-a facut o greseala majora cu acest DS. Intr-adevar poate sa spuna shockerul "Au alte servere ce avem noi?" ptr ca are dreptate.Dar degeaba am trecut noi direct la ce-i mai important,trebuia totul luat cu pasi mici.Dungeons first,Firelands si apoi DS. Deja cred ca trebuie sa ne obisnuim cu modul asta de cerere a ilvl-ului.

Va rog fara flame,sa putem discuta ca oamenii.

"Father... It is over?
Yes my son, no king rules forever."
0 0

Back to top
Quistar

[Mentally Stable]

(since 19-08-2015 11:08)

Votes: 2

Post Posted: 04-09-2013, 12:33:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut ilvl 384 din itemele din justice, cateva iteme luate de pe AH + alea din FL rep si tot nu ma iau ma -
Link achiev cica, apoi de unde sa-ti dau achiev daca abia am inceput,daca nu am 395ilvl sau arma donata nu ma ia nici dracu in raiduri.
Ultima oara am luat kick pentru ca aveam 5 iteme de PvP,iar daca bag alea de PvE nu am ilvl necesar.Desi am dat 36k dps pe warlord,cred eu ca e decent, tot ma dau afara.

0 0

Back to top
absirt

[Mentally Stable]

(since 10-07-2022 20:57)

Votes: 4

Post Posted: 04-09-2013, 12:46:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quistar wrote:
Am facut ilvl 384 din itemele din justice, cateva iteme luate de pe AH + alea din FL rep si tot nu ma iau ma -
Link achiev cica, apoi de unde sa-ti dau achiev daca abia am inceput,daca nu am 395ilvl sau arma donata nu ma ia nici dracu in raiduri.
Ultima oara am luat kick pentru ca aveam 5 iteme de PvP,iar daca bag alea de PvE nu am ilvl necesar.Desi am dat 36k dps pe warlord,cred eu ca e decent, tot ma dau afara.

Nu esti singurul care a patit asa, mai au putin si iti cer si bani ca sa te primeasca in raid, ei au uitat ca si ei au fost candva la fel ca tine, ca mine, ca altii ca noi, cu ilvl mic, nu are rost sa donezi ptr 5 bossi sa dai bani, si sa intrii pe server sa vezi toti copiii imba cum iti cer si pe mama si pe tata ca sa te primeasca in raid, intrii intr-un raid si in 2 secunde primesti kick si cand dai wisp leader-ului cerand explicatii nici macar nu se oboseste sa apese 2 taste de bun simt, asta este suntem romani si avem un caracter jegos, am mai jucat si pe alte servere straine si nu e asa, e lumea altfel, se vede si pe aici pe forum ce raspunsuri se dau de la staff chiar, de niste oameni lipsiti de interes super plictisiti si sictiriti, te expediaza in 2 randuri ca sa nu arda prea multi neuroni sa-ti explice tie prea multe lucruri.

0 0

Back to top
Orgar

[Orgar nu ogar]

(since 10-11-2017 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 05-09-2013, 14:06:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

absirt wrote:
Quistar wrote:

Nu esti singurul care a patit asa, mai au putin si iti cer si bani ca sa te primeasca in raid, ei au uitat ca si ei au fost candva la fel ca tine, ca mine, ca altii ca noi, cu ilvl mic, nu are rost sa donezi ptr 5 bossi sa dai bani, si sa intrii pe server sa vezi toti copiii imba cum iti cer si pe mama si pe tata ca sa te primeasca in raid, intrii intr-un raid si in 2 secunde primesti kick si cand dai wisp leader-ului cerand explicatii nici macar nu se oboseste sa apese 2 taste de bun simt, asta este suntem romani si avem un caracter jegos, am mai jucat si pe alte servere straine si nu e asa, e lumea altfel, se vede si pe aici pe forum ce raspunsuri se dau de la staff chiar, de niste oameni lipsiti de interes super plictisiti si sictiriti, te expediaza in 2 randuri ca sa nu arda prea multi neuroni sa-ti explice tie prea multe lucruri.

Chestia asta nu se poate schimba.Exista o frica ptr wipe,crezand ca o rezolva cerand ilvl imens,achiev,etc.

"Father... It is over?
Yes my son, no king rules forever."
0 0

Back to top
Acty
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-09-2013, 16:18:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Orgar wrote:
absirt wrote:
Quistar wrote:

Chestia asta nu se poate schimba.Exista o frica ptr wipe,crezand ca o rezolva cerand ilvl imens,achiev,etc.

Eu am luat wipe la raid fl 10 heroic, cu raid full 390's si achiev, doar eu aveam 384. Toate bune si frumoase, dps-u mergea bine, dar s-a dat fail la faza cu searing seeds pe motiv ca playerii explodau cu debufful pe ei in mijlocu' raidului in loc sa fuga din raid la 4-5 sec. Da bineinteles, leaderu a gasit o alta explicatie, si anume "DPS-ul e prea slab, kick la toti sub 390 ilvl".

Si acuma intrebarea: La ce te mai ajuta ilvl daca habar n-ai de scripturi? Ca doar nu-i ilvl vreun numar magic care sa execute tot scriptu' pentru tine, si sa dea dps/heal/tina aggro in locu' tau. Da' asta e, o fi vreo lege nescrisa care zice ca "indiferent de cauza, DPS-ul si ilvl-ul prea mic sunt de vina".

Dar sa zicem ca nu-i asta cea mai mare problema. Ca sa cresti ilvl sa poti intra in DS, ai nevoie si de piese PVP. Iar daca ai 4 iteme dintr-un set PVE (t11 sau t12) vei vrea sa-ti pastrezi bonusul, in ciuda faptului ca, daca ai inlocui cu o piesa pvp sau una non-set, ti-ar boosta ilvl.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 05-09-2013, 16:25:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Degeaba nu au alte servere DS ca noi , daca la noi nu-ti vine sa-ti mai faci un char nou pt ca te iei cu mainile de par pana il gearezi si trebuie sa stai cu pvp pe tine din lipsa de iteme (dungeons).Acty are dreptate . Eu unul as sustine ideea "stop scripting ds" - nu avem well of eternity , hour of twilight , et scriptat full (nu am avea pretentia la full daca ar mai exista si alte dungeons) , niste bossi prin FL ... deja e lame treaba pe server ... pvp e mort, pve e inaccesibil pentru multi . Si acum sa nu veniti sa ziceti "a pai daca nu stii tu sa te gearezi nu e treaba noastra" -> look at my main char , facut in timp relativ scurt (400 pve si asta cu globalul -) , dar nu-ti vine sa-ti faci alt char pt ca e de munca , si nu asta m-ar deranja ... pentru ca e frumos sa te muncesti , dar nu in conditiile actuale.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Demob

[Mentally Stable]

(since 27-05-2020 03:21)

Votes: 7

Post Posted: 05-09-2013, 17:08:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nb4 raspuns sarcastic de la gms gen "mulþumiþi-vã cu ce aveþi, e gratis"
0 0

Back to top
Dazz1

[Falcon Punch]

(since 04-01-2019 09:23)

Votes: 16

Post Posted: 05-09-2013, 18:11:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Majoritatea playerilor cu gear nu le pasa de topicurile de genul, sa fiu sincer nici GM'ilor nu stiu cat le mai pasa.

Dar va inteleg si va sustin, din pacate mai mult de atat nu am ce sa fac, probabil o sa fac peste cateva saptamani niste events chiar eu cu enorm de mult Gold / Items ca rewards care poate o sa va ajute, sper.

Continuati cu discutia, dar fara flame, poate se intampla ceva.

0 0

Back to top
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 06-09-2013, 06:02:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

au probleme cu capul multi pe srv stiu ca cer 400 lvl si pt et de multe ori...in fine nu ai ce face,cauti o guilda acolo de inceput sa faci macar 3 bosi pe normal...farm valor si prinzi un 395 ilvl usor,apoi incerci sa cauti guilde mai decente care sa faca si hc ai facut 400 +,inveti sa joci ok si gasesti o guilda din top sa te ia

ca fapt divers am vazut odata un srv de wotlk cu gear score addon disabled -) in speranta sa scape de idioti : ''lfm rdf 6k gs''

0 0

Back to top
absirt

[Mentally Stable]

(since 10-07-2022 20:57)

Votes: 4

Post Posted: 06-09-2013, 09:59:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici e vorba in principiu de mentalitatea populatiei de pe acest server, majoritatea fiind romanasi e de inteles sa fie atat de multa infectie si prostie -, adica...nah ca un off scurt asa pe langa subiect ati vazut ce s-a intamplat la BAC - ce drq sa te astepti la altceva
0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-09-2013, 10:36:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa mine cel mai bine era sa se fi pastrat WotLK putin mai mult si cand sa se puna sv pe cata sa fie direct 4.3.4.Dupa ce se baga 4.3.4 se incepea incet incet cu dungeonurile. bwd,bot,fl si la urma DS si asa aveam si content si gear.
0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 06-09-2013, 11:41:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ehm..guilds? Sincer dati vina pe noi pentru ca unele persoane sunt cretine, e ilogic. Nu noi ii invatam sa joace.
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-09-2013, 12:01:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arggalati12 wrote:
Dupa mine cel mai bine era sa se fi pastrat WotLK putin mai mult si cand sa se puna sv pe cata sa fie direct 4.3.4.Dupa ce se baga 4.3.4 se incepea incet incet cu dungeonurile. bwd,bot,fl si la urma DS si asa aveam si content si gear.

ajungea freakzu la 800 populatie daca mai statea 2 ani. A fost ok si 4.0.6, cu bug-uri, dar ok. -

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Acty
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-09-2013, 17:06:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amore wrote:
au probleme cu capul multi pe srv stiu ca cer 400 lvl si pt et de multe ori...in fine nu ai ce face,cauti o guilda acolo de inceput sa faci macar 3 bosi pe normal...farm valor si prinzi un 395 ilvl usor,apoi incerci sa cauti guilde mai decente care sa faca si hc ai facut 400 +,inveti sa joci ok si gasesti o guilda din top sa te ia

ca fapt divers am vazut odata un srv de wotlk cu gear score addon disabled -) in speranta sa scape de idioti : ''lfm rdf 6k gs''

Hmmm....poti sa numeri pe degete cate guilde de progres recruteaza si playeri care nu au ilvl 395+ si achievement-urile pe heroic. Si crede-ma ca sa tot schimbi guildele mi se pare o mare prostie, adica n playeri raideaza cu tine, tu iei iteme din raidurile cu ei doar pt. simplul fapt ca ai castigat la roll sau ai mai multe dkp decat ei, si apoi dai leave. Nu stiu carui guild master, sau chiar si membru, i-ar placea sa pateasca asa ceva.

Sa ramai intr-o guilda fara progres iar e un dezavantaj.

@Alexander0810 nimeni n-a dat vina pe voi. Evident, nu e treaba voastra sa-i invatati pe playeri sa joace (pentru asta exista tutoriale). Ceea ce puteti VOI sa faceti este sa deschideti cat mai mult content pre-DS (mai scriptati din FL, mai bagati dungeon-uri, scriptati si instantele vechi (BOT, BWD, ToFW), implementati Raid Finder etc.) - si nu cred ca dupa aceea nu va fi mai interesant sa-ti faci gear pe un character nou, mai ales ca cei noi invata si scripturile cu ocazia asta.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 05-02-2025, 06:44:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x