User
Pass
2FA

legat de reducerea hp-ului la ET si occu'thar
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2279
Fair

[^^ Events MC ^^]

Status: Offline
(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 14-12-2013, 07:13:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sergy wrote:
mi se pare ca ajutati prostimea cu chestia asta, adica mult creier iti trebe sa te stachezi sau sa te dai din ceva ce pune bossu... reguli generale de pve... nu poti face et intri cu TS la dungeon sau adaugi un gram de neuron de la playeri care stiu

Oh tu mare druid, cred ca Zohl sau cn a redus hp-ul nu au facut asta ca sa poata si Gladiator Gigipatent fara sa stie tactica sa omoare bossul.Eu cred ca a facut asta pentru ca acei redusi mintal care cer 400 ilvl geared players ca sa pice acei bossi, e mentalitatea aia nebuna gear > Skill, e ilogic din prima tinand cont ca instanta dropeaza iteme de ilvl mult mai mic dar asta e comunitatea, asa ca nu te mai da tu mare PVEist sau PVPist in orice topic. O zi buna -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 14-12-2013, 09:34:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oricum nu a scos din script ... tot iti trebuie gramul de neuroni ... oricum daca facea o masura pentru prostime cum ai zis tu sergy eu cred ca scotea stunu la rog

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 14-12-2013, 10:45:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
adevarul pentru educarea playerilor incepatori sau nu . pentru ca heroicele astea te pregatesc din toate punctele de vedere pentru raidurile mari

Cel mai destept lucru pe care la spus cineva pe tot forumu asta. Ti-as da reputatie dar...-

OFF:
sergy wrote:
mi se pare ca ajutati prostimea cu chestia asta, adica mult creier iti trebe sa te stachezi sau sa te dai din ceva ce pune bossu... reguli generale de pve... nu poti face et intri cu TS la dungeon sau adaugi un gram de neuron de la playeri care stiu

Zohl un IQ req pentru utilizarea forumului se poate ? Nu de alta dar cred ca toata lumea s-a saturat de marile genii ale freakzului gen tipul asta...

0 0

Back to top
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 15-12-2013, 12:07:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="Ficatuman"]
giani-valutaru wrote:
no shit, daca tancul sau healu are 350-360ilvl isi iau o bucata direct si de la mobi da mai de la bossi, pt et trebuie macar 378ilvl pve, dar na voi va multumiti cu orice kkt fac astia din staff numai ca sa inchida gura lumii si dupa aia va plangeti ca nu va puteti lua gear.

pe m0lten daca esti new cu trash gear pe tine poti sa te bagi la rdf ca acolo sunt instante low destule + zg/za care dau epics bune, nu una singura de pe ultimul patch ca aici.

datimi ban dar nu stergeti postu ca asta e adevaru!

ai de curu meu.....pt et trebuie MACAR 378???esti constient ca acolo pica iteme de 378?tu ai nev intai de itemele din zona respectiva ca sa poti sa o faci nu?-))) si sarmanii pe blizz cand a iesit siege normal faceau raidu de normal care are 553 ilvl cu iteme din throne nromal care erau 522,desigur ai si optiunea de lfr sau flex siege dar nu e o necesitate,decat sa respecti scriptu si il faci si cu -30 ilvl,gearu doar usureaza treaba

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 16-12-2013, 03:43:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Your logic is *** up (unora dintre voi). Adica fara suparare ca o zic, dar e ca si cum ilvl-ul ala ar actiona ca si un "TREBUIE SA FII ATAT DE INALT SA INTRI". Prezumtia asta a fost si inca este retardata, la fel de retardata ca si prezumtia ca iti trebuie ILVL-UL respectiv ca sa faci instanta, pentru ca acolo pice iteme de ilvl-ul respectiv.

Cum mama dracului sa faci ilvl items altfel, daca limita ti-e deja pusa si tu n-o poti atinge? Adica, orientativ, sa zicem ca ai tot gearu' din lume, si totusi intri pentru prima data in Dragon Soul heroic. Care-i maxim (510 ilvl), iar tu ai 400. GATA, E PIERDUT, ASA-I? *** BLIZZARD! Absolut deloc, ilvl-ul asta e ca un fel de #swag meter. RETARDAT. DE TOT. Ce ma intereseaza pe mine cat ilevel ai, daca il totusi in limite decente si stii sa joci? Imi aduc aminte cand am facut Marrowgar in blue gear cu baietii pe Evolution.

Pe zi ce trece incetez insa sa fiu uimit de astfel de afirmatii. Maine n-o sa ma lase lumea sa vorbesc pe global ca n-am ilvl-ul necesar pentru asta. Oricum, bucurati-va de promotie, cat mai e, eventual o sa ma gandesc la o idee gen "Recruit-a-Friend" pentru a promova si playerii mici. Vedem insa cum decurge cu asta.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 16-12-2013, 09:18:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa e mentalitatea unora. Se cerea 380 ilvl pentru ET, in care pica 378. Naiba te ia cu 359 cat e rep pve gear, sau 365 cat e pvp gear facut cu profesiile. N-ai ilvl si nu scoti X DPS, desi moare bossu? out.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Merril

[Mentally Stable]

(since 01-02-2015 16:16)

Votes: 3

Post Posted: 20-12-2013, 10:06:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa ai voie sa intri in ET, Blizzard's RDF iti cere 359 ilvl. Se presupune ca fara macar 359 nu poti ajuta destul de mult party-ul ca sa puteti face clear dungeon-ului (lipsa de dps, heal, mana regen etc etc... )
Pentru DS10 iti cere 378. Aceeasi presupunere.

In momentul in care tu vii si ceri 390 pentru ET (specimenele astea se inmultesc pe zi ce trece bag seama) ori vrei un clear foarte rapid (ceea ce ar trebui sa faci cu prieteni, guild mates nu sa urli pe global dupa ilvl-ul ala) ori... esti un pic mentally challenged (am spus-o cat de frumos am putut).

As fi vrut sa imi clatesc ochii, cu fenomenele astea, facand un stream pe blizz, pe 4.0.6, cand intrai pentru prima oara in dungeonurile heroice de cataclysm, dungeonuri care fara HARD CC nu puteau fi facute. Acum totul mi se pare tank and spank. Am jucat pe blizz toata perioada cataclysm-ului, cand au bagat pandaland mi s-a parut o idee stupida, idioata, cretina si insultele pot continua. Cataclysm-ul initial a necesitat atata coordonare, CC-uri, script knowledge (ma refer strict la dungeon-urile gen Vortex Pinnacle, Stonecore etc) incat daca cineva facea un pas gresit sau cineva nu cunostea scriptul suficient de bine, era wipe instant. Imi aduc aminte si acum, de cea mai fail tura de Vortex Pinnacle de care am avut parte EVER, cand am avut nici mai mult nici mai putin de 27 de wipe-uri consecutive la Altairus.

In ceea ce priveste posibila introducere a unui RDF, cred ca ar fi o idee extrem de buna. Un RDF scriptat corespunzator (adica sa nu te lase sa iti dau Queue la dungeon-ul respectiv daca n-ai ilvl-ul necesar) ar ajuta foarte multi playeri sa isi faca gear, sa inteleaga scripturi, poate si clasa (daca inca mai sunt cazuri). Totodata, odata cu introducerea RDF-ului, s-ar putea redeschide si dungeonurile deschise pe 4.0.6, din cate am inteles scriptul este dar trebuie adaptat. Ar fi un boost major de Justice Points / Chaos Orb-uri.

Venind vorba de Chaos Orb-uri, sunt foarte multe persoane care vor gear si ilvl mare, sau mai mare, dar nu au nici pana acum profesii. Profesiile ajuta extrem de mult. Un enchant plasat bine de care altcineva fara profesie nu poate beneficia (inscription shoulders, enchanting rings, etc.) sau chiar iteme (legs + bracere 397 din majoritatea profesiilor). Also, e o modalitate placuta de a-ti petrece timpul.

That's about it, scuze pt wall of text si mersi ca ati citit.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 20-12-2013, 10:35:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fabulous wall of text man. Dar totusi, 27 wipes la altairus? ALTAIRUS.... un boss relativ simplu, dificultatea mare era la assad, cu statul in triunghi.

Dar am inteles ideea. Pe oficial se cere atat ilvl cat e necesar sa omori bossul, nu sa si dea bine pe recount. Cu 10k dps si 1-2 de peste 15k faceai orice heroic.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Merril

[Mentally Stable]

(since 01-02-2015 16:16)

Votes: 3

Post Posted: 20-12-2013, 10:45:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
Dar totusi, 27 wipes la altairus? ALTAIRUS.... un boss relativ simplu, dificultatea mare era la assad, cu statul in triunghi.

27 de wipe-uri pe heroic, din motive aparent banale, no script knowledge (oamenii stateau in counter wind), un wipe = mai iesea unu si trebuia sa facem re-queue, sau pur si simplu pull-uri facute prost (gen unu era spirit afara, altu nu era full mana / hp). Oricum au fost vremuri frumoase. Mergeam in Blackrock Caverns la Corla si trebuia sa stai sa faci soak la beam-uri pana la un anumit numar de stack-uri... pfoaaa vremuri frumoase.... sau in Grim Batol la Umbriss cand nu se ferea lumea de charge ^_^

I miss it... I miss it alot Sigh

0 0

Back to top
Marcelush

[Mentally Stable]

(since 15-09-2017 18:19)

Votes: 8

Post Posted: 20-12-2013, 15:28:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
asa e mentalitatea unora. Se cerea 380 ilvl pentru ET, in care pica 378. Naiba te ia cu 359 cat e rep pve gear, sau 365 cat e pvp gear facut cu profesiile. N-ai ilvl si nu scoti X DPS, desi moare bossu? out.

Te rog daca imi permiti sa te corectez, ASTA ESTE MENTALITATEA MAJORITATII ! pentru ca oamenii care mai au un pic de simt stiu sa coordoneze oamenii nu au rabdare cu cei de pe global, "nu faci aia aduc altu" pentru ca este de unde alege.

Scuzati-mi intruziunea.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 12-12-2024, 04:10:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password