User
Pass
2FA

Securitatea pe WoW Freakz
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message7110
ClearMind

[Hater]

Status: Offline
(since 19-10-2022 19:13)

Votes: 26

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-01-2014, 15:16:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hello everyone!

Joc pe acest server din iulie 2010 - pot sa zic ca am ceva vechime in spate in cadrul comunitatii WoW Freakz, si evident, de atunci am observat cam tot ce "misca" aici pe server.

Dar totusi nu inteleg un lucru: De ce nu permiteti utilizatorilor (adica playerilor) sa schimbe email-ul la un cont? Va-nteleg cand ziceti ca "contul tau, responsabilitatea ta" (scuzati cacofonia), dar totusi, daca n-am email la un cont, cum pot sa-mi recuperez parola in caz ca intra cineva si mi-o schimba? Cum pot sa aplic masurile de securitate (a.k.a. blocarea pe IP) daca email-ul nu este valabil?

Recent astia de la Yahoo mi-au blocat id-ul si adresa de email (din fericire nu aveam cont wow freakz pe acea adresa) - dar daca mi-ar fi inchis adresa auxiliara ce-as fi putut face? Inafara de faptul ca as fi putut pierde caractere la care am muncit destul de mult - sa recunoastem, 6980 achievement points nu e ceva ce sa poti face intr-o saptamana/luna, si una e sa pierzi securitatea unui cont cu maxim 3-4 zile la played, si alta cand e vorba de unul cu ~30 zile.

Mai degraba e in detrimentul securitatii aceasta regula; se poate intampla oricui sa tasteze gresit email-ul la inregistrare si sa-si dea seama de asta prea tarziu, sau pur si simplu adresa de email sa inceteze sa mai functioneze - si atunci ce facem ? Stam cu mainile in san si refuzam sa ajutam playerii - printre care si veterani, donori etc - sau incercam sa-i ajutam prin diverse mijloace? Ca doar nu suntem Nostradamus sa prezicem ca o sa avem probleme cu email-ul .

My story:
Am un cont cu cateva caractere din wotlk , pe care am achieve care acum nu mai merg, dar din pacate cand mi-am facut contul m-am grabit si am pus un email aiurea (apropo, in Wotlk, daca tin eu bine minte,daca aveai email invalid gen [email protected] puteai sa vorbesti un un GM sa-ti schimbe adresa de email, dar trebuia parca sa ai SS-uri cu caracterul). M-as reapuca de el, dar vreau mai intai sa fiu asigurat ca n-o sa am probleme de securitate cu el - daca s-ar putea sa mi se acorde un email change as fi recunoscator. N-as vrea sa incep iar de la 0, ca , la urma urmei, am muncit destul de mult la el back in the day, si totusi, cum am zis , am ceva vechime (nu ca m-ar avantaja asta cu ceva, doar vroiam sa arat ca nu-s de 2-3 zile pe-aici si ca am sustinut WoW Freakz inca de-atunci) . Pot dovedi ca imi apartine contul, prin screenshots.

Multumesc mult pentru intelegere, si va rog din suflet sa tineti threadul deschis.

Pace!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Post Posted: 07-01-2014, 17:01:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca am permite email change, in cazul in care parola ta ar ajunge pe mainile altcuiva, contul ar fi ca si pierdut. Email-ul ala batut in cuie are si el rostul lui, a ajutat o gramada de persoane sa-si recupereze contul.

Ca tot apar din ce in ce mai multe cazuri, mai ales cu privire la conturile "veteranilor", luam in considerare niste solutii pentru solutionarea si prevenirea lor. Insa trebuie sa analizam cu lux de amanunte fiecare parte, sa nu promovam in vreun fel account trading & mici exploits

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
ClearMind

[Hater]

Post Posted: 07-01-2014, 17:06:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Daca am permite email change, in cazul in care parola ta ar ajunge pe mainile altcuiva, contul ar fi ca si pierdut. Email-ul ala batut in cuie are si el rostul lui, a ajutat o gramada de persoane sa-si recupereze contul.

Ca tot apar din ce in ce mai multe cazuri, mai ales cu privire la conturile "veteranilor", luam in considerare niste solutii pentru solutionarea si prevenirea lor. Insa trebuie sa analizam cu lux de amanunte fiecare parte, sa nu promovam in vreun fel account trading & mici exploits

Eu te inteleg, dar daca email-ul e unul random gen [email protected] ? Nici asa nu se poate face change, ca de pe un email invalid nu poti sa recupezi nimic.

O "solutie" pe viitor ar fi cea cu "emailul de confirmare" - adica dupa ce se inregistreaza un cont nou, sistemul va trimite un email la adresa de email inregistrata pentru confirmare.

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 07-01-2014, 17:08:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vazut un sistem in cazul conturilor unde e-mailul nu se poate schimba din cauze preventive, la inregistrare primesti un cod unic (pe care nu il mai poti afla nicicum dupa) pe care il scrii efectiv pe ceva si cu el il poti schimba mailul. E mai sigur decat secret question si mi'ar placea sa il vad implementat aici, singura belea de ca trebuie sa ai grija de el ca de buletin, dar merge scris pe sub birou or smthing, nu cred ca amplifica char trades pentru ca persoana cu codul poate oricand sa isi recupereze daca doreste contul, exact ca in cazul emaillurilor.

Si eu am contul pe un account de yahoo de prin 2007-2008 la care secret answer nu este suficient de sigur pe cat as vrea sa fie si doresc sa il schimb dar nu am cum -

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Post Posted: 07-01-2014, 17:12:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideile de mai sus sunt basic si s-au tot propus in ultimii ani. Eu ma gandesc la altceva, veti vedea
0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Post Posted: 07-01-2014, 17:51:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai de ce bagati mailuri la vrajeala, sincer acu, asa greu e sa scrii acolo mailul care il folosesti cel mai des?
dupa aia joci luni bune pe chare si te miri ca nu mai ai cum sa le recuperezi -

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 07-01-2014, 18:07:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

propun sa se faca cu intrebare de securitate "cati cai se pot inhama la o caruta ?" , intrebari de securitate cu raspunsuri secrete stiute doar de cel care a facut contul , iar daca stii intrebarea de securitate si raspunsul sa iti poti schimba mailul .ceva de genul era la blizz daca nu ma insel ... nu vad cum s-ar putea frauda un sistem cu intrebari secrete ... numai daca ai fi atat de prost incat sa dai si datele astea prietenilor tai , si pe unii ii cred in stare .
cat despre hackereli si abureli la mine la facultate suntem invatati tot timpul de PROFILAXIE - cel mai bun tratament e sa previi . daca voi nu dati conturile la necunoscuti sau persoane cu care nu aveti o legatura prea apropiata , daca nu descarcati programe gen goldhack lvlhack etc (va dau un pont , hackurile care va cer user si parola sunt scam 140% ) , daca nu faceti schimburi de charuri nu o sa aveti probleme niciodata .
eu am contul asta de sute de ani si nu am avut probleme ca ale voastre .si eu am dat parola amicilor mei dar doar la cei in care am avut incredere si doar pentru perioade scurte , dupa care mi-am schimbat parola ca sa evit chestii imprevizibile .

scuze de postare lunga , sper sa va fi spus chestii interesante .

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 07-01-2014, 18:19:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:

Mi s-a activat casuta de la "veteran" . Cam cat mai dureaza? Prin solutionare te referi la faptul ca am putea sa ne primim parolele la cont? Am nevoie de meseriile de pe locku' meu -

Quote:
pai de ce bagati mailuri la vrajeala, sincer acu, asa greu e sa scrii acolo mailul care il folosesti cel mai des?
dupa aia joci luni bune pe chare si te miri ca nu mai ai cum sa le recuperezi

Nu a bagat nimeni (din cei care am facut post) mail la plesneala. E vorba ca daca nu folosesti mailul 3-5 luni, yahoo il dezactiveaza, intrebarile secrete le mai stie dracu dupa 5 luni, ofc, mai e si faza cu numarul de telefon si confirmare cu un cod, dar in cazul meu e imposibil pentru ca am schimbat numarul.

0 0

Back to top
Regius22

[soon]

(since 04-08-2022 18:33)

Votes: 101

Post Posted: 07-01-2014, 18:26:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nenead wrote:
Ravenous wrote:

Mi s-a activat casuta de la "veteran" . Cam cat mai dureaza? Prin solutionare te referi la faptul ca am putea sa ne primim parolele la cont? Am nevoie de meseriile de pe locku' meu -

Doar pentru meserii? - -

0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 07-01-2014, 18:36:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu mi-am pierdut vechiul cont din cauza problemei de la yahoo...si surprise ma uitam pe forum si GM nu ma putea ajuta cu nimic,am deschis ticket sa ii intreb cine imi are contul si nici asta nu mi-au putut spune pentru ca ,,e confidential''
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 07-01-2014, 18:40:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Regius22: in principiu da, vad eu
@david33: pot sa iti dea emailul partial, atat au voie.
Zohl/Rave/Froster iti pot afla pass la cont, dar nu au voie sa o dea (tried).

0 0

Back to top
ClearMind

[Hater]

Post Posted: 07-01-2014, 19:33:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Casuta: Ravenous / Zohll / Froster

Are rost sa va trimit informatii despre contul fara email? (si daca da, sa-mi ziceti cam de ce aveti nevoie)

Last edited by ClearMind on 08-01-2014, 14:22:03; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Orgar

[Orgar nu ogar]

(since 10-11-2017 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 07-01-2014, 19:44:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Same problem here,nu am citit nimic din topicul asta decat partea cu astia de la Yahoo... Am si eu aceeasi problema,am cont facut de pe wotlk si m-am trezit ca mi-au blocat Y!M si ID... Daca m-ati putea ajuta,as fi recunoscator

"Father... It is over?
Yes my son, no king rules forever."
0 0

Back to top
Instinkt

[Mentally Stable]

(since 21-08-2017 20:09)

Votes: 6

Post Posted: 07-01-2014, 22:19:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faceti-va conturi cu gmail si rezolvati multe probleme si batai de cap...
0 0

Back to top
valyvortex

[Death's Demise]

(since 01-10-2019 20:14)

Votes: 15

Post Posted: 07-01-2014, 22:50:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Instinkt wrote:
Faceti-va conturi cu gmail si rezolvati multe probleme si batai de cap...

La asta ma gandeam si eu....dar degeaba daca tot main contul ramane pe yahoo pentru ca nu putem schimba

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 13-02-2025, 20:24:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x