User
Pass
2FA

Recrutari [PvE]
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message47815
dglvlad
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 16-01-2015 01:27)

Votes: 18

Post Posted: 26-02-2014, 23:19:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

..

Last edited by dglvlad on 01-05-2014, 13:25:22; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
RhaDos*

[The Elder]

(since 16-10-2017 03:34)

Votes: 12

Post Posted: 26-02-2014, 23:52:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dglvlad wrote:
Modelul de recrutare

1. Nume IRL:Vlad
2. Varsta: 21
3. Localitate: Sibiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 3-4 ore / zi
4. Clasa: Warlock
5. Main Spec/OFF spec: Destro/Affliction
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Lockher
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): Morchok Yorsaj Hagara(facute cu voi)
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? E mai special..lumea nu isi face Warlock..cred ca mi se potriveste cel mai bine un caster.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).

Soul link-Fel armor-Dark intent

Rotatie: Curse of Elements / Bane of Doom / Corruption / use trinket / Improved soul fire(soulburn + soulfire) / conflagrate la cd/ Doomguard + Demon soul / spam incinerate / chaos bolt
Se tine bufful de la soul fire , corruption , bane of doom , curse of elements mereu pe boss
Se folosesc shadow ward, bane of havoc , multidots in functie de boss

Addons:ButtonTimers

Hit cap 17 % - Haste rating cap 2685 - Mastery > Crit

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Pe clasa 9 am inceput cu colegii pe WOTLK (Ulduar Naxx )..au trecut 6 ani.. Joc de aproape 3 luni pe freakz doar dar cred ca am progresat in perioada asta.Chiar daca am luat-o de la 0 au fost oameni care m-au ajutat sa invatp)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :

1.KissOfDeath (am primit invite la level 10..guild PVP..n-am nicio treaba)
2.God Hates Us All (Am facut un singur raid cu ei(un ds 10n) M-au ajutat...nu i-am cunoscut prea bine atunci. Am parasit-o pt ca nu mi s-a prea dat atentie
3. The Forgotten Heroes - cand am intrat in guild dadeam 10k in dummy la 3 mil si cu toate asta m-ati luat la voi sa ma invatati..Din prima saptamana ds 10n a doua ds 10h (3/5) sa fac si eu gear.M-am obisnuit cu voi si sunt oameni care m-au ajutat sa mai inteleg jocul si mi-au raspuns la orice intrebare(Adiburn Ilona Hush Dragoss Viper Dirtysoul etc). Am parasit guild acum 2 zile pt ca nu reuseam sa prind raid de hc...am vrut sa fac un salt foarte mare si n-am realizat ca nu se poate inca(nu-mi cunosc clasa la perfectie si n-am nici cine stie ce gear).Credeam ca stiu tot ce trebuie sa fac in raid dar am intrebat si sunt anumite chestii de moment de care uit in raid.(lipsa de skill) Am crezut ca sunt neindreptatit si ca eu ma descurc si singur.(mare greseala). Dupa 5 minute mi-a parut rau deja.
4. Council of Elders - am stat 2 zile..am 2 prieteni acolo. Nervos fiind ca nu pot face cu voi am zis ca fac eu de capul meu. Mi-au zis sa vin la ei ca ei fac doar full run si au rabdare cu toti playerii sa invete. Dezinteres total; cine nu cunoaste pe nimeni n-are ce cauta acolo(playerii noi sunt inexistenti) Am iesit singur..nu am ce cauta acolo(Nu-mi plac oamenii deloc..e o diferenta de la cer la pamant)
Momentan n-am guild si nici n-o sa caut altul.

12. Detalii PC: AMD Quad A8 4GB RAM
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? .Imi place entuziasmul si faptul ca s-au legat prietenii intre voi, pot progresa (asta o sa ma intereseze mai putin de acum incolo..toate vin de la sine si nu vreau sa stric raiduri ). ++ Motive Fiecare stie cat / in ce fel m-a ajutat cat timp a fost in guild

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Sunt student la Inginerie/Calculatoare in anul 2.
Hobbyuri : Chitara, Muzica, Fotbal, Programare
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante) : 32-34 3 mil recount dummy

Mare pro,o sa ma ocupt personal de tine -

0 0

Back to top
NePsteR

[Mentally Stable]

(since 28-06-2015 10:17)

Votes: 4

Post Posted: 18-03-2014, 20:03:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze, retrag!

0 0

Back to top
balamuc09

[Mentally Stable]

(since 22-02-2017 16:32)

Votes: 2

Post Posted: 25-03-2014, 20:53:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

snoopy
0 0

Back to top
Aresik

[Mentally Stable]

(since 25-07-2019 11:19)

Votes: 13

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-03-2014, 02:06:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTAM URGENT URMATOARELE CLASE:
MIN. 400ILVL CU FULL PROGRESS HC

1 x Mage fire
1 x Shaman restoration

"May their Gods have mercy upon our enemies for we shall not"

Last edited by Aresik on 14-04-2014, 09:41:43; edited 7 times in total
0 0

Back to top
MeckWarr

[Mentally Stable]

(since 12-05-2014 16:18)

Votes: 1

Post Posted: 02-04-2014, 13:56:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Modelul de recrutare

1. Nume IRL:Marius
2. Varsta: 16
3. Localitate: Bacau
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? depinde de nevoie
4. Clasa: Warr
5. Main Spec/OFF spec: Arms
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Meckk
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): Ultraxion
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca e viabil -
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : Il joc si eu ca ceilalti oameni - Daca vreti poate sa ma intrebe class leaderu
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
WOTLK FULL , 4.0.6 FULL , 4.3.4 FULL -
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :
Betrayers- mi-a picat netu la yor'saj si am luat kick dupa 2 ore de try-uri la zon la care nu am gresit...
Council - m-am certat cu un ofiter de acolo
12. Detalii PC: Un pc decent , merge bine la raiduri
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca din seria full progress si pentru ca pve -
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Sunt in clasa a 10-a
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante) : Astept sa lucram impreuna !
16. Recount : http://gyazo.com/3fb53da63c83eab62cd7f691a43f3ce0

Last edited by MeckWarr on 02-04-2014, 14:48:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Hush

[fashion victim ;x]

(since 25-12-2020 10:05)

Votes: 36

Post Posted: 02-04-2014, 14:22:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MeckWarr wrote:
Modelul de recrutare

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? depinde de nevoie
4. Clasa: Warr
5. Main Spec/OFF spec: Arms
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Meckk
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : Il joc si eu ca ceilalti oameni - Daca vreti poate sa ma intrebe class leaderu
Betrayers- mi-a picat netu la yor'saj si am luat kick dupa 2 ore de try-uri la zon la care nu am gresit...
Council - m-am certat cu un ofiter de acolo
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca din seria full progress si pentru ca pve -
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Sunt in clasa a 10-a
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante) : Astept sa lucram impreuna !

Respins punctu 16 lipseste, cel cu recountu adica + gear slab.

0 0

Back to top
MeckWarr

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-04-2014, 14:48:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am dat copy paste de la cel mai sus si am editat. Nu stiam ca e punctul 16, am dat edit
0 0

Back to top
Nelendish

[Mentally Stable]

(since 14-02-2016 08:49)

Post Posted: 08-04-2014, 00:09:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrei
2. Varsta: 23
3. Localitate: Baia Mare
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
4. Clasa: DK Blood

Vad multe cerinte de la un jucator si asta inseamna ca sunteti un guild bine organizat , am zis totusi sa las aceasta aplicatie deoarece :
As vrea cu mare drag sa invat jocul mai amanuntit si nimeni nu ma poate invata decat un astfel de guild care banuiesc si sunt sigur ca strabate tot "jocul" , am mai jucat lineage 2 vreo 5 ani...pot sa spun ca am experienta cu un guild de asemenea role play la raiduri sau alte cele...
Deci daca vreti sa cresteti un junior pe langa voi mi-ar face mare placere , merci mult si scuzati ca am indraznit ! -

0 0

Back to top
Aresik

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-04-2014, 01:29:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nelendish wrote:
1. Nume IRL: Andrei
2. Varsta: 23
3. Localitate: Baia Mare
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
4. Clasa: DK Blood

Vad multe cerinte de la un jucator si asta inseamna ca sunteti un guild bine organizat , am zis totusi sa las aceasta aplicatie deoarece :
As vrea cu mare drag sa invat jocul mai amanuntit si nimeni nu ma poate invata decat un astfel de guild care banuiesc si sunt sigur ca strabate tot "jocul" , am mai jucat lineage 2 vreo 5 ani...pot sa spun ca am experienta cu un guild de asemenea role play la raiduri sau alte cele...
Deci daca vreti sa cresteti un junior pe langa voi mi-ar face mare placere , merci mult si scuzati ca am indraznit ! -

Respins! - Aplicatie incompleta, cont nelegat.

0 0

Back to top
MeckWarr

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-04-2014, 22:25:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

4. Clasa: Shaman
5. Main Spec/OFF spec: Resto/Enha
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Meck
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : Pai ma poate inspecta class leaderu si intreba
Council- nici eu nu stiu.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Sunteti o guilda buna
16. Recount : Sunt healer

0 0

Back to top
Aresik

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-04-2014, 09:51:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MeckWarr wrote:
5. Main Spec/OFF spec: Resto/Enha
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Meck
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : Pai ma poate inspecta class leaderu si intreba
Council- nici eu nu stiu.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Sunteti o guilda buna
16. Recount : Sunt healer

Acceptat!

0 0

Back to top
snake[ftw]

[Mentally Stable]

(since 15-07-2015 17:24)

Votes: 4

Post Posted: 16-04-2014, 17:09:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Vlad
2. Varsta: 17
3. Localitate: Campina
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? depinde
4. Clasa: Mage
5. Main Spec/OFF spec: Fire
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Maxkyll
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): http://postimg.org/image/9k4um4lt7/dd039dfa/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Pentru ca imi place foarte mult , si este foarte interesant.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). 3.3.5 full 4.0.6 full
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Nu am fost in guilde bune.
12. Detalii PC: Placa video 1 g , ram 1,5g
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pt ca este o guilda buna cu , care pot face progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt elev , imi place sa joc footbal -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu am gear prea bun dar sunt doritor sa fac , si sa invat -
16. Recount : http://postimg.org/image/4p63euvsp/0ed57800/

0 0

Back to top
Hush

[fashion victim ;x]

(since 25-12-2020 10:05)

Votes: 36

Post Posted: 16-04-2014, 22:36:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

snake[ftw] wrote:
1. Nume IRL: Vlad
2. Varsta: 17
3. Localitate: Campina
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? depinde
4. Clasa: Mage
5. Main Spec/OFF spec: Fire
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Maxkyll
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): http://postimg.org/image/9k4um4lt7/dd039dfa/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Pentru ca imi place foarte mult , si este foarte interesant.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). 3.3.5 full 4.0.6 full
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Nu am fost in guilde bune.
12. Detalii PC: Placa video 1 g , ram 1,5g
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pt ca este o guilda buna cu , care pot face progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt elev , imi place sa joc footbal -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu am gear prea bun dar sunt doritor sa fac , si sa invat -
16. Recount : http://postimg.org/image/4p63euvsp/0ed57800/

Respins: 1 esti offchar, 2 gear + dps slab.

0 0

Back to top
Cereala

[Mentally Stable]

(since 17-02-2015 19:36)

Votes: 3

Post Posted: 19-04-2014, 21:03:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andi
2. Varsta: 16 ani
3. Localitate: Drobeta Turnu Severin
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?:Cat este nevoie pentru a-mi satisface nevoiel sau a satisface nevoile guildei.
5. Main Spec/OFF spec: Resto/Enha->Pe armory o sa apara 2 spec-uri de resto pentru ca am facut cateva bg-uri.Am itemele de enha,stiu rotatia etc.
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tienshinhan
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): http://imgur.com/YDNv0Zj
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Joc healer de cand m-am apucat de wow.Mereu m-am descurcat mai bine ca healer decat ca dps sau tank(pe alte clase).
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). :Prefer sa bag 2/2 in Telluric Currents deoarece am facut reforge din spirit in haste/mastery.Prioritatea in gemming este Intelect->Haste->Spirit.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Pe 3.3.5 am jucat prima data ca druide healer,reusind sa fac full progres.Apoi mi-am facut acest shaman cu care am jucat pana la finalul patchului.Pe 4.0.6 am continuat cu shamanul si am avut full progres inafara de Council pe hc,iar pe 4.3.4 am jucat tot cu shamanul un timp,mai exact pana ce au bagat zon'ozz-ul,moment in care am luat o pauza de la joc.Acum am revenit.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :Am fost in doar doua guilde importante.Prima a fost Specii in care am stat de pe 3.3.5(cand s-a format) pana pe patchul asta cand s-a spart.A doua a fost Heaven din care am iesit deoarece m-am lasat si nu voiam sa ocup locul aiurea.
12. Detalii PC: 2 GB Ram,placa video de 1 GB.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? :Doresc sa ma alatur guildei deoarece vreau sa fac progres,sa primesc sfaturi de la jucatori buni si de ce nu,sa-mi fac si prieteni.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) :Sunt elev in clasa a 10-a.Timpul liber mi-l petrec citind sau iesind in oras cu prietenii.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). :Nu stiu scriptul de la zon'ozz in coace deoarece nu am mai jucat.O sa le invat cat de repede posibil.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. :Sunt healer.

Exytop-Tienshinhan
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

The time now is 04-12-2024, 00:11:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x