User
Pass
2FA

Recrutari [PvE]
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message47530
Aresik

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-07-2019 11:19)

Votes: 13

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-05-2014, 18:41:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARI DESCHISE PENTRU :
1 X HUNTER
1 X PRIEST SHADOW
1 X SHAMAN RESTO

MINIM ITEM LEVEL 400

"May their Gods have mercy upon our enemies for we shall not"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sczxx

[Mentally Stable]

(since 14-02-2017 13:30)

Votes: 3

Post Posted: 11-05-2014, 22:21:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ionut
2. Varsta: 19
3. Localitate:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?5-6 ore pe zi
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Retribution/Holy
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Fyta
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): http://postimg.org/image/cp1yko2x5/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca este o clasa foarte cautata in raiduri datorita mobilitatii si a dps-ului
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Paladinul este o clasa de burst,conteaza sa iti procuie pt. a da un dps decent.Eu joc la hit 8%>mastery >crit>haste.Echilibrez putin balanta dintre crit si mastery.Incep cu gardianul apoi daca imi procuie direct burstul,la 3 HP dau templar,inquisition trebuie sa fie tot timpul pe mine.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am jucat wow pe wotlk doar pvp,apoi m-am reapucat din nou la cataclysm si am inceput sa joc pve
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Dark Nightwish-s-a desfiintat Bad Example-...
12. Detalii PC: 4 gb ram,i3
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt o persoana normala,cu mici scapari.Nu suport sa fiu injurat fara motiv,atunci ripostez si eu.restul se mai afla
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://postimg.org/image/kym7mtp2z/

0 0

Back to top
Fixation33

[Mentally Stable]

(since 17-07-2016 20:47)

Votes: 10

Post Posted: 11-05-2014, 22:31:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Vlad
2. Varsta: 18
3. Localitate: Brasov
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Dupa ora 16 in timpul orelor pana seara tarziu.
4. Clasa: Druid
5. Main Spec/OFF spec: Heal cu item level 399 iar pe offspec sunt feral cu posibilitate de offtank. dps/tank 390/391
6. Link Armory: link
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): link
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Mereu mi-a placut sa joc heal si mereu mi-am dorit sa fiu si tank. Din acest motiv mi-am facut si spec de tank. In mare joc pe druid resto de 4 ani de zile, wow de 6 ani.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Pai talentele sunt simple, e cam acelasi spec cu mici variatii,eu am ales sa joc cu furor. Ca si "rotatie" tin 3xlifebloom pe tank, swiftmend si wild growth cand se ia aoe dmg, harmony all time up, regrowth la nevoie si la clearcasting, minim 3 rejuvenation pe raid si daca e nevoie de un heal mic folosesc nourish deoarece se ajunge la 1.3-1.4 sec cast time si are un mana cost foarte mic si pentru a reface durata la harmony.double win Prioritatea la stats sunt intellect, mastery(pentru harmony) si haste ptr ticks in plus la wg,rejuv si regrowth.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc wow pe freakz pe 3.3.5. Am facut pe wotlk tot icc-ul, mai putin lk pe 25hc dar il am pe 25normal, pe 4.0.6 tot bwd-ul l-am facut pe hc,si acum pe 4.3.4 am 4/6 pe hc.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Betrayers(rage quit la gm),asr,hemorhagge.
12. Detalii PC:Amd fx-6300
sapphire radeon r9270x 2gb toxic
8gb ram
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?In primul rand pentru progres pve, iar in al doilea rand pentru socializare, imi place sa stau pe ts cu lumea, un raid vechi o instanta o chestie , si nu neaparat doar in wow.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt elev, pasionat de informatica, de reenactment si de HMB(historical medieval battle), am un catel de 10 luni.

0 0

Back to top
woariors

[Mentally Stable]

(since 10-11-2017 02:52)

Votes: 16

Post Posted: 12-05-2014, 14:24:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fixation33 wrote:
1. Nume IRL: Vlad
2. Varsta: 18
3. Localitate: Brasov
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Dupa ora 16 in timpul orelor pana seara tarziu.
5. Main Spec/OFF spec: Heal cu item level 399 iar pe offspec sunt feral cu posibilitate de offtank. dps/tank 390/391
6. Link Armory: link
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): link
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Mereu mi-a placut sa joc heal si mereu mi-am dorit sa fiu si tank. Din acest motiv mi-am facut si spec de tank. In mare joc pe druid resto de 4 ani de zile, wow de 6 ani.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Pai talentele sunt simple, e cam acelasi spec cu mici variatii,eu am ales sa joc cu furor. Ca si "rotatie" tin 3xlifebloom pe tank, swiftmend si wild growth cand se ia aoe dmg, harmony all time up, regrowth la nevoie si la clearcasting, minim 3 rejuvenation pe raid si daca e nevoie de un heal mic folosesc nourish deoarece se ajunge la 1.3-1.4 sec cast time si are un mana cost foarte mic si pentru a reface durata la harmony.double win Prioritatea la stats sunt intellect, mastery(pentru harmony) si haste ptr ticks in plus la wg,rejuv si regrowth.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc wow pe freakz pe 3.3.5. Am facut pe wotlk tot icc-ul, mai putin lk pe 25hc dar il am pe 25normal, pe 4.0.6 tot bwd-ul l-am facut pe hc,si acum pe 4.3.4 am 4/6 pe hc.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Betrayers(rage quit la gm),asr,hemorhagge.
12. Detalii PC:Amd fx-6300
sapphire radeon r9270x 2gb toxic
8gb ram
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?In primul rand pentru progres pve, iar in al doilea rand pentru socializare, imi place sa stau pe ts cu lumea, un raid vechi o instanta o chestie , si nu neaparat doar in wow.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt elev, pasionat de informatica, de reenactment si de HMB(historical medieval battle), am un catel de 10 luni.

Acceptat ! /w Dragoss in-game

0 0

Back to top
Nephro

[Mentally Stable]

(since 01-08-2015 18:16)

Post Posted: 17-05-2014, 14:34:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Cata
2. Varsta: 17
3. Localitate:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Cat este nevoie!
5. Main Spec/OFF spec: Resto/feral
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Nephro
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): Only 3 bosses, revin dupa o pauza lunga
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Joc resto de pe 4.0.6
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Nu exista rotatie pe resto+depinde de situatie.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc de pe 4.0.6 unde aveam full rpogres bwd si bot fara ac hc.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am fost in defiance dar am luat o pauza de cateva luni iar cand mam intors guilda era sparta...
12. Detalii PC: i3, procesor pentium dual-core 3.2GHz , 4gb de ram, placa video 1gb
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Am vazut membri din defiance in guilda si e o guilda serioasa cu progres.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt la liceu iar in timpul liber ies cu prietenii, joc basket si wow.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

0 0

Back to top
marynus

[Mentally Stable]

(since 17-03-2019 03:04)

Votes: 36

Post Posted: 20-05-2014, 11:31:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nephro wrote:
1. Nume IRL: Cata
2. Varsta: 17
3. Localitate:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Cat este nevoie!
5. Main Spec/OFF spec: Resto/feral
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Nephro
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): Only 3 bosses, revin dupa o pauza lunga
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Joc resto de pe 4.0.6
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Nu exista rotatie pe resto+depinde de situatie.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc de pe 4.0.6 unde aveam full rpogres bwd si bot fara ac hc.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am fost in defiance dar am luat o pauza de cateva luni iar cand mam intors guilda era sparta...
12. Detalii PC: i3, procesor pentium dual-core 3.2GHz , 4gb de ram, placa video 1gb
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Am vazut membri din defiance in guilda si e o guilda serioasa cu progres.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt la liceu iar in timpul liber ies cu prietenii, joc basket si wow.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

RESPINS!

1.Te stiu de cand erai in defiance si esti off char.
2.Da, nu exista rotatie la resto, dar cum joci , dai numai Regrowth?
3.Nai destul progres.

0 0

Back to top
Nephro

[Mentally Stable]

(since 01-08-2015 18:16)

Post Posted: 21-05-2014, 17:13:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu sunt off char, joc resto pana sa ai tu cont pe wow si progresul se face cum ai fc si tu de te-a carat guilda. PACE!
0 0

Back to top
Aresik

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-06-2014, 07:01:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- RECRUTARILE SUNT DESCHISE PENTRU TOATE CLASELE -

" Cerinte minime obligatorii: 400 itemlevel, progres 5/6 Hc, 20 days played "

Last edited by Aresik on 17-06-2014, 09:16:05; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Chupacabras

[Mentally Stable]

(since 27-04-2020 15:54)

evilradsilgmail.com 
Post Posted: 12-06-2014, 22:22:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Radu alias Midnite
2. Varsta: 28
3. Localitate: Oradea
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Dupa ora 17 pana seara tarziu.
4. Clasa: DK
5. Main Spec/OFF spec: Main Spec frost cu item level 398 iar pe offspec sunt tank cu ilvl 382, desi cu tankul sunt ca si baba cu mitraliera -
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Midnitee
7. Screenshot cu achievements(progrss hc):
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Fata de unholy mi se pare un challenge sa dai dps si se pare ca e de perspectiva + ca da un dmg decent si e usor de jucat.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Cand m-am apucat de dk am consultat si guide de pe forum, insa am facut o combinatie ...am ales ca spec master frost si am urmat sa stachez haste pe acest spec nu mastery...si se pare ca da roade. Ca si "rotatie" incep cu howling apoi plague strike burst si dau frost strike si oblit. in functie de procuri.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc wow pe Ultimate wow ( cu rogue ) apoi pe freakz ( shaman ) incepand cu patch-ul burning crusade cu pauze destul de mari si am facut cam tot ce era de facut . In prezent joc cu dk pt ca reusesc sa dau dmg mai bine decat pe shaman elemental.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Two Elves On Cup
12. Detalii PC: Procesor Intel Core i5-3470 Ivy Bridge; Placa de baza Gigabyte GA-Z77N-WIFI; Memorie Corsair DDR3 8192MB (2 x 4096) 1600MHz CL9 Vengeance LP Rev. A; SSD Corsair Force 3 Series 60GB SATA3 + un hdd de 1 terra; Placa video EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooling 3GB DDR5 384-bit; Racire pe apa Corsair Hydro H80i si venitilatoare de la Corsair
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca mai sunt oameni din fosta guilda si pentru ca aveti progres in PVE
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Lucrez la un birou notarial pe care il conduc din postura de notar, fac sport cat sa pot sa beau beri heineken linistit fara sa fac burta, sunt pasionat de kayaking si imi place delta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
mithzzza

[Mentally Stable]

(since 18-11-2017 15:57)

Post Posted: 13-06-2014, 15:32:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Mihai
2. Varsta: 23
3. Localitate: Curtea de Arges
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) seara dupa ora 5 si in weekends , lucrez
4. Clasa: Warrior
5. Main Spec/OFF spec: Arms / Arms pvp
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&n=Keisuke
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): 10h yor , mor , hag
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? pentru ca automobile
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). cam de prin 2005 , avansand prin pachuri de la burning crusade
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) fost officer in Symphony of Destruction, guilda acum dizolvata
12. Detalii PC: destul de bun sa pot juca decent , internet rapid si stabil
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? la indemnul conducerii din Two Elves One Cup
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) lucrez , restul nu este relevant

http://s10.postimg.org/lacy1xyy1/Wo_WScrn_Shot_061314_162715.jpg

0 0

Back to top
Aresik

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-06-2014, 08:06:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chupacabras wrote:
1. Nume IRL: Radu alias Midnite
2. Varsta: 28
3. Localitate: Oradea
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Dupa ora 17 pana seara tarziu.
5. Main Spec/OFF spec: Main Spec frost cu item level 398 iar pe offspec sunt tank cu ilvl 382, desi cu tankul sunt ca si baba cu mitraliera -
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Midnitee
7. Screenshot cu achievements(progrss hc):
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Fata de unholy mi se pare un challenge sa dai dps si se pare ca e de perspectiva + ca da un dmg decent si e usor de jucat.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Cand m-am apucat de dk am consultat si guide de pe forum, insa am facut o combinatie ...am ales ca spec master frost si am urmat sa stachez haste pe acest spec nu mastery...si se pare ca da roade. Ca si "rotatie" incep cu howling apoi plague strike burst si dau frost strike si oblit. in functie de procuri.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc wow pe Ultimate wow ( cu rogue ) apoi pe freakz ( shaman ) incepand cu patch-ul burning crusade cu pauze destul de mari si am facut cam tot ce era de facut . In prezent joc cu dk pt ca reusesc sa dau dmg mai bine decat pe shaman elemental.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Two Elves On Cup
12. Detalii PC: Procesor Intel Core i5-3470 Ivy Bridge; Placa de baza Gigabyte GA-Z77N-WIFI; Memorie Corsair DDR3 8192MB (2 x 4096) 1600MHz CL9 Vengeance LP Rev. A; SSD Corsair Force 3 Series 60GB SATA3 + un hdd de 1 terra; Placa video EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooling 3GB DDR5 384-bit; Racire pe apa Corsair Hydro H80i si venitilatoare de la Corsair
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca mai sunt oameni din fosta guilda si pentru ca aveti progres in PVE
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Lucrez la un birou notarial pe care il conduc din postura de notar, fac sport cat sa pot sa beau beri heineken linistit fara sa fac burta, sunt pasionat de kayaking si imi place delta.

ACCEPTAT!

Last edited by Aresik on 17-06-2014, 09:12:35; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Aresik

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-06-2014, 09:05:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mithzzza wrote:
1. Nume IRL: Mihai
2. Varsta: 23
3. Localitate: Curtea de Arges
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) seara dupa ora 5 si in weekends , lucrez
4. Clasa: Warrior
5. Main Spec/OFF spec: Arms / Arms pvp
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&n=Keisuke
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): 10h yor , mor , hag
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? pentru ca automobile
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). cam de prin 2005 , avansand prin pachuri de la burning crusade
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) fost officer in Symphony of Destruction, guilda acum dizolvata
12. Detalii PC: destul de bun sa pot juca decent , internet rapid si stabil
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? la indemnul conducerii din Two Elves One Cup
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) lucrez , restul nu este relevant

http://s10.postimg.org/lacy1xyy1/Wo_WScrn_Shot_061314_162715.jpg

RESPINS! Low gear.

0 0

Back to top
nazidud333

[Mentally Stable]

(since 15-09-2015 18:31)

Post Posted: 18-06-2014, 06:40:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Tibi
2. Varsta: 17 ani
3. Localitate: Constanta
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 4-5 ore pe zi
5. Main Spec/OFF spec: unholy/blood (joc ce e nevoie)
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Kazer
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): http://postimg.org/image/pi97e90yf/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? imi place sa fiu dps, si frost nu merge prea bine.
ca unholy haste>crit>mastery si la blood imi trebuie mastery cat incape, pe fiecare piesa de gear trebuie mastery.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am inceput sa joc wow pe 4.0.6, si raiduri am inceput sa fac pe 4.3.4
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Old Gang (sa mutat la h) Blue World (in guilda aia m-am gearat, dar nu faceam deloc hc si a trebuit sa ies), Evo (se facea decat 10h, si ala la 11 noaptea si am ales sa ies din g) The Betrayers (am stat in guilda asta cred ca 5 ore, dupa un ds10h si vreo 10 wipe-uri la warmaster mi-am dat seama ca n-am ce face acolo).
12. Detalii PC: sapphire radeon hd6570, procesor dual core 3.3 ghz+ interfata grafica, 4gb ram. joc wow la medium.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pentru ca este si un prieten in guilda, si din ce zice, este o guilda foarte buna.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sunt elev in clasa a 12-a
si hobby-uri nu prea am, inafara de wow si lol.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). -
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://postimg.org/image/ppy69118h/

0 0

Back to top
Aresik

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-06-2014, 09:47:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nazidud333 wrote:
1. Nume IRL: Tibi
2. Varsta: 17 ani
3. Localitate: Constanta
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 4-5 ore pe zi
5. Main Spec/OFF spec: unholy/blood (joc ce e nevoie)
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Kazer
7. Screenshot cu achievements(progrss hc): http://postimg.org/image/pi97e90yf/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? imi place sa fiu dps, si frost nu merge prea bine.
ca unholy haste>crit>mastery si la blood imi trebuie mastery cat incape, pe fiecare piesa de gear trebuie mastery.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am inceput sa joc wow pe 4.0.6, si raiduri am inceput sa fac pe 4.3.4
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Old Gang (sa mutat la h) Blue World (in guilda aia m-am gearat, dar nu faceam deloc hc si a trebuit sa ies), Evo (se facea decat 10h, si ala la 11 noaptea si am ales sa ies din g) The Betrayers (am stat in guilda asta cred ca 5 ore, dupa un ds10h si vreo 10 wipe-uri la warmaster mi-am dat seama ca n-am ce face acolo).
12. Detalii PC: sapphire radeon hd6570, procesor dual core 3.3 ghz+ interfata grafica, 4gb ram. joc wow la medium.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pentru ca este si un prieten in guilda, si din ce zice, este o guilda foarte buna.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sunt elev in clasa a 12-a
si hobby-uri nu prea am, inafara de wow si lol.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). -
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://postimg.org/image/ppy69118h/

ACCEPTAT! /w Macas pt inv.

0 0

Back to top
Hush

[fashion victim ;x]

(since 25-12-2020 10:05)

Votes: 36

Post Posted: 25-06-2014, 21:19:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARI DESCHISE PENTRU:

MAGE FIRE

MINIM ITEM LEVEL 400 !

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

The time now is 09-11-2024, 04:34:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x