User
Pass
2FA

Final Chapter - Server Status or not.
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message8330
skilz

[Roguetakeszeroskillz]

Status: Offline
(since 28-11-2018 15:28)

Votes: 38

Post Posted: 27-08-2014, 16:43:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o postat omu ceva. si voi sariti la total alta chestie.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 27-08-2014, 17:17:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azwraithz wrote:
- Axare mult mai ''dura'' pe PVP content,da...chestia asta a fost discutata de 100 ori; Dar avem asa : Shocker,Nexflame,Ragelez care pot face fixes,fiecare in puterea respectiva a lui. Nexflame cat a fost la spell fixes a fost super ok,ar fi bine daca ar mai incepe iar acesta treaba.Sunt foarte multe buguri negative/pozitive ce dezavantajeaza/avantajeaza multe clase. Si trebuie sa intelegeti ideea ca FIXURI PVP = 60% ajutand si PVE players,prin spell-urile respective reparate. Deci atingeti 2 puncte din un singur foc.

Daca ar intelege, ar fi prea bine.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 27-08-2014, 17:57:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bigblackjoe,questurile alea ptr legendare le faci in cateva luni daca ai o guilda care farmeaza instantele full.Nu prea mi se pare ca stai degeaba.
0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 27-08-2014, 18:49:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Cod:
XII - Mai multe Poll-uri din partea GM-ilor pe forum. Poll-uri interesante si intrebari decente pentru server sau etc;Asta ajuta populatia destul de bine. Si se pot lua si decizii mai ok in functie de ce doresc ei.

Gen? Am dat ieri pe global (toate 4) macrou-ul asta: "Quick Survey to see players' opinions. What do you guys want from Freakz in the very next days?"

Am auzit numai raspunsuri de copii: bagati madness odata, mai multi bossi, mai multe dungeonuri, mai mult pve pve. Nimeni nu ataca probleme mai importante, gen low-gear in BG care trebuie rezolvat cumva fara limita de item level.

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-08-2014, 18:59:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexander0810 wrote:

Mai cumpari un magar si problema e rezolvata

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
strachi

[Creep]

(since 25-11-2018 09:40)

Votes: 30

Post Posted: 27-08-2014, 19:35:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu riscul sa iau ban/warn etc..e o opinie

Eu cred ca ar cam trebuii sa sa se scripteze tot si sa se bage toate instantele si tot ce tine de pvp si adminul serverului sa nu mai fuga dupa donatii.

Nu vreau sa aud chestii de genu despre cum se intretine un server. Odata ce adminul isi permite sa isi cumpere lucruri materiale din banii de pe server + zecile de mii de euro din contul raiffaisen are bani si de intretinerea serverului - stiu lucrurile astea din surse foarte sigure si nu incercati sa ascundeti.

Ar trebuii ca adminul sa se opreasca din foame pentru bani si sa bage tot contentul . Nu sa sara peste multe questuri pentru anumite iteme si sa nu scripteze anumiti bosi pentru iteme/1st-realms etc...

De asemenea trebuie bagat un realm MOP si noi playerii sa ajutam cat de mult cu buguri si eventual fixuri pentru a ridica serverul

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 7 hours ago)

Votes: 770

Post Posted: 27-08-2014, 19:38:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^Cred ca ai impresia ca Shocker ar trebui pentru munca lui sa primeasca donatii EXACT cat costa hostul, eventual mai putin, sa puna si de la el -
0 0

Back to top
strachi

[Creep]

Post Posted: 27-08-2014, 19:41:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
^Cred ca ai impresia ca Shocker ar trebui pentru munca lui sa primeasca donatii EXACT cat costa hostul, eventual mai putin, sa puna si de la el -

Normal ca nu. Trebuie sa iasa si un profit. Dar de multe ori aud scuze asta din partea gm-iilor si altor playeri: cum crezi ca se intretine srv? Asta e o prostie. Are de unde, ii merge, bravo lui. Dar exista o limita daca vrea sa aiba profit si in continuare. Trebuie pus accent mai mare pe mecanismele jocului si content si mai putin chestiile facute pentru a usura gameplayul pe server. Totodata pe server daca vrei sa faci ceva, in 80% din cazuri trebuie sa donezi.

@pucca a prins ideea! Nu am zis-o sa-l atac sau cu rautate, ci doar o observatie.

Last edited by strachi on 27-08-2014, 19:43:36; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 27-08-2014, 19:41:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Nu la aia s-a referit in mare parte,cel putin eu am inteles altceva,la cat au "investit" alti jucatori in server,serverul trebuia sa fie altundeva.

As intreba atat...cate gurtalace /kiril sunt in joc in acest moment?

Dupa mine idee e ca daca s-ar investii banii aia in mai multi devs,ar putea sa tina si realm de MOP si realm de Panda.(ofc si hardware upgrade)

Impaci si capra si farza,dar nu stiu daca se doreste acest lucru

Si cat are Freakz in target,gen Sa ajunga la 10.000 de playeri,sau ramana pana maxim 4k.

0 0

Back to top
strachi

[Creep]

Post Posted: 27-08-2014, 19:46:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si in plus de ce ati ajuta levelingul? 20x nu e de ajuns? Eu zic sa incercati sa tineti playerii deja level 85 pe server-->mai multi players--> oameni noi pentru level ( deoarece vede ca lumea joaca aici)

Asa daca cei de 85 pleaca si populatia scade, credeti ca ar veni alti?

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 27-08-2014, 19:49:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa nu tot critic,nu pot sa o observ o schimbare in bine in comportamentul lui Zohl(stiu ca ma abat de la topic,dar acest topic in mare parte tine de "schimbari la server" si ca se schimbe ceva,primul lucru este mentalitatea) si anume,nu mai raspunde impulsiv "esti ratat" "esti terminat" ca o mica gluma,cred ca ia calmante,am observat aceasta schimbare atat la el cat si la restu staff-ului,de aici aveti un +.
Inca + aveti pentru faptul ca ati "angajat" persoane noi in staff.
Nu stiu ce se discuta,prin staff ,si care sunt planurile,dar mult asa nu mai merge...Da,o putem sa o lungim... cu cuvinte frumoase si promisiuni si alte alea,dar nu vad rostul.

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 27-08-2014, 19:53:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pãi și tu unde vrei sã ajungi mã? Dacã zohl te pupã în cur și îți spune cã ai niște idei fabuloase sare contorul de playeri de pe site și vor fi 6000+ ?

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 27-08-2014, 20:05:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Pãi și tu unde vrei sã ajungi mã? Dacã zohl te pupã în cur și îți spune cã ai niște idei fabuloase sare contorul de playeri de pe site și vor fi 6000+ ?
Nu cred ca am cerut niciodata asa ceva,sau GM sincer nici nu vreau,sa fiu injurat si sa fiu provocat mereu,cum e Bachuss pe global cam tot timpu,injurat si jignit si luat la misto.

Singurul lucru ce l-am cerut este sa se lucreze si pentru PVP,in special partea de BG,sa nu creada Az ca il plagiez,dar intr-un post mult mai vechi am zis si eu ceva similar,si anume fix-urile pentru pvp ii influenteaza atat pe cei care fac pve cat si cei care fac pvp.

Desii sunt probleme mult mai mari,este si asta una dintre probleme si fiecare dintre noi vrea ca "problema" lui sa fie rezolvata prima.

Dar sunt unele detalii minore,care pot fi rezolvate prin foarte putina munca si cu rezultate multe.

Daca ei "traiesc" de pe o zi pe alta si cu mentalitatea lasa ca merge si asa,topicul = 0,daca nu se schimba ceva,ma bucur ca initiativa vine din partea lui,daca posta altcineva acest lucru de exemplu Duduferalu era injurat,luat in deradere (ce e drept probabil nu posta la fel de frumos)

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 27-08-2014, 20:23:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este ultima datã când îți mai rãspund, uneori consider cã vorbesc doar cu subînțeles pentru unii.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 27-08-2014, 20:25:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

strachi wrote:
Cu riscul sa iau ban/warn etc..e o opinie

Eu cred ca ar cam trebuii sa sa se scripteze tot si sa se bage toate instantele si tot ce tine de pvp si adminul serverului sa nu mai fuga dupa donatii.

Nu vreau sa aud chestii de genu despre cum se intretine un server. Odata ce adminul isi permite sa isi cumpere lucruri materiale din banii de pe server + zecile de mii de euro din contul raiffaisen are bani si de intretinerea serverului - stiu lucrurile astea din surse foarte sigure si nu incercati sa ascundeti.

Ar trebuii ca adminul sa se opreasca din foame pentru bani si sa bage tot contentul . Nu sa sara peste multe questuri pentru anumite iteme si sa nu scripteze anumiti bosi pentru iteme/1st-realms etc...

De asemenea trebuie bagat un realm MOP si noi playerii sa ajutam cat de mult cu buguri si eventual fixuri pentru a ridica serverul

Droguri noi ce "mutileaza" psihic? Ce-ai fumat. Cu toata impertinenta o zic. Ai niste conceptii aiurea ...plus ca te roade nVidia? -

Da-i tu timp din viata ta si resursele necesare sa scripteze FULL CONTENT cum vrei tu peste noapte. Stai jos!

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 24-01-2025, 07:22:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x