User
Pass
2FA

Campania : YES LA VOT !!!!
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 54, 55, 56  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message72994
tomyy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-03-2020 10:59)

Votes: 23

Post Posted: 31-10-2014, 21:06:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca nu stiti cu cine sa votati, puneti stampila pe toti si atunci va anuleaza votul si e mai bine asa.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 31-10-2014, 21:38:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tomyy wrote:
daca nu stiti cu cine sa votati, puneti stampila pe toti si atunci va anuleaza votul si e mai bine asa.

Astia de nu stiu cu cine sa voteze sunt cei care nu`l vor pe Ponta (sunt sigur 90% de asta). Daca anuleaza votul inseamna mai multe sanse pentru Ponta sau altul. Daca nu vrei sa iasa unu, voteaza`l pe celalalt si gata.

0 0

Back to top
Imbalanced

[Just for fun!]

(since 15-02-2021 17:35)

Votes: 74

Post Posted: 31-10-2014, 22:13:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mihai25 wrote:
Da alte parcuri și piscine facute in mijlocul câmpului.
Nu o sa avem nici un beneficiu de pe urma americanilor sau nemți (ca tot il slaviți pe iohannis) ii doare undeva pãia de noi. Trebuie sa ademenim chinezi (care o sa devina puterea nr.1 din lume, daca nu e deja) si cu ruși trebuie sa pastram o poziție buna, basescu care a fost mereu contra a adus americani de ne-a pus țara in prima linie de conflict. Si UE, înca este o organizație fragilã daca pica un stat sunt toate afectate (de ce credeți ca englezi au ganduri sa iasa din UE). Noi trebuie sa ne pastram cat mai mult moneda naționala si sa menținem legaturi cat mai bune cu China, ca atunci cand picã UE sa fim cat mai puțin afectați.

China, Rusia... Adica vrei iar o tara comunista. Inteleg...imi place cum gandesti...o pl.

0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-10-2014, 22:42:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in china muncesc aia ca sclavii de se arunca de pe cladiri, asa o sa ajungem si la noi cu ponta presedinte si relatiile lui chineze.

check foxconn sau cum se numea fabrica aia chineza de ansamblat electronice unde au fost cele mai multe cazuri de sinucideri, ii obliga sa munceasca si 24 de ore incontinuu fara pauze/zile libere si salariu de kkt, daca refuzau ii dadea afara si primeau ceva calificative negative pe cartea de munca de nu-i mai angaja nimeni.

0 0

Back to top
DisCosmin
[Banned user]

Banned

(since 31-01-2017 09:27)

Votes: 86

Post Posted: 31-10-2014, 23:17:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skyreaker24 wrote:
in china muncesc aia ca sclavii de se arunca de pe cladiri, asa o sa ajungem si la noi cu ponta presedinte si relatiile lui chineze.

check foxconn sau cum se numea fabrica aia chineza de ansamblat electronice unde au fost cele mai multe cazuri de sinucideri, ii obliga sa munceasca si 24 de ore incontinuu fara pauze/zile libere si salariu de kkt, daca refuzau ii dadea afara si primeau ceva calificative negative pe cartea de munca de nu-i mai angaja nimeni.

1 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

Post Posted: 01-11-2014, 01:25:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mihai25 wrote:
Da alte parcuri și piscine facute in mijlocul câmpului.
Nu o sa avem nici un beneficiu de pe urma americanilor sau nemți (ca tot il slaviți pe iohannis) ii doare undeva pãia de noi. Trebuie sa ademenim chinezi (care o sa devina puterea nr.1 din lume, daca nu e deja) si cu ruși trebuie sa pastram o poziție buna, basescu care a fost mereu contra a adus americani de ne-a pus țara in prima linie de conflict. Si UE, înca este o organizație fragilã daca pica un stat sunt toate afectate (de ce credeți ca englezi au ganduri sa iasa din UE). Noi trebuie sa ne pastram cat mai mult moneda naționala si sa menținem legaturi cat mai bune cu China, ca atunci cand picã UE sa fim cat mai puțin afectați.

Eu cred ca daca incepem cu logica nemtilor o sa ajungem la o economie apropiata de a lor, ei fiind cei care au iesit primii din criza si care intotdeauna s-au descurcat cu banii. In caz ca nu ai lipsit la lectiile de istorie vezi ce datorii de razboi au platit si tot sunt in topul economiei mondiale.

0 0

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 01-11-2014, 11:23:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa vedem pe cine votam si cine va castiga -

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
carutacudouaroti

[HeaVen]

(since 12-09-2018 00:59)

Votes: 47

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Lockkar 
Post Posted: 01-11-2014, 12:39:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ma votez pe mine
Lockkar presedinte
Nu va fur/"Ninjez" pensiile si salariile . promit ! votati-ma sa aveti tot ce va trebuie !!

1 0

Back to top
Kamikazze

[Maniac]

(since 05-02-2015 23:45)

Votes: 28

Post Posted: 01-11-2014, 19:06:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are logica sa votezi pe altcineva in afara de X sau Y (Daca vrei sa nu iese X, votezi Y (si invers), dar nu Z, atata timp cat diferenta dintre X si Y e foarte mica)

Decat sa-mi vad banii, pe care-i platesc statului, alocati bisericii; Sa vad oameni urcati in microbuze dusi sa voteze cu Monta; Sa vad preoti care le sugereaza enoriasilor sa voteze cu Monta; Sa aud ca "Doar Monta a marit pensile; Doar Monta v-a sters la fundulet" .., si lista continua... just.. PUIE MONTA

- Tot timpul mi-a placut politica de DREAPTA; nu suport si nici nu voi suporta o politica de stanga.

In ardeal, cel putin, foarte putini tineri o sa voteze cu Monta

Evident, votez Iohannis.

Wickedfruit - Sylvanas EU

Last edited by Kamikazze on 01-11-2014, 20:59:38; edited 1 time in total
1 0

Back to top
Imbalanced

[Just for fun!]

(since 15-02-2021 17:35)

Votes: 74

Post Posted: 01-11-2014, 20:27:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu fiti batuti in cap (precum mihai25/roshkatul si altii de prin acest topic) si ganditi/informati-va inainte sa va duceti la vot. Nu ganditi ceva despre un om fara sa va informati si fara sa va asigurati ca e adevarat ce se zice despre el. Nu uitati ca sunt posturi de televiziune (gen Antenele) care tin cu Ponta si tot timpul o sa vedeti ca il ridica in slavi, in schimb pe Basescu il baga in rahat, dar fara dovezi, doar acuzatii false!
Defapt nici nu-i nevoie sa va informati despre cine si cum e mai bun, e destul doar sa ascultati/vedeti cateva reportaje de-a lor si va dati seama cat ii duce capu' pe fiecare din ei. Asta insemnand ca Ponta e un plagiator prost si corupt. VOTATI JOHANNIS! -

0 1

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

Post Posted: 01-11-2014, 20:29:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am auzit ca daca Ponta a fost in SRI, inca ar mai avea relatii pe acolo si cei de afara care voteaza vor preda voturile celor de la SRI si apoi vor fi numarate. Sper sa fie doar o barfa

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 01-11-2014, 20:47:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imbalanced wrote:
Nu fiti batuti in cap (precum mihai25/roshkatul si altii de prin acest topic) si ganditi/informati-va inainte sa va duceti la vot. Nu ganditi ceva despre un om fara sa va informati si fara sa va asigurati ca e adevarat ce se zice despre el. Nu uitati ca sunt posturi de televiziune (gen Antenele) care tin cu Ponta si tot timpul o sa vedeti ca il ridica in slavi, in schimb pe Basescu il baga in rahat, dar fara dovezi, doar acuzatii false!
Defapt nici nu-i nevoie sa va informati despre cine si cum e mai bun, e destul doar sa ascultati/vedeti cateva reportaje de-a lor si va dati seama cat ii duce capu' pe fiecare din ei. Asta insemnand ca Ponta e un plagiator prost si corupt. VOTATI JOHANNIS! -

Tu vorbesti de informare? Vroiam sa nu mai postez aici dar vad ca un * mi-a activat casuta vocala. Ponta este raul mai mic dintre cei 2, toti copiii aud puie monta si li se pare "cool", posteaza peste tot despre asta. Eu zic sa te informezi in ceea ce il priveste pe Johannis inainte sa vorbesti degeaba. Sibiul a aratat excelent cat timp a fost capitala culturala, acum e intr-o stare deplorabila din nou. Basescu nu e prost, stie ca Udrea nu o sa aiba nici o sansa. Il sustine indirect pe Johannis lansand zvonuri despre Ponta.. Auzi tu.. Ponta informator al securitatii.. la revolutie avrea vreo 19 ani Ponta, sigur dorea sa sustina regimul comunist.. Basescu e disperat, Johannis este un "basist" fie daca vreti sa credeti sau nu. Basescu in timpul guvernului Boc ne-a vandut tara.

Roshkatul wrote:
Poti sa traiesti in negare in continuare, dar Basescu este intr-adevar raul cel mai mare. Naiba stie ce se alege de tara asta daca iese presedinte un om al lui Basescu.
Atat mai am de zis:
http://www.zf.ro/special/dupa-ce-s-au-platit-20-de-mil-euro-pe-kilometru-de-autostrada-americanilor-de-la-bechtel-acum-un-kilometru-poate-sa-coste-3-5-mil-euro-9511407
România a construit 54 de kilometri din autostrada Transilvania cu 1,25 miliarde de euro, adicã un cost de circa 23 de milioane de euro pe kilometru.
23 de milioane de euro pe kilometru, cu banii aia construiesti 10 kilometrii la campie/cel putin 4 kilometrii la munte.
Suntem tara din Europa cu cea mai SLABA infrastructura, bulgarii ne dau FUM cand vine vorba de infrastructura transporturilor, de aia nu apare nici un investitor strain in Romania, nu au cum sa ajunga in Romania. Guvernul Boc a irosit miliarde de euro incheind contracturi nefavorabile pretutindeni.

Nu am zis ca Boc nu a luat deciziile corecte in timpul crizei economice, dar acele decizii puteau fii evidate daca nu furau atatia bani de la stat.

Eu am pus dovezi pe masa si mi-am exprimat opinia in legatura cu cine cred ca este raul mai mic dintre cei 2, nu v-am obligat sa il votati pe Ponta. Nu mai am chef sa imi activeze asemenea persoane casuta vocala, deci va rog nu imi mai mentionati numele in threadul asta.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

Last edited by Roshkatul on 01-11-2014, 20:48:43; edited 2 times in total
1 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 01-11-2014, 20:47:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Votati ma Iohannis, ca o sa vina nemti sa ne faca autostrazi. Ca tot il slaviti atat pe atot-salvatoru Romaniei.

subscriu
Roshkatul wrote:
Basescu e disperat, Johannis este un "basist" fie daca vreti sa credeti sau nu. Basescu in timpul guvernului Boc ne-a vandut tara.

1 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Post Posted: 01-11-2014, 20:57:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Decat Ceausescu jr. , mai bine un neamt.

Don't touch this

0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

Post Posted: 01-11-2014, 21:01:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici fata lui nu inspira prea multa incredere, daramite cand deschide gura si scoate numai arogante si minciuni pe gura.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 17 November 2014 13:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 54, 55, 56  Next    

The time now is 03-02-2025, 15:51:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x