User
Pass
2FA

[Ro] Warrior - Fury 4.3.4 PvE

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message8067
alyn509

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-11-2014 14:23)

Votes: 5

Post Posted: 21-03-2014, 14:32:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Warrior - Fury, PvE

Fury dupa cum stiti pana in cataclysm a fost specul cel mai intalnit in PvE la Warrior, fiind foarte usor de folosit si care foarte usor era capabil sa depaseasca limitele de DPS cunoscute. Incepand cu expansinul Cataclysm, Fury a suferit schimbari precum si alte specuri de la alte clase. Marea surpriza la Fury insa vine de la faptul ca acum nu mai este un spec foarte usor de folosit deoarece nu mai genereaza tonele de rage care ne sustineau DPS-ul, ceea ce nu il face un spec mai slab decat arms, ci mai provocator.

Talent Tree

Titan's Grip

Single-Minded Fury

Glyphs :

Prime Glyphs :

-> Glyph of Bloodthirst - creste damage-ul la Bloodthirst cu 10%
-> Glyph of Raging Blow - creste sansa de crit cu Raging Blow cu 5%
-> Glyph of Slam - creste sansa de crit cu Slam cu 5%

Major Glyphs :

-> Glyph of Colossus Smash - Colossus Smash aplica de asemenea si Sunder Armor pe target
-> Glyph of Cleave - creste numarul targeturilor care iau damage de la Cleave cu 1 (ideal pt AoE)
-> Glyph of Death Wish - Death Wish nu mai creste damage-ul pe care il primesti

Minor Glyphs :

-> Glyph of Berserker Rage - Berserker Rage genereaza 5 rage cand e folosit
-> Glyph of Battle - Creste duratia la Battle Shout cu 2 min si area de acoperire cu 50%.
-> Glyph of Command - Creste duratia la Commanding Shout cu 2 min si area de acoperire cu 50%

Rotatia

Aspecte generale

Dupa cum spuneam la inceput Fury incepand cu acest expansion a devenit un spec mai dificil datorita faptului ca nu mai avem bara de rage mereu plina care sa ne asigure libertatea de a folosi orice spell oricand vrem noi, de aceea pentru a mentine reputatia pe care a avut-o Warriorul de Fury odata prin DPS-ul sau trebuie sa ne asiguram ca mereu avem rage. Rage-ul poate fi gererat astfel:
1) folosint Commanding Shout sau Battle Shout
2) dand damage
3) luand damage
De aceea este indicat sa folosim shout-urile la CD si de asemenea abilitatea Berserker Rage pentru a mari rage-ul generat atunci cand luam damage.

Cel mai bun moment de a da damage este in momentele in care luam mult damage. De aceea combinatia Death Wish + Recklessness + trinket pentru dps maxim este cel mai bine folosita in phase-urile care solicita mult healerii, cand grupul ia foarte mult damage.

Single Target Dps

-> Bloodthirst - la CD, fiind abilitatea noastra de baza
-> Colossus Smash - la CD. Prioritara chiar si abilitatii Bloodthirst
-> Raging Blow - cand se activeaza ( cand luam enrage sau folosim la Berserker Rage )
-> Slam - doar cand procuie Bloodsurge
-> Heroic Strike - cand avem suficient rage
-> Inner Rage - cand este disponibila, avem rage si suntem siguri ca vom avea suficient rage sa folosim Heroic Strike pe toata durata abilitatii (sau la CD daca avem 2 piese T13 deoarece va reduce cost-ul la Heroic Strike)

Area of Efect Dps (AoE) :

-> Whirlwind - a fost abilitate de baza in WotLK dar acum avand damage-ul prea mic este buna de folosit doar in AoE Dps.
-> Cleave
-> Inner Rage - cand este disponibila, avem rage si suntem siguri ca vom avea suficient rage sa folosim Cleavee pe toata durata abilitatii

Atunci cand luptam cu 2-3 moobi putem ramane la rotatia de single target doar ca in loc de Heroic Strike folosim Cleave. Rotatia de AoE este buna de folosit de la 4 NPC in sus cand Whirlwind-ul are CD-ul redus, astfel putem sa ne mentinem dps-ul in mare parte doar din Cleave si Whirlwind.

Stats

Strength - Stat-ul cu cea mai mare importanta la Warrior. Ii da Attack Power
Hit - reduce sansa de miss la melee attacks
Expertise - pana la atingerea cap-ului de 26
Critical Strike - Stat extrem de util deoarece crit-urile date de Bloodthirst si Colossus Smash activeaza Enrage
Mastery - Creste efectul abilitatilor de tip enrage: Damage-ul bonus de la Enrage si Death Wish, damage-ul dat de Raging Blow, healul primit de la Enraged Regeneration si rage-ul generat de Berserker Rage prin Glyph of Berserker Rage
Haste - Creste viteza autoattack-urilor .

Spre deosebire de alte specuri ale altor clase melee, warriorul de fury da cem mai mult damage cu melee attacks datorita abilitatii pasive Precision, motiv pentru care unul dintre cele mai importante stats-uri fiind Hit rating-ul. Totusi nu este de ignorat crit-ul care pentru warrior reprezinta stat-ul semnatura. In comparatie cu hit-ul, crit-ul este mai putin prioritar pana la atingerea cap-ului de 20% hit. Restul de pana la 27% Hit va fi considerat ca secondary stat dupa crit, acesta avand mai mare importanta decat Mastery sau Haste.

Strength > Expertise(26) > Hit(20%) > Crit > Hit(27%) > Mastery > Haste

Titan's Grip VS Single-Minded Fury

Incepand cu acest expansnion specul de Fury a luat 2 cai: Titan's Grip respectiv Single-Minded Fury
Titan's Grip overa posibilitatea de a echipa armele 2 handed intr-o singura mana, pe cand Single-Minded Fury ofera damage crescut cu 20% daca warriorul are echipate doua arme 1 handed + Slam loveste cu ambele arme.
Ambele talente au fost concepute astfel incat dps-ul warriorului sa fie acelasi indiferent de tipul armelor. Diferenta intre cele doua talente insa consta in faptul ca armele echipate cu Titan's Grip au stats-uri mai mari decate celelalte, iar Single-Minded Fury in locul stats-urilor bonus are bonus damage la Slam si de asemenea melee attack speed mai mare decat la Titan's Grip (1h sunt arme mai rapide decat 2h) ceea ce echilibreaza aceasta balanta intre aceste talente.
Va recomand sa le testati pe amandoua si sa il jucati pe cel mai apropiat stilului vostru de joc, sau armelor disponibile momentan :).

Gemming

Meta: Reverberating Shadowspirit Diamond - 54 Strength + 3% Efect de Crit crescut
Red: Bold Queed's Garnet - 50 Strength
Yellow: Inscribed Lava Coral - 25 Strength + 25 Crit
Blue: Etched Shadow Spinel - 25 Strength + 25 Hit
Prismatic: Bold Queen's Garnet

Enchants

-> Head – Arcanum of the Dragonmaw - 60 Strength + 35 Mastery
-> Shoulders – Greater Inscription of Jagged Stone - 50 Strength + 25 Crit
-> Back – Greater Critical Strike - 65 Crit
-> Chest – Peerless Stats - 20 All Stats
-> Wrists – Precision -50 Hit
-> Gloves – Mighty Strength - 50 Strength
-> Belt – Ebonsteel Belt Buckle - 1 socket bonus
-> Legs – Dragonscale Leg Armor - 190 Attack Power + 55 Crit
-> Boots – Major Strength - 50 Strength
-> Weapons - Landslide - 1000 Attack Power proc

Reforging

Reforgingul se face din excesul de Expertise, din Haste si din Mastery acolo unde este cazul. De preferat il faceti astfel incat sa aveti hit la 20%. Unde avem hit urmatorul stat in care dam reforge e Crit.

Sper ca guide-ul asta a fost util si astept intrebari daca sunt :D

BM Hunter PvE Guide

Fury Warrior PvE Guide

Last edited by alyn509 on 22-03-2014, 09:49:23; edited 4 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 21-03-2014, 20:39:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mi se pare cam degeaba un ghid venind de la unul care se lauda ca da aoe mai tare pe fury decat un arms si pe urma scoate 30k la yorsahj pe 25h -

also nu stiu de ce ai juca fury cand arms e in mod evident un spec superior pe patch-ul acesta.

Quote:
crit-urile gereneaza mai mult rage decat noncrit-urile

say what mate?

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
alyn509

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-03-2014, 22:00:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am facut un guide pentru specul care imi place sa il joc. Daca as avea gearul tau poate as da mai mult, sau daca chiar tii sa ma contrazici tine-o pe a ta ca specul meu e degeaba. Nu ai decat sa consideri ce doresti.. eu nu am facut guide-ul asta ca sa ma laud pentru dps-ul meu sau sa ma scuz pentru momentele in care nu am putut da mai mult, ci pt ca chiar imi place specul asta in comparatie cu arms.. eu nu joc in wow specul mai bun ci specul mai placut mie.

si da.. chestia cu rage generat la crit e o tampenie.. nici nu stiu de unde am luat-o dar am uitat sa o sterg in versiunea finala.. mersi

Daca te intereseaza citeste, daca nu ignora.

BM Hunter PvE Guide

Fury Warrior PvE Guide

0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 21-03-2014, 22:53:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alyn509 wrote:
Eu am facut un guide pentru specul care imi place sa il joc. Daca as avea gearul tau poate as da mai mult, sau daca chiar tii sa ma contrazici tine-o pe a ta ca specul meu e degeaba. Nu ai decat sa consideri ce doresti.. eu nu am facut guide-ul asta ca sa ma laud pentru dps-ul meu sau sa ma scuz pentru momentele in care nu am putut da mai mult, ci pt ca chiar imi place specul asta in comparatie cu arms.. eu nu joc in wow specul mai bun ci specul mai placut mie.

apreciez faptul ca joci specul care iti place, chiar daca nu este neaparat cel mai bun
totusi nu e vorba de asta, e vorba despre faptul ca neavand un dps foarte bun nu poti fi o sursa credibila de informatii, iar cand mai scrii si ineptii precum faza cu rage gain-ul din crituri, e cam nasol. -
poti considera commentul meu un avertisment adresat celor care iti citesc ghidul sa verifice informatiile si in alta parte.

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
alyn509

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-03-2014, 00:15:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am zis si adineauri ca faza respectiva a fost preluata gresit si am uitat sa o sterg. Si doar dintr-un 25h de la yor ma judeci pe mine ca nu dau dps?? asta e dovada ta? e adevarat ca nu dau mai bine in AoE decat tu cu Badestorm, dar per total specul meu este destul de bun. Si ma astept sa fiu contrazis cu dovezi clare, nu doar cu niste intamplari. Pe tine chiar te rog: NU juca niciodata fury si ramai mereu arms daca tot e cel mai bun spec.

si transmit acelasi lucru tuturor celor care citesc acest guide. Daca sunt interesati ii rog sa incerce specul, daca nu sa il ignore.. scopul meu nu a fost sa umplu forum-ul cu informatii inutile.

Iar celor ce se leaga de dps-ul meu ii rog sa se uite mai des pe recount, nu doar cand se intampla sa apar mai jos in el.

si ca sa fie clar ca nu e doar gura de mine am atasat mai jos recountul la Zon'ozz si Yor'sahj de la ds10n-ul pe care l-am facut azi.. ramane la aprecierea voastra dps-ul.

Zon'ozz:

Yor'sahj:

BM Hunter PvE Guide

Fury Warrior PvE Guide

0 0

Back to top
alyn509

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-03-2014, 10:07:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

celor curiosi de dps la AoE v-am lasat mai jos si un recount facut la dummy in dimneata asta la 10 mil damage.

BM Hunter PvE Guide

Fury Warrior PvE Guide

0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-03-2014, 13:19:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arms vs. Fury TG in cazul meu . Amandoua specs sunt... interesante .

" you are "

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 22-03-2014, 13:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nerolol wrote:

Doar ca fury e cu 5k dps in urma - Let's face it nerful de la mastery a fost prea mare ca sa faci ceva cu fury -

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 22-03-2014, 14:32:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca ar repara in sfarsit si ei mastery snapshot la fury warrior, ar fii mult mai fun de jucat..+ un burst mult mai mare.Cum la lock demo merge, nu vad dc de cateva luni incoace nu se repara mastery snapshot..mare rupere de pl...

0 0

Back to top
alyn509

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-03-2014, 14:55:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nerolol wrote:

Am observat ca pe fury ai doar 11% hit.. ceea ce din testele pe care le-am facut pot zice ca este cam putin.
Hit-ul la fury este o notiune foarte interesanta.. avand in vedere ca dintre toate abilitatile din recount melee attacks e pe primul loc, ar trebui sa ne induca ideea ca este nevoie mai mult decat 8%. La hard cap-ul de 27%, ca sa ajungi este nevoie sa scoti din crit de pe gear ceea ce nici asta nu e foarte convenabil. Am citit la un moment dat ceva interesant aici cum ca pana pe la 19%-20% hit-ul este mai important decat crit-ul. De acolo facand niste reforge-uri am vazut ca avand hit-ul in jurul la 20% este mult mai convenabil decat hard sau soft cap hit si pot zice ca acum sunt multumit cu specul meu de fury.

si Mastery pot zice ca e un stat discutabil, dar din pacate nu este deloc prioritar. Daca ai 20% hit si un crit destul de mare as putea zice ca un proc de la Soulshifter Vortex ar putea fi super.. nu stiu.. trebuie sa testez

BM Hunter PvE Guide

Fury Warrior PvE Guide

0 0

Back to top
ShortyBoy

[Creep]

(since 09-06-2019 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 22-03-2014, 16:59:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda... fara suparare domnule alyn509 dar mai bine nu postai acest guide... am jucat fury destul timp incat sa inteleg ca ce ai postat tu este mediocru... fara suparare . Poate te intrebi dc spun ca e mediocru , in primu rand e la fel ca celelalte 189289348128 de guiduri care spun 2 3 statusuri si salut, in al 2 lea rand am impresia ca acest guide a fost facut dupa ce ai jucat maxim 2 3 saptamani fury... daca crezi ca postul meu este de prisos nu il baga in seama eu sigur nu voi mai posta aici -

0 0

Back to top
alyn509

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-03-2014, 17:17:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crede-ma ca pentru fiecare parere conteaza -

Nu joc de cateva saptamani ci joc fury inca dinainte sa vin pe acest server acum aproape 2 ani. Am jucat initial pe un alt server pe wotlk timp de alti 2 ani si cand am venit aici pe 4.0.6 am vazut ca s-a complicat destul de mult.
Multi m-au intrebat de ce joc fury si le-am raspuns simplu ca de fiecare data, ca asta e specul care imi place sa il joc, care l-am jucat intotdeauna si nu ma simt comfortabil sa joc arms.
Apoi eu am incercat sa nu fac un guide prin care sa inveti ce mancare ar trebui sa iei cu tine in raiduri sau exact ce iteme ar trebui sa ai pe tine. Am incercat special sa explic ce stats-uri sunt necesare, de ce, ce abilitati folosesti si in ce combinatii. Am incercat sa ii ofer cititorului doar ceea ce are nevoie pentru a juca un fury warrior, in loc sa il inebunesc cu tot felul de detalii inutile.
E adevarat la un moment dat m-am considerat si eu mediocru, iar acum cand am descoperit niste lucruri care mi s-au parut foarte interesante am incercat sa le transmit mai departe. Am incercat sa arat ca fury nu este specul de care toata lumea ar trebui sa se fereasca crezand ca nu e bun de nimic si ca totusi are si el parti bune si poate fi jucat cu usurinta si ca poti sa obtii cu el un dps bun. Nu ma supar pentru nici o parere ce mi s-a dat si accept orice corectare mi se face daca sunt convins ca am gresit.
Acest guide a fost facut de la 0 dupa viziunea personala, la fel ca si celelalte guide-uri pe care le-am facut si am incercat prin ele sa imi exprim punctul de vedere. Eu va multumesc ca l-ati citit si ca mi-ati lasat un comment -

BM Hunter PvE Guide

Fury Warrior PvE Guide

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-03-2014, 13:48:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mie unul imi place guide , aveam nevoie de cateva lamuri odata ce eu jucam pe lk fury

0 0

Back to top
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 25-03-2014, 23:00:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Well,fiecare joaca ce ii place,in cazul tau mai ai destule de invatat,in ceea ce priveste guide-ul (nu vreau sa par hater,nici macar nu te cunosc,nici nu stiam ca joci pe acest server minunat) dar cam lasa de dorit...

0 0

Back to top
punkx

[Mentally Stable]

(since 09-05-2021 04:59)

Votes: 2

Post Posted: 26-01-2015, 19:08:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fury give normale dps on 4.3.4?
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 27 January 2016 17:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-04-2025, 18:31:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password