User
Pass
2FA

Enrage.
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message7711
Snoppy

[Inside the fire]

Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-02-2015, 02:07:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-o sã ținã partea cu AT așa cum n-a ținut nici cu omfgg, voi nu știți ce a fost în staff acolo.
În legãturã cu molten: Tot ce vedeți voi acolo pe comunitatea aceea ,,mare" nu este totul real, știu doar sã-și vândã pâinea(sã plãteascã streameri renumiți sã comenteze tournamentele lor, sã creeze numere false de jucãtori online etc). Cum am spus, fiecare comunitate are defectele ei, a noastrã e TOXICÃ pentru cã suntem români și ne înjurãm la prima aprindere deși ajungem în stadiul în care(exemplu: eu și hașșcape, nu vreau sã pocesc guilda dar nici sã activez 983249832 de cãsuțe) sã ne împãcãm și sã ne vedem de treabã, etichetãm destul de repede strãinii, nu ne înțelegem cu ei, ne batem joc de ei and so on.
Ei au în schimb un buget(cred eu, mai mãricel), au o tonã de devs dar degeaba, e chestia de mentalitate.. majoritatea tind spre cantitate nu calitate de aceea suntem într-un numãr mai mic decât ei în acest moment. Dacã nu mã credeți, vã dau un exemplu scurt de surfer al comunitãților: wowreach.. oamenii aceia chiar au scriptat dungeon-urile și raidurile, sper sã fie cineva care sã mã aprobe la partea cu pve-ul la ei pe server.. mi se pãrea grozavã realizarea de a scripta cu cel mai mic detaliu bwd-ul și majoritatea dungeon-urilor dar comunitatea a murit. De ce? Majoritatea nu cautã calitate ci cautã cantitate. Scãderea numãrului de playeri online de pe freakz s-a datorat unei probleme parcã de ddos, s-a datorat pentru cã a fost o expansiune nașpa de-ți venea sã-ți faci o campanie: Stop pve, safe dragons.
Totul va merge ok pe viitor și n-are rost sã mã repet la nesfârșit.. vedeți video-urile postate pe main site/facebook, am douã guilde de pe Neltharion și Deathwing care vor veni aici cu cea mai mare plãcere și totul va fi ok, trebuie sã țineți cont și de o chestie.. deși n-am avut un content MARE pe 4.0.6 trebuie sã vã puneți în pielea staff-ului care a trecut de la un core la altul și diferențele se simțeau.

@Nelly: dacã te simți oarecum intrigat și te-a speriat la prima vedere: Intrã cine vrea și iese cine poate, te ajut CU CEA MAI MARE PLÃCERE sã pãrãsești comunitatea, mã plictisești sincer cu rãspunsurile tale ironice cu privire la comunitate sau ești dezamãgit pe plan material cã nu ți-ai vândut contul pe facebook? Sunteți mulți care vã plângeți dar tot aici vã jucați, credeți cã lumea e proastã și cã nu se știe de Azwraith cã acum e ***? A rãmas aici chiar dacã înjura în stânga și în dreapta.

@fomitzaftw: La început când ți-am vãzut topicul am vrut sã-ți dau warn ca sã te potolești cu off-topic-ul și limbajul tãu, pe viitor încearcã sã folosești un limbaj mai adecvat și eu am fost ca tine cândva, chiar în primele mele posturi când aveam alt cont( Killerdoll ) și încercam sã apãr comunitatea într-un rãzboi provocat de postãrile unui membru al ultimate-ului( R.I.P guys) iar Levier venise și mã taxase imediat, am spus sã n-o fac la fel. Mã bucur cã prin felul tãu de a te expune ai atras niște voci.
@Mr.Faith: te plângi de educația altora dar și tu ești la fel, ai pus o comunitate întreagã în aceeași oalã și indirect ai fãcut un atac la persoanã. Mentalitatea nu o poți schimba și e ușor de zis: BÃGÃM FRATE 2-3 REGULI le dãm mute-uri peste mute-uri, la a treia chestie BAN PERMANENT. Ce am rezolvat?! Un jucãtor în minus? Pãi trebuie sã banãm o comunitate întreagã.
L.e: Dacã am fãcut greșeli de exprimare sau am pus câte ceva în plus mã scuzați, am avut o noapte agitatã IRL și a trebuit sã aduc pace în lume sã fac lumea sã se simtã Zen etc.

,,Angel Among demons"

7 2

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MIGHTY NELLY
[Banned user]

Banned

(since 12-02-2015 11:44)

Votes: 15

Post Posted: 12-02-2015, 12:21:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
@Nelly: dacã te simți oarecum intrigat și te-a speriat la prima vedere: Intrã cine vrea și iese cine poate, te ajut CU CEA MAI MARE PLÃCERE sã pãrãsești comunitatea, mã plictisești sincer cu rãspunsurile tale ironice cu privire la comunitate sau ești dezamãgit pe plan material cã nu ți-ai vândut contul pe facebook? Sunteți mulți care vã plângeți dar tot aici vã jucați, credeți cã lumea e proastã și cã nu se știe de Azwraith cã acum e ***? A rãmas aici chiar dacã înjura în stânga și în dreapta.

Bai lasa-ma esti un fel de zeu tu ce sa-ti povestesc..am, da, multe nemultumiri din partea stafului pentru ca NU STITI WOW si cand va zice un player ceva nici treaba nu aveti voi. Si daca am vrut sa-mi vand contul nu te priveste pe tine avand in vedere ca nu am incercat sa-l vand in wow sau pe forum si plus ca numai joc pe server de jumate de an aproape nu vad ce as mai face cu el, oricum daca o sa mai joc vreodata am alt char, adica subliniez din nou ca nu e treaba ta si vad ca inca tu continui cu parera ta de 12 ani cum ca joc aici pe alt char ca azwraith desi eu iti zic ca nu e asa tu nu vrei sa pricepi. Si oricum nu stiu care e legatura dintre mine si ala care inca joaca dupa ce a luat ban? se stia de la inceput ca e el si nu i-ati facut nimic, si un exemplu mai e trix care are 15 milioane de conturi pe forum si nu are nimeni treaba; ati facut topic cu best class si ati pus niste reguli acolo.. degeaba defapt ca daca te uiti in topic sa vezi cum se injura aia si nu respecta nicio cerere si nu da nimeni warns. Astea 2 exemple mi-au venit pe moment in minte.

Staff message (Snoppy):

O perioadã nu mai stai pe aici

1 2

Back to top
View user's profile Send private message
Raster

[ACNA]

(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 12-02-2015, 13:51:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mr.Faith wrote:
Stiu cativa de acolo care au "donat" peste 1000 dolari si putin le pasa ca au pierdut banii astia. Daca macar 10% din aia de pe server doneaza cate 500 dolari sa zic ajunge strang baietii cate 1 milion lejer.
Faza tare e ca acum cativa ani cand aveau decat 2 realmuri si scoteau cate 300k $ /luna ^^.

Ce ma distreaza e faptul ca romanasii nostri mereu cauta sa arunce cu noroi in altii, neavand practic nici o idee ce si cum e pe acolo. Desigur ca orice server privat are buguri, dar acolo joaca oameni ceva mai normali la cap majoritatea timpului, de asemenea multi de pe oficial.
Poate ca ar juca si aici mai multi, dar vedeti globalul la anumite ore si dupa va dati seama de ce nu aveti populatie mai mare.

Uitati-va putin si pe aici prin topic, cativa nici macar nu stiu sa vorbeasca frumos. Astia nu au ce cauta pe server, nici pe forum, pentru ca nu sunt decat niste GUNOAIE inutile.

Nu pot zice ca am o parere proasta despre freakz...de bine de rau merge treaba, pe mine personal comunitatea ma deranjeaza si faptul ca incepeti sa reparati ceva si nu mereu terminati complet ce va puneti in plan.

S-ar umple serverul asta de jucatori daca ati scapa de toti jucatorii aia retardati....ar trebui sa puneti niste reguli stricte si severe iar la 3 abateri ban fara posibilitatea a fi scos, si asta pentru ca foarte multi romanasi de aici nu au educatie, nu au nici macar scoala; cu astia nu ai ce vorbi si nici nu te poti intelege.

A da...si ce cauta topic de flame in legatura cu alt server pe forum aici ? Frustrated much ? trebuia sters/inchis topicul si avertizat asta de l-a facut.

/thread
Puteti sa incepeti cu Nelu.

воронья
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 12-02-2015, 14:00:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si mie mi se pare normala aia cu 3 abateri. Si odata cu acel ban si un ban pe ip si in timp comunitatea va fi una placuta fara ratati pe global sau prin Elwyn/Durotar care injura dupa fiecare crash sau alte prostii care pe ei ii deranjeaza enorm.

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 12-02-2015, 17:23:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Sunteți mulți care vã plângeți dar tot aici vã jucați, credeți cã lumea e proastã și cã nu se știe de Azwraith cã acum e ***? A rãmas aici chiar dacã înjura în stânga și în dreapta.

Radeti voi, dar el chiar crede ca nu stie prea multa lume asta

0 0

Back to top
ShaggzFORTA

[Mentally Stable]

(since 28-01-2016 13:04)

Votes: 10

Post Posted: 12-02-2015, 17:30:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a ajuns snoopy un cap , s-a terminat smeqerya

Staff message (Snoppy):

+1 warn offtopic

1 0

Back to top
winckler

[Copilul cu barbã]

(since 15-08-2021 11:50)

Votes: 172

Post Posted: 12-02-2015, 18:15:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am citit mai sus ca cineva a vrut sa-si vanda contul si acum arunca cu noroi in serverul de wow al freakzului ca nu e stiut pe 2 continente+steag pe luna...dar..ma repet...a vrut sa-si vanda contul de wow.

E o vorba romaneasca: "Ai scuipat ºi vântu' îþi bãtea-n faþã."

Toti blameaza serverul pentru jucatorii low iq.Pai...daca voi reactionati asa,cum puteti sa aveti pretentii sa fiti tratati altfel?

Suntem in mediul online,regulile din realitate se cam aplica si aici. -

Personal,stiind ca nu ma joc sa-mi fac 5 chare full si sa daram raidurile in 2,am preferat de multe ori sa intru la raid 2,sa-mi dezvolt si offspec...sa fiu ingaduitor ca sa joc intr-o guilda buna,cu oameni 18+,de treaba si...care stiu de gluma.
Mi s-a raspuns mereu la tickets,politicos,am fost tratat la fel cum am tratat si eu stafful si mi se pare normal.Cand am privit problema precum calul,mi s-a spus si 'de ce se intampla asa'.

ps: ideea la a 3-a abatere ->permaban mi se pare foarte buna. -

+++un om care sa se ocupe de guilde...deoarece multi care au plecat,au plecat la indemul ofiterilor din guilde s.a.m.d. (si acum sunt N guilde cu sute de membrii care sunt random si pot oricand sa faca reclama in masa).

1 0

Back to top
m2p

[SB I Tell' Em]

(since 23-08-2016 19:54)

Votes: 10

Post Posted: 12-02-2015, 18:28:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magicqtz wrote:
News feeds: Molten and AT, maybe united. *** wow privates.

Daca se vor uni cele 2 servere dupa cum spune stafful, Freakz va avea o sansa sa stranga un numar frumusel de playeri cu MOP.

Adevarat... dar o sa vina multi pentru ce va oferi WOD-ul + ca va fi un staff mai numeros si vor incerca sa rezolve multe din probleme!

0 0

Back to top
nazzgull

[Mentally Stable]

(since 21-04-2016 19:38)

Votes: 7

Post Posted: 12-02-2015, 19:11:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:

Dacã nu mã credeți, vã dau un exemplu scurt de surfer al comunitãților: wowreach.. oamenii aceia chiar au scriptat dungeon-urile și raidurile, sper sã fie cineva care sã mã aprobe la partea cu pve-ul la ei pe server.. mi se pãrea grozavã realizarea de a scripta cu cel mai mic detaliu bwd-ul și majoritatea dungeon-urilor dar comunitatea a murit.

aprob,aprob pozitiv.
cantitatea si calitatea cu care scriptau era uluitoare,in 3 luni scriptau un raid intreg aproape de perfect cand alte servere private in 3 luni scriptau un singur boss si ala scriptat in graba.

0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

(since 21-10-2022 19:50)

Votes: 33

Post Posted: 12-02-2015, 19:29:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nazzgull wrote:
Snoppy wrote:

Dacã nu mã credeți, vã dau un exemplu scurt de surfer al comunitãților: wowreach.. oamenii aceia chiar au scriptat dungeon-urile și raidurile, sper sã fie cineva care sã mã aprobe la partea cu pve-ul la ei pe server.. mi se pãrea grozavã realizarea de a scripta cu cel mai mic detaliu bwd-ul și majoritatea dungeon-urilor dar comunitatea a murit.

aprob,aprob pozitiv.
cantitatea si calitatea cu care scriptau era uluitoare,in 3 luni scriptau un raid intreg aproape de perfect cand alte servere private in 3 luni scriptau un singur boss si ala scriptat in graba.

Asta inseamna pasiune si daruire. Pacat ca sunt putini programatori pe Freakz, din cate stiu eu 2, shocker si nexflame. E adevarat, a durat foarte mult scriptarea DS-ului, dar intr-un final au reusit. Poate a fost o greseala pentru ca s-a trecut peste Fireland care e mult mai complex, probabil ca in perioada asta se implementa Ragnaros, dar tot nu era bine pentru ca playerii asteptau DS-ul. Ganditi-va daca munca de pe acest server nu ar fi fost pentru majoritatea o "suferinta" si de-ai arata prietenului de pe skype/ts cine e intr-adevar bossu' si cine e colorat in albastru. Daca toti ar fi inteles ce inseamna sa te implici cu adevarat in buna functionare a unui server si de a-i asigura un viitor stralucit probabil acum in loc de MoP toate discutiile si intrebarile tindeau cantre WoD.

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 12-02-2015, 19:49:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da aveau raids/dungeons dar populatia lor rar sarea de 300players, clasele erau reparate din joi in pasti, questuri nefunctionale, faceai level din foarte mult griding si multe alte probleme gen freezuri random etc.
Desigur pe freakz nu exista pasiune si daruire. Cate servere din lumea asta au bagat questu pt cutitele legendare (chit ca a fost pe bucati), cate servere au facut ceva in obtinerea itemelor lfr din DS 384ilvl? Cate servere au facut tot posibilul pt a avea 99% din quest functionale? Si cate nu s-au facut aici. Cate servere au reparat constant clasele? Intai uitati-va ce aveti langa voi "pasarea din mana", apoi laudati ce ati vazut voi la suprafata in alta parte "cioara de pe gard".

2 0

Back to top
Advance
[Banned user]

Banned

(since 30-04-2015 15:39)

Votes: 9

Post Posted: 12-02-2015, 21:29:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de ce nu se da T/C si se vorbeste despre o alta comunitate??

+ insulte,flame,offtopic,etc...

Connect blood.freakz.ro
0 2

Back to top
Shadowy

[Creep]

(since 02-09-2017 16:49)

Votes: 40

Post Posted: 12-02-2015, 21:57:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Advance wrote:
de ce nu se da T/C si se vorbeste despre o alta comunitate??

+ insulte,flame,offtopic,etc...

Si ce subiecte vrei sa abordezi?
Decat sa vad doar "ce clasa sa imi fac pe mop" "cand bagati mop" sau alte chestii si mai inutile, macar aici mai vezi o parere, o comunicare player-staff members.

3 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 14-02-2015, 01:07:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mereu vor fi oameni care nu inteleg chestiile necesare pentru a tine un server sus, ei cred ca face ragales hocus pocus acolo in 2 minute si scripteaza un boss, hostul e gratis, piesele se upgradeaza singure..si multe altele. Nu e asa, trebuie timp si rabdare ca totul sa decurga cat mai blizzlike. On the other side, nu ai cum sa scapi niciodata de acei oameni care sunt nemultumiti, mereu vor exista in orice comunitate si pe orice server, ei doar dau cu gura, dar nu stiu sa faca o critica constructiva sau sa ajute in rezolvarea unei probleme.
1 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 03-12-2024, 00:33:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x