User
Pass
2FA

Religie!
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 25, 26, 27  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message47441
OpTIXy

[Predator]

Status: Offline
(since 05-04-2020 10:57)

Votes: 377

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-02-2015, 23:50:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te putem ajuta cu warnurile -)

On topic: De ce nu lasa Vaticanul persoane (ref la orice om) sa intre in arhive si sa citeasca / faca public (tot) orice se afla acolo?

I want to ensure you that every ban is always followed by a proper reason. If you wake up in a situation where your account is banned, feel free to make a proper post under Unban Request.
Do not forget to bring the necessary evidence to appeal GMs decision.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 27-02-2015, 01:36:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wipe wrote:
Ala e un joc cu descopera diferentele?
@Radical, ceva nu faci bine...

Mi-ai editat postul omfg, sa iti rad mustacioara cu drujba -

0 0

Back to top
adiman0011

[Creep]

(since 04-04-2019 14:25)

Votes: 17

Post Posted: 27-02-2015, 10:38:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Radical wrote:
adiman0011 wrote:
.

Cand ti-am citit rahatul asta nu stiam daca trolai sau vorbeai serios:))
Cand te vad cum pupi in cur un dzeu pentru care s-a varsat mai mult sange decat o sa bei tu apa in toata viata ta....ce it pot spune eu tie...free will frate free will.
Stii cum sunteti voi astia care aruncati balega asta cu " atunci cand esti pe patul de moarte si te gandesti ca dzeu si **** mea", zi stii ce sunteti? cum sunteti? sunteti niste ipocriti narcisisti. Ce va mai fute pe voi grija de ce facem noi pe patul de moarte? eu pe patul de moarte vreau sa dau o **** sa stiu ca inainte de a putrezi pe vecie in pamant, **** mea de om batran a avut o erectie ca in tinerete. Cum poti sa judeci tu pe unu pe patul de moarte ca "vede el", ce vede el? ai fost tu dincolo? stii tu ca religia ta e cea corecta? asta e problema cu religiile, ba nu stii care e aia buna...e ca si cum ai fi pe titanic si din 10 veste de salvare doar una nu a fost intepata cu un ac. Ce faci? iti iei o vesta de salvare si razi de restul ca ei o sa isi ia veste sparte si esti tu sigur ca vesta ta e aia buna? stii cum se numeste asta? incerci sa iti ascunzi frica, exact asta faceti si cand aruncati rahatul cu " atunci cand o sa fi pe patul de moarte", defapt tie iti e teama ca poate noi am avut dreptate. Atat timp cat NIMENI nu a venit inapoi sa zica ce e dincolo, RAMANEM LA - PUTREZIM. Nu sunteti nimic decat niste ***** ordinari care incercati sa bagati frica in prosti cu balivernele voastre "o sa ajungi in iad ca nu crezi", o sa ajungi in ma-ta. Ati observat ca la orice religie e chestia asta cu " o sa patesti ceva rau daca nu vii la noi?". Nu iti respect opinia si nu sunt de acord cu ea, ti-o inteleg, e o diferenta intre a ti-o respecta si a ti-o intelege.

Nu am spus macar odata ca vei ajunge in iad. aceasta nu e decizia mea sa o iau. Si inca odata nu am spus nimica cum ca judec pe cineva si mai ales nam scris fraza '' atunci cand o as fii pe patul de moarte''. Fama si pe mine sa inteleg tiam bagat pe gat religia? eu doar tiam explicat cum vad eu lucrurile.
Legat de care religie e cea corecta: teai intrebat vreodata de ce exista asa de multe religii?iti zic eu de ce, sunt multe religii ca sa ne confunde sa nu fim siguri pe noi si pe religia noastra , sa ne faca sa adoptam mentalitatea ca toate religiile sunt la fel(daca vrei sa crezi intrun creator) si cum scrie in Apocalipsa in Noul Testament e ca in zilele din urma anticristul va uni toate religiile sub o religie universala( citeste singur si vei vedea)
Alta chestie care e diferenta dintre toate religiile? ca daca te uiti bine iudaismul, islamul predica aceeasi chestie sub un alt font si alte personaje( ma rog in qu'ran mai scrie sa omori toti infidelii, dar cine sunt eu sa judec , buddhismul si hinduismul predica din nou aceeasi chestie , moralitatea si modul drept de ati trai viata. De satanism si kabbalah nam de ce discuta, sunt bazate pe ego nostru , sa fim noi ''miezul'' , sa fim materialisti ,sa iubim banii si asa mai departe;si dealungul drumului sa ne facem conectii cu demoni , sau spirite cum le zice lumea.
De asta a venit Cristos pe pamant, sa ne arate calea cea dreapta , sa ne scoata de sub ceata. Prin rastignirea pe cruce nea mai fost oferita o sansa la mantuire, dar sunt sigur ca multi o sa zica ca e o lozinca si mai stiu eu ce dar faceti voi calculul ce ati prefera: ~100 ani pe pamantul asta in care vei avea de suferit , dar nu zic ca nu vei avea si momente extraordinare, sau o viata eterna in rai?Tough choice....
Stii carei chestia , ai dreptate sa varsat sange, foarte mult, dar gandestete varsarea aia de sange a fost justificata corect?inca odata tu iei in considerare ce a comandat si ce a facut un om(aka papa) care crede ca e dumnezeu pe pamant si care e infailibil si nu poate comite nici un pacat. Nu asta ne invata religia crestina, dar vad ca nu intelegi, orice ai spune tu judeci cartea dupa coperta.Oricum ce te freaca grija ce au facut altii, cine esti tu sai judeci? ar trebui sati pese de ce faci tu , ca nu te poate furisa nimeni in rai.
Si inca odata nu incerc ''sa bag frica in prosti cu balivernele mele'' , defapt nu incerc decat sati dau inca un viewpoint si pe urma faci ce vrei, il iei nul iei treaba ta,eu voi sti ca miam facut datoria de a incerca.
PS: in lumea asta poti fi 1 din 3 lucruri : lup, oaie , sau caine de stana , lupul fiind cel care ia avantaj, fura ,minte si manipuleaza, oaia fiind cel care are incredere oarba si face cei spune tot prostul si cainele de stana fiind cel care vede ce e corect si ce e gresit si face tot in asa fel sa fie corect si adevarat.Asa ca va incurajez pe toti sa fiti caini de stana, cum zice Radical '' sa nu credeti toate balivernele'' care ti le baga un preot corupt si o religie corupta.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 27-02-2015, 13:01:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adiman0011 wrote:

Stii carei chestia , ai dreptate sa varsat sange, foarte mult, dar gandestete varsarea aia de sange a fost justificata corect?

Numai zic nimic.
E bine sa omori daca e justificat am inteles, daca mai omoram si in masa cu atat mai bine.
Aici nu iti vorbesc doar de cruciade care au fost conduse de oameni pentru dzeu, ci si cate morti a cauzat dzeu. Dar na...cat timp e justificat...HEIL HIT....GOD!!

0 0

Back to top
adiman0011

[Creep]

Post Posted: 27-02-2015, 16:47:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am spus cu totul altceva... ce au facut oamenii pe vremea cruciadelor e ca si cum ai zice ''luptam pentru pace''. Si nu Dumnezeu a cauzat atatea morti, ci gandirea bolnava a oamenilor, daca ar fi avut oleaca de creier poate siar fi dat seama ca la fel ca si noi si cei omorati erau copiii lui Dumnezeu. Dar na mai bine tragem concluzia ca e din vina lui Dumnezeu decat sa spunem ca oamenii de pe vremea ceea au luat niste decizii foarte proaste.
Singura justificatie corecta pentru a omora este atunci , pentru ati proteja tara, familia si toti cei apropiati, de ce? pentru ca este datoria noastra sa avem grija de cei din jur, nu poti lasa un om sa te omoare zicand ca ''nu e bine sa omori''. Ce au facut catolicii acum sute de ani a fost chiar pe dos sau dus la razboi nu ca sa se apere ci ca sa elimine adversarul , in cazul asta pe musulmani.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 27-02-2015, 23:07:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adiman0011 wrote:
Eu am spus cu totul altceva... ce au facut oamenii pe vremea cruciadelor e ca si cum ai zice ''luptam pentru pace''. Si nu Dumnezeu a cauzat atatea morti, ci gandirea bolnava a oamenilor, daca ar fi avut oleaca de creier poate siar fi dat seama ca la fel ca si noi si cei omorati erau copiii lui Dumnezeu. Dar na mai bine tragem concluzia ca e din vina lui Dumnezeu decat sa spunem ca oamenii de pe vremea ceea au luat niste decizii foarte proaste.
Singura justificatie corecta pentru a omora este atunci , pentru ati proteja tara, familia si toti cei apropiati, de ce? pentru ca este datoria noastra sa avem grija de cei din jur, nu poti lasa un om sa te omoare zicand ca ''nu e bine sa omori''. Ce au facut catolicii acum sute de ani a fost chiar pe dos sau dus la razboi nu ca sa se apere ci ca sa elimine adversarul , in cazul asta pe musulmani.

Nu vorbeam de cruciade, hai sa vorbim de arca lui nea Goe...Noe... ah da acolo mai greu cu justificatia a? a spalat dzeu pamantul cum au dat wipe hackeri la molten. Much just.
Nu cred ca vrei sa iti aduc un numar....cam de cate mortii e vinovat PERSONAL acest dzeu.

0 0

Back to top
adiman0011

[Creep]

Post Posted: 28-02-2015, 08:25:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stim nici 5% ce sa intamplat pe vremea lui Noe, si nu stim sigur ca Dumnezeu a creat potopul( chiar daca scrie in vechiul testament sau nu, ceea ce am repetat de multe ori ca a fost prost translat si totodata au fost scoase anumite carti, gen Cartea lui Enoh, care vorbeste despre Nephilimi aka Giants, citeste aceea carte si iti vei da seama de niste lucruri). Oricum Vechiul Testament nu este o carte istorica si nici nu va fi, asa ca ce scrie in ea referitor la evenimentele istorice poate fi 100% gresit sau nu e toata povestea . Spre exemplu Moise, nu existe nici o referinta despre el in cartile istorice si despre calatoria in desert, deci scurt pe 2, Moise nu a existat niciodata, dar totusi Vechiul Testament spune ca a existat. Deci in situatia asta eu vad numai 2 optiuni: the facts are wrong si something similar did happen ori e pure Sci-Fi. Eu tin sa inclin ca the facts are wrong. Anyway, sunt zeci de reasons si teorii centrate pe potop. Spre exemplu daca tias spune ca Zeus a creat potopul, pe o scara de la 1-10 cat de nebun as fi? asa ca teorii tot vor exista si numai trageti concluzii din ce scrie o carte prost tradusa si corupta in ultimul hal aka The Old Testament. Daca ar fi fost in its purest condition, information wise as fi fost pe aceeasi unda cu tine dar tinand cont de cele spuse i dont think so.

Btw tiam pus o intrebare mai demult ... Who the *** is Elohim? find me a competent answer and i will show you something amazing in the old testament:D

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Post Posted: 28-02-2015, 16:02:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stii 0% din "timpul lui Noe" sau ca potopul a existat sau nu. E o legenda, un basm. Daca Noe e singurul om ce a scapat de potop, cum se specifica, a extins rasa umana impreuna cu o bovina? Gandeste si tu putin...

Don't touch this

1 0

Back to top
adiman0011

[Creep]

Post Posted: 28-02-2015, 19:04:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate stiu eu prost dar a luat o pereche din fiecare rasa de animale, nu doar cu o bovina.....
0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-02-2015, 23:30:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci tu spui ca el a extins rasa umana cu N specii de animale?

Don't touch this

0 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 01-03-2015, 07:09:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wipe wrote:
Deci tu spui ca el a extins rasa umana cu N specii de animale?
what? he did't say that Surprise a zis ca a luat cate o pereche din fiecare rasa de animale...tu exagerezi cand zici ca a extins rasa umana cu o bovina...hai sa fim realisti, crezi ca a existat un potop cat sa acopere tot pamantul?? eu nu cred! A fost ceva de "local", un talaz al oceanului creat de un cutremur sau un meteorit , o ploaie super torentiala care a acoperit POATE o regiune extinsa...e prea scurta istoria sa fi ramas doar Moise si cu nevasta si sa extinda rasa umana...cateodata mi-e lene sa gandesc prostiile din trecut! Mai bine ma uit online la un documentar despre Energia Neagra care exista in univers si care se pare ca sta la baza crearii Universului, poate chiar a lui Dumnezeu...m? suna interesant,nu?

Casuta vocala: Laurines
0 0

Back to top
adiman0011

[Creep]

Post Posted: 01-03-2015, 09:06:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

.... Moise... pe vremea lui Noe.... si nu, nu a fost numai Noe cu nevastasa, ci au fost si 3 din fii lui cu familiile lor si inca alte familii de pe vremea aceea.(Moise na existat)
Btw , universul a fost creat de Dumnezeu, deci logic gandind Dumnezeu este deasupra acestui spatiu in care ne aflam noi, asa ca se pot chinui oamenii de stiinta cat vor dar nu vor gasi nici o dovada ca Dumnezeu a fost creat.
Imi pare rau Wipe dar din cate vad ori esti incult ori faci pe prostul, ma rog jumate din oamenii care au postat aici nau citit biblia cap coada sau macar evenimentele notabile din ea, ci doar vorbesc din auzite.Spun asta pentru ca asa eram si eu si asa sunt toti oamenii pe langa mine, se cred destepti dar nu stiu ce vorbesc.
Anyway, am vazut multa lume spunand ca Vechiul testament zice ca pamantul are 6 mii de ani vechime. Si mie ca si la toata lumea mi se pare absurd. Nu face sens pentru ca sunt artefacte , pergamente si alte trasnai care spun altceva. Si cred cu tarie ca Pamantul are cate milenii spun oamenii de stiinta, dar totodata cred ca Oamenii au existat inca de la inceput, intrun loc ascuns de fauna planetei, aka The Garden of Eden. Doar ca timpul trecea altfel pentru Adam si Lilith si mai tarziu Eva,de ce? pentru ca erau nemuritori la momentul ala. Si au fost feriti de toate catastrofele care sau intamplat pana in momentul in care Eva a muscat din mar si ea si Adam au fost izgoniti din Eden.Multi dintre voi vor zice ca ''da cum de nau avut copii'' si mai stiu ce alte trasnai, pana in momentul in care au fost izgoniti Eva nu putea avea copii, dupa ce au fost izgoniti, Dumnezeu ia dat cele necesare de a face copii.

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-03-2015, 11:22:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Omfg... Stiti romanul "Iona" de Marin Sorescu? Si ala a existat, nu este doar un basm/ o legenda.

Don't touch this

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 01-03-2015, 12:08:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adiman0011 wrote:

Btw , universul a fost creat de Dumnezeu, deci logic gandind Dumnezeu este deasupra acestui spatiu in care ne aflam noi, asa ca se pot chinui oamenii de stiinta cat vor dar nu vor gasi nici o dovada ca Dumnezeu a fost creat..

Este nu ? nu il gasesc oamenii de stiinta a? - crezi ca pe el il cauta oamenii de stiinta? cand te duci la interviu la NASA o sa vina un nene si o sa iti prezinta cercetarea lor despre "google search god".
Al dracu dzeu s-a ***** pe el de frica atunci cand aia au facut un turnulet cu 5 etaje, dar acum il doare in **** cand ne vede cu satelitii pe orbita -

Lasa ma...intr-o zi o sa il gaseasca ei pe dzeu ascuns intr-o camara undeva dupa luna pitit. Sau poate ca na...dupa nu stiu cati mii de ani, nea dzeu a developat o bariera dasta dzeiasca....a vazut in Avengers si si-a cumparat una de la walmart.
Ah da - am lesinat de ras cand am vazut ca ai zis LOGIC GANDIND, un crestin care gandeste LOGIC -

1 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-03-2015, 12:39:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunteti prea indoctrinati cu dumnezeu. Voi ar trebui sa va retrageti intr-o pestera si sa fiti impotriva tehnologiei, a evolutiei omenirii, sa va rugati la un barbos sa aveti ce manca. Foarte inteligent.

Don't touch this

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 25, 26, 27  Next    

The time now is 25-04-2025, 00:55:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password