User
Pass
2FA

AUTHENTIKS saluta pe Mr. Nobody (poze noi la album)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message2075
Afterme

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-12-2018 14:12)

Votes: 1

Post Posted: 26-03-2015, 08:29:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Authentiks este o guilda politicoasa si raspunde intodeauna la salut asa ca : Salut Mr. Nobodyyyy

Eu unul incerc sa ignor deobicei astfel de hateri pe forumuri si nu vreau sa le intru in joc dar nu m-am putut abtine pt ca am observat ca in ultimul timp Mr.NoName cu Mr.Nobody, playeri neactivi se agita pe forum ca au castigat 2 batalii din 100 vs Authentiks.
Mr. Nobody intra odata la jumate de an intr-un bg , nu il cunoaste nimeni , nu exista in TOP 100 honorable kills si omite sa puna toate pozele cu Authentiks (inclusiv cele cand pierde desi culmea in aceiasi zi)

Lasa nervii deoparte si fii modest pt ca un premade e format din mai multi playeri si fiecare are rolul lui important iar cand ai cativa mai slab gerati sau un mele care nu stie sa dea un cc pe un healer si se arunca singur ca un kamikaze in gramada se poate da peste cap toata coordonarea . Nu sufera nimeni de vedetism si nu credem zei ci suntem o echipa.

Am castigat sute de bg-uri contra guildelor mari de la hoarde , chiar si event dar nu am sarit ca zeii in sus si sa postam poze/filmulete pe forum. Si chiar daca mai si pierdem, invatam,analizam unde s-a gresit si incercam sa ne descurcam mai bine data viitore .In guilda avem si playeri noi care le oferim sansa sa vina la premadeuri indiferent daca sunt ruthless sau nu au experienta de team play. Nu avem pretentia sa fim in premade doar cei mai buni din guilda asa cum fac altii. Fiecare are dreptul sa invete iar la ore maxime avem si cate 5-6 echipe de premadeuri in que.

Hai sa facem WOW un joc placut, distractiv , fara suferinte ,fara vedetisme personale si fara injuraturi.

Iar daca tot ai deschis album foto pe forum despre Authentiks , poti adauga la colectie pozele de mai jos : ce facem noi seara in mijlocul Orgrimmarului (Oare chiar nu mai exista playeri deloc la hoarda sa dea o singura guilda afara din orasul lor? O ora am stat in mijlocul Ogri si am tot asteptat de ne-am plictisit farmand si am plecat de buna voie. Daca are cineva nelamuriri pot reveni cu filmulete de o ora.)
Defapt a devenit o obisnuinta pt Authentiks de 4 luni incoace cam odata la 3-7 zile sa facem astfel de vizite .
Am tot respectul pentru multii playeri de la hoarda,unii dintre ei din pacate nu mai joaca, altii imi sunt prieteni de cand am jucat impreuna la hoarde . Un sfat pt guild masteri : verificati pe cine bagati in guilda voastra (o testare psihologica sau ceva).

De asemenea respect guildele care incearca sa organizeze un premade bun pentru ca fara ele noi nu am avea cu cine sa ne batem si am juca Mario ..... mai putin pustii nesimntiti pentru care un bg e viata lor.
Hateri=Invidie pe succesul altora=Reclama gratuita (Va multumim ca existati!)

Rog moderatorii sa nu stearga acest subiect pentru ca avem dreptul si noi macar la unul in aparare contra la doua in care am fost atacati si nimeni nu le-a sters. Din partea noastra fiind ultima postare in acest topic in cazul in care nu se mai aduc denigrari.

Poza omisa de Mr.Nobody pt ca acolo lua bataie (nu mai taia la montaj)

Authentiks ieri in Ogrimmar (poza de grup)

Poza de grup dar din alt unghi

Tronul era comod dar pacat ca regele murise

Last edited by Afterme on 26-03-2015, 09:05:19; edited 2 times in total
1 0

Back to top
View user's profile Send private message
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-03-2015, 08:38:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bravo voua,nu trebuie neaparat sa va coborati la nivelul altora care sufera

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 26-03-2015, 08:39:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A fost frumos aseara.
Am vazut spectacolul de pe rogue in stealth
Ce mai poti sa spui? Felicitari.

Totusi trebuie sa te anunt ca WCristi si multi altii de la voi au uitat cand au intrat acum 2-3 sapt si mureau de suferinta pe global.

Deci nu sunteti o guilda politicoasa.Ca aveti cativa membri politicosi asta e altceva.

P.S : Sunteti buni ca echipa. 1 v 1 cam fugiti din cate am vz sau nu rezistati nici 10 sec.

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 26-03-2015, 10:48:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cei mai pvp`isti. Daca va bag intr`o arena nu stiti pe unde se iese din ea.

1 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 26-03-2015, 13:19:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fair wrote:
cei mai pvp`isti. Daca va bag intr`o arena nu stiti pe unde se iese din ea.

-)) Biiiineeeee - -

Also, penibil topic (si totusi cel mai penibil lucru urmeaza mai jos). - Voi doar imitati pvp-ul si va mai si laudati cu asta.

Fenriabis wrote:
P.S : Sunteti buni ca echipa. 1 v 1 cam fugiti din cate am vz sau nu rezistati nici 10 sec.

Bine ca rezisti tu mai mult pe frost dk fara healer. Cine te-a intrebat daca rezista aia mai mult de 10 secunde 1v1? E holy priest asta de exemplu si nu vad cum ar tanka ceva mai mult de 2 secunde.

@juhziz incearca sa citesti ce scriu altii in comenturi @reputatie. Ce atac la persoane? Singurul atac din topicul asta e unu fata de inteligenta. Vrei sa argumentez de ce cred eu ca e prost ? Ma indoiesc ca as face vreun bine.

Staff message (Juhziz):

Incearca sa nu mai aduci atacuri la persoana, posteaza doar daca ai de argumentat ceva.

Last edited by bossutai on 26-03-2015, 18:21:25; edited 2 times in total
0 0

Back to top
truepower

[epicFacegaming1337]

(since 10-06-2022 18:27)

Votes: 91

Post Posted: 26-03-2015, 14:07:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca e nevoie de un subforum ceva de genu "Ai castigat un bg?Do you feel STRONK?" si acolo sa postati print$$$$$.
0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 26-03-2015, 15:26:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ bossutai

fac tol barad de vreo o luna.am prins cativa din guilda acolo

rinnandalol,express,gameru,un mag frost si altii si nici macar nu au miscat sau erau speriati.trust me cand spun : 1 v 1 sunt praf.buni doar in team

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 26-03-2015, 16:09:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi astia de faceti pvp la modul de femeie, de ziceti ca ii ruinati pe altii in bguri/ world pvp 10vs1, nu va e jena ca aveti 200 mmr la arene da vreti sa dovediti ca sunteti buni?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Grubstep

[/ Dreadful /]

(since 06-08-2020 18:25)

Votes: 27

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  decrepitwarrior 
Post Posted: 26-03-2015, 20:38:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand ai castigat voi event???=))

0 0

Back to top
Shpace

[742617000027]

(since 10-04-2024 15:17)

Votes: 417

Post Posted: 27-03-2015, 14:57:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati odata cu hate-ul asta? Spalati-va rufele in privat.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shpace, 27 March 2015 12:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  

The time now is 09-04-2025, 14:23:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password