User
Pass
2FA

Discutii generale
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 23, 24, 25  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message14319
seVes

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-11-2015 16:12)

Votes: 4

Post Posted: 30-03-2015, 17:21:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In al doilea rand: [- Topicurile alea au fost deschise 2 zile, se putea face un sacrificiu atat de mare incat sa fi lasat o parere acolo mai ales ca era sambata. Daca eu am dat ban aiurea si acolo nu era cod si unul din voi ar fi spus "ba nu e cod" ? Conteaza o parere. ]
din ce spui tu,reiese 2 lucruri:
1. ca tu stii mai bine ca mine ce am facut,cea ce e evident o idiotenie debitata de tine. Eu nu am aprins pc de joi,dar nu asta conteaza.
2. pai daca tot stii sa rezolvi probleme cu plug-ins ,de ce e nevoie de 2 sau mai multi ca sa dai un ban? cred si eu ca esti destul de competent sa dai un ban,dupa ce vezi un demo.

"Da am zis ca punem la punct un plan, doresti sa-ti fac statuie? Vrei recompensa ca te-ai OFERIT sa ajuti? Vrei sa-mi scoti ochii dupa cu vorbe "eu am facut tot, daca nu eram eu serveru era inca gol, daca plm eu eu eu eu...", daca vrei sa faci asta da inapoi cat ai timp. "

Desi o statuie din ceara in marime naturala nu ar fi rea,dar nu,nu ms. Tin sa precizez ca numa cu ea in gura stai deci ar trebui sa iti pui reale semne de intrebare in legatura cu orientatia ta sexuala. Dupa cum am zis si in postul alterior ,nu imi plac si nici nu sunt adeptul vorbelor in vant,deci nu am sa ma retrag ,sau sa dau inapoi ,cum ai zis tu. joi cand primesti si tu banii ,ii primesti si de la mine. Si stai tu chill,ma pot descurca si cu gradul de wick,Nu am nevoie de recompensa de la tine,eu am sa fiu fericit ca am ajutat,ca pana la urma si eu am lucrat la inceput la srv.

"Nu ma "laud" cum zici tu ca raman cu 2 admini, atata timp cat in lista aia sunteti foarte multi si pe forum nici jumate nu sunteti prezenti nici macar la discutii libere sa ne mai injuram una alta sau lista de codati in care sa postati macar de 2/3 ori pe saptamana, cum vrei sa va mobilizez, spunand ca "va dau up-uri, pi2de invelite in ciocalata si 1 mil de euro", asa vrei ?"

-daca sunt foarte multi si aia nu fac nimic ,scoate-i de acolo,ce e asa mare scofala.
-intru cand am timp,am problemele mele si nu ai cum sa te legi de asta.
-am ajuns si la partea cu injuratu si am sa iti zic direct care-i cioaca cu tine: Tu poti sa ii injuri pe altii de toti si de toate,eu,spre deosebire nu prea fac asta. de ce? se numeste "coloana vertebrala" sau moralitate pe scurt. Poate mai tii mine de ala cu SIDA si replica ta inteligenta "da-l in mortii lui" . Ei bine daca ar fi asa si eu as putea sa te injur de mortii ,dar nu se pune problema ,pt ca stiu ce sa intamplat ,si stiu cum te-ai simtit,asta tine de moralitate. Probabil ca nu ai sa intelegi ce am scris aici,dar cineva care cunoaste s-ar gandi inainte sa scuipe cuvintele fara macar sa isi foloseasca neuronii.
- exact cum credeam, toti sunt ahtiati dupa banii,pi2de si valori materiale si cele morale care defapt sunt cele care conteaza nu mai exista.
in ziua de azi daca nu ai i6,m3,si penthhouse nu existi.

- "Si una dintre cele mai banale lucruri spuse e asta [ "Zi si mie cum vrei sa ne implicam cand tu ,una-doua zici ca ramai cu aia?" ], nu crezi ca ati avut destul timp sa va implicati ca sa nu ajungem la asemenea lucruri? Ce v-a oprit din a va implica inainte sa va "amenint" cu remove? Hai spune istetule !!! Sa raspund tot eu ? NU ATI PRIMIT GRADELE DORITE, ASTA V-A OPRIT, de cand am deschis serverul am tot primit intrebari pe mess,steam,private message de genul "nu imi dai si mie un grad mai mare ca stiu comenzile, imi dai up ca sa pot fi mai activ sa pot prinde codati, etc.." pai stati fratilor ca eu va dau, dar voi nici dupa ce ati primit nu ati facut ce ati promis, sau altii ma injurau si isi bagau p.la in el de server si ziceau ca nu au nevoie oricum e gol. Pai e frumos? "

- dupa parerea mea ne-am implicat nu am stat ca boti,de asta nu ai ce sa zici,stiu ca e adevarat. Si daca o faceam dedeai remove si cu te alegeai? "spune istetule !!! "
-asta cu gradele e o prostie,eu spun si am sa o mai spun ,ma descurc si cu wick,nu vad ce e asa greu.
-nu nu e frumos,de aceea astia cu care am ramas,zic sa ne ambitionam,eu deja fac asta,dar in limita timpului.

"
- Inca o banalitate [ "E pura lipsa de respect,si nu din partea noastra ,ci din partea ta. ]. Serios ?!? Lipsa de respect tot din partea mea, aici am ras putin. M-am purtat frumos cu voi, chiar prea frumos si am fost luat de prost, cum cereati si nu primeati gradele dorite cum va luati talpasita si plecati, uite si exemple [ ^MyTzA^, Calm., Fr3sH ;x, Off., MACY + altii ] da stiu ca unii o sa ziceti "ba cine dracu sunt astia" exact nu aveti de unde sa stiti pentru ca ei pe server nu au dat, iar pe forum nici atat. "

-vezi ma? tot de grade de legi,asta sunt *** din aia care vor totul de-a gata.

"Sunteti 17 admini fara owneri/vip nu sunteti putini, eu nu vad nici jumate pe forum sa stiu si eu care mai e alaturi de server. Usor o scoatem la cap zici ha, pai serverul este din 6 Octombrie si are 6 luni DA 6 LUNI vedeti voi vreo schimbare? Spune tu istetule cat mai dureaza acest "usor, usor" hai spune cat, inca 6 luni, 1 an, 10 ani cat? Zici ca va amenint, pai normal sa va amenint poate va mobilizati in plm cumva, vrei sa ma hotaresc cum zici tu si sa nu fie vorbe in vant? Asteapta tu pana Marti si vei vedea."

-pai si daca nu ii vezi,nu le stii calea? mai sus spui ca nu isi fac treaba-pai da-le ba REMOVE,ce astepti-nemurirea?
-nu man nu e nicio schimbare,cat mai dureaza,ei bine iti zice Nostradamus-1/2 luni maxim,planul e destul de bine croit incat sa mearga,cel putin asa ziceai tu.

"Si sa inchei asa frumos, ai fost owner ai uitat cat de greu este, oricum nu stiai nici nu doreai sa stii, nu te asculta nimeni "faza cu aia de se injurau, iar tu injurai cot la cot cu ei", sau cand ai zis "*** it plec, nu ma mai intereseaza".
ZeNN , F4mous fosti owneri, care acum nici macar un "salut bai prostule" nu stiu sa spuna pe steam cand inainte vorbeam incontinuu. Am ramas eu cu TheGeneral care nu da absolut nici un semn de viata, ia spuneti voi cum imi vine mie cand nici macar ownerul nu se prezinta pe forum/server"

- aici alta greseala,deja o luam personal- ma cunosti de aprox 4 ani,dar vad ca degeaba,la mine nu conteaza respectul( mint,conteaza dar in mica parte) ci calitatea morala,cat oferi si ce primesi in schimb.
-stii ca aici mergi pe teren minat,eu zic sa nu cauti in cea a fost,ca sigur am sa iti gasesc si eu hibe.
-"*** it plec, nu ma mai intereseaza" -asta a fost odata dar acuma poti observa ca inca am ramas si nu am sa dau un spate.
-"ZeNN , F4mous fosti owneri" de ce zici ma asta,ce te plangi ma atat? cu zenn te-ai certat ,e problema ta,e vina ta,el sa retras din cauza asta. si de famous nu stiu ce sa zic,nu prea am vb cu el. Vezi cum se intoarce roata,ai fost ajutat acum ai ramas singur,si tot legat de asta ,iti mai amintesti de asta?

Stii ca sunt un tip cu care se poate glumi,dar daca mai stii ca in unele cazuri nu e de glumit. Ce am zis aici,probabil sa o sa imi atraga cateva injuraturi,dar cui ii pasa? Daca mai continui cu asta,urmaeza si partea a III-a si concluzia si am sa iti fac si eseu argumentativ despre tine si societate,numa bun de scris la bac.

@R.I.P (jordan) : "Cearta" asta e de ceva timp,nu iti face griji man,o sa reglementam situatia,nu stam asa nepasatori precum zic unii.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 30-03-2015, 19:08:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Niste banalitati -
- Te simti atacat cand treaba cu demo-urile a fost adresata tuturor sa se mobilizeze.
- Nu imi mai zice de chestia cu remove, daca chiar vrei sa actionez cum trebuie si tii mortis asta o sa fac lucru asta sa vedem care pe care.
seVes wrote:
- dupa parerea mea ne-am implicat nu am stat ca boti,de asta nu ai ce sa zici,stiu ca e adevarat. Si daca o faceam dedeai remove si cu te alegeai? "spune istetule !!! "

Sa-mi faci o schita sau un desen ca nu are nici o logica partea cu remove si cu ce ma aleg...
- Aia cu mm, zic ce vreau la telefon sau inafara serverului si a forumului :]], fiecare ne injuram intre noi mai mult sau mai putin. Dar recunoaste aia cu "am aflat ca am sida" chiar da-l in mm :]] ca e scuza scuzelor ca nu a primit el admin.
- La owneri daca nu stii nu vorbi ca vorbesti PROST :]]
Melodia aia o ascultai in timp ce mi-ai citit postul anterior nu ??? =]]

Ce mi-ai raspuns mai sus sunt niste aiureli nici tu nu cred ca ai citit inca o data sa vezi cat de stupid suna sau ca nu are nici ce-a mai mica treaba cu subiectul in sine. Tu vrei sa fii mai cu mot aici, dar nu iti iese, nu ai argumente solide, doar presupuneri si ce ar fi fost daca, sa spun asa.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BICA

[Mentally Stable]

(since 08-04-2015 21:40)

Votes: 2

Post Posted: 31-03-2015, 10:44:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fratiilor,da cu ts-ul cum facem? Chiar nu intra nimeni? Propun fondatorului sa seteze o data/ora si sa vedem,cine intra,cine nu. Sa mai putem si noi discuta legat de sv,sa ne mai implicam,ca fara implicare/interes ce facem aici? Ciorba? -

0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

Post Posted: 31-03-2015, 15:55:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BICA wrote:
Fratiilor,da cu ts-ul cum facem? Chiar nu intra nimeni? Propun fondatorului sa seteze o data/ora si sa vedem,cine intra,cine nu. Sa mai putem si noi discuta legat de sv,sa ne mai implicam,ca fara implicare/interes ce facem aici? Ciorba? -

Trimite-mi un PM si detaliaza ce si cum ai in cap despre ts si poate ajungi departe. -

0 0

Back to top
seVes

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-03-2015, 16:43:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faydwer wrote:
Niste banalitati -
- Te simti atacat cand treaba cu demo-urile a fost adresata tuturor sa se mobilizeze.
- Nu imi mai zice de chestia cu remove, daca chiar vrei sa actionez cum trebuie si tii mortis asta o sa fac lucru asta sa vedem care pe care.
seVes wrote:

Sa-mi faci o schita sau un desen ca nu are nici o logica partea cu remove si cu ce ma aleg...
- Aia cu mm, zic ce vreau la telefon sau inafara serverului si a forumului :]], fiecare ne injuram intre noi mai mult sau mai putin. Dar recunoaste aia cu "am aflat ca am sida" chiar da-l in mm :]] ca e scuza scuzelor ca nu a primit el admin.
- La owneri daca nu stii nu vorbi ca vorbesti PROST :]]
Melodia aia o ascultai in timp ce mi-ai citit postul anterior nu ??? =]]

Ce mi-ai raspuns mai sus sunt niste aiureli nici tu nu cred ca ai citit inca o data sa vezi cat de stupid suna sau ca nu are nici ce-a mai mica treaba cu subiectul in sine. Tu vrei sa fii mai cu mot aici, dar nu iti iese, nu ai argumente solide, doar presupuneri si ce ar fi fost daca, sa spun asa.

"Stiam c-o sa te spargi sa te remarci",poate ca tu nu iti dai seama ,dar m-am ginit ca te-ai iritat de ce ai citit,si iti zic eu sigur , rasul ala e fals si isteric sa iti "ascunzi" frustrarea ,pentru ca stii ca ce am zis eu e adevarat. Si daca dai remove ce dovedesti? ca scapi de mine? vezi,fata in fata la acelasi nivel nu faci asta,dar aici,unde esti "baws" iti permiti,e evident,dar daca iti folosesti "puterea" sa scapi de mine ce demonstrezi? nu iti raspund eu ca stii raspunsul.
Daca vb asa prost cum zici tu,nu erai tu asa sifonat,stiu cum te comporti si cum gandesti ,nici la asta nu te asteptai. Si nici nu prea ma intereseaza pt ca tu esti/erai prieten cu ei,stii ca eu si cu Zenn,nu ne intelegeam.

Pai normal ca nu are logica,ca eu m-am referit si la tine si la toti ceilalti,in general,"Tu vrei sa fii mai cu mot aici , dar nu iti iese" eu zic ca mi-a iesit si destul de bine chiar.
Vreau sa vad ce ai sa faci in continuare,sunt chiar foarte curios. initial am vrut sa fiu mai dur dar tot chill ti le-am dat.
Si sa imi spui unde nu ai inteles,am sa fac tot posibilul ca sa intelegi, mai ales ca,am auzit ca ai ceva probleme cu ne-atentia,sper sa nu fie nimic grav.

Spoiler:

0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

Post Posted: 31-03-2015, 17:25:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi dai replici din melodii in loc sa zici de la tine nici atat nu poti -
NU INTELEG ABSOLUT NIMIC DIN CE ZICI TU
Nu e ras isteric sau fals, e un simplu ras la persoana. Ce frustrare? Ce sifonat, in ce sens, eu sau..?
Imi permit sa-ti zic asta si in fata, dar nu amestec virtualu' cu realiatea, ai inceput cu aere pe forum, pai pe forum te tin :]]
Ziceai de neatentie, pai nu merita atentie orice banalitate, asa ca aleg sa ignor -
seVes wrote:
stiu cum te comporti si cum gandesti

Sa nu imi zici ca aici intervine aia cu "de la o vreme stiu ce gandesc oamenii si cum sa-i manipulez" ca o sa mor de ras :]]. Permite-mi sa-ti spulber visurile prin cel mai simplu raspuns posibil: NU ma cunosti cu adevarat nici pe jumatate -

0 0

Back to top
BICA

[Mentally Stable]

(since 08-04-2015 21:40)

Votes: 2

Post Posted: 31-03-2015, 18:25:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare,as dorii sa propun bindarea unei anumite taste,si anume la alegerea detinatorului dintre z-x-c(sau chiar toate) pentru a face reclama serverului sid.freakz.ro. Consider ca desii poate o sa va para stupid,sa stiti ca totusi nu bat campiile degeaba,vorba vine si chiar functioneaza. Cum functioneaza,pai odata ce sv are bindate astfel de taste,in momentele aplicarii automat va aparea in chat ,,Sid.freakz.ro" ,,Connect Sid.freakz.ro" sau chiar mai ,,mincinos" => ,,Connect Sid.freakz.ro / admine free!!!" asta depinde de alegerea detinatorului,el alegand care sa fie textul pentru bindare a unei taste. Ganditi-va doar ca,toti ce care intra si vor intra pe sid.freakz.ro,odata conectati sa se instaleze bindurile cu mesajul respectiv,odata iesiti dupa sv,pe cate sv oare vor mai intra? Cata reclama se va face sv sid.freakz.ro? Ganditi-va! Am ales tastele z-x-c deorece majoritatea au mesajele sonore gen ,,go go go", ,,stick togheter team", ,,cover me" si etc. sunt folosite,si maj le folosesc. Daca se poate,nu stiu sigur,ma voi interesa,sa fie bindat un buton cu o anumita ,,reclama" chiar pe o tasta care e binda pentru altceva,sa fiu mai exact: tasta b-buy,odata apasa sa se dea si bui menu,dar si reclama,ar fi ceva fenomenal,deoarece,runda de runda tasta b este accesata. Sau tasta r-reload,la fel,cine nu isi reincarca arma? La fel sa fie bindata,daca este posibil asa ceva. Pe functia unei singure taste sa existe 2 binduri,in special b si r,ambele folosite runda de runda + reclama dupa reclama :d. Doar mi-am imaginat partea a 2 a,cele cu tastele b si r,nu bag mana in foc ca este posibil,doar spun,ma voi interesa sa vad daca este posibil asa ceva.

Code:
#include < amxmodx >

public client_putinserver( index )
set_task( 2.0, "set_cmd", index );

public set_cmd( index )
client_cmd( index, "bind x ^"Connect Sid.freakz.ro / Admine free!!!^"" );

Last edited by BICA on 31-03-2015, 18:27:35; edited 2 times in total
0 0

Back to top
seVes

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-03-2015, 18:25:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- cum zici tu,desi nu e asa. lasam asta balta,who cares?
0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

Post Posted: 31-03-2015, 19:01:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BICA propunerea este buna, dar respectivii vor fi banati pe alte servere pentru reclama, ba chiar vor lua si destroy/exterminate etc.. si iti spun eu ca nu va mai intra nici drq pe server.
Am eu alta metoda te voi pune la curent maine seara pe TS, daca vei fi on in jur de ora 19:00

seVes - Tipic tie, who cares, pui la fuflet si e grav acum m-am prins 100% fazele din ultimele 2 zile ^^

0 0

Back to top
R.I.P

[NBA Basketball]

(since 23-09-2015 19:52)

Votes: 3

Post Posted: 01-04-2015, 14:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wtf , Fay man , esti ciudat rau.
Cum pana mea sa prind codati , cand pe server suntem doar noi adminii si am strigat in postul de aici si cu galben sa facem ceva dar cine pana mea sa se uite -.- nu-s obsedat de grad,dar si cu boost-urile cand au fost,nu prindeam niciunu,nu erau , sau poate erau dar eu sunt tampit si nu`mi dau seama Thinking Da asa-i intru mai rar pe server cand mai pot si eu,pt ca imi traiesc viata nu stau 24/24 timpul nu prea imi mai ajunge,24 de ore sunt putine pt mine,dar uite asa usor tot intru in cate o zi..dar aia cu codatii penibil rau boss,aproape numai noi admini si codati multi -

0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

Post Posted: 01-04-2015, 18:14:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La el vad ca se poate click
Si sa te lamuresc cu acel downgrad si sa vezi ca nu sunt chiar asa ciudat cum crezi. Tu ai postat un codat pe 10 Februarie, iar urmatorii pe data de 22 Martie. Spune tu e normal ca in acest timp sa nu fi gasit tu un codat?
Ia spune-mi ce va dadeam cand erati pe server cu mine, aud? Codati va dadeam, celor activi care se implicau le dadeam codati prinsi de mine sa nu uitam cat v-am ajutat si ati ales sa numai intrati asa des sau chiar deloc.

Da inteleg perfect coite, viata personala, toti avem(unii mai mult sau putin), dar nu vad cum asta te opreste ca macar O ORA AMARATA zilnic sau macar la 2 zile sa intri. Este un barem de 20 ore, este chiar asa greu de facut? Intri azi o ora, poimaine o ora sau doua si uite asa faci, dar voi numai intrati, vedeti ca sunt playeri putini si nu va pierdeti timpul cu asa ceva ca deh de ce sa jucam 2-3 cand pot sa ma duc in alta parte. Cum ne strangem cativa mai vin persoane, dau invite mereu pe steam vin persoane cat sunt si eu on, am cu cine juca, pe voi ce va impiedica?

Eram sigur ca se vor gasi persoane care vor avea ceva de obiectat la deciziile luate, dar uitati-va si analizati putin activitatea voastra { ore / codati / forum / implicare } si apoi ganditi putin, o sa ajungeti la "ba asta are dreptate". Imi sunteti simpatici unii, dar pe simpatie nu pot sa dau grade mari, ar fi nedrept fata de altii. Va faceti treaba, eu va dau up, e placerea mea sa dau UP-uri si urasc in draci sa tot dau downgrad-uri, este aiurea si mai ales ca unii imi sunteti prieteni buni, dar vreau sa fiu impartial la treaba asta, nu vreau sa aveti impresia ca x e prieten bun cu mine si ala ca nu e primeste downgrad.

0 0

Back to top
Nervishor

[Freakz]

(since 30-11-2017 16:30)

Votes: 7

Post Posted: 01-04-2015, 18:30:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rip daca intri poti prinde codati -
dar mai important ar fi orele sa le faci in acest timp poti prinde codati dar cand va vad ca iesiti toti cand intru eu ma ia capul -

0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

Post Posted: 01-04-2015, 18:48:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nervishor wrote:
dar mai important ar fi orele sa le faci in acest timp poti prinde codati dar cand va vad ca iesiti toti cand intru eu ma ia capul -

Joci prea bine, deaia hua

0 0

Back to top
R.I.P

[NBA Basketball]

(since 23-09-2015 19:52)

Votes: 3

Post Posted: 01-04-2015, 19:40:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda, bine (y)

Voi recupera oricum,cu grad sau fara grad tot pe sid o sa joc -

0 0

Back to top
ElectRozZ

[Creep]

(since 03-08-2016 18:55)

Votes: 15

Post Posted: 01-04-2015, 21:28:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faydwer wrote:
Nervishor wrote:

Joci prea bine, deaia hua

Cine el? El=x si cs=y. Dar in ecuatia noastra stim ca x este l l cu y -) Paralel.
Deabia astept sa te fac si pe tine fay si pe nervishor. -

^ElectRozZ^ Vorba lu bunicu
Incaleca si f-te descaleca si dute.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 23, 24, 25  Next    

The time now is 14-03-2025, 03:58:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x