User
Pass
2FA

Bg's probleme majore
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message20140
ralpo50

[Firelord]

Status: Offline
(since 14-08-2020 19:36)

Votes: 15

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-05-2015, 10:37:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
skyreaker24 wrote:
david33 wrote:
tu nu intelegi ca serverul tau e prea mic

am jucat pe servere care au sub 1000 de playeri online si bg-urile mergeau fara probleme, pe freakz problema e ca majoritatea playerilor pvp s-au strans la o singura factiune, de pe cata multi playeri PVP care erau la h s-au transferat si ei la ally sa dea dueluri cu moldovenii pe iarba din elwynn forest, iar la hoarda au ramas in mare parte numai playeri PVE care se intrec cu guildele la realm firsts si cam atat.

Tot alianta face si realm firsts oricum -

Nu mai exista Realm First in mop ^^

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 11-05-2015, 10:45:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a raspuns cineva din staff la acest topic cu un raspuns clar daca se baga CFBGS sau cu o solutie ?

Daca nu..inseamna ca nici nu se va face ceva

Potoliti-va ca nu e chiar asa -

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Post Posted: 11-05-2015, 12:13:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
a raspuns cineva din staff la acest topic cu un raspuns clar daca se baga CFBGS sau cu o solutie ?

Se va balansa curand oricum...

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 11-05-2015, 13:01:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu vreo 2 luni inainte sa se termine cata erau 72 H in que si 2 ally
pe sfarsit s-a intors roata ca si in cazul de fata.big deal...
cand castiga H vreo 3-4 runde la rand de AV nu a venit nimeni sa faca topic sa bage CFBGS...acum ca e inceput de patch nou imediat s-au trezit la viata.
Grubstep confirma tu te rog frumos de cate ori era hoarda 35 de playeri vs 5-10 ally in AV sa se convinga si ei despre ce vb

0 0

Back to top
ShigeEru

[Mentally Stable]

(since 04-01-2019 12:24)

Votes: 3

Post Posted: 11-05-2015, 14:11:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe cata mereu cand faceam bg sa ma distrez sau sa mai fac honor hoarda castiga 3 din 5 bg uri daca nu mai mult,datorita numarului mare de jucatori care dedeau que...numai plangeti atat chemativa jucatori inapoi si aia e,daca alianta e mai "valabila" la bg uri schimbati factiunea who cares about the horde in bune...spre sf de cata seara cand dedeau que cei care stiau sa faca cat de cat pvp tin minte ca hordaci dedeau leave ca luau camp mai mereu.....asa ca faceti pve ca oricum la pvp nu sunteti cine stie ce
0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 11-05-2015, 14:33:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ShigeEru wrote:
Pe cata mereu cand faceam bg sa ma distrez sau sa mai fac honor hoarda castiga 3 din 5 bg uri daca nu mai mult,datorita numarului mare de jucatori care dedeau que...numai plangeti atat chemativa jucatori inapoi si aia e,daca alianta e mai "valabila" la bg uri schimbati factiunea who cares about the horde in bune...spre sf de cata seara cand dedeau que cei care stiau sa faca cat de cat pvp tin minte ca hordaci dedeau leave ca luau camp mai mereu.....asa ca faceti pve ca oricum la pvp nu sunteti cine stie ce

asta pentru ca toata lumea spunea si spune ca ally e best la pvp si au inceput efectiv sa se mute de la hoarda la ally

exemple : ziranzinu,nuria,luxor,angentgreen + multi alltii

0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 11-05-2015, 16:03:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ryangg wrote:
Fenriabis wrote:

Se va balansa curand oricum...

Te asigur ca te inseli. Balanta la PvP pe Freakz este 80% alianta 20% hoarda... daca si asta!

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 11-05-2015, 16:17:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

problema principala e ca e server mic. 2.5k players online maxim. Ratia PVP H/A are un impact mai mare cand sunt putini. Daca ar fi fost gem 4-5k players on peak time, nu s-ar observa chestia asta. Adica ma rog, posibil ca hoarda sa tot ia bataie in BG, dar macar s-ar juca full teams. Cross faction BG rezolva, dupa gandirea mea, si problema cu 20v5, si win ratio, daca teamurile s-ar face total random. Problema e ca sunt cativa playeri care nu vor in ruptul capului chestia asta fiindca vai doamne, care mai e mandria sa fii hordac/aliac si sa te bati cu factiunea adversa. Adica pun accent mai mult pe rivalitatea dintre factiuni si ignora cele 2 probleme. Presupun ca se va lua in considerare faza cu cross facton BG abia in cateva luni, fiindca e posibil sa se reapuce playeri. Si chiar daca se reapuca, si se reduce queue time-ul, poate se baga pentru balans factiuni, fiindca intotdeauna alianta va fi PVP-oriented din cauza rahatului de raciala de la human. Asta daca nu se intoarce lumea cu fundu-n sus, si se transfera toate ghildele PVP de la alianta la hoarda.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
? askyourself.

[Mentally Stable]

(since 03-06-2017 15:28)

Votes: 6

Post Posted: 11-05-2015, 16:39:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu inteleg de ce multi dintre voi chiar va bateti capul sa le mai raspundeti unora din topicul asta, voi nu ati realizat dupa atata timp ca pe formul asta exista fel si fel de persoane? Unii cu probleme psihice, altii cu probleme de temperament / comportament, altii carora le dauneaza varsta adolescentina etc. Sau persoane cu, care chiar nu ai cum sa discuti / sa te intelegi?

Cum puteti voi sa discutati cu persoane gen: Sergy, Fenriabis si multi altii. E o injosire personala sa stai sa te cobori la nivelul la astfel de persoane doar ca sa ce? Sa ii explici / sa te chinui sa ii spui ceva si persoana respectiva sa zica / faca tot ca el ? Voi nu pricepeti ca persoanele astea fie vad dintr-o alta perspectiva jocul (una tare proasta) , fie au diverse probleme? - no offense here, just the truth.

- Revenind la topic acum, ideea lu' Dreadblade este una foarte buna; De asemenea se poate face cross-faction exact cum a fost cel de pe AT. Nu va mai luati dupa ce spun astia ca ''se incurca X cu Y '' si etc, poate daca sunt prea ..... da, ar face asta. Problema este in mare parte de playeri, multi din cei ce jucau pe 4.3.4 PVP la hoarda nu mai joaca ATM, si de asemenea la hoarda inca de pe la jumatea la 4.3.4 se cam ''dusese'' totul. Erau 2-3 guilde pvp, in care in momentul de fata jumatate din playerii aia nu mai joaca sau fac PvE. A mai fost discutia / problema asta si pe LK, cand a fost nevoie ca o guilda sa se mute la A sa ''balanseze'' PvP-ul ca @ factiune.

@@ Referitor la ce a spus Shocker cu ''de unde o sa mai stie player-ul X la ce factiune este cand ii apare The Horde has taken the Flag'' . Aici in mare parte e ca si faza cu trecerea de la Cata la MoP, juma de server sunt paraleli pe clasa / spec-ul lor, dar cu timpul, se obisnuiesc ei. Nu o sa treaca mult timp si se prinde fiecare ce are de facut. Nu trebuie chiar mura in gura asa. La faza cu quest-ul pentru valley of eternal blossoms nu a fost chiar atat de ''obvious'' multi nu au reusit sa se prinda de asta pentru ca unii nu fac chiar toate quest-urile care le accepta si deaia, aici e strict alta situatie in mare parte.

1 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 11-05-2015, 16:47:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are treaba cu skill-capped la pvp, sunt si la hoarda si la alianta aceeasi proportie de playeri low d.p.m.d.v.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
sergy

[The Druid]

(since 09-10-2020 17:17)

Votes: 16

Post Posted: 11-05-2015, 17:06:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

free transfer intre factiuni n-ar fi ok, s-ar muta si cei care nu fac PVP, doar din placerea de a-si schimba rasa la main char. Eu mi-am facut un char de la 0 la hoarda doar pt k nu mai e bun worgenu pe mop

eu sustin in continuare ca solutie buna ar fi bg ally vs ally cand sunt 20/30 in que, si sa ia hordacii doar cand sunt destui, pentru ca cross-faction ar fi confuzie si nici potrivit jocului, iar free transfer cum am spus mai sus, ar folosi si altii

eu rogue monk demon hunter
0 0

Back to top
dragos777

[Mentally Stable]

(since 30-07-2021 11:54)

Votes: 4

Post Posted: 11-05-2015, 17:32:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei nemultumiti sunt aliacii ,de ce?Pentru ca ceva ce ar rezolva problema i-ar face p ei mai slabi si n-ar ma fi ei mari glads ,poate cativa care stiu juca(Eroare ,Kitandra ,Fair etc).Free transfer l-am propus eu si a fost o discutie cam de 3 4 zile pe tema asta,dar am primit un mare NU si de la playeri si de a staff ,unii au fost de acord.Sa vedem cum o sa decurga in urmatoarele saptamani ,poate rezolvam ceva.
0 0

Back to top
Trollh
[Banned user]

Banned

(since 18-06-2015 19:22)

Votes: 12

Post Posted: 11-05-2015, 18:58:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma intreb cat **** mea mai dureaza pana se face ceva in legatura cu asta sunt 3 horde vs 15 ally foarte tare aia au gear deja cu upgrade iar hoarda e plina de iteme verzi dar nu se face nimic nu cumva sa deranjam poate in plm cade mana de la incheietura daca se face orice "free transfer mutati guilde de la ally la hoard" faceti in plm ceva orice e bn doar faceti drk odata
Ca mai rau de atat nu are cum sa fie ,nu aveti cum sa stricati balance mai mult decat e -

0 0

Back to top
sergy

[The Druid]

(since 09-10-2020 17:17)

Votes: 16

Post Posted: 11-05-2015, 21:47:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

orice v-ar face, orice solutie v-ar gasi, tot veti gasi ceva ce sa nu fie bun, ce sa nu va placa

eu rogue monk demon hunter
0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 11-05-2015, 22:01:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
david33 wrote:
sergy wrote:
sa nu stricam subiectul jocului in sine: rivalitatea intre A si H

chat comun? bg comune? hai sa facem orgriwind sau stormmar

Tare dor imi era de tine
@Shocker ai spus aseara ca nu faci cross faction bg pentru ca ideea jocului e hoarda vs ally. Bun, dar tu nu intelegi ca serverul tau e prea mic pentru a respecta idea jocului. 90% din bguri sunt 5 hordaci vs 15 alliaci si ca sunt 40-70 alliaci in que si 3 la hoarda mereu. E chiar penibil de cate ori ne-am repetat in topicul asta si ca tu nu ai inteles idea pana acuma.

eu am jucat sambata seara si am castigat 5 bg-uri dand solo que
nu este intotdeauna aceeasi chestie
va agitati degeaba

Eu chiar nu pot sa te iau in serios cand ai avatarul ala, pe bune..
@sergy tu ori umbli dintr-o idee in alta ori ai probleme de exprimare..ca pe tine nici ca nu te inteleg.
Problema e ca GM se iau dupa oameni ca voi nu dupa cei care joaca jocul asta la un nivel de pvp.
dragos777 wrote:
poate cativa care stiu juca(Eroare ,Kitandra etc).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 15 May 2015 22:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

The time now is 02-12-2024, 02:35:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x