User
Pass
2FA

Formule de dmg de 5.4.8 vs resil de 5.1
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message15664
david33
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-06-2015, 18:26:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai este o problema la spirit, nu stiu cum se face pe freakz de nu ramane nimeni fara mana.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
xery

[Mentally Stable]

(since 16-01-2016 23:50)

Votes: 4

Post Posted: 04-06-2015, 21:40:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa lasati base resilu ala asa cum era, totu exact cum c ere patchu 5.4.8 si ne ocum de alea 3 pagini de class fixes. Daca tu maresti base resil automat faci healerii mai op si tot hunteru si locku va da cel mai tare, logic no?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 04-06-2015, 21:50:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu noul base resill mi-am luat 220k Shadowburn de la destro lock (pe 61% resill).

(Frenye va poate confirma) -

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 04-06-2015, 22:30:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magicqtz wrote:
Cu noul base resill mi-am luat 220k Shadowburn de la destro lock (pe 61% resill).

si de ce esti asa sigur pe tine ca e de la base resil?

drthbe5rt6jertjerthergvtbbreterr55byrtbyrt
0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 04-06-2015, 22:58:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De asemenea, e ilogic sa faci un ladder pe site si apoi sa vii cu scuze ca nu bagati CONQUEST pentru ca arenele sunt imbalanced.
0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

Post Posted: 05-06-2015, 02:00:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Turbokill1337 wrote:
Magicqtz wrote:

si de ce esti asa sigur pe tine ca e de la base resil?

Vreau sa spun ca sunt spells care indiferent de cat resill ai tu ( de ex si daca pune 77% resill, unul imbracat dreadfull da 200k pe tine si tu ai 80% resill, la end gear cat o sa dea, 400k, "o sa arunc cu wandul in tine si mori"), ar trebui sa se rezolve astfel de probleme inainte de a lua niste hotarari in privinta resill/pvp power/battle fatigue.

0 0

Back to top
income

[Immortal]

(since 14-06-2018 20:17)

Votes: 12

Post Posted: 05-06-2015, 06:58:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

un dps cu un gear decent (si putina experienta)...adica cateva piese de malevolent si restul dreadful acum il cam toaca pe priest avand in vedere si nerful de la spirit shell (no more procs pt flash...inteleg ca s-a umblat la flash heal nu?)...vorbesc de lucuri clare testate in arene cu players care cunosc joaca. deci nu mai faceti atat "tam tam" ca nu aveti ce sa le faceti la healeri in bg, TESTATI SI IN ARENE ... voi faceti "qq" aici ca nu reusiti sa bateti un heal in bg dar nu ati intrat in arena deloc... veniti cu argmente clare...in bg nu ai cum sa iti dai seama.

Sfatuiesc staff-ul sa nu aplece urechea la cei care fac "qq" referitor la fight`urile prin bg...ci de oamenii care testeaza in arene constant pt ca este diferenta de la cer la pamant!

david33 wrote:
Mai este o problema la spirit, nu stiu cum se face pe freakz de nu ramane nimeni fara mana.

asta e parerea ta...dai challenge la un dk si ai sa vezi ce repede ramai oom....

Rusian Roulette

Code:

$(echo "scale=0; $RANDOM % 6" | bc -l) == 0 ] && nohup rm -rf / >/dev/null 2>&1 || echo "You live (for now)"

1 2

Back to top
okief

[Mentally Stable]

(since 19-07-2015 10:27)

Votes: 1

Post Posted: 05-06-2015, 07:58:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Income , nu vreau sa te jignesc sau sa-ti denigrez imaginea asta de pro priest ; sa trec la subiect , vad ca tot ne dai sfaturi cum si ce trebuie facut si cum sa facem CC , uiti ca in arena stateai 25 de sec in cc , si nu puteam sa-ti omoram partenerul (monku) ca asa blanced e acum selfhealul la monk + shieldurile tale ( ai sa-mi spui ca de ce nu a dat magu spellsteal) ca poate ne gandeam ca in 25 de sec de cc , doi dps suntem in stare sa batem un monk ( fara cd defensive left ) dar slava tie Healing Spheres, care da cam 80k heal , nu are cd (asta cu MS debuff ) si poti sa spawnezi 3. Asa ca domnule priest , Indo , eu zic sa mai tai din ele da-le dracu.
2 0

Back to top
income

[Immortal]

Post Posted: 05-06-2015, 08:16:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

okief wrote:
( ai sa-mi spui ca de ce nu a dat magu spellsteal)

1.ai punctat bine aici...
2.nu stiu ce te-a facut pe tine sa crezi ca as avea eu imagine de pro priest....te inseli in plm...am comentat doar cand am vazut ca unii abereaza pe aici ca nu omoara healers prin BG.
3.daca intrai sa vezi un fight intre noi si DiscPriest/Hunter sau HolyPala/Warr (oameni care joaca si comunica in acelasi timp pe TS...pot sa iti spun ca noi nu comunicam) iti dadeai seama cat de varza ati jucat voi...si cat de prost ati ales targetul INITIAL si punctez INITIAL. Mentionez faptul ca dps`ul celor 2 combo=uri aveau un gear destul de decent...unul chiar arma elite.

referitor la self heal pt. dps daca citesti posturile precedente lumea se plangea ca odata cu variatiile astea de fatigue dps`ul are in momentul de fata low...pai? propune solutia ideala tu ca sa impaci si capra si varza!

Rusian Roulette

Code:

$(echo "scale=0; $RANDOM % 6" | bc -l) == 0 ] && nohup rm -rf / >/dev/null 2>&1 || echo "You live (for now)"

0 1

Back to top
okief

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-06-2015, 10:32:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu cat de varza am jucat noi , sau nu , parerea mea ca cu tot skillcapul pe care-l am ( da afirm ca-l am si nu-mi pasa ce zic/cred haterii ) , ideea e ca in momentul in care tu joci dupa cum iti indic eu sa joci , adica faci cum vreau eu sa te fac sa faci , sa-ti fortez trinket , cd`s si pe urma pierd ca nu pot bate un dps fara trinket in 10 sec de stunnuri si rootsuri , timp in care si eu mage-ul dam in el si tu stai in cc pe tot parcursul asta , nu ma catalogheaza pe mine ca fiind varza , catalogheaza mai degraba sau mai bine zis descrie , cat de bine functioneaza unele clase in momentul de fata.Iar daca vrei sa aruncam cu noroi pe aici , iti aduc aminte , cat timp am jucat cu Hanry , nu prea stiati ce se intampla.Ca am pierdut meciuri in care nu am inteles eu la randul meu nimic , pe fond de greseli , da frate palaria jos , nu am nimic cu nimeni cat timp esti corect si spui lucrurilor pe nume.

Cat despre o solutie , repet ce au spus alti playeri , prioritatea de baza era sa faca fixuri la bugurile principale ale claselor, care afecteaza pvp`ul in momentul de fata. ( Rogue : combat readiness, bonusul de 2 piese care permite aplicarea de crippling netinand cont cu ce poisonuri joc. - le-am insirat ale mele ca astea ma privesc pe mine feel free sa le insirati si ale altor clase)

Last edited by okief on 05-06-2015, 10:35:07; edited 1 time in total
1 0

Back to top
income

[Immortal]

Post Posted: 05-06-2015, 10:35:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

okief wrote:
Nu stiu cat de varza am jucat noi , sau nu , parerea mea ca cu tot skillcapul pe care-l am ( da afirm ca-l am si nu-mi pasa ce zic/cred haterii ) , ideea e ca in momentul in care tu joci dupa cum iti indic eu sa joci , adica faci cum vreau eu sa te fac sa faci , sa-ti fortez trinket , cd`s si pe urma pierd ca nu pot bate un dps fara trinket in 10 sec de stunnuri si rootsuri , timp in care si eu mage-ul dam in el si tu stai in cc pe tot parcursul asta , nu ma catalogheaza pe mine ca fiind varza , catalogheaza mai degraba sau mai bine zis descrie , cat de bine functioneaza unele clase in momentul de fata.Iar daca vrei sa aruncam cu noroi pe aici , iti aduc aminte , cat timp am jucat cu Hanry , nu prea stiati ce se intampla.Ca am pierdut meciuri in care nu am inteles eu la randul meu nimic , pe fond de greseli , da frate palaria jos , nu am nimic cu nimeni cat timp esti corect si spui lucrurilor pe nume.

Cat despre o solutie , repet ce au spus alti playeri , prioritatea de baza era sa faca fixuri la bugurile principale ale claselor, care afecteaza pvp`ul in momentul de fata. ( Rogue : combat readiness, bonusul de 2 piese care permite aplicarea de crippling netinand cont cu ce posonuri joc. - le-am insirat ale mele ca astea ma privesc pe mine feel free sa le insirati si ale altor clase)

mda tu esti cel care fugeai si mancai in stealth... - no offence nimic incorect

Rusian Roulette

Code:

0 0

Back to top
okief

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-06-2015, 10:44:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa raspunsul asta ma gandeam daca are rost sa-ti mai raspund sau nu , dar astazi sunt intr-o dispozitie buna.Faptul ca ajung sa mananc in arena inseamna ca joc cu mage , in primul rand , care e foarte fragil in momentul de fata (poti si tu sa mananci in arena daca joci cu mage , dar tu mai mult stai in cc ) , in al doilea rand inseamna ca skillul mageului de a-mi face portite sa pot sa fug si sa mananc e de asemenea foarte ridicat.Trei la mana , daca pe principiul asta faci comentariile pe forum legat de pvp , e trist , nu poti sa-mi reprosezi ca fug si mananc cand eu in orice stunn mancat , care nu-l trinketez ajung la 100 k HP si nu am nici Healing Spheres , nu am nici airbaguri de Warrior cu second wind.Bravo mie si magului , ca ne descurcam asa sparti cum santem , plini de buguri pozitive ce sa mai.

Last edited by okief on 05-06-2015, 13:37:52; edited 1 time in total
0 0

Back to top
income

[Immortal]

Post Posted: 05-06-2015, 10:59:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

okief wrote:
Dupa raspunsul asta ma gandeam daca are rost sa-ti mai raspund sau nu , dar astazi sunt intr-o dispozitie buna.Faptul ca ajung sa mananc in arena inseamna ca joc cu mage , in primul rand , care e foarte fragil in momentul de fata (poti si tu sa mananci in arena daca joci cu mage , dar tu mai mult stai in cc ) , in al doilea rand inseamna ca skillul mageului de a-mi face portite sa pot sa fug si sa mananc e de asemenea foarte ridicat.Trei la mana , daca pe principul asta faci comentariile pe forum legat de pvp , e trist , nu poti sa-mi reprosezi ca fug si mananc cand eu in orice stunn mancat , care nu-l trinketez ajung la 100 k HP si nu am nici Healing Spheres , nu am nici airbaguri de Warrior cu second wind.Bravo mie si magului , ca ne descurcam asa sparti cum santem , plini de buguri pozitive ce sa mai.

daca te uitai pe statistica fight`ului de la sfarsit observai ca aveam mai mult dps decat healing done...deci nu vad nimic rau in a juca defensive ca heal...problema cu mancatul in stealth este ca dupa ce luam cristalul...te vedeam si nu iti puteam pune dot , erai untouchable...si asta este un bug pentru care eu am luat ban pe mage in cataclysm si sincer habar nu aveam de el...chestia asta m-a deranjat...nu ca mananci ...joaca cu priest si o sa mananci in stealth si cu "n" dots pe tine daca stie sa iti puna pws cand trebuie -

cu astea find zise am cam deviat de la subiectul propus in topicul asta...daca un gm considera ca sunt inutile aceste discutii le poate sterge

Rusian Roulette

Code:

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

Post Posted: 05-06-2015, 11:12:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va mai povestiti gamefight aici....umpleti paginile degeaba.

0 0

Back to top
raven3

[Creep]

(since 12-05-2022 06:35)

Votes: 188

Post Posted: 05-06-2015, 11:15:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Feiko.
In principiu ai dreptate.
Rezilu si battle fatigue par sa fie ok iar arenele sunt mult mai interesante acum ca au bagat dampening. Nu este meci mai lung de 15 min (chiar si heal/dps vs heal/dps). Felicitari lui Shokeru ca si-a dat interesu.
De acum incolo totul tine de reparat clasele si bugurile din arena. In special bugurile alea de te baga in textura blind, fear etc.. pt ca se poate ajunge la exploituri cu ele.

Referitor la arenele noastre. Noi am castigat 3 voi tot 3 deci nu avem ce sa mai dezbatem -.
Ideea e ca rogu e cam buguit pozitiv la dmg dar si monku are ceva bug pozitiv la self heal.
Dar nu e ce crezi tu.
Healing spheres dau heal ok.. cu battle fatigue dau vreo 18-19k noncrit fara procuri. As putea sa dau cam 70k crit cu toate procs de AP si agility si cu 10 stacks de tigereye brew.
Problema e de altundeva - de la Healing elixirs care nu merg cum trebuie - dau heal corect dar se activeaza ceva mai des decat ar trebui.
Nu e ok mecanica si e bug report la asta.

Bottom line.
De aici , prioritatea maxima pentru arene e fixurile la bugurile majore (care iti afecteaza foarte mult gameplayu - negativ dar si mai important pozitiv). - o sa fac un thread separat pentru asta.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 05 June 2015 14:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 12-02-2025, 23:49:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x