User
Pass
2FA

Sugestie RDF

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message1698
marius_xy
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 18-12-2019 09:13)

Votes: 19

Post Posted: 02-07-2015, 10:42:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astazi iar am pierdut niste iteme de care aveam nevoie pentru ca liderul a dat TP imedia dupa ce am omorat ultimul boss si nu am apucat sa luam itemele.
E chiar enervant sa pierzi mai bine de juma de ora pt un rdf si cand pica un item care iti trebuie sa nu il poti lua pt ca liderul nu are nevoie de itemul respectiv si nu il mai intereseaza de ceilalti din grup.

Ar fi perfect daca Shockeru ar face niste modifcari incat sa se permita TP dupa ultimul boss doar dupa loot.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-07-2015, 10:46:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este o sugestie foarte buna,multi patesc asta...sa vedem ce spun baietii mai "mari"

0 0

Back to top
absirt

[Mentally Stable]

(since 10-07-2022 20:57)

Votes: 4

Post Posted: 02-07-2015, 21:16:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sugestie excelenta si as mai aduaga si eu una ca sa nu mai deschid alt thread ca tine tot de dungeon-uri. Se obisnuieste foarte des ca atunci cand se face rdf ptr questul din shrine sa intram in dungeon si se gaseste un raton care sa ceara kick imediat ca i se pare lui ca dureaza prea mult acel dungeon si el se grabeste tot timpul, ideea e ca in mare parte se alege prafu si ne strica si noua jocul, dupa aia se gaseste greu inlocuitor ptr cel care a iesit mai ales daca e tank sau heal si dupa ce ca stai cate 15, 20 de min in queue sa nimeresti si o situaie ca cea de mai devreme iti bagi ... si te lasi de freakz.

Se cauta sa se faca doar dungeon-urile usoare ca sa luam repede questul, asa e romanasul.

Propunerea mea este ca cei care practica leave imediat la inceputul dungeon-ului sa nu primeasca doar deserter 30 de min. ci si eventual un ban 30 de min. sa se invete minte alta data sa stea in dungeon sa nu mai strice si altora jocul. Eu cred ca un script s-ar putea implementa ptr. chestia asta.

Merci.

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 02-07-2015, 21:29:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se ia TP out din Dungeon cand Leader-ul da Rejoin la Queue.
Cred ca cel mai bine ar fi sa fie reparat Teleport In/Teleport Out de la Dungeon. Tototdata ar fi de preferat sa fie reparat si Teleport Out din Dungeon la locatia de unde te-ai teleportat inauntru.

Momentan Shockeru e plecat asa ca nu sa va asteptati la vreun fix pana pe 6 -

Quote:
Propunerea mea este ca cei care practica leave imediat la inceputul dungeon-ului sa nu primeasca doar deserter 30 de min. ci si eventual un ban 30 de min. sa se invete minte alta data sa stea in dungeon sa nu mai strice si altora jocul.

lol...Nu. Pentru asta e Deserter.

0 0

Back to top
Rep107

[Creep]

(since 10-08-2017 21:37)

Votes: 65

Post Posted: 02-07-2015, 21:46:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A zis bine^.
Probabil acel mass teleport dupa rejoin este un "fix" temporar, pana se repera teleport to/out dungeon individual.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 07-07-2015, 13:26:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TP out cand leaderul da rejoin queue e un "fix" de pe vremea cataclysmului, altfel s-ar buggui dungeonurile daca ai da join queue cat esti deja intr-un dungeon.

Teleport in/out nu am reusit sa rezolv, nu stiu de ce nu se activeaza optiunile acolo sus la minimap... nu cred ca rezolv prea curand

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
lavaloare
[Banned user]

Banned

(since 07-05-2016 15:38)

Votes: 36

Post Posted: 07-07-2015, 13:29:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
TP out cand leaderul da rejoin queue e un "fix" de pe vremea cataclysmului, altfel s-ar buggui dungeonurile daca ai da join queue cat esti deja intr-un dungeon.

Teleport in/out nu am reusit sa rezolv, nu stiu de ce nu se activeaza optiunile acolo sus la minimap... nu cred ca rezolv prea curand

Nu ai inteles, el se refera sa ramana chestia cu tp out cand da rejoin, dar chestia asta sa mearga doar dupa ce se da loot-ul, ca altfel se pierd iteme

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-07-2015, 13:31:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:

Atunci macar scoate partea cu datul de join dupa ce e gata rdf ca sa primim teleport afara si sa faceti cumva sa putem da leave ,dar sa ne dea ca locatie unde eram inainte de teleportul in dungeon,in momentul de fata cand dai leave te da in apropierea dungeonului

0 0

Back to top
marius_xy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-07-2015, 08:38:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fi ideal daca s-ar putea face niste setari in asa fel incat sa nu li se permita celor de ilvl mai mic de 440 sa intre in RDF.
Cand era Cataclysm ajungeai la lvl 85 si iti luai de la AH cele mai bune iteme si tot nu era suficient ca sa te descurci in RDF heroic. Trebuia sa mai pierzi timpul cateva saptamani ca sa mai faci dungeonuri normale pt iteme justice.

Acum e lapte si miere pe MOP pt ca poti lua de la AH chiar si cu mai putin de 10 k gold setul de 8 piese contender'ss daca porti plate, 2 inele si colier de ilvl 450 gasesti la maxim 5k gold fiecare.

Fara sa faci un efort prea mare poti sa ajungi la minim ilvl 440 cu ce se gaseste la AH indiferent daca porti plate, cloth, leather sau mail.

Ieri am intrat intr-un RDF si era un nesimtit de druid cu iteme verzi de ilvl 400 spunand ca de aia e RDF ca sa faca rost de iteme. Cum era de asteptat dupa 1 boss a urmat wipe si s-a destramat grupul si timp pierdut aiurea.
De multe ori nu poti supune la vot ca sa elimini nesimtitul pt ca esti in combat.

Nu inteleg cum naiba sa ajungi la lvl 90 si sa nu ai gold ca sa iti cumperi macar un item de ilvl 450. Ce rost are sa pastrezi goldul de parca ar fi bani reali si urmeaza sa scapi de saracie cu ei ori sa fie cineva atat de idiot incat sa creada ca poate schimba niste gold cu euro.

0 0

Back to top
marius_xy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-07-2015, 07:59:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In urma cu 2 zile a picat la ultimul boss un staff cu ilvl 476 si doar am apucat sa il admir 1 secunda pt ca a dat liderul join....

Trebuie facut ceva cu joinul asta dupa ultimul boss pt ca in rdf nu pica doar iteme de ilvl 463. Poti sa ai sansa sa iti pice o arma de ilvl 476 si sa ai ghinionul ca liderul sa fie retardat si adio arma.

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 17-07-2015, 08:19:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu ar merge gen sa faci poza si sa ceri acest item ulterior? intreb si eu

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  

The time now is 31-01-2025, 20:56:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x