User
Pass
2FA

O sugestie
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4377
Wingz
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 15-06-2017 12:39)

Votes: 192

Post Posted: 03-06-2016, 16:51:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Majoritatea celor care ati raapuns aici ati luat postul ca ceva ofensiv la adresa serverului, dar mie mi se pare ceva constructiv care ar putea ajuta

Eu unul nu am criticat punctul lui de vedere, i-am explicat doar realitatea. Am avut ceva suplimentar (wall of text) de adaugat pentru ca nu suport tupeul oamenilor care se plang dar nu fac nimic.
Este tipic romanesc: Stim ca toti politicienii sunt corupti, ne plangem toti de acest aspect dar nu facem nici unul nimic.
Asa si aici, stim toti ca sunt probleme dar unu nu pune mana sa faca un bug report -

Haideti va rog, sa analizam obiectiv propunerea lui:
1. Eu sunt Gigel, joc pe freakz de 4-5 ani. Am crescut foarte multe caractere la level maxim, am deja niste "rute" pe care le urmez atunci cand vreau sa fac un caracter level maxim sa ma pot bucura de contentul final. Asta inseamna ca stiu toate questurile cu autocomplete sau questurile custom si in decurs de 5-6 ore am un caracter 1-90. Pe mine, care in viitor o sa-mi mai fac si alte caractere o sa ma deranjeze acest aspect, ca nu o sa mai fac level 90 in 5 ore, o sa-mi ia doua zile.

2. Eu sunt John, joc pe freakz de acum cateva ore. Imi place foarte mult sa fac questuri dar aici, pe freakz, vad ca sunt foarte multe questuri cu autocomplete sau custom fixes si fac prea repede level. Nu apuc sa ma bucur de lore, gasesc chesturi cu iteme albastre peste tot, am iteme heirloom care imi dau bonus exp, stats etc. Levelingul este doar ceva trecator, eu as vrea sa fac level maxim intr-o luna si sa apuc sa farmez instante eroice, sa fac low level bgs, sa fac world pvp.

Acum v-am prezentat doua puncte de vedere: unul al unui jucator vechi care stie "rute" cu diferite autocomplete quests / custom quests si face max level in cateva ore apoi este prezent in level 90 bgs / raids
celalalt al unui jucator care gaseste placere in a face level blizzlike, in acelasi timp sa exploreze contentul levelului curent. Adevarat, nu mai are farmec sa faci ragefire chasm la level 90, sa faci hellfire dungeons la level maxim etc. Contentul este fain atunci cand esti in level range-ul lui. Dupa, este doar un moft / achievement.

Este alegerea staff-ului pe cine vrea sa multumeasca. Dar, daca tot ai facut acest report magic, poate ai vrea sa mai concretizezi, adica sa iei un char pe care nu ai loremaster, sa testezi questurile low level si sa le reportezi pe cele care sunt custom / autocomplete.

Pe test realm, cei ce au raportat questuri buguite au primit cate un mount. Daca te intereseaza, trimite un pm la rage si spune-i ca esti dispus sa faci asta pentru wow freakz, poate catedi de acord si te apuci de treaba, daca iti convine raportul munca depusa / reward.

Nu cred ca este cineva absurd sa se astepte sa testezi toate low level quests si sa nu te recompenseze cu nimic, cred...

Btw, verifica si PM.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 03-06-2016, 18:12:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Printre punctele discutate la brainstormingul facut ultima data, s-a discutat si scaderea ratei, undeva la 5x, maxim 10x. O sa o facem, nu am decis cand. Exista o sansa sa o facem acum cu phase 3.

Insa, cum a zis si wingz, toti urlati ca "vai questuri autocomplete/etc" dar niciunu din voi nu v-ati pus sa le postati care sunt alea. Sunt zeci de mii de questuri, n-avem de unde sa stim care inca sunt autocomplete/nu merg. Dupa cum ati vazut, daca le postati o sa fie reparate.

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(since 20-11-2024 17:34)

Votes: 133

Post Posted: 03-06-2016, 18:47:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stop quote pls, imi violati casuta.

-

0 0

Back to top
dezibil

[Mentally Stable]

(since 02-05-2019 09:12)

Votes: 5

Post Posted: 04-06-2016, 01:01:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@wingz, am vazut ca ai vorbit despre scriptarea questurilor, scuze ca te intreb, dar pentru scriptare nu se foloseste c++ sau un program asemanator?
0 0

Back to top
Wingz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-06-2016, 01:28:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SQL (de la numele englez Structured Query Language - limbaj de interogare structurat - care se pronunțã [es kiu el]) este un limbaj de programare specific pentru manipularea datelor în sistemele de manipulare a bazelor de date relaționale (RDBMS), iar la origine este un limbaj bazat pe algebra relaționalã.

C++ (pronunțat în românã "C plus plus" și în englezã /ˈsiː plʌs plʌs/) este un limbaj de programare general, compilat. Este un limbaj multi-paradigmã, cu verificarea staticã a tipului variabilelor ce suportã programare proceduralã, abstractizare a datelor, programare orientatã pe obiecte. În anii 1990, C++ a devenit unul din cele mai populare limbaje de programare comerciale, rãmânând astfel pânã azi

SQL = data base = un numar de posibilitati restrans. Cu asta faci quest scripting gen: La un anumit procentaj din viata faci un npc sa devina friendly (sunt questuri de genul care fac npc-ul sa se "predea" cand aproape l-ai omorat si sa iti dea complete la quest etc.) sau atribui unui NPC anumite abilitati (il faci sa foloseasca spells, setezi cand si cum sa le foloseasca) deja existente, practic poti sa modifici cam tot ce este in tabelele din baza de date de Aici
C++ = complexitate = declari / interoghezi valori / biblioteci, pui conditii etc. - din ce stiu asta se foloseste in scriptarea bosilor, NPC's mai complicati, events etc. Nu prea ma pricep in acest camp de activitate.

Daca doreste Shokeru sa va scoata din umbra cu o explicatie mai complexa...

Exemplu SQL:
Spoiler:

Exemplu C++:
Spoiler:

0 0

Back to top
marius_xy
[Banned user]

Banned

(since 18-12-2019 09:13)

Votes: 19

Post Posted: 04-06-2016, 08:34:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magicqtz wrote:
Ca tot se va trece la phase de 5.4 propun niste lucruri ce am observat la serverele calitative si cu playeri multi 3k+ constant.

1. In momentul actual lvlingul pe Freakz este unul de fun server, seamana mai mult cu un instant lvl 90. Prea multe features si anume: mobi ce dau iteme albastre foarte multi (prea multi), cutii cu iteme albastre (prea multe).
2. Experienta de lvling este jalnica d.p.d.v. al aspectului adica npc morti ce discuti cu ei, sunt anumite puncte de lvling in world unde toti npcs din aceea tabara sunt morti desi poti discuta cu ei.
3. Questuri cu autocomplete (nu ar trebui sa existe asa ceva...)
4. Xp rate prea mare!!! Ar trebui sa fie maxim undeva la 10x. Degeaba aveti RDF pt lvling, nimeni nu intra in ele cand stii ca poti face din 2 questuri 1 lvl. Degeaba aveti rate customizabile, nu le foloseste nimeni!

In concluzie toata experienta de la lvl 1 la lvl 90 e jalnica. Daca e sa o luam d.p.d.v. al cerintelor playerilor ce vor sa joace pe un srv, ceea ce avem noi pe Freakz nu e atractiv deloc.

Ganditi-va la o organizare a experientei mai buna, ganditi-va ca playeri noi ce vin, vad prima oara experienta de lvling.
De ce am ales sugestia aceasta acum e pt ca phase 5.4 a fost cel mai popular pt expansion MOP, acum e momentul sa aduceti playeri pe server.

Asta ar fi un aspect al Freakzului pe langa altele.

Din pacate pe freakz sansele de socializare sunt extrem de reduse si de aici poate se explica si nr. de jucatori online.
Cand am inceput sa joc pe freakz eram extrem de entuziasmat vazand nr. mare de jucatori online. Am intrat intr-o guilda de lvl 25 care avea peste 200 de membri si doar eu eram online. Am iesit din guilda si am intrat in alta. Avea si respectiva guilda peste 150 membri dar erau online doar 3 jucatori. Am intrat apoi in alta guilda si aceeasi poveste. Pe freakz si cand sunt 1000 jucatori online ai impresia ca esti singurul jucator online si se instaleaza imediat plictiseala si iti vine sa iesi din joc. Acele guilde nu erau parasite. Freakz fiind un server cu rata mare la xp, fiecare jucator are nr maxim de caractere si daca acum un jucator intra pe un caracter pt q saptamnanale, dupa juma de ora intra pe alt caracter si tot asa. Dupa ce termina q saptamanale pe toate caracterele se apuca sa faca BG-uri. Dupa ce castiga 1 BG intra apoi pe alt caracter si tot asa....

Daca esti jucator nou nu ai cu cine sa faci lvl pt ca majoritatea stiu zonele cu q autocomplete si prefera sa se duca singuri in zonele respective. Dupa ce ajungi la lvl 90 vrei sa faci RDF ca sa-ti echipezi caracterul dar te lasi rapid pagubas pt ca stai in que si 1 ora si dupa ce intri in dungeon acesta se destrama pt ca anumiti jucatori nu au chef sa piarda atata timp pana omoara toti bossii si vor unul mai scurt. Iar stai in que si cand in sfarsit la ultimul boss pica un item care iti trebuie nu il iei pt ca dau ceilalti leave. Oricum motivarea pt RDF e 0 pt ca de la q saptamane pica iteme cu ilvl mai mare si in plus bosii din RDF-uri sunt atat de greu de omorat incat trebuie deja sa ai caracterul echipat cu iteme valor.
In continuare nu iti ramane decat sa mai faci un alt caracter si iti echipezi caracterul anterior din q saptamanale. Daca alegi sa iti echipezi caracterul facand BG-uri risti sa te enervezi mai mult decat trebuie pt ca nu exista nici un sistem pus la punct incat factiunile sa fie echilibrate. Risti sa intri in 10 bg-uri la rand si sa nu castigi nici unul.

0 0

Back to top
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 04-06-2016, 12:25:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu inteleg de ce s-ar micsora rata de xp cand pe retail Sodapoppin a facut lvl 90 in 2 ore si 14 minute cu recruit a friend, potiuni de xp si heirloom.
Pe retail ai si optiunea sa faci lvl 100 instant, mai degraba sa poti cumpara instant level 90 cu vote points pe Freakz ar fi mai benefic si ar aduce playeri care fac numai pvp pentru ca acesti playeri urasc leveling-ul.
https://youtube.com/watch?v=XdAgCrH76oo&t=5:

0 0

Back to top
dezibil

[Mentally Stable]

(since 02-05-2019 09:12)

Votes: 5

Post Posted: 04-06-2016, 12:56:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Wingz, mersi mult pentru explicatie. Eram foarte curios -
0 0

Back to top
Wingz
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-06-2016, 17:00:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
In continuare nu iti ramane decat sa mai faci un alt caracter si iti echipezi caracterul anterior din q saptamanale. Daca alegi sa iti echipezi caracterul facand BG-uri risti sa te enervezi mai mult decat trebuie pt ca nu exista nici un sistem pus la punct incat factiunile sa fie echilibrate. Risti sa intri in 10 bg-uri la rand si sa nu castigi nici unul.

Asta e o aberatie totala, nu te intelegi tu cu jocul. Iti fac un caracter ilvl 485-490 intr-o zi.
Ai la dispozitie iteme din ToT trash 522, ai trinkete in MV trash, ai epice de 522 la ah la preturi mult mai accesibile decat in trecut (30-50k), ai contendere / crafted items. Ai un valor cap in urma caruia iti iei 1 item 522, ai un conquest cap in urma caruia iti iei un item 522, ai honor quests (700 / zi) in isle of tunder, in 2 zile ai mai luat un item 496...

Exista si questul cu Oondasta / Nalak, posibilitatea ca la ilvl 480 sa dai join LFR "Last stand of the zandalari", iei si de acolo un item (asigura-te ca ai Mogu rune of fate inainte sa fii sigur ca iei 1 item cel putin), poti sa dai join si la MV / Toes / HOF sa te care altii care farmeaza sigilii ...

Per total, se poate face gear foarte usor 507-510 dar nu vad legatura cand subiectul sunt low level quests / leveling experience.

"Risti sa intri in 10 bg-uri la rand si sa nu castigi nici unul." - nu mai dati vina pe altii pentru impotenta voastra. In bg vad playeri care au trinkete activabile dar probabil nu le folosesc niciodata, nu sunt in stare sa faca un cc la healer de INTRERUPT nu mai vorbesc, nu cred ca exista pe bara. Unii sunt atat de ratati ca nici BUFELE nu le dau. Ce pretentii mai ai cand esti / joci cu un astfel de player? Vrei sa castigi bg-ul carat de altii?

Cat despre toata concluzia asta a ta cu 1000 de playeri care te fac sa te simti singur, este o alta aberatie. Daca nu-i vezi tu nu inseamna ca nu sunt online.

0 0

Back to top
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

(since 28-02-2019 17:25)

Votes: 47

Post Posted: 06-06-2016, 23:11:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca vrei ca leveling-ul sa fie o provocare, joaca Vanilla sau TBC. Faceam 70 in 2-3 saptamani jucand cateva ore pe zi, aveam cateva sute de kills la lvl 40, faceam BG-uri si instante, dar jocul s-a schimbat. Dupa n expansion-uri, leveling-ul a ajuns o parte din ce in ce mai putin importanta.

0 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

(since 11-11-2022 17:06)

Votes: 59

Post Posted: 09-06-2016, 10:34:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu as propune scaderea ratei undeva intre 3x si 5x, nicidecum mai mare de 5x.

1 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 09-06-2016, 10:52:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un balans intre rata de xp si features/heirlooms. La features cu cutii/mobi ce dau iteme albastre sa fie mai rare, heirlooms sa ramana cum e acum (e foarte bine).
Rata de xp eram orientat la 7x maxim.
3x e prea low..

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
bromk
[Banned user]

Banned

(since 01-12-2016 16:20)

Votes: 14

Post Posted: 11-06-2016, 15:00:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De questurile autocomplete cred ca nu se poate discuta...totusi este server privat nu poate fi totul ca la carte dar daca rate-ul o sa fie mult mai mic nici nu o sa se mai bage asa mult in seama autocompleturile, toti or sa le i-a pe alea 7-8 cate or fi si dupa cand raman fara ? se baga pe crescut si facut alte questuri fara autocomplete - Acum treaba cu micitul ratei de xp poate fi si un plus si un minus, unii or sa vada treaba asta ca pe ceva bun (printre care si eu) sa fie mai greu, sa se vada ca te-ai chinuit si ca ai investit timp numai in crescut pe langa faptul ca de la lvl cap incepe jocul adevarat (si pe langa o sa fie utilizat si mai mult rdful la low lvl) iar altii or sa vada lucru asta ca pe ceva rau in sensul ca "Vai ce lene imi e sa cresc, vreau 10 caractere fara sa fac nimic" sau altii sa se lase pt ca e prea plictisitor si sa nu apuce sa vada ce e peste lvl cap.
Totusi cred ca sunt mult mai multi astia care vor sa fie mai greu si in acelasi timp sa ne aducem putin aminte si de vanilla

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 11-02-2025, 01:42:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x