User
Pass
2FA

Recruitments
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message51151
Durs
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 28-10-2011, 23:50:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stork23 wrote:
Nickname: Mojicu
Rasa/Clasa: Worgen Druid
Main spec: DPS
Offspec: Resto
Itemlevel:332
Guilda precedenta: Focus (am ajuns acolo accidental pe un alt)
De ce alegi HUGE?: Aleg HUGE pentru ca e mult mai primitoare decat majoritatea celorlalte guilde si dozeaza seriozitatea ca sa fie si fun in acelasi timp =)
Ai prieteni in HUGE?(nickname): Not yet, looking forward to making some
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: In primul rand vreau sa spun ca joc WoW for the lulz si ATAT. Am 16 ani, joc WoW din TBC, nu prea stiu cu ce se mananca raidurile/dungeonurile din Cataclysm dar invat -. Daca e nevoie de ajutor il ofer cu placere, doar sa-mi fie cerut. Probabil cel mai notabil lucru despre mine e faptul ca atentia mea este indreptata spre scoala, justificand inactivitatea mea in majoritatea zilei - ... Si imi plac pisicile. Mult Q.Q
Cat timp esti dispus sa stai online(ingame)?: Luni-Vineri numai seara dupa 8; in weekend vreo 6 ore pe zi sau mai mult. Thinking
Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: Sunt dispusa sa ajut in orice fel pot, de la profesii si dungeons pana la a omori timp cu un coleg plictisit de level -

note: scuze anticipate, in caz ca am zis ceva nelalocul sau...

promoted to phase 1

Posturi unite automat, 29-10-2011, 00:50:43

scratchclaw wrote:
Nickname: Crusher
Rasa / Clasa: Draenei / Shaman
Main spec(PvE): heal
Off spec(PvE): elemental
Itemlevel (not average): 344
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Crusher
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Focus (Neseriozitate.....cand intrebam ceva, batea vantul pe guild chat)
De ce alegi HUGE?: Aleg Huge deoarece am observat ca e o guilda capabila de orice.
Ai prieteni in HUGE(nickname)? nu am inca dar sper sa imi fac.
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: sunt un pusti cu experienta de 3 ani in wow si foarte de treaba,sunt o fire calma si ajut oameni in pve dar imi place enorm de mult sa ma distrez in pvp
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: sunt dispus sa stau online cat pot in funtie de viata mea sociala.
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: eu cred ca pot ajuta guilda prin prezenta mea la raiduri si prin seriozitatea mea in raiduri.

revino cu un post mai indetaliu. poti sa te inspiri din celelalte posturi

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
deathscroll

[Mentally Stable]

(since 28-10-2011 22:12)

Votes: 2

Post Posted: 29-10-2011, 00:12:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname:Deathscroll
Rasa/Clasa:Human / Death Knight
Main spec(PvE):Frost
Off Spec(PvE):Blood
Item level:353+
Armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Deathscroll
Guilda precedenta:HARDCORE(comportament neadecvat si nu eram bagat in seama deloc...)
De ce vrei in HUGE:Este o guilda unita cunosc playeri din ea am auzit numai lucruri bune despre ea si am auzit ca face raiduri/dungeronuri/eventuri zilnic,iar asta e tipul de guilda pe care il caut
Ce ar trebui sa stim despre tine:Joc de 2 ani,nu e cine stie ce dar in acesti 2 ani mi-am dedicat mult timp wow-ului si am devenit din ce in ce mai bun... imi cunosc clasa bine,nu veti avea surprize neplacute!
Cat timp esti dispus sa stai online pe zi?:Cat este necesar pt. raiduri(promit ca nu voi lipsi de la raiduri)daca se intampla voi anunta...(5-10h)
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovat?:Vreau sa ajut guilda cu cat imi sta in putinta(voi dona iteme pt GV voi da mats tot ce am si nu folosesc si ii poate ajuta pe altii,voi fi disponibil la orice ajutor al unui membru al guildei!

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-10-2011, 01:52:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deathscroll wrote:
Nickname:Deathscroll
Rasa/Clasa:Human / Death Knight
Main spec(PvE):Frost
Off Spec(PvE):Blood
Item level:353+
Armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Deathscroll
Guilda precedenta:HARDCORE(comportament neadecvat si nu eram bagat in seama deloc...)
De ce vrei in HUGE:Este o guilda unita cunosc playeri din ea am auzit numai lucruri bune despre ea si am auzit ca face raiduri/dungeronuri/eventuri zilnic,iar asta e tipul de guilda pe care il caut
Ce ar trebui sa stim despre tine:Joc de 2 ani,nu e cine stie ce dar in acesti 2 ani mi-am dedicat mult timp wow-ului si am devenit din ce in ce mai bun... imi cunosc clasa bine,nu veti avea surprize neplacute!
Cat timp esti dispus sa stai online pe zi?:Cat este necesar pt. raiduri(promit ca nu voi lipsi de la raiduri)daca se intampla voi anunta...(5-10h)
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovat?:Vreau sa ajut guilda cu cat imi sta in putinta(voi dona iteme pt GV voi da mats tot ce am si nu folosesc si ii poate ajuta pe altii,voi fi disponibil la orice ajutor al unui membru al guildei!

promoted to phase 1 (cand intru on)

Posturi unite automat, 29-10-2011, 02:52:15

Doar playerii incepand de la chelios, vor primi 10 dkp +

0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

(since 21-06-2024 10:11)

Votes: 60

Post Posted: 29-10-2011, 09:42:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Bloodk
Rasa / Clasa: Human/Death Knight
Main spec(PvE): Blood/Tank
Off spec(PvE): - inca incerc sa ma gearez mai bine pe tank..dar probabil va fi frost DPS.
Itemlevel (not average): 342
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&n=Bloodk
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Nu am avut alta pe acest char.
De ce alegi HUGE?: Pai in primul rand ar fi bineinteles surprinderea mea cand am vazut ca sunt invitat in HUGE - ... si in principal fiindca m'am saturat de toate ghildele care zic ca sunt cei mai buni si intri si vorbesti singur in chat.Aici, de cand am fost bagat, pana in momentul de fata a existat mereu comunicare si asta mi'a placut - .
Ai prieteni in HUGE(nickname)? : Inca nu..
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: Pai..voi incepe in stil comunist - Sunt elev in clasa a VIII-a , sunt in orasul Targoviste,jud. Dambovita...in general ascult muzica rock...sunt o fire sociabila pot sa zic - .. imi place ordinea..urasc cand sunt lucrurile dezorganizate..cum ar fi bag-urile - .. sper sa nu fie si Guild Vault-ul asa - . In rest..ne vedem in joc -
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: Eu sunt la scoala in fiecare zi(inafara de week-end) de la 13:00 la 19:00 , exceptie miercuri cand intru de la 12:00 ... dimineata rar .. fiindca scriu/invat,insa seara de la 19:00 .. pana pe la 1:00 ma vedeti on.
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: eu personal nu pot ... cred ca niciun player nu o poate face singur..so..prin munca de echipa,team spirit,comunicare si etc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-10-2011, 09:49:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlaCkMinD wrote:
Nickname: Bloodk
Rasa / Clasa: Human/Death Knight
Main spec(PvE): Blood/Tank
Off spec(PvE): - inca incerc sa ma gearez mai bine pe tank..dar probabil va fi frost DPS.
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&n=Bloodk
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Nu am avut alta pe acest char.
De ce alegi HUGE?: Pai in primul rand ar fi bineinteles surprinderea mea cand am vazut ca sunt invitat in HUGE - ... si in principal fiindca m'am saturat de toate ghildele care zic ca sunt cei mai buni si intri si vorbesti singur in chat.Aici, de cand am fost bagat, pana in momentul de fata a existat mereu comunicare si asta mi'a placut - .
Ai prieteni in HUGE(nickname)? : Inca nu..
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: Pai..voi incepe in stil comunist - Sunt elev in clasa a VIII-a , sunt in orasul Targoviste,jud. Dambovita...in general ascult muzica rock...sunt o fire sociabila pot sa zic - .. imi place ordinea..urasc cand sunt lucrurile dezorganizate..cum ar fi bag-urile - .. sper sa nu fie si Guild Vault-ul asa - . In rest..ne vedem in joc -
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: Eu sunt la scoala in fiecare zi(inafara de week-end) de la 13:00 la 19:00 , exceptie miercuri cand intru de la 12:00 ... dimineata rar .. fiindca scriu/invat,insa seara de la 19:00 .. pana pe la 1:00 ma vedeti on.
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: eu personal nu pot ... cred ca niciun player nu o poate face singur..so..prin munca de echipa,team spirit,comunicare si etc.

promoted to phase 1

0 0

Back to top
malasorte

[Mentally Stable]

(since 29-10-2011 21:04)

Votes: 2

Post Posted: 29-10-2011, 12:49:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Delin
Rasa / Clasa: Worgen / Druid
Main spec(PvE): Feral
Off spec(PvE): Restoration (sau pot fi si invers cele doua)
Itemlevel (not average): ouu e cam greu aici. doua trinkets de level 300 in rest peste 333
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Delin
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Moldova FTW (motivul? foarte simplu, a aparut cataclysmul si nu am mai auzit nimic de ei)
De ce alegi HUGE?: pai voi m-ati introdus, si am vazut ca totul e ok, asa ca vreau sa raman
Ai prieteni in HUGE(nickname)? nu sunt foarte vorbaret pe guild chat, acum nu-mi vine in cap, poate ca da poate ca nu oricum imi place sa fac bgs cu voi -
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: imi place sa ma joc pentru relaxare, nu pentru gear and crap si-mi place sa ajut daca se poate.
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: hmm e cam greu de zis...programul la facultate e foarte aiurea , dar cu siguranta cand voi avea timp liber voi intra. ca sa zic o medie, cam 3h/ zi L-V si in weekend mai mult
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: atata timp cat membrii se ajuta intre ei, o guilda se promoveaza de la sine. sunt dispus sa ajut cu ceea ce pot.

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-10-2011, 14:18:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

malasorte wrote:
Nickname: Delin
Rasa / Clasa: Worgen / Druid
Main spec(PvE): Feral
Off spec(PvE): Restoration (sau pot fi si invers cele doua)
Itemlevel (not average): ouu e cam greu aici. doua trinkets de level 300 in rest peste 333
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Delin
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Moldova FTW (motivul? foarte simplu, a aparut cataclysmul si nu am mai auzit nimic de ei)
De ce alegi HUGE?: pai voi m-ati introdus, si am vazut ca totul e ok, asa ca vreau sa raman
Ai prieteni in HUGE(nickname)? nu sunt foarte vorbaret pe guild chat, acum nu-mi vine in cap, poate ca da poate ca nu oricum imi place sa fac bgs cu voi -
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: imi place sa ma joc pentru relaxare, nu pentru gear and crap si-mi place sa ajut daca se poate.
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: hmm e cam greu de zis...programul la facultate e foarte aiurea , dar cu siguranta cand voi avea timp liber voi intra. ca sa zic o medie, cam 3h/ zi L-V si in weekend mai mult
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: atata timp cat membrii se ajuta intre ei, o guilda se promoveaza de la sine. sunt dispus sa ajut cu ceea ce pot.

promoted to phase 1

0 0

Back to top
Ashbringer
[Banned user]

Banned

(since 11-12-2011 19:15)

Votes: 8

Post Posted: 29-10-2011, 17:02:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname:Izanagi
Rasa / Clasa:Nightelf,druid
Main spec(PvE):Feral
Off spec(PvE):Feral
Itemlevel (not average): 365
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Izanagi
Guilda precedenta(si motivul plecarii):Ne intelegeri cu conducerea guidei
De ce alegi HUGE?:Este o guilda unita si cea mai buna de la ally,unde se face raiduri/dungeronuri/eventuri
Ai prieteni in HUGE(nickname)? da instelth"pe atunci il chema Mircea Radu" cand am vrut sa ma sinucid el ma dat jos de pe stalp
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?:imi plac oamenii seriosi,joc sa fiu cel mai bun si nu-mi place sa dau fail si sa pierd de nicio culoare
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?:Depinde de timpul liber dar zilnic intru asa cand am timp 2-3ore mai mult seara
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:Sunt dispusa sa ajut in orice mod pot, de la profesii si dungeons,Team.

Last edited by Ashbringer on 29-10-2011, 17:31:45; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-10-2011, 17:12:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ashbringer wrote:
Nickname:Izanagi
Rasa / Clasa:Nightelf,druid
Main spec(PvE):Feral
Off spec(PvE):Feral
Itemlevel (not average): 365
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Izanagi
Guilda precedenta(si motivul plecarii): .............................
De ce alegi HUGE?:Cea mai buna de la ally
Ai prieteni in HUGE(nickname)? da instelth"pe atunci il chema Mircea Radu" cand am vrut sa ma sinucid el ma dat jos de pe stalp
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?:Depinde de timpul liber
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:Sunt dispusa sa ajut in orice mod pot, de la profesii si dungeons,Team.

sec si incomplet, refa cererea sau editeaz-o si modifica, daca nu raspunzi la fiecare intrebare nu am cum sa stiu ce vrei de la guilda or whatever... si in detaliu.

0 0

Back to top
Stormtooth

[Mentally Stable]

(since 10-02-2016 19:16)

Votes: 3

Post Posted: 30-10-2011, 13:12:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Millf
Rasa / Clasa: Human / Hunter
Main spec(PvE): Marksmanship
Off spec(PvE): Survival
Itemlevel (not average): 345
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Millf (posibil sa mai am itemele de pvp sau itemele inlocuite pe mine, pana se updateaza)
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Sunt in Huge de la lvl 1!
De ce alegi HUGE?: Prima mea Guilda la alianta (Prima iubire)!
Ai prieteni in HUGE(nickname)? : Katrina
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: Imi place sa ajut playerii, am jucat 4 ani pe Blizz din care 4-5 luni Cataclysm 4.0.6 (am trecut prin toti bossii din BOT si BWD), 5 luni pe freakz!
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: Momentan sunt in concediu medical! Pot sta pana si 12 ore on!
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: Stiu deja scripturile la bosi! Si avand in vedere ca am mai trecut print scriptul original al bosilor, pot ajuta la tactici pe freakz, pot sa ajut la raiduri cu dat dkp/scazut dkp, pot conduce un raid de 10/25 n/hc!

Last edited by Stormtooth on 30-10-2011, 18:05:27; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-10-2011, 13:16:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stormtooth wrote:
Nickname: Millf
Rasa / Clasa: Human / Hunter
Main spec(PvE): Marksmanship
Off spec(PvE): Survival
Itemlevel (not average): 145
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Millf (posibil sa mai am itemele de pvp sau itemele inlocuite pe mine, pana se updateaza)
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Sunt in Huge de la lvl 1!
De ce alegi HUGE?: Prima mea Guilda la alianta (Prima iubire)!
Ai prieteni in HUGE(nickname)? : Katrina
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: Imi place sa ajut playerii, am jucat 4 ani pe Blizz din care 4-5 luni Cataclysm 4.0.6 (am trecut prin toti bossii din BOT si BWD), 5 luni pe freakz!
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: Momentan sunt in concediu medical! Pot sta pana si 12 ore on!
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: Stiu deja scripturile la bosi! Si avand in vedere ca am mai trecut print scriptul original al bosilor, pot ajuta la tactici pe freakz, pot sa ajut la raiduri cu dat dkp/scazut dkp, pot conduce un raid de 10/25 n/hc!

345 ilevel [edit that] . promoted to phase 1

0 0

Back to top
kellas

[Mentally Stable]

(since 01-05-2012 20:24)

Votes: 4

Post Posted: 30-10-2011, 13:37:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Katrina
Rasa / Clasa: Human , Mage
Main spec(PvE): Fire
Off spec(PvE): Frost
Itemlevel (not average):345
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Katrina
Guilda precedenta(si motivul plecarii): sunt in Huge de la lvl 1
De ce alegi HUGE?: prima mea guilda la alianta
Ai prieteni in HUGE(nickname)? : Millf, Homycyde
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: am jucat pe blizz 3 ani dintre care vreo 3 pe 4.0.6 si imi place sa ajut playerii ( am trecut prin toti bosii din bot , to4w , bwd)
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: 5-6 ore pe zi
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: Stiu deja scripturile la bosi , pot sa conduc raiduri de 10/25 tinand cont ca am fost ofiter in We play Naked la hoarda pe perioada wowtlk-ului. (pot sa ajut la raiduri cu dat dkp/scazut dkp)

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-10-2011, 13:39:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kellas wrote:
Nickname: Katrina
Rasa / Clasa: Human , Mage
Main spec(PvE): Fire
Off spec(PvE): Frost
Itemlevel (not average):345
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Katrina
Guilda precedenta(si motivul plecarii): sunt in Huge de la lvl 1
De ce alegi HUGE?: prima mea guilda la alianta
Ai prieteni in HUGE(nickname)? : Millf, Homycyde
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: am jucat pe blizz 3 ani dintre care vreo 3 pe 4.0.6 si imi place sa ajut playerii ( am trecut prin toti bosii din bot , to4w , bwd)
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: 5-6 ore pe zi
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: Stiu deja scripturile la bosi , pot sa conduc raiduri de 10/25 tinand cont ca am fost ofiter in We play Naked la hoarda pe perioada wowtlk-ului. (pot sa ajut la raiduri cu dat dkp/scazut dkp)

promoted to phase 1

0 0

Back to top
Omegasuprem

[Mentally Stable]

(since 13-04-2017 14:13)

Votes: 3

Post Posted: 31-10-2011, 12:21:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Gheorghitza
Rasa / Clasa: Dwarf, Priest
Main spec(PvE): Holy
Off spec(PvE): Shadow
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Gheorghitza
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Focus , erau playeri neseriosi si nu le pasau de membrii guildei
De ce alegi HUGE?: Pentru ca am observat seriozitatea si sunteti baieti de treaba
Ai prieteni in HUGE(nickname)? : Inca nu , imi voi face pe parcurs
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: Joc wow de 4 ani , am jucat Cataclysm de cand a aparut pe alt server si stiu majoritatea scripturilor, am 17 si ani si locuiesc in Botosani
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: 2-3 ore pe zi
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: Dau tot ce pot in fiecare zi pentru guilda

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 31-10-2011, 18:15:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Omegasuprem wrote:
Nickname: Gheorghitza
Rasa / Clasa: Dwarf, Priest
Main spec(PvE): Holy
Off spec(PvE): Shadow
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Gheorghitza
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Focus , erau playeri neseriosi si nu le pasau de membrii guildei
De ce alegi HUGE?: Pentru ca am observat seriozitatea si sunteti baieti de treaba
Ai prieteni in HUGE(nickname)? : Inca nu , imi voi face pe parcurs
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: Joc wow de 4 ani , am jucat Cataclysm de cand a aparut pe alt server si stiu majoritatea scripturilor, am 17 si ani si locuiesc in Botosani
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: 2-3 ore pe zi
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: Dau tot ce pot in fiecare zi pentru guilda

promoted to phase 1

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next    

The time now is 03-12-2024, 12:22:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password