User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message509488
tzy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-01-2013 13:38)

Votes: 2

Post Posted: 28-01-2013, 21:45:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Alex
2. Varsta:16 aproape 17
3. Localitate:Targoviste
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.):3-5 ore:dupa ora 17
4. Clasa:Priest
5. Main Spec/OFF spec:Shadow/Holy
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Tzy
7. Screenshot cu Interfata**:cat se poate de simpla + cateva binduri
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?:ma descurc foarte bine pe el si imi place sa dau dps
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Pai incepem cu vt, swp, dp, mind flay, burst(potiune, trinkets, archangel, pet) mind blast.17% hit cap, 31% haste(breakpoint), 12%mastery si crit undeva pe la 15-16%
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Am jucat pe 2.4.3 dupa care m-am apucat de freakz unde am jucat putin wotlk, iar dupa m-am reapucat pe cata si am facut cam tot ce s-a putut(full progress)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Specii, The Betrayers, I need a Life, Gms And Donors
12. Detalii PC***.4 GB ram placa video Evga Geforce GT640 2GB DDR3 128bit procesor i5 2.9GHZ internet UPC
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Pentru ca sunteti o guilda serioasa care doreste sa faca progres si unde fiecare player are respect fata de ceilalti.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Student clasa 10-a liceu, imi petrec timpul liber alaturi de prieteni in oras la un suc/bere sau pe un traseu de Downhill cu bicilcleta.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Astept raspunsul vostru.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 28-01-2013, 21:52:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tzy wrote:
1. Nume IRL:Alex
2. Varsta:16 aproape 17
3. Localitate:Targoviste
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.):3-5 ore:dupa ora 17
4. Clasa:Priest
5. Main Spec/OFF spec:Shadow/Holy
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tzy
7. Screenshot cu Interfata**:cat se poate de simpla + cateva binduri
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?:ma descurc foarte bine pe el si imi place sa dau dps
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Pai incepem cu vt, swp, dp, mind flay, burst(potiune, trinkets, archangel, pet) mind blast.17% hit cap, 31% haste(breakpoint), 12%mastery si crit undeva pe la 15-16%
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Am jucat pe 2.4.3 dupa care m-am apucat de freakz unde am jucat putin wotlk, iar dupa m-am reapucat pe cata si am facut cam tot ce s-a putut(full progress)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Specii, The Betrayers, I need a Life, Gms And Donors
12. Detalii PC***.4 GB ram placa video Evga Geforce GT640 2GB DDR3 128bit procesor i5 2.9GHZ internet UPC
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Pentru ca sunteti o guilda serioasa care doreste sa faca progres si unde fiecare player are respect fata de ceilalti.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Student clasa 10-a liceu, imi petrec timpul liber alaturi de prieteni in oras la un suc/bere sau pe un traseu de Downhill cu bicilcleta.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Astept raspunsul vostru.

Nu era si un link cu poza de dps ?

@Fnatiq - link poza dps ?

0 0

Back to top
Iulyart

[Gospodar Consumator]

(since 31-12-2021 22:30)

Votes: 25

Post Posted: 28-01-2013, 22:22:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca n-are peste 16.5k, sa numai posteze -)

@ alpharzr

"The world has come to a point where nobody is an asshole. Because everyone is."

0 0

Back to top
taminagy92

[Mentally Stable]

(since 12-06-2013 07:46)

Post Posted: 28-01-2013, 22:59:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Tamas
2. 20
3. Targu Mures
4. in fiecare zii, de la ora 18:00 pana la 2-3
4. Priest
5. Discipline/holy
6. http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bealhitch
7. http://imageshack.us/photo/my-images/94/wowscrnshot012813225803.jpg/
8. Totdeauna jucam healer sau tank, cand m-am apucat iarasi de cataclysm, am decis sa stau healer. Imi place priestul mai mult decat pala/shaman/druid.
9. In pve, pe primul loc este Intellect, apoi mastery, apoi spirit. in gem rosu pun intellect, in galben intelect cu mastery iar in albastru intelect cu spirit.
10. Prima data am jucat pe 2.4.3, care, dupa parerea mea eral cel mai fain patch. De atunci ma joc, cu mici pauze. Am invis Illidan, Lichking(in afara de 25hc), Atremedes
11. Only Lag Can Kill Me <fostul leader xaxaxa s-a lasat de wow, si noii leader nu erau capabili. Momentan sunt in drunken badgers, si vreau sa-l las pentru ca e un guild pvp. vreau sa ma apuc de pve serios.
12. core 2 duo 3600 Mhz, 4gb ram, nvidia 9600 gt.
13. Guilda voastra e cea mai serioasa guilda pve de pe freakz. Sunt sigur ca si voi aveti de castigat cu mine, si si eu am de castigat cu voi.
14. Momentan sunt student in anul 2, imi plac sporturile extreme, tenisul, baschetul. in timpul liber joc dota 2.
15. Daca trebuie imi schimb specul, ma pun shadow.

0 0

Back to top
alpharzr

[Mentally Stable]

(since 17-02-2017 06:07)

Votes: 4

Post Posted: 29-01-2013, 10:17:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Dps:http://imageshack.us/f/829/wowscrnshot012913101322.jpg/
Qiu imi pare rau ca am omis acest lucru eram foarte obosit cand am facut cererea:D (nu se va mai intampla)

0 0

Back to top
tzy

[Mentally Stable]

(since 29-01-2013 13:38)

Post Posted: 29-01-2013, 15:38:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

screenshot dps:http://imageshack.us/photo/my-images/14/wowscrnshot012913515171.jpg/
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 29-01-2013, 16:22:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tzy & Billhitch accepted, cereti invite unui ofiter si read guild rules & stuff.

Fnatiq - Respins din pacate, mersi ca ai facut aplicatia totusi -

Nu recrutam priesti momentan, daca vrea cineva totusi sa faca o aplicatie pentru a intra in lista mea personala de recruiting, sa o faca pe PM la mine. Cheers -

0 0

Back to top
Oogumo

[Mentally Stable]

(since 07-02-2013 18:35)

Post Posted: 31-01-2013, 16:06:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Petru
2. Varsta:17
3. Localitate:Piatra-Neamt
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) 6 ore (in timpul saptamani) 10+ weekend
4. Class: Death Knight
5. Main Spec/OFF spec:Frost / Blood
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Oogumo
7. Screenshot cu Interfata**:http://imageshack.us/photo/my-images/11/wowscrnshot013113152046.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?Dk forst este una din cele mai frumoase clase si specuri din joc dupa parearea mea / este destul de simplu de jucat pe el!
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Nu am o rotatie speceial incep cu un Outbreak ,Obliterate si de aici dupa proc de Killing Machine continui! Eu joc pe dk frost la mastery dupa parearea mea te ajuta cel mai mult la dps .haste incerc sa il ridic de asemenea , expirtise ,hit 26 repectiv 8 (eu am 7.50 18 dar nu prea dau miss repectiv parry)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Joc WoW de pe tbc pana in momentul de fata . Am experinta in majoritatea raidurilor de pe tbc pana la cataclysm
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)La inceput a fost char alt acum e main am jucat o mare perioada pe Evolution Guildes: We Play Naked, Inspiration ,Evo
12. Detalii PC***.Procesor AMD athlon 64 x2 Dual Core 4000+ (2.1Ghz) 2 GB RAM , Placa video mVidia GeForce 7600 GS
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Doresc sa ma alatur guildei HKP pt ca are uni din cei mai serios palyeri depe freakz ,un foarte bun progres si ca sa ma distrez
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt elev , imi place fotbalul , filmele /serialele de actiune/horro/comedie ,si sa mai petrec timp in jocuri pe calculator!
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). -
DMG 3MIL -http://img341.imageshack.us/img341/8622/wowscrnshot013113155645.jpg
( Ziua precedenta am facut un bh cu full buff no flask am scos 23k Alizabal si 27k Argaloth )

0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 31-01-2013, 22:04:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oogumo : Respins.

Mistweaver Monk Guide PvE

0 0

Back to top
luxorr

[Screwed Freak]

(since 28-12-2022 15:49)

Votes: 127

Post Posted: 01-02-2013, 13:41:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Marius
2. Varsta: 19
3. Localitate: Targoviste
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Destul
4. Clasa: Druid
5. Main Spec/OFF spec: Balance/Resto
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Luxorr
7. Screenshot cu Interfata**: http://tinypic.com/view.php?pic=2py1gxz&&s=6
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Mie personal imi placedruid balance chiar daca nu e prea imba pana akm.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Stats hit17%-haster24-25%crit-mastery echilibrat,Gear macar 2 piese din set,Rotatia o puteti lua dupa youtube, talente 32-1-8,gemming Red intelect-yellow intelect+haste-Purple intelect+spirit
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Eu joc WoW dupa WOTLk si ,Cataclysm...
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) La inceput de pach 4.0.6 am fost HEaven,apo inl,the divinity dar nu am stat prea mult, the betrayers am stat cam o luna...
12. Detalii PC***. AMD Sempron(tm) 130 Processor 2,61 ghz,1.75 gb of ram2
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Este o guilda buna cu progres...
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Momentan nu lucrez,timplu liber il petrec la fotbal,remi.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://tinypic.com/view.php?pic=dwapg2&&s=6

Click!
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 01-02-2013, 18:42:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Luxorr, momentan nu recrutam druizi, te-am pus pe lista de recruiting, daca avem nevoie pe viitor de balance te contactez. Numai bine

0 0

Back to top
thecape
[Banned user]

Banned

(since 04-08-2015 14:11)

Votes: 4

Post Posted: 01-02-2013, 22:43:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Emanuel

2. Varsta: 28

3. Localitate: Ilfov/Bragadiru

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? momentan 24/24

4. Clasa: DeathKnight

5. Main Spec/OFF spec: Main Spec Frost/ OFF Spec Blood pvp/tank

6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sylar

7. Screenshot cu Interfata**: Uploaded with ImageShack.us

8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Pentru ca Joc cu Dk de cand a aparut si m-am obisnuit cu specu si lam invatat

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).: pentru frost si blood conteaza Mastery... la Frost da frost damage mai mult.. si la Blood da blood shield mai mare....Rotatia folosesc howling blast , obliterate , frost strike

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe Vannila din 2005 si pana akuma...

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Ground Zero(nu am mai jucat de mult ma lasasem o perioada ca numai avusesem PC si mam reapucat dupa ce am facut iar PC), Gm`s and Donors( intrun singur cuvant....nu prea sunt seriosi si mai mult sunt pe "nepotisme raidurile: plus nu se tzin de cuvant.

12. Detalii PC***. Amd X2 240 (2800) OC in 3500, 4GB ram, 2 HDD 400, Video Ati Radeon HD 5750 1GB Ram

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca e Fratele meu Classbaws acolo si am auzit ca e guilda serioasa...

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) nu sunt student.. nu lucrez momentan timpu limber.. caut job... joc WoW .. Ma uit la Filme/seriale.... si fotbal, Hobby ,,, nu prea am hobbyuri serioase.. dar sa zicem Fotball si Filme/Seriale

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). asteptam sa vedem ce se intampla...

16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

Uploaded with ImageShack.us nu am folosit decat horn of winter fara nici un alt fel de spell.. fara pillar.. blood tap...etc... vand in vedere ca dk frost e cam buguit... obliterate de jumata din dmg.. howling blast la fel...etc .. nu stiu ce sa zic..

0 0

Back to top
ThousandMaster

[Mentally Stable]

(since 09-06-2013 17:28)

Post Posted: 01-02-2013, 23:03:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Arnold
2. Varsta:21
3. Localitate:Timisoara
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?:5-8 ore pe zi
4. Clasa:Shaman
5. Main Spec/OFF spec:Elemental/Enha
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Rhastha (cred ca intampina ceva probleme , numi arata decat itemele de pvp)
7. Screenshot cu Interfata**:
IMG: http://img580.imageshack.us/img580/8787/wowscrnshot020113224416.jpg

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?Cand am inceput sa joc wow , am jucat pe spec de elemental , pe 4.06 am jucat main enha, si acuma din fericire au ajutat si elementalu - . Din punctul meu de vedere ma descurc cel mai bine pe spec de elemental si pe pve si pvp.Si cel mai important lucru , imi place foarte mult sa joc ca elemental shaman!!
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Talentele nu trebuiesc luate de pe guide-uri sau io stiu de pe unde , joci cu talentu pe care il stii cel mai bine , dar sa si indeplinesti dps-ul dorit. Rotaia depinde de encounter , tipul de mobi, numarul lor.Pe gear vreau sa fac cat mai mult haste posibil , nu comentez cu altceva.Multi zic ca int>hit cap>haste=mastery etc , io cred cel putin hit cap>int=haste>mastery , soketele rossii int si celalalte haste ( sau soketate cu hit/spirit unde e nevoie).
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Am inceput sa joc wow acum 3 ani , ca experiente am facut toti bosi pe normal si pe hc pe toti in afara de council(de pe 4.o6) ,stiu toate scripturile la bosi actuali.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Primele guilde prin care am fost nu merita numite,guilda in care sunt acuma si am fost multa vreme este Ethernal Gathering.O guilda buna , din pacate sa dus in declin , jucatori cu experienta au plecat si au ramas cei care habar nu au de clasa lor.
12. Detalii PC***. Joc de pe laptop: procesor AMD turion II dual-core 2.4 Ghz , Placa video Ati-mobility radeon hd 4200, 3 GB ram
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Am inceput sa joc wow cu prieteni si doresc sa joc alaturi de iei.Doresc sa fac toti bosi cu raiduri bine organizate alaturi de playeri care stiu sa joace,
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt studen la USAMVB din Timisoara, anul 2. Sunt un tip linistit, in timpu liber ies cu prieteni la bere, desi am mult timp liber il petrec mai mult acasa de acea pot intra mai oricand pe wow.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Sunt rabdator , si imi place berea -
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
IMG: http://img594.imageshack.us/img594/405/wowscrnshot020113225918.jpg%5B/img%5D

0 0

Back to top
Daspy
[Banned user]

Banned

(since 18-06-2013 17:52)

Votes: 5

Post Posted: 02-02-2013, 16:34:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Mihai
2. Varsta: 17
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) am liceu de dimineata , 15:00 - 00:00
4. Clasa: DK
5. Main Spec/OFF spec: DK Frost PVE , DK unholy PVP..
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Daspy
7. Screenshot cu Interfata**: http://i48.tinypic.com/21ka6o5.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? nu-mi place BLOOD adica tank .. Frost pt ca da DPS si stiu cel mai bn sa joc pe acest spec -
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). http://i46.tinypic.com/tytv.jpg SPECU
rotatie , incep cu DISSIZ Outbreak daca am CD dau IcyTouch pentru Frost Fever si Plague Strike Pentru Blood Plague dupa dau Frost Strike si cand proc Killing Machine dau Obliterate , daca Proc Freezing Fog dau Howling Blast care imi da Rune burstu mil dau cand dati BL,TW sau cand e nevoie , eu deobicei eu joc la haste dar nu merge la freakz momentan joc la Mastery Hit 8% Expertise 26/26 Mastery,Haste,Crit , Presence Unholy
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am inceput sa joc de pe 4.0.6 Freakz am fost in guilda The Divinity si mam inteles bine cu iei am facut raiduri cu iei am ajuns la un nivel mare de gear ,seara pe la 22:00 ne bagam in bguri ne distram ,caterinca pe ts.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Prima mea guilda a fost Pride am primit kick ca am facut cd cu bh 10 , The Divinity am dat leave pentru ca multi playeri se lase se joc ,ultima guilda Blue World am dat leave pentru ca toti ma lua la misto . am facut FL trash si ma injura ca nu dadeam eu dps si aoe .. dadeam 50k dps si pentru iei era prea putin .. si decat sa stau..., am ales sa dau leave si sa vin in HKP pentru ca este o guilda buna si cu respect
12. Detalii PC***. 4 GB ram ddr3 , Procesor = Intel Core i5-3330 CPU @ 3.00GHZ 3.20 GHz , Placa Video = ATI Radeon HD 5400 Series 2 gb ram e pentru filme ..e cam slaba dar merge bn Net=100 MBps Cablu , Mouse,Tastatura la 25 lei -)))) , pleaca de baza Gigabyte
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? o guilda buna cu progres, stiu cei ala WoW si Cred ca aicea pot sa fiu si eu macar putin respectat adica sa nu fiu injurat daca gresesc ceva..poate sa-mi explice frumos si eu bag la cap -
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sunt Student clasa a-10-a ,repar calculatoare - ,timpul liber mil petrec cu Prietenii.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). nu stiu ce-as putea sa va mai spun
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://i45.tinypic.com/ddc4ew.jpg

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 02-02-2013, 18:52:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daspy respins.

"ultima guilda Blue World am dat leave pentru ca toti ma lua la misto . am facut FL trash si ma injura ca nu dadeam eu dps si aoe"
"pleaca de baza Gigabyte "
"Cred ca aicea pot sa fiu si eu macar putin respectat adica sa nu fiu injurat daca gresesc ceva.."
"incep cu DISSIZ Outbreak" - ce e asta "Dissiz" ?
"timpul liber mil petrec cu Prietenii"

Serios? Nu te iau la misto, iti zic pe bune, invata limba romana daca vrei sa fii respectat, altfel o sa te faci de ras in viata daca asa vorbesti si in real life -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 12-11-2024, 17:14:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x