User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message518865
webberas

[Big Booty Lover]

Status: Offline
(since 19-10-2020 12:03)

Votes: 9

Post Posted: 12-01-2012, 03:53:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Aurel, 24ani, student si workoholic (SQA tester)
Bucuresti

timp la dispozitie : hmm ? numai seara dupa 20 .. intre o ora si 3-4 ... niciodata nu e sigur.

char name JUMANJI : Shaman elemental / enhancement 360ilvl
am fost in perverts ...si am iesit cu toate chars ... no need for detailes

ah da - joc elemental din Drums of war - preTBC

daca va mai intereseaza si alte chars ... chek my other chars dand click pe "WoW characters"

nu dati click >>> Scrubilicios <<<

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 12-01-2012, 09:36:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuzati-ma ca va deranjez, aici nu e topic de discutii. Doar aplicatii si raspunsuri la aplicatii.

@Webberas - nu mai posta, daca ti s-a raspuns deja.

@Asiria - era suficient sa ii scrii RESPINS . Nu esti obligat sa dai motive, decat daca esti in cautare de cearta.

0 0

Back to top
gryngo14

[<Forgewarr>]

(since 14-11-2013 16:25)

Votes: 5

Post Posted: 12-01-2012, 16:45:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Mincu I. Grigore

2. Varsta: 17

3. Localitate: Bucuresti

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 3/4 Ore pe zi depinde de raidurii .

5. Clasa: Warrior

6. Main Spec/OFF spec: Tank 365 / Fury

6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Forgewarr

7. Screenshot cu Interfata**:

Screen fara nici un addon decat recount .

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?

Am ales acest spec deoarece imi place foarte mult sa tankez , si nu este bataie pe iteme asa cum este pe cele de dps / heal .

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).

1. Tanking one - Target :

Heroic Throw , Shield Slam , Rend mereu pe target , Heroic strike , Revenge la cd , 3x Devastate mereu pe target pentru 3x stakuri de Sunder armor. Folosesc aceasta rotatie si este foarte buna am 10-12k dps .

2. Aoe tanking :

Charge , Thunder Clap (la cd) , Cleave (la cd), Shockwave (la cd) , Challenging Shout in caz de agro failed.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).

TBC : Am jucat pe TBC pe serverul Legion cu warrior tank , amintiri placute in BT si Sunwell Plateau Try-uri noptii intregi , cu cei din guilda.

Lich King : La varsta de 14 ani m-am gandit sa imi fac o guilda PVE , cred ca multii cunoasteti guilda THE LIFE IS PVE de pe Freakz (Horde) Am avut un progress de lk down 25HC , 10HC .. dupa 3 saptamanii ce l`au doborat si HKP am reusit sa fac si eu cu oamenii mei LK 25HC printre primele guilde de pe server.

Cataclysm : Pe cataclysm guilda THE LIFE IS PVE sa desfintat deoarece playerii nu au apreciat cataclysm . Dupa am intrat in The Betrayers si acolo am fost Raid Leader am ridicat guilda foarte mult , am participat la eventuri cu guilda etc..

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)

Am parasit guilda The Betrayers pentru ca o fata REMOVED care a luat mintiile baietiilor (Virginiilor din guilda) si a fermecat totii raid leaderii intr-un final am vazut ca a primit rank de la GM Raid Leader dupa un moment nu am mai suportat si am dat /gquit .

12. Detalii PC***. Placa video : 512 - 128 bit
Rami : 2 GB Rami
GHz : 2.40
Processor : Intel Core 2 Duo

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?

Doresc sa ma alaturi guildei HKP pentru a face mai multa performanta , imi plac playerii din HKP si ma inteleg cu multii bine , Participarea la eventuri cu guilda 1 ST ca deobicei.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)

1.Imi plac foarte mult motocicletele am acasa colectie de motociclete , atv-uri , scootere.
2.Sunt elev in liceul Octav Onicescu.
3.Timpul liber il petrec cu prietenii in fel si fel de locuri distractive : Cluburi , Terase , Biliard , Cafenele , WoW.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).

Sa nu regret nici o clipa din viata , pana la urma o viata avem - .

Last edited by gryngo14 on 13-01-2012, 17:31:23; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 13-01-2012, 15:58:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Edit: Nvm the bullshit, tot la hoarda ma mut.

Last edited by Sovereign on 13-01-2012, 19:59:13; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 13-01-2012, 16:17:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@forgewarr - o sa-ti raspunda killars.

@Sovereign - Trebuie sa intru pe evolution pentru testul de dps live. Diseara am raid de la 21:30, daca in jur de 12 noaptea mai esti online, cauta-ma pe genesis, pentru ca atunci putem sta de vorba, mai devreme nu pot intra in wow.

0 0

Back to top
OutLaw#

[Mentally Stable]

(since 23-11-2014 10:51)

Votes: 3

Post Posted: 13-01-2012, 17:36:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Neagu Mihai
2. Varsta: 16 ( peste 3 luni fac 17 )
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) In jur de 5-6h sau chiar mai mult depinde daca in aceea zi am treaba sau nu.
4. Clasa: Druid
5. Main Spec/OFF spec: Resto/Balance
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Taudru
7. Screenshot cu Interfata**: http://tinypic.com/r/103ioon/5
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Am ales sa joc acest spec deoarece jucam pe wotlk, si imi place mult si fiindca nu prea sunt healri si sunt foarte cautati.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Talente: 9/0/32
Rotatie: La druid resto nu este o rotatie anume. Pe tank trebuie sa fie intotdeauna hoturile( Lifebloom,Regrowth,Rejuvenation). Ca single target depinde de hpu care il are daca este foarte scazut sa zicem cam pe la 40-50% dau 2x regrowth + rujuvenation, daca are sa zicem 80-90% dau decat rejuvenation. Ca AOE heal folosesc Wild Growth,Swiftmend,Tranquilty si in cazuri extreme dupa ce am dat astea folsesc tree of life fiindca are regrowth instant.
Cele mai importante stats la druid resto sunt : Spirit si Intelect.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc wow de aproximativ 2ani dar am avut o puaza cam de 3-4 luni din cuaza unor probleme persoanle. Ca progress pve ce am avut pe wotlk : Icc 10n/10hc(down), icc 25n/25hc ( down fara lk) , Rs 10n/hc (down) , Rs 25n/hc(down) si tot ce se poate in momentul de fata pe cataclysm mai putin valiona pe 10hc si 25hc.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Pai am fost in guilda DEATHDEALERS care a fost a mea si am dat disband fiindca multa lume incepea sa se lase si sa o construiesc din nou este destul de greu. In acest moment sunt in MAD DOGS, dar imi doresc sa intru in HKP asera am facut un raid cu off-carele voastre si mi-a placut foarte mult m-am inteles bine cu toti nu am antecedente cu nimnei si am fost in top:D
12. Detalii PC***. http://tinypic.com/r/fw607/5
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa ma alatur guildei vosatre deoarece oamnei sunt de treaba, glumeti,intelegatori,seriosi si poti schimba mai mult de 2 subiecte.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Nu sunt stuend, nu lucrez, sunt elev la liceu.Timpul liber mil petrec alaturi de prieteni ori la mall/baschet/laser maxx depinde ce idei ne vin pe moment.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Stiu ca am o varsta destul de mica pe langa ceilalti, dar pe mine nu ma intereseaza ma fiu 1st sau sa ma luati la primul raid direct de la inceput. Puteti sa ma luati si la al 2 lea sau al 3lea nu ma supar, eu vreau mai mult datorita playerilor din guild cu care ma inteleg:). Nu sunt disperat dupa iteme/loc la raid. Si nu vreau sa intelegeti de din punctul 11 chestia legata de rank nu dau leave doar pt ca mi-a dat demote si cauta rank nu, caut lume serioasa cu capul pe umeri, intelegataore si care sa nu isi bata joc.
Am 6 meserii : Alcehmy,Tailoring,Cooking,First Aid si pe off-car Jwl,Herbalism. Daca imi cereti ceva va fac cu drag -.Am ts3 si microfon
P.S: Am vazut in primul post ca nu recurtati druizi resto dar am zis sa incerc fiindca am multi prieteni in guild ( Lemans, Prozacel,Glamity,Qiu...)
P.S2:Daca nu sunteti sigur ca ma ridic la nivelul asteptat, ma puteti testa la un hc's sau la un raid.

0 0

Back to top
keris

[Mentally Stable]

(since 25-08-2012 15:47)

Votes: 3

Post Posted: 14-01-2012, 02:10:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Raluca
2. Varsta: 24
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6ore
4. Clasa: worlock
5. Main Spec/OFF spec: destro
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Nazdravana (am si headu ala [Je'Tze's Sparkling Tiara])
7. Screenshot cu Interfata**: http://i40.tinypic.com/2irlruf.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? cu asta am crescut si m-am obijnuit sa joc destro
Joc acest specc dupa tipsurile pe care le-am gasit pe tutorialel de pe youtube , si ca rotatie folosesc cele 3 cursuri (corruption bane of doom ,curse of elements) si ca rotatie a spelurilor folosesc immolate-conflagrate-incinerate-chaos bolt si soul flame la proc...

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
am jucat pe blizard tot patchul Tbc si putin din Lk apoi m-am lasat o perioada si m-am reapucat de wow dar pe private si am jucat apoximativ 2 ani tbc apoi am decis sa incerc Lk tot pe privat , si in cele din urma cataclysm , in total joc wow pe adunate de aproximativ 5 ani..
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
brootherhood si specii (actuala guilda) din brootherhood am decis sa plec pt ca raidurile nu se mai organizau ca inainte de sarbatori iar cei din conducere devenisera prea recalcitranti si nu se mai intelega nimeni cu nimeni..inafara de grupuletzul lor de oameni care era format din toti second gm si gm guildei.din specii as dorii sa plec pt ca nu prea e performanta si sunt blocati cand vine vb de 25 hc
12. Detalii PC***. procesor dual core, placa video E5200, 2.50 GHz, 2GB, http://i40.tinypic.com/ngt0ti.png
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? caut progress ,dar totusi o atmosfera destinsa
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Despre mine imi petrec timpul liber invatand pt scoala de soferi :D(sper sa-l iau din prima:P)
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://i41.tinypic.com/w8x9wm.jpg

ia-ma acasa!-
0 0

Back to top
cosmi
[Banned user]

Banned

(since 27-10-2013 06:31)

Votes: 10

Post Posted: 16-01-2012, 01:36:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Cosmin
2. Varsta:
16
3. Localitate:
Oradea
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW:
Asta depinde de cat am de invatat dar de obicei sunt disponibil de la 7-8 pana pe la 11-12, iar in weekenduri de la 3-4 pana la 12-1.
4. Clasa:
Warrior
5. Main Spec/OFF spec:
Arms / Fury
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Paine
http://imageshack.us/photo/my-images/841/wowscrnshot011612004723.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum:
Pentru ca fury este cel mai bun spec pentru PVE.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec
Talents: http://www.wowhead.com/talent#LG0cZcrrcszkMfdZb
Rotatie: Colossus Smash / Bloodthirst / Smash (la proc) Raging Blow / Heroic Strike Gemming: hit cap / mastery + str
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum:
Am facut toate instantele de pe TBC, Wotlk LichKing down, Cataclysm BOT Halfus Wyrmbreaker 25 Hc, Valiona & Theralion 25 N , Blackwing Descent, Chimaeron 25N BARADIN HOLD Argaloth 25
11. Foste Guilde:
Cand am inceput sa joc pe freak am fost A si am fost in guildele: Razer, Divide and Conquer + inca una dar nu mai stiu numele.Dupa care m-am transferal la H si am intrat in Twinkiez care e si guilda mea actuala.
Pentru ca din cate am citit este o guilda buna care se descurca la raiduri are numerosi palyeri de treaba, este ordonata in tot ceea ce face si eu cred ca am sa ma adaptez in ea.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana:
Momentan sunt la liceu in clasa a 10-a, imi place mult sportul, in timpul liber mai trec pe la sala, joc un fotbal mai pe la un suc cu prietenii si cam atat.
Stiu ca momentan nu recrutati warriori dar vreau sa stiu daca are rost sa imi bat capu pe viitor si stiu ca am destul de multe iteme PVP dar fac tot posibilul sa le schimb.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done
http://imageshack.us/photo/my-images/841/wowscrnshot011612004723.jpg/

PC: Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz
4.5 GB
GeForce GT 220

My Passion

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 16-01-2012, 21:43:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Paine - Stai de vorba cu Killars, in-game.

Paine wrote:
Rotatie: Colossus Smash / Bloodthirst / Smash (la proc) Raging Blow / Heroic Strike Gemming: hit cap / mastery + str
]

Corect era: Colossus Smash si apoi dai cu capul de tastatura.

0 0

Back to top
castiel123

[Mentally Stable]

(since 29-12-2014 20:34)

Votes: 5

Post Posted: 16-01-2012, 21:49:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume:Emanuel
2. Varsta: 20
3. Localitate: Sibiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? in fiecare zi 4-6 ore.
4. Clasa: Warrior
5. Main Spec/OFF spec: DPS/TANK

6. Link Armory http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Unificator

Interfata + dps

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Datorita faptului ca imi place sa fiu DPS.

Am citit ghiduri, am vazut o multime de tutoriale pe youtube pana am inteles ca o rotatie excelenta ar fi aceasta [Colossus Smash]apoi [Bloodthirst] in cazul activari folosesc [Raging Blow] sau [Slam] In cazul in care ai prea mult rage folosesti si Heroic Strike

Am inceput sa joc WoW din Vanila (2 ani Official) apoi am jucat privat 4 ani (wow ro, spidernet... )Intre timp am mai jucat cateva luni pe official dar datorita faptului ca starea financiara e un pic in balanta am renuntat momentan -/

Perverts: O guilda cu oameni calumea dar cand e vorba de profesionalism e grav iar la raiduri dau dovata de lacomie si nesimtire.

Deoarece doresc sa joc cu cei mai buni si sunt convins ca aici pot sa imi fac si prieteni.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt elev la Coolegiul Economic George Baritiu. Hooby-uri basketul si grafica de calculator.Timpul liber il petrec cu familia sau cu prietenii.

15. Alte mentiuni
Nu le consider importante dar doresc sa le mentionez am Eng si Ench ca profesii.
Am scos 32k la BH 25.Dar din pacate nu am screen -

16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

Uploaded with ImageShack.us

PC: Intel i7 930
Ati radeon 5970
6 GB ram

0 0

Back to top
cosmi
[Banned user]

Banned

(since 27-10-2013 06:31)

Votes: 10

Post Posted: 16-01-2012, 22:12:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
@Paine - Stai de vorba cu Killars, in-game.

Paine wrote:
]

Corect era: Colossus Smash si apoi dai cu capul de tastatura.

Da...la colossus smash la cd.
Momentan am o problema cu placa video si nu pot intra in niciun joc dar multumesc pentru timpul acordat - .

My Passion

0 0

Back to top
Killars

[Mentally Stable]

(since 01-11-2015 08:17)

Votes: 11

Post Posted: 17-01-2012, 00:53:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Paine - Why you so low dps, incearca din nou cand ai around 19k la 3 mil, e faceroll.

@ Unificator - Vorbim prin joc poate se "elibereaza" vreun loc saptamana asta.

Last edited by Killars on 18-01-2012, 13:04:33; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Exdeus

[Mentally Stable]

(since 16-05-2013 13:44)

Votes: 4

Post Posted: 18-01-2012, 00:24:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Razvan
2. Varsta:
20
3. Localitate:
Iasi
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.):
Pe zi e vorba de 5-6-7 ore (cu sau fara orele de raid) uneori si mai mult, in functie de program. Pe saptamana, e vorba de 7 zile pe saptamana cu mici exceptii, iarasi legate de activitatile pe care le desfasor (facultate, socializare, etc.)
5. Clasa:
Warrior
6. Main Spec/OFF spec:
Main Spec - Protection / OFF-Spec - Fury
7. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Kleptomaniac
8. Screenshot cu Interfata**:
http://i1099.photobucket.com/albums/g383/BJayR/WoWScrnShot_010612_134117.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Greu de spus sincer, insa in cei 6 ani de WoW ai mei, 3 nu am facut nimic altceva decat sa tankez. Vine aici intrebarea fireasca: de ce? Pentru ca imi place, chiar foarte mult. Am avut de-a face cu toate cele 4 clase capabile de a fi tanci in encounteruri, insa m-am oprit la warrior pentru ca asta a fost ceea ce mi-a placut cel mai mult. Stiu ca au existat si pe serverul acesta o serie de hopuri in ceea ce priveste un warrior protection, insa le-am depasit cu bine, ceea ce intareste ideea ca mie imi place mult atat warriorul ca si tank, cat si actiunea propriu-zisa de a tanka -
10. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
*Dupa cum am scris mai sus, am trecut printr-o perioada (si nu doar eu, ci toata comunitatea de warriori protection a serveruluil) in care mastery-ul abia functiona sau nu functiona deloc. Pe vremea aceea prioritatile mele fata de stat-urile pe care le puteam pune aratau ceva de genul acesta: Stamina>>Parry>Dodge>>>Mastery, in conditiile in care in toate guide-urile existente asupra warriorului protection ilustrau urmatoarele prioritati: Stamina>Mastery>Parry>Dodge. Acum ca warriorul a devenit capabil de a da block prioritatea mea s-a schimbat radical, as spune chiar in cealalta extrema in care arata cam asa: Stamina,Mastery>Parry>Dodge. Dupa cum vedeti am pus stamina si mastery pe acelasi nivel. Motivatia mea este una simpla si chiar logica: avand in vedere ca mastery-ul afecteaza block %, si acesta din urma in viziunea mea reprezinta cel mai bun mijloc de mitigation existent in patch-ul de fata, incerc sa ofer healerilor posibilitatea dea a ma tine pe picioare cat mai mult timp in fata unor atacuri cum ar fi double strike-ul de la chimaeron, de exemplu. Dealtfel, ce fel de tanci am mai fi daca nu am avea un health pool iesit din comun. Ma bazez pe stamina sa isi fata treaba in fata unor situatii ca si cea de la valiona&theralion in care magic damage-ul asupra raidului, si implicit asupra tankului, este principalul motiv de ingrijorare. Punand astfel accentul pe stats-urile prezentate mai sus am ajuns acum sa dau block la cel putin unu din doua atacuri, si critical block la cel putin unu din trei atacuri.
**In ceea ce priveste rotatia, pentru mine nu exista una propriu-zisa intrucat un tank trebuie sa fie vigilent pe toata durata encounterului. Se poate intampla ca unul din DPS sa ia aggro, se poate intampla ca unu din membrii raidului sa se afle intr-o situatie din care tankul poate sa ii scoata (un lay on hands sau hand of protection de la paladin, un intervene de la warrior, etc) si deci tankul trebuie sa fie agil si sa raspunda rapid la aceste situatii, deci stricand asa-zisa "rotatie". Pot vorbi totusi despre cum tankez eu intr-o situatie de solo tanking, si intr-una de aoe tanking. Cand vine vorba de solo tanking, incep encounterul cu un heroic throw, probabil cu un charge sa pot ajunge mai repede decat ceilalti melee la el si pentru a-mi putea aplica cele 3 stackuri de devastation. imediat dupa aplicarea celor 3 stackuri de sunder armor, plases un demoralizing shout pe boss pentru a-i reduce destul de mult damage-ul si incerc a pune rend pe target. Rend ma poate ajuta, ca si deep wounds dealtfel, in cresterea DPS-ului mei si deci al threat-ului pe care il fac. Datorita talentelor pe care le am, voi da refresh la rend de fiecare data cu un thunder clap. Vigilance se va afla mereu pe DPS-ul cu cel mai mare TPS ca in caz in care lucrurile scapa de sub control sa am taunt-ul la indemana mereu (taunt care inca mai da miss dealtfel!! -) Folosesc shield slam si revenge la cooldwn/proc si heroic strike ca si filler. Cand vine vorba de aoe tanking, incep prin a aplica mai intai un rend pe unu din target-uri, dupa care cu ajutorul thunder clap-ului il imprastii asupra tuturor mobilor afectati. Asa imi ofer mie un avantaj ca voi face catusi de putin damage si asupra targeturilor pe care nu le am in focus... la 3 stackuri de thunder voi folosi shockwave iar ca si filler folosesc Cleave. Sa nu uitam de numarul destul de mare de Panic! buttons - pe care le am, toate acele cooldownuri defensive, aflate la degetul meu mic (la propriu, chiar am butoane pe mouse si pe care acestea din urma se afla)
11. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Este destul de mult de povestit, dar va voi face un rezumat. Am inceput sa joc WoW acum in jur de 6 ani, pe cand era faimosul WoWEmu live pe serverele private si minunatul patch 1.0.8. A fost un server privat asa ca experienta mea legata de PvE nu a fost una deplina intrucat la vremea aia daca vedeai un mob ca a inceput sa casteze se punea singur caracterul in genunchi si incepea sa se roage. Am continuat apoi pe TBC pe retail. Aici am avut parte de toata experienta pe care o putea oferi acest joc. Am jucat timp de aproape un an dupa care m-am lasat din considerente proprii (sa spunem doar ca mi-am dat seama ca dai un ban cu care poti face defapt cu totul si cu totul altceva.) Aici am putut gusta din tot ce a putut oferi experienta PvE pana la illidan, inclusiv. Intors de pe retail la aparitia expansionului WOTLK, am jucat pe o multitudine de servere, care mai de care mai bune unul ca celalalt. Am ajuns sa joc pe freakz acum un an si ceva de zile cand ma saturasem de cautarea serverului perfect. De atunci si pana acum am avut parte de absolut toate experientele oferite de catre acest server (bosi, eventuri, furii ale GM-ilor:P), experiente pe care sunt sigur ca le impartasim unii celorlalti.
12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Am fost membru al ELGG in ultima perioada. Motivul plecarii mele este legat de imposibilitatea unor anumiti jucatori de a gandi un lucru inainte sa il spuna. Si mai rau de a face un lucru fara sa se gandeasca la toate aspectele, atat cele pozitive cat si negative. Am decis ca cel ce ma conduce pe mine trebuie sa fie mai inteligent decat mine, si nu vice-versa.
13. Detalii PC***.
Detin un laptop Dell Inspiron 17R 2nd Gen. cu un procesor intel i7 de 2.9Ghz. Placa video integrata de 3.7 GB precum si una dedicata Nvidia de 2GB. 8GB RAM. Cand ma aflu in cea mai populata zona a orgrimmarului am in jur de 60 de FPS-uri deci nu exista nici un fel de problema care poate sa pericliteze prestatia mea in raiduri.
14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Sunt in cautare de oameni capabili alaturi de care realizez acel progres pe care il urmareste toata comunitatea freakz. Progres pe care din pacate nu il poti obtine chiar oriunde pe server, in momentul de fata. Caut un loc in care sa imi ocup timpul online, un loc in care sa simt ca este nevoie de mine, sa simt ca pot ajuta.
15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt student la Iasi in anul II la Drept. Facultatea e singura mea preocupare in momentul de fata. Imi petrec timpul liber cu prietenii si in WoW. Ca si hobbi-uri aduc aici exemple baschetul, filmele si de ce nu cautarea de noi prieteni oriunde ma aflu -.
16. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Sunt capabil de a invata repede, de a ma adapta situatiilor existente in aceasta guilda la orice moment, in functie de nevoile fiecaruia.
17. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://i1099.photobucket.com/albums/g383/BJayR/WoWScrnShot_011812_000327.jpg

Mi-am permis sa postez si o poza cu DPS-ul meu, ca si off-spec, mentin un DPS intre 18k si 20k DPS. Variaza in functie de noroc la crite -

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 18-01-2012, 01:12:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Exdeus / Kleptomaniac - iti va raspunde Killars.

Si pentru restul:

NU SE MAI RECRUTEAZA ATM DECAT:

1 Shadow Priest
1 Holy Priest

0 0

Back to top
Killars

[Mentally Stable]

(since 01-11-2015 08:17)

Votes: 11

Post Posted: 18-01-2012, 13:17:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Kleptomaniac - Interesanta aplicatie, chiar am stat si am citit`o pe toata cu placere, vorbim in joc pe seara.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 09-02-2025, 21:54:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x