User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message508761
zuperzxx

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-09-2012 03:55)

Votes: 2

Post Posted: 26-04-2012, 13:40:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://uploadimage.ro/images/37644668415333649311.jpg - singurul screenshoot care il am - acum l.am facut..e in ordine ?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 26-04-2012, 17:26:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zuperzxx wrote:
http://uploadimage.ro/images/37644668415333649311.jpg - singurul screenshoot care il am - acum l.am facut..e in ordine ?

Quote:

16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

Mistweaver Monk Guide PvE

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 26-04-2012, 17:26:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, multumesc. E putin cam mic DPS-ul, judecand dupa numarul impresionant de bufuri pe care le ai. DPS Testul se face la dummy target anyway, nu in timpul raidului. Ca sa-ti pot da un raspuns realist, vino te rog cu un print de la Normal Training Dummy din Orgrimmar.

0 0

Back to top
Jabbawocke

[Nephilim]

(since 09-10-2016 23:14)

Votes: 10

Post Posted: 26-04-2012, 23:20:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume : Iulian
Varsta: 20
Timp liber(pt wow): in weekend am tot timpul la dispozitie dar majoritatea zilelor din saptaman nu intru deloc.
Clasa: Druid
Main spec: balance off spec: resto(il foloesc mai des)
Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Trollbabe
De ce: deoarece healerii sunt caractere suport si f cruciali in raiduri.
Parerea mea: nu cred ca exista vreo rotatie pt specul asta ci doar aoe mult si incerc sa am grija de cat mai multe targeturi odata.
Experienta: joc wow de vreo 7-8 ani de pe TBC insa clasa asta nu am mai jucat'o pana acum pe cataclysm dar eu cred ca ma descurc binisor cu ea.
Foste guilde: The Divinity, Dragonsoul
Detalii PC: Procesor de 3000, 2GB ram DDR2, placa video mx 6600, monitor samsung cu tub -
De ce imi doresc eu asta ? nu stiu.. poate pt ca este o guilda buna cu jucatori seriosi si competenti.
Nu sunt prea multe de spus doar ca muncesc pe rupte pentru ca nu am fost un as la scoala ca sa zic asa...
Alte mentiuni: las la judecata voastra.
Multumesc anticipat !

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-04-2012, 00:01:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jabbawocke wrote:
Timp liber(pt wow): in weekend am tot timpul la dispozitie dar majoritatea zilelor din saptaman nu intru deloc.
Parerea mea: nu cred ca exista vreo rotatie pt specul asta ci doar aoe mult si incerc sa am grija de cat mai multe targeturi odata.
Experienta: joc wow de vreo 7-8 ani de pe TBC insa clasa asta nu am mai jucat'o pana acum pe cataclysm dar eu cred ca ma descurc binisor cu ea.
Detalii PC: Procesor de 3000, 2GB ram DDR2, placa video mx 6600, monitor samsung cu tub -
De ce imi doresc eu asta ? nu stiu.. poate pt ca este o guilda buna cu jucatori seriosi si competenti.
Nu sunt prea multe de spus doar ca muncesc pe rupte pentru ca nu am fost un as la scoala ca sa zic asa...
Multumesc anticipat !

Respins,imi pare rau. Cautam playeri experimentati, nu care joaca clasa de 6 luni. Multumim pentru efortul de a completa aplicatia.

0 0

Back to top
Jabbawocke

[Nephilim]

(since 09-10-2016 23:14)

Votes: 10

Post Posted: 27-04-2012, 00:07:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
Jabbawocke wrote:
Multumesc anticipat !

Respins,imi pare rau. Cautam playeri experimentati, nu care joaca clasa de 6 luni. Multumim pentru efortul de a completa aplicatia.

Cum crezi tu mie nu'mi trebuie experienta de 7 ani ca sa dau cu 1k mai mult heal sau chestii de genu asta este parerea ta stii vb aia nu judeca cartea dupa coperta dar nu'i nici o problema nu's vre'un fan sau copil disperat sa intru in guild vroiam doar sa'mi fac o idee asa ca am fost in majoritatea guildelor "populare" de pe server.. in fine ms oricum si o seara faina gl&hf!

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

(since 23-07-2023 17:07)

Votes: 23

Post Posted: 27-04-2012, 00:17:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Elvis

2. Varsta:
20 ani

3. Localitate:
Targu Jiu / Timisoara

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
4-15 ore, depinde de ore si de zii, de obicei 8 le dorm -

4. Clasa:
Warrior

5. Main Spec/OFF spec:
Fury / Protection (dps / tank)

6. Link Armory*:
nu da click ca sunt timid

7. Screenshot cu Interfata**:
----->>>>click me<<<<-----

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?:
Depinde care doriti voi sa imi fie main specul si offspecul. ambele le stiu la fel, dar tin mai mult la DPS pt ca ma pot misca mai bine atunci cand vine cazul sa ajut raidul. Intr-un raid DPs-ul nu este o prioritate pentru mine, daca un alt coechipier este in pericol si eu pot sa il ajut. De asemenea imi este mult mai usor cand vine vorba de intrerupturi si pot sa ajut raidul pe o durata scurta in cazul in care tankul moare.

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Poi sa vedem, folosesc tasta 2 > E > 1 > 2 > Q (daca se activeaza) > 3 > 4 (spam daca am rage) > 2 (la cd)...cam asta ar fi pt un burst de 80k, restu se continua cu 1 > 2 > Q (daca se activeaza) > 3 (daca se activeaza) > 2 > Q > 4 > 2 > Q > 4 si tot asa......putin de incalzire - -
Fury:
- talente : http://www.wowhead.com/talent#LG0cZIrbcszoMfdZb
- rotatie : Colossus Smash (wowhead link) - pt reduce armor, de obicei la cd.
Bloodthirst (wowhead link) - folosit pt Battle Trance (wowhead link) si pt Bloodsurge (wowhead link), skill prioritar in cd
Raging Blow (wowhead link) - da o cantitate de dmg destul de mare, de preferat sa fie al doilea dupa un Colossus Smash (wowhead link) atunci cand incepi sa dai dps.
Slam (wowhead link) - la activare Bloodsurge (wowhead link)
Heroic Strike (wowhead link) - folosit la peste 50 rage
- stats : hit 8% (3% din talente, 5% din gear) > Expertise 26/26 (3/3 de la orc , 23/23 din gear) > strength > crit > mastery
- gem : yellow , Blue , red , pun sockete depinzand de socket bonus
Protection
- talente : http://www.wowhead.com/talent#LGZhZcfGkRRRdMu
- rotatie : Devastate (wowhead link) - pt 3 stack de sunder armor
Shield Slam (wowhead link) - la cd sau la activare din Sword and Board (wowhead link)
Revenge (wowhead link) - la activare
Heroic Strike (wowhead link) - la surplus de rage
Shield Block (wowhead link) - de obicei il folosesc cand observ ca iau mai multe dmg-uri unu dupa altu
- gem : stamina + stat (expertise / hit) , stamina si stamina + mastery

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).

Joc de pe burning crusade. am inceput cu druid la inceput dar nu era o clasa pt mine deoarece desi o intelegeam era foarte complexa (nu accept ca pe o clasa sa se stie doar 1 spec). Dupa acest druid am jucat pe warrior, imi placea mult dmg mare, si foarte mult modul de tanking. Nu am avut ocazia sa joc pe retail dar am jucat pe servere populate. Instante facute toate de pe burning crusade / wotlk si cateva de pe cataclysm.

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)

EternaL GatherinG - propria guilda dar nu am avut un regulament stabil cand am creat-o. Asta a fost cea mai mare greseala, iar cand am gasit regulamentul perfect, a fost prea tarziu. Dar inca uni playeri mai au incredere in mine ca daca as reface guilda ar fi foarte buna.
De celelalte guilde nu comentez, deja sunt bazate pe grade de rudenie sau pe suferinta de rank sau chiar si cand zici o idee buna pt guild in partea unde guilda sta prost, ei fie nu accepta din mandrie, fie nu vor sa schimbe ceva in regulament. Regulamentul din ele nu este neutru pt toti ci doar pt ... cei care il respecta.

12. Detalii PC***.
Procesor dual core 2,3 ghz / ram 3 GB ddr2 / placa video intel hd / 2x internet, unul prin stick digi (merge foarte bine pana depasesc limita impusa de operator (upload-ul)) si altul, netul din camin (pica des), performanta calculatorului meu NU va fi o problema pt raid atat timp cat internetul merge destul de bine.

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Stilul de gandire al vostru ca guild si atmosfera din guild sunt perfecte. Atat timp cat nu sunt global nu ma intereseaza itemele.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Poi sa vedem, sunt student la UPT, stau in camin toata ziua, n-am nici un ban in buzunar si nu am cu cine sa ies, sunt cam lenes , si un eventual serviciu nu caut deocamdata, insa ma imbat de cate ori am vin in sticle si apa la chiuveta -. Cand am probleme sau trebuie sa ies undeva, jocul este uitat, si nu vreau sa fiu deranjat (de obicei anunt inainte)...

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Cred ca stiti cum jucam pe wotlk, insa acum de cand am avut guildul unele lucruri s-au schimbat pt ca trebuia sa fiu foarte atent la playeri cum jucau si asta mi-a schimbat stilul de joc si felul de a gandi. Am inceput sa gandesc din perspectiva fiecarui player din raid la fiecare boss, ceea ce ma face mult mai capabil sa ajut intr-un raid decat sa incurc sau sa ingreunez raidul. De asemenea sunt un player devotat unei guilde care imi demonstreaza ca merita efortul.
SS cu dps nu cred ca este nevoie ca oricum trebuie sa ma testati cumva.

16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

VEKU
Joker of Jokes. Ace of Games. Warrior of Chaos.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Exdeus

[Mentally Stable]

(since 16-05-2013 13:44)

Votes: 4

Post Posted: 27-04-2012, 12:25:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nrultimate wrote:

Ca sa ii scutesc pe Qiu si Killars de un efort, toate punctele sunt obligatorii in cazul tau, tu fiind DPS mainspec. Deci iti lipseste screenshot cu DMG done. Abtinandu-ma de la orice alte commenturi, din moment ce nu sunt avizat sa dau un raspuns pe aceasta pagina, iti doresc succes la Training Dummy -

0 0

Back to top
zuperzxx

[Mentally Stable]

(since 04-09-2012 03:55)

Post Posted: 27-04-2012, 12:26:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ here dps Normal Training Dummy din Orgrimmar -> http://uploadimage.ro/images/57854904577157777922.jpg
0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

(since 23-07-2023 17:07)

Votes: 23

Post Posted: 27-04-2012, 12:51:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exdeus wrote:
Nrultimate wrote:

Ca sa ii scutesc pe Qiu si Killars de un efort, toate punctele sunt obligatorii in cazul tau, tu fiind DPS mainspec. Deci iti lipseste screenshot cu DMG done. Abtinandu-ma de la orice alte commenturi, din moment ce nu sunt avizat sa dau un raspuns pe aceasta pagina, iti doresc succes la Training Dummy -

Iti multumesc, dar cred ca printr-un screen pot sa arat si un dps fals dat la dummy...

VEKU
Joker of Jokes. Ace of Games. Warrior of Chaos.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-04-2012, 16:42:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut Veku, ma bucur sa te revad. Imi pare rau ca nu a mers treaba cu ELGG. Momentan noi nu suntem in cautare de warriors, dar cand o sa avem nevoie poate stam de vorba. Pana atunci, spor la joc.

Cele bune,
Qiu

0 0

Back to top
adelinus

[Mentally Stable]

(since 27-05-2012 11:05)

Post Posted: 27-04-2012, 18:22:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Adelin /adeliinus
2. Varsta: 13 ani
3. Localitate: bacau
pe zi stau si 8 ore nu se pune problema
4. Clasa: druid
5. Main Spec/OFF spec: reste / balance
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Adeliinus
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
imi place si e usor de jucat pe el mai ales ca sti ca e nevoie de tine de dps gasesti oriunde
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
trebuie sa ai talentele
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
pe wotlk eram praff da pe calaclysm am evoluat foarte mult si ma pricep si o sa ajut cu ori ce e nevoie
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
sincer nu le mai stiu dupa nume da am fost in 4 guilde de 25 la rand si alte guilde cu progres
12. Detalii PC***. precesor 3 mi placa video 124 mb 1 gb ram hdd de 160
pentru progres si doresc sa fie o experenta noua si din ambitie sa stiu ca pot face si eu ceva alturi de o guilda imoprtanta
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Imi place sa ma plimb sa vorbesc ....si sa joc wow ....sa ascult muzica ..............
15. Alte mentiuni(pe adcare le consideri importante).

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-04-2012, 18:26:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adelinus wrote:
1. Nume IRL: Adelin /adeliinus
2. Varsta: 13 ani
3. Localitate: bacau
pe zi stau si 8 ore nu se pune problema
4. Clasa: druid
5. Main Spec/OFF spec: reste / balance
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Adeliinus
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
imi place si e usor de jucat pe el mai ales ca sti ca e nevoie de tine de dps gasesti oriunde
trebuie sa ai talentele
pe wotlk eram praff da pe calaclysm am evoluat foarte mult si ma pricep si o sa ajut cu ori ce e nevoie
sincer nu le mai stiu dupa nume da am fost in 4 guilde de 25 la rand si alte guilde cu progres
12. Detalii PC***. precesor 3 mi placa video 124 mb 1 gb ram hdd de 160
pentru progres si doresc sa fie o experenta noua si din ambitie sa stiu ca pot face si eu ceva alturi de o guilda imoprtanta
Imi place sa ma plimb sa vorbesc ....si sa joc wow ....sa ascult muzica ..............
15. Alte mentiuni(pe adcare le consideri importante).

Adelin draga, scuze ca am uitat sa spun, nu recrutam playeri sub 18 ani. Scria si in primul post din acest topic, daca nu ma insel.

0 0

Back to top
adelinus

[Mentally Stable]

(since 27-05-2012 11:05)

Post Posted: 27-04-2012, 18:29:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da stiu toate scriputrile stau activ... si stiu sa joc destul de bine pe druid ....
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-04-2012, 18:31:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adelinus wrote:
da stiu toate scriputrile stau activ... si stiu sa joc destul de bine pe druid ....

Nu se poate, sorry. Probabil din cauza asta te-am respins si mai demult cand ai aplicat.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 08-11-2024, 22:55:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x