User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message514564
Catalepsia

[Account disabled]

Status: Offline
(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 02-09-2012, 15:32:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumoasa aplicatia Marian, sunt placut impresionat. Baieti, o sa vreau un test la el atat pe parte de tactics & strategy cat si pt. dps. Raspunsul la mine pe mail. Drodu ia legatura cu shadow sau cine testeaza si trimite-mi feedbackul pe PM. Decizia o iau eu, mersi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Silviu.X

[Mentally Stable]

(since 20-03-2013 19:59)

Votes: 4

Post Posted: 03-09-2012, 17:03:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrei

2. Varsta: 16

3. Localitate: Galati

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Eu imi fac timp sa joc wow dupa un anumit criteriu: cand are nevoie guilda de ajutorul meu la raiduri.

4. Clasa: Priest

5. Main Spec/OFF spec: Holy/Discipline

6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Moreea

7. Screenshot cu Interfata**: http://i47.tinypic.com/2romjqu.jpg

8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Joc pentru ca mie imi place foarte, foarte mult healeru.

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Hoc holy pentru ca imi este foarte usor sa am grija de toti oamenii din raid la raid. Discipline joc tot Pve deoarece este nevoie foarte mare la unii bossi de Barrier si folosesc acest 100% la maximum.
Stats-urile principale sunt intellect/spirit/mastery/haste/crit.
Hymn of Hope il folosesc cand restul de healeri din raid duc lipsa de mana.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Joc WoW de pe la inceputul TBC-ului. Si de atunci nu am facut nici o pauza.

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) SublimE/Back to Rule - Eu personal nu am nimic cu aceste guilde dar vreau sa ma intorc inapoi pe Genesis dar la Horde.

12. Detalii PC***.
Processor: Amd Athlon 2.6 GHz
Placa video: nVidia GeForce 8400 GS 256 Mb
Ram: 2 G DDR 2

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastra ? Eu consider ca este cea mai buna guilda de pe server cu cel mai bun progres de pana acum, cu oameni care se tin de aceasta treaba.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt elev in clasa a 10-a, imi place muzica electronica, house, dubstep si imi fac planuri de pe acum in acest domeniu.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Caracterul meu este pe Evolution la allianta dar voi dona si ma voi transfera pe Genesis dar la Horde. Sper ca daca ma acceptati sa avem o colaborare cat mai frumoasa.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 04-09-2012, 13:18:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Proteusdruud - respins pe hunter, faina aplicatia dar dps mic.

@Moreea - rog pe kala sa intre pe evo sa-l inspecteze, raspunsul pe pm, multumesc

0 0

Back to top
Spyker

[Mentally Stable]

(since 12-09-2012 21:38)

Votes: 7

Post Posted: 05-09-2012, 03:29:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: sorin
2. Varsta: 17
3. Localitate: Iernut
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 2-3-4-5...depinde
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Holy/prot
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Cssk
7. Screenshot cu Interfata**:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Imi place sa "helpuiesc" lumea -
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).:Ce sa va spun ...talentele..cum le am momentan ,dupa parerea mea asa ar trebuii ,best stats..spirit/haste..., Holy Shock, Judgement , Holy Radiance ,Divine favor la CD...etc
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Ce sa va spun, am inceput sa joc wow pe tbc ,reusind sa il omor ( cu restul membrilor raidului bineinteles) pe Illidan ,de asemenea si Archimonde,pe wotlk am reusit sa fac LK dar normal mode..deoarece nu aveam guilda prea serioasa..iar acum pe cataclysm..prea multe nu am reusit deoarece nu am avut cu cine
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Guilde aiurea...sa nu primesc 100 inviteuri pe ora
12. Detalii PC***.: 4b ram , procesor dual core 2.8,placa video 512..etc
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Seriozitate + Fun + More Friends + Progress,etc
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana: Elev , imi omor timpul cu iubita(iubitele..-],cu prietenii la o berica , imi place mult fotbalul...etc
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). : -

0 0

Back to top
Firelol

[Mentally Stable]

(since 04-02-2016 09:44)

Votes: 3

Post Posted: 07-09-2012, 18:47:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Alex
2. Varsta:
20
3. Localitate:
Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
3-4 ore,depinde de programul de la facultate.
5. Clasa:
Rogue
6. Main Spec/OFF spec:
Combat main
7. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Guest
8. Screenshot cu Interfata**:
http://img594.imageshack.us/img594/5848/wowscrnshot091611104754.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Este cam singurul viabil pentru pve in momentul de fata.
10. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Specul este 7/31/3,cel mai comun spec de combat..Pt sockete agility in mai toate doar daca este un bonus considerabil pun altceva.Stats prioritare sunt hit>expertise>haste,la mastery si crit dau reforging in exp sau haste.
11. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Vanilla nu am jucat,in tbc am jucat pe un private blizzlike acolo am facut ssc/tk/bt full run,woltk icc full run 10/25hc iar cata doar pe freakz am jucat.
12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Am jucat mai mult pe evolution la upgradeul pe cata am decis sa vin pe genesis.
13. Detalii PC***.
HP probook...2gb ram,i3 2.20 ghz...
14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Imi place shaorma...
15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Student anul II la politechnica...majoritatea timpului liber il petrec cu prietenii/movies/music/wow.
16. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Im back...back again -
17.Damage
http://img841.imageshack.us/img841/3702/wowscrnshot090712141425.jpg

0 0

Back to top
waffen44

[Mentally Stable]

(since 09-10-2013 11:40)

Votes: 2

Post Posted: 08-09-2012, 08:12:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Liviu sau Ratza
Waffenss
2. Varsta:
22
3. Localitate:
Bucuresti
6 - 7 ore pe zi in general dupa amiaza si seara
4. Clasa:
Hunter
5. Main Spec/OFF spec:
MarksManship / MarksManship
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Waffenss
http://img255.imageshack.us/img255/2191/itempve.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? :
Probabil cel mai bun spec la hunter , cu rotatie destul de simpla
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). :
Talentele sunt facute ca la majoritatea hunterilor pve, fara daze si procs de killing blows,
Rotatie - Hunter'sMark SerpentSh CS SSx2 AS SS AimedShot! CS
Iteme cu critical, am mastery si hit cap, haste se procuie din fist , ca gemming mult agility
haste -> hit
mastery - critical
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). :
Am jucat foarte putin TBC , pe WOTLk facut toate raidurile pe normal/heroic singurul boss de pe heroic pe care nu am reusit sa il dau jos a fost LichKing,
Cataclysm in afara de atramedes am reusit cu ultima guilda sa dam jos toti bosii bot 2/4 bosses, bh 1/3 bosses bwd 4/6
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Light of Dawn (cataclysm) o guilda foarte buna dar ... am fost dat afara deoarece in vara asta nu prea am avut timp de joc , a trebuit sa fac o practica pentru facultate + angajare.
12. Detalii PC***. :
intel dual core 2.33 ghz, 4gb DDR3 (win vista x64) , video nVidia GeForce 8600GT 256 bit.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?:
Este o guilda foarte buna va stiu de pe wotlk de cand ma uitam la video-uri cu scripts din icc, si as vrea sa progresez in pve .
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Student an 3 , in timpu liber cu prietenii pe afara sau la facultate in terasa "la Jeg". Ca hobby-uri imi place sa conduc foarte mult.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Prima clasa din acest joc si pe care am jucat cel mai mult este Hunter, scuze pentru armory dar nu inteleg cum sa modific itemele pvp
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://img411.imageshack.us/img411/3953/dpsrece.jpg

Last edited by waffen44 on 08-09-2012, 17:29:37; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Regius

[Best in Show O.o]

(since 17-12-2015 21:01)

Votes: 5

Post Posted: 08-09-2012, 10:33:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Danny

2. Varsta: 16

3. Localitate: Bucuresti

L-V : 15:30 - 23:00/23:30 , S-D 11:00 - 23:00.

4. Clasa: Warrior

5. Main Spec/OFF spec:

Protection / Fury sau Arms.

6. Link Armory*:

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Regius

http://i50.tinypic.com/2960x8p.jpg

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?

De cand m-am apucat de WoW(Vanilla) am fost interesat de aceasta clasa si acest spec. Am ales Warrior Protection pentru ca mi se pare cel mai bun tank pentru single target si este o clasa complexa , nu multi o inteleg.

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).

Am ales Tauren pentru racial. -5% base health

Spec + Glyph --> http://db.mmo-champion.com/utils/talent/#k=Gfn_ytY5.b0w.warrior.RO00Kq

Blood Craze 3/3 - ofera un moment de respiro pentru healeri.

Professions : BS + JWC . ( Socket gloves + wrist + 3 gems 101 stamina )

Meta : http://www.wowhead.com/item=52294
Blue/Yellow : http://www.wowhead.com/item=52231
Red: http://www.wowhead.com/item=52210

Rotatie : (single)

Heroic throw --- 2x devastate --- rend --- shield slam / revenge ( la proc ) --- 70+ rage spam HS

Stats:

Pai ar fi asa Mastery - Parry - Dodge

Mastery - creste sansa de block
Parry - Creste sansa de proc pentru Hold the Line

Si la reforge am facut in felul urmator :

Hit expertise -- > Mastery / parry

Dodge -- > Parry

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).

Pai cea mai mare activitate am avut-o pe TBC(2.4.3) , iar in rest nu prea am mai jucat WoW , ce am jucat a fost pe Wotlk pe freakz o perioada , m-am lasat si m-am apucat de Cataclysm.

BEST EXPANSION TBC EVER!...

11. Foste Guilde
The Revengers.

12. Detalii PC***.

Procesor : AMD Phenom X3 8650
Ram : 4GB DDR2
Video : ATI RADEON 3850 HD

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?

Sunteti seriosi , stiti sa respectati si asta e tot ce imi pasa... respectul e totul.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana:

Sunt elev , imi place sa ies prin oras , la o vorba , o cafea cu cei mai buni tovarasi. In rest playing WoW.

15. Alte mentiuni.

Sunt serios , stiu sa respect , invat repede daca mi se explica.

16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done

-

Last edited by Regius on 08-09-2012, 15:31:21; edited 1 time in total
0 0

Back to top
speciiaka47

[Mentally Stable]

(since 30-11-2012 17:40)

Post Posted: 08-09-2012, 14:21:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Adi
Name char : lohnah

2. Varsta: 13

3. Localitate: Bacau Romania

L-D : 18:30 - 2/4 (in timpu scoli)(vacnta 15-5:30)

4. Clasa: Paladin

5. Main Spec/OFF spec:

Holy/ Protection

6. Link Armory*:

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Lohnah ACum e spectu de tank 353 si am main spect holy 359

nu am inca fac si dau edit

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?

Pentru ca un healer sau tank are mereu un loc in raid .... sau gaseste usor unu da ca dps se gaseste usor si mai primesti si injuraturi gen ai scot doar 15 k esti inapt sau alte *****

Am ales Tauren ca ... era singura ma optiune blod elf nu il suport (parca e ***)si plus ma ajuta pe protection 5% heal + ca un paladin poate pune beacon of light ajuta foarte mult ... pot da heal pe un tank si primesc amndoi folostitor in bwd bot ....bh

Spec lam facut de pe maxdps inainte de update
si ma ajut foarte mult glyph nu am cumparat ... cumpar

Professions : BS + mining ( sokete in plus and stamina )

Pai am jucat de pe wotlk inainte de cataclysm cu 4 luni nu stiam sa fac gear puneam colth pt gs .. si faceam multi asta da era o tampenie asta am vazut pe cata .... si e super tare cand vedeam ca nu eram singurul noob de pe lk

11. Foste Guilde
The Revengers.
DEus
Pride
Awakén
The Betrayers

12. Detalii PC***.

Pentium(R) 4 cup 3,00 ghzx2
1,5 gb of ram
Radeon 9600 pro family
memory size 256 mb

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?

1Sunteti seriosi , stiti sa respectati si asta e tot ce imi pasa.
2 Progres

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana:

Sunt elev , imi place sa ies prin oras , la o vorba , cu cei mai buni tovarasi.
Imi mai place sa desfac diferite chesti sa vad cum sunt si de multe ori nu imi iese sa le fac la loc -

In rest playing WoW.

15. Alte mentiuni.

Sunt serios , stiu sa respect , invat repede daca mi se explica.

0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 08-09-2012, 17:40:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Spyker - Respins , nu mai recrutam paladin holy.
@Waffen44 - Respins.
@Firelol - Acceptat.
@Regius - Respins.
@Speciaka47 - Respins , varsta prea mica.

Mistweaver Monk Guide PvE

Last edited by Drodu on 10-09-2012, 10:36:49; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 10-09-2012, 10:36:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam:

Mage

Shaman

Warlock

-> Aplicatiile incomplete vor fi respinse.
-> Cine nu are contul de forum legat de cel din joc va fi respins.

0 0

Back to top
watts0niqkBAWS

[Mentally Stable]

(since 28-10-2012 19:35)

Post Posted: 12-09-2012, 01:26:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Cristian
2. Varsta: 19
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) Depinde de zi, intre 4 si 8 ore
4. Clasa: Shaman
5. Main Spec/OFF spec: Elemental / Resto
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Shamymoo
7. Screenshot cu Interfata**: http://i50.tinypic.com/1zg87qc.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca il joc de ceva ani , cunosc specul foarte bine , stiu ca as putea sa excelez in acest spec si ca ma descurc.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Talentele se pot vedea pe armory, rotatia ar fi cu totemul de foc Searing si cel de Haste care sunt cele mai bune, urmand flame shock , unleash elements + lava burst urmat de lightning bolt-uri si la proc Fulmination se da imediat dupa Lava burst sau orice spell de amploare. Mastery > Haste desi si haste-ul este bun pentru atingerea procului la Fulmination.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). WotLK - un inceput bun in raiduri cu shamanul meu elemental fiind printre primii la dps si fara greseli monumentale la fel si pe cata.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Exiled, Divinity , The Betrayers , Deus Ex machina , Awaken. Motivul plecarii , in ultima guilda nu m-am putut stabili deoarece am fost cu bacul apoi cu facultatea si nu am avut timp, iar in rest au fost guilde in care nu am putut sa ma acomodez , incompetenta in raiduri .
12. Detalii PC***. AMD Athlon 64 , Procesor 3000+ 2.02 GHz 2GB RAM
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece din descriere imi pot da seama ca exista disciplina in raiduri si lucruri facute foarte bine si excelati in Gamingul PvE de pe acest server.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt un viitor student la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti , stiu de gluma, ma acomodez repede si sunt social , hobby-uri ... masina mea ar fi singurul hobby care il am -.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Am cam spus tot ce era important
16. Recount : Am fost testat de catre Gufy.

Shamym0o_O ^^
0 0

Back to top
ShortyBoy

[Creep]

(since 09-06-2019 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 12-09-2012, 20:08:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Bodian Ionut
3. Localitate: Zalau / Salaj
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Pai pot fii on de la ora 12 - 13 pana seara la 2 .
4. Clasa: War / Tauren
5. Main Spec/OFF spec: Protection 368 ilvl / Fury 368 ilvl
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Thetank
7. Screenshot cu Interfata**: Tank >> http://uploadimage.ro/images/34389371501844042062.jpg --- Dps >>http://uploadimage.ro/images/17252601078675969096.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Joc protection de cand ma stiu (wotlk) , mi-a captat atentia specul prot si war in sine nu as putea juca main char alta clasa/spect.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). War prot are 2 rotati (aoe / single ) La aoe incep cu un shockwave,rent,tunder clap(pune rent pe all target) si de aici e flexibila , fie dai inner rage cu spam de cleave , sau daca consideri ca ai agro pe targeturi... dai doar shockwave si shield bash/devastate ... iar la single target e urmatoarea : Heroic Throw,Berserker Rage,Inner Rage,Heroic Strike, poti continua cu devastate sau shield bash...(mentionez eu joc in functie de boss, rotatiile nu sunt stabile in cazul meu .
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Pai joc wow de pe versiunea de wotlk acumuland destula experienta. Am facut si lk si toti bosi hc din icc(wotlk) pe cataclysm am toti bosi hc jos [MENTIONEZ - Ascendant Council Heroic Am achivment doar pe off char (maxhealdone) pt ca a fost nevoie de un druid heal si eram singuru care era compatibil sa ma schimb pe off char..Daca e nevoie voi aduce dovezi sa dovedesc ca e caracterul meu si eu am fost la raid (ac 10hc ) si nu alcineva] Deci pot spune ca,cu toti bosi hc jos cei implementati am experienta . + full gear tank/dps
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Guilde anterioare wotlk - Inspiration(la sfarsit de versiune s-au cam despartit),Requiem(am fost plecat 1 sapt cand am venit nu mai erau activi) (guilde-evolution)>>> Guilde Cataclysm - Above All(baieti au inceput sa joace pe un sv de wotlk si cativa membri de baza s-au mutat la alianta) Evo ( guilda s-a cam destramat jucatori vechi aveau inactivitate mare si cei care au ramas au plecat pe genesis/vor pleca (veti intelege dc zic la viitor..)
12. Detalii PC***. 1.25 Gb Ram ... placa video 512 (la raid de 10 nu am probleme de loc in schimb la 25 la chimerion am low fps...De acea nu am rezolutie mare sau detalii... prefer grafica mai slaba dar fps mai mare)
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? E o guilda respectata cu progres , eu avand un progres egal cu cel al guildei consider ca sunt capabil de aceasta guilda .. de asemenea caut un grup stabil unde gluma e gluma si raid e raid...
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Am terminat liceul momentan nu lucrez nici la facultate nu sunt. Hobby-uri nu prea am,doar jocurile pe calculatorsau fotbalul...
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante) . :->> Vreau sa mentionez ca momentan caracterul meu este pe realmul evolution si il transfer cat de curand ( 134 vote point ) daca termin cu vote point as vrea sa stiu daca voi fii acceptat in hkp sau trebuie sa imi caut o alta guilda... Voi verifica acest topic sa stiu daca in momentul in care vin pe genesis voi fii acceptat in Hkp..ps : daca am uitat sa mentionez ceva lasati un mesaj la acest topic ..
Multumesc Anticipat !

0 0

Back to top
Valanduz0r

[Mentally Stable]

(since 05-05-2013 11:57)

Post Posted: 17-09-2012, 03:04:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Mircea
2. Varsta: 20
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Aproximativ full in weekend iar in timpul saptamanii seara.
4. Clasa: Shaman
5. Main Spec/OFF spec: Enhancement/Elemental
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Valandu
7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/f/18/wowscrnshot091712032113.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Fiindca imi place foarte mult si joc pe speccul asta de 3 ani.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Enhancementul nu este un spec usor. Nu exista o rotatie anume ci doar un priority list care trebuie urmat ca la carte pt a fi cat mai eficient in DPS. Cat despre gear, cel mai important stat care ar trebui urmarit este agility, urmat de hit/expertise cap apoi mastery, crit si intr-un final haste.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc wow de aproximativ 5 ani. Cat despre raiding experience, am facut tot ce se putea pe private de pe 2.4.3 pana acum excluzand AC.
11. Foste Guilde (prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Guilde au fost destule. Motivul principal cand plec dintr-o guilda este lipsa de seriozitate si de asemenea lipsa de rezultate in PvE.
12. Detalii PC***. Nvidia GeForce GTX 580, i7 2600k (8 cpu's de 3.4 ghz fiecare), 4gb ram Kingston HyperX DDR3, frecventa 1600 plus.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? In mare parte pentru performanta in domeniul PvE.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana (daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt bugetar la Univ. Buc. la Fac. de Geologie si Geofizica in departamentul Inginerie Geologica. Cat despre timpul liber: Mind your own damn business.
15. Alte mentiuni (pe care le consideri importante). No further statements.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done (pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar (nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://imageshack.us/f/507/wowscrnshot091712035808.jpg/

0 0

Back to top
Jekov

[Mentally Stable]

(since 01-10-2012 12:38)

Post Posted: 17-09-2012, 17:11:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL:Armando
2. Varsta:14
3. Localitate:Aberdeen/Scotia
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) marti sau miercuri 4:00-6:00 ca am antrenament 2 ore si dupa ce vin stau pana la 12:00 la fel si vineri
4. Clasa:Mage
5. Main Spec/OFF spec:Fire/Arcane for focus magic
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Bonybawz am 364 ilvl ptr ca mi-am luat legs pe H nu stiu daca se vade si pe armory
7. Screenshot cu Interfata**:http://i46.tinypic.com/28u2zvn.png
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?:Pentru ca fire merge cel mai bine pe Freakz si ptr ca imi place
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Talentele le am 3/35/3. Rotatie este cea normala iar combustionul il dau la 2 crits unu de fire ball si unu de pyro eventual 1 fireball si 2 pyro daca prind si sa fie crits. Gemming joc la 40 intelect 20 intelect + 20 hit si 20 intelect + 20 crit dar cand voi fi End Game Voi pune 40 intelect full. Stats sunt Hit cap(17%)>intelect>crit>mastery>haste (in cazul meu joc la 12% haste).
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Am jucat pe tbc vreo 5 luni pe wotlk 3 luni si pe cataclysm de cand e Freakz dar nu am jucat mage foarte multe am stat sa jok toate clasele si sa le invat pe mage jok de 5 luni.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Evo ptr ca se faceau raids pe whisper.
12. Detalii PC***.4 GB Ram 1 Gb Placa video intel core i7 1.60 GHZ
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Ptr ca este cea mai buna de pe server si vreau sa gasesc oameni cu care te poti intelege si sa glumim cand e sa glumim si cand e de raid sa fie de raid fara vorba tipat pe teamspeak..
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt elev sunt o persoana sociabila imi place sa imi fac preteni noi.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Sunt pe Evo momentan voi veni pe genesis pe 25-26
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://i48.tinypic.com/2eq5q4z.png
http://i48.tinypic.com/330flg6.png

0 0

Back to top
Thephenom

[Mentally Stable]

(since 24-07-2013 20:27)

Post Posted: 17-09-2012, 20:29:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrei
3. Localitate: Ocna Mures, Alba
Pot intra zilnic in Wow, preferabil seara, pana noaptea tarziu.
4. Clasa: SHAMAN
5. Main Spec/OFF spec: Restoration/Enhancement (joc Elemental si Resto pvp, sunt dispus sa imi iau trinketele pt elemental pve, imi place mai mult decat enha)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Thephenom
7. Screenshot cu Interfata**: http://img89.imageshack.us/img89/4689/wowscrnshot091712195055.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Sunt un healer de cand ma stiu...de fapt, sunt shaman de cand ma stiu. Am inceput resto inca din TBC din nevoie, deoarece la bosi ca Illidan nu se luau melee dps(enhancement), si am ramas de atunci asa. Totodata restoration este cam cel mai stabil/constat spec al shamanului, fiind un healer maleabil, gata sa faca fata oricaror provocari, aoe sau single target, la orice moment de progres in joc. Sunt resto pentru ca nu imi place sa spamez butoane in speranta ca dpsul meu explodeze in recount, sunt healer pentru ca raidul sa dea jos bosi.
Resto talents... Optiunile pentru specul de healer sunt destuld e evidente, totusi cateva puncte sunt subiect de discutie. Telluric Currents il consider un skill pt gear slab, fara necesitate la gearul meu. Am cheltuit puncte in Improved Ghost Wolf pentru a ma deplasa repede in situatii de genul Toxitron Death grip sau atramedes flame breath. Healul nu are o rotatie bine definita , Greather Healing Wave merge perfect "enhanced" cu bufful de riptide. Chain heal, desi din cate am vazut vizibil nerfat fata de wrath a ramas un heal important pt aoe. Healing Wave ramane un filler heal, si odata cu cresterea in ilvl mai putin folosit, healing Rain nelipsit. In privinta gearului pot spune MAIL SPECIALIZATION, dar asta toata lumea o stie:P. Ca si stats, Intelect, asa cum se poate citi si auzi peste tot sub Soare:P nu este niciodata pea putin, Spiritul, desi am vazut in unele ghiduri ca se recomandeaza 2200 offcombat il tin undeva pe la 2600, haste pentru a prinde procul in plus de earthliving, sincer prefer Mastery peste crit dar sunt deschis la corectari.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc wow in TBC (am ratat vanilla, dar nu plang dupa 40 men lag sau 10 hours grinding), pe serverul Excalibur, dar apoi m-am mutat pe Last-wow(Last-LOL) am jucat shaman enhance apoi resto pt end game raiding. Am inceput sa joc Wrath pe Freakz, dar odata ce am auzit ca trece la Cata am plecat pe Molten-Wow, tot shaman resto, unde am facut progress pana la Lich King. Am revenit acuma pe Freakz pt ca toti cunoscutii mei sunt aici, guess what, tot Resto Shaman.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Hehe, deci am fost asa... Specii>The Haters ( we had the good stuff) > The Divinity> liber, in Specii nu m-am simtit niciodata bine, si sincer am plecat odata ce grupa noastra de 10hc s-a separat de guilda, si am plecat sa ajutam la formarea Haters, The Haters a fost super, am participat la full 25hc progress in one week pana in momentul cand anumiti playeri au dat dracu tot lucrul si s-au certat rezultand disbandul guildei. In divinity am ajuns avand niste probleme personale si am fost dat afara pt inactivitate. ( acuma sunt din nou full ingame)
12. Detalii PC***. Placa video Ati hd 3850, 5 Gb RAM, Procesor AMD Athlon 3000+
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca suntteti o guilda durabila, serioasam care nu se desparte la primul wipe, si care nu se lasa zicand ca nu poate. Sper ca nu exista ragequituri sau uralturi pe ts (in sensul rau)
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Liceu ultimul an, somer:), ultimele probleme miau lasat o multime de ganduri pe cap, ce sa mai zic, Orice in afara de manele, imi place tennisul (sa urmaresc, sa joc mai slab:) ). Daca ajung in guild mai povestim.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Momentan am 359 ilvl pe spcul de enhance, dar pe Cata il urasc, sunt dispus sa fac full gear de elemental si sa demonstrez ca poate scoate un dps acceptabil, nu de hall of fame desigur:P. Sunt perseverent si prefer pve in locul pvp, imi place sa dau tryuri la bosi fara a da ragequit. Nu am scris nimic despre ele/enha la how to play a spec, dar daca e nevoie o fac...

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 14-01-2025, 13:23:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x