User
Pass
2FA

Rasism...
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4680
Froster

[The doctor is in]

Status: Offline
(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 02-06-2011, 12:17:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Senegalezu' wrote:
Dupa cum spune si titlul, e vorba despre rasism. Am facut azi VOA cu niste baietasi care nu erau de pe plaiurile mioritice, fapt pentru care oamenii ne-au anuntat inca din start ca in raid se vorbeste engleza.
Ok, toate bune si frumoase pana cand se gasesc ca intotdeauna vreo 2-3 oameni sa anunte inca de la trash ca ne va ninja. Pana cand unul dintre strainasi ne-a turnat una care pe mine cel putin m-a lasat masca.

http://imageshack.us/photo/my-images/10/wowscrnshot060111211041.jpg/

Bineinteles ca tipul a continuat sa ne aminteasca ce paduchi suntem pe Pamant, ne-a facut chiar si manelisti - .
Acuma incerc sa inteleg, e vina noastra ca suntem cu sute de ani in urma, e vina noastra ca avem cei mai multi rromi, e vina celor care fura pana si niste iteme intr-un simplu joc?
Eu cel putin m-am saturat sa fiu UMILIT, sa fiu considerat ceea ce nu sunt. Si nu numai eu.

Si ce te doare pe tine, ca ti-a zis unu ca esti tigan? Mie-mi vine acru-n patina. Imi pune ala mancarea pe masa? Nu? Ok bafta.

Astea-s niste filfizonisme dinastea de-ale lui Caragiale, gen "vai de mine m-a facut tigan, cum isi permite". Nu va mai ascundeti sub masa, si faceti ceva sa nu va mai recunoasca planeta astfel. Demonstrati-le ca sunteti altfel.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Linpus

[Mentally Stable]

(since 10-09-2012 06:26)

Votes: 4

Post Posted: 02-06-2011, 12:39:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acuma sincer , muuulti romani sunt rasisti (cu romii , ungurii , ce o mai fi,deci cu minoritatile) .Romania este o tara mica fara prea mare importanta in Europa , deci automat si romanii sunt considerati nimicuri.Din cauza faptlui ca traiesc multi romi si exista acel "Urban Story" ca denumirea tarii "Romania" vine de la "Romi" multi cred ca in romania sunt doar romi. Fiecare popor / etnie trebuie respectata ,asta e parerea mea insa nu cred ca din cauza ca v-a zis "gipsy" trebuie sa facem o drama -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Senegalezu'

[Fericit]

(since 09-10-2011 21:52)

Post Posted: 02-06-2011, 12:46:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
Senegalezu' wrote:
Dupa cum spune si titlul, e vorba despre rasism. Am facut azi VOA cu niste baietasi care nu erau de pe plaiurile mioritice, fapt pentru care oamenii ne-au anuntat inca din start ca in raid se vorbeste engleza.
Ok, toate bune si frumoase pana cand se gasesc ca intotdeauna vreo 2-3 oameni sa anunte inca de la trash ca ne va ninja. Pana cand unul dintre strainasi ne-a turnat una care pe mine cel putin m-a lasat masca.

http://imageshack.us/photo/my-images/10/wowscrnshot060111211041.jpg/

Bineinteles ca tipul a continuat sa ne aminteasca ce paduchi suntem pe Pamant, ne-a facut chiar si manelisti - .
Acuma incerc sa inteleg, e vina noastra ca suntem cu sute de ani in urma, e vina noastra ca avem cei mai multi rromi, e vina celor care fura pana si niste iteme intr-un simplu joc?
Eu cel putin m-am saturat sa fiu UMILIT, sa fiu considerat ceea ce nu sunt. Si nu numai eu.

Si ce te doare pe tine, ca ti-a zis unu ca esti tigan? Mie-mi vine acru-n patina. Imi pune ala mancarea pe masa? Nu? Ok bafta.

Astea-s niste filfizonisme dinastea de-ale lui Caragiale, gen "vai de mine m-a facut tigan, cum isi permite". Nu va mai ascundeti sub masa, si faceti ceva sa nu va mai recunoasca planeta astfel. Demonstrati-le ca sunteti altfel.

Asta cu iti da sa mananci sau nu e fumata deja. Nu conteaza daca imi da sa mananc sau nu, nu e vorba numai de mine, e vorba de o parte a tarii. Cei care sufera de pe urma tiganilor, de pe urma manelistilor. Cei care da, ii doare cand sunt facuti tigani si ciorditori, desi n-au furat in viata lor nici macar o paine si au preferat sa faca foamea. Si daca ti se pare ca tara asta e la pamant, asta nu e nimic. E doar inceputul. Eu personal consider tara pe cale de disparitie. Doar daca, printr-o minune, nu se intoarce Antonescu. -

N-are sens sa luam viata in serios, oricum nu vom scapa vii din ea!

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 02-06-2011, 13:12:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cat timp tara nu ia masuri la nimic nu o sa se schimbe nimic.

Ex: Sa ii oblige pe tigani sa isi termine exteriorul la case astfel incat sa plateasca impozit pe ele. Da neah, e romania.

0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 02-06-2011, 14:27:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Sadiq - ai zis ca noi intram in jocuri si ninjam de ex , respectivul care nu era din ROMANIA ce a facut ? a ninjat , deci nu numai noi , iar la faza ca la jocuri suntem noobi , nu e chiar asa - crezi ca nu sunt multi playeri buni de ex la wow pe retail , dar care nu isi fac mii de filmulete ca swifty sau altii ...

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
Linpus

[Mentally Stable]

(since 10-09-2012 06:26)

Post Posted: 02-06-2011, 14:37:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dupa cum am inteles n-a fost nici un ninja , doar ca se spama pe chat ca va fi ... si eu ma enervam
0 0

Back to top
Senegalezu'

[Fericit]

Post Posted: 02-06-2011, 16:30:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xtkmo wrote:
@Sadiq - ai zis ca noi intram in jocuri si ninjam de ex , respectivul care nu era din ROMANIA ce a facut ? a ninjat , deci nu numai noi , iar la faza ca la jocuri suntem noobi , nu e chiar asa - crezi ca nu sunt multi playeri buni de ex la wow pe retail , dar care nu isi fac mii de filmulete ca swifty sau altii ...

Prietene, tu vorbesti numai in plus. - Chiar e greu de inteles ca nu a fost ninja? 2-3 oameni care erau romani au inceput "sa presimta" ca v-a fi ninja. Iar strainasul sa suparat si ne-a facut tigani, manelisti etc.

0 0

Back to top
Makaron

[Big-Daddy-Cool]

(since 01-01-2019 18:56)

Votes: 2

Post Posted: 02-06-2011, 16:55:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adevaru' e ca, suntem vazuti foarte prost de straini.

Am vb mai acu vreo 2 ani cu unu' din danemarca,i-am zis s-a vina in vizita in Romania,la care respectivu raspunde, "n-am chef sa m-a injunghie vre-un tigan pe acolo"

0 0

Back to top
hej
[Banned user]

Banned

(since 02-07-2011 15:28)

Votes: 21

Post Posted: 02-06-2011, 17:01:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

d-a dece sa t-e injunghi-e

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 02-06-2011, 18:03:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asculþi manele? Eºti þigan. P@
Asculþi Inna? Eºti analfabet.
Þiganii sunt analfabeþi. Nu veniþi cu "Sã ºtii cã nu toþi þiganii sunt aºa trolololol". Nu-mi pasã! Eºti þigan? Eºti analfabet. Eºti român analfabet? Eºti þigan.

Nu te poþi deosebi de þigani decât prin comportament ºi limbaj. Cã mai sunt unii care se simt ºi vin cu qq pe forum, asta e altceva..

Ãla din screenshot la cât e de analfabet nici mãcar în englezã nu ºtie sã scrie corect => e românaº.. probabil manelist.

- Retired -
0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 02-06-2011, 19:10:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Si astia care s-au nascut dupa revolutie au mostenit instinctul de " trebuie sa il pup in fund daca nu e din tara ca poate imi da o ciocolata ca aici nu gasesti asa ceva si pe langa asta dupaia am si ce pune in vitrina sa arata la prieteni "

Si inainte lingeau in cur partidul pentru o functie, o pita, o maslina etc.

Point is, vorba lui Oreste, atata timp cat suntem un popor de *****, si conducatorii nostrii o sa fie tot de *****, si tot asa o sa fie...pana o sa ne mai desteptam si noi si o sa dam oameni mai buni la conducere, care probabil vor putea sa mai indrepte imaginea noastra in lume.

Pana atunci "*** you gypsy", "*** you thief", "*** you orice legat de Romania"

0 0

Back to top
Gotflow
[Banned user]

Banned

(since 24-08-2011 08:45)

Votes: 31

Post Posted: 02-06-2011, 21:39:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alexander0810 wrote:
Cat timp tara nu ia masuri la nimic nu o sa se schimbe nimic.

Ex: Sa ii oblige pe tigani sa isi termine exteriorul la case astfel incat sa plateasca impozit pe ele. Da neah, e romania.

LOL, tu pe ce planeta traiesti?

also

myt42xxx wrote:
Þiganii sunt analfabeþi. Nu veniþi cu "Sã ºtii cã nu toþi þiganii sunt aºa trolololol". Nu-mi pasã! Eºti þigan? Eºti analfabet. Eºti român analfabet? Eºti þigan.

Nu te poþi deosebi de þigani decât prin comportament ºi limbaj. Cã mai sunt unii care se simt ºi vin cu qq pe forum, asta e altceva..

mai usor cu ignoranta. ia de aici si mai citeste cate ceva in afara de ziare mondene

http://www.descopera.org/originea-si-istoria-tiganilor/

0 0

Back to top
Senegalezu'

[Fericit]

Post Posted: 02-06-2011, 21:47:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:

Ãla din screenshot la cât e de analfabet nici mãcar în englezã nu ºtie sã scrie corect => e românaº.. probabil manelist.

Daca omu e intradevar roman, atunci e de sute de ori mai grav. Trist.

0 0

Back to top
Sadiq
[Banned user]

Banned

(since 03-11-2011 15:07)

Votes: 22

Post Posted: 03-06-2011, 08:40:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Senegalezu' wrote:
myt42xxx wrote:

Daca omu e intradevar roman, atunci e de sute de ori mai grav. Trist.

hai ma termina cu drama.cati ani ai? 12?
ai facut topicul asta pentru posturi sau ce...vad ca dai reply la orice post..te-a facut unu tigan mare chestie..sau chiar esti cioroi?

0 0

Back to top
andy2cool

[Mentally Stable]

(since 07-01-2014 21:43)

Votes: 7

Post Posted: 03-06-2011, 20:32:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Sadiq: Tipul asta de atitudine ne-a adus in halul in care spuneti voi ca suntem. Si chiar e trist, da, ca ne face orice copilas din Spania, Italia si mai stiu eu ce tara tigani, fara sa stie un strop despre istoria noastra.
Oricum nu sunt surprins ca nu va pasa.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 05-11-2024, 13:43:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x