User
Pass
2FA

PVE Content
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message10837
Froster

[The doctor is in]

Status: Offline
(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 04-04-2012, 01:32:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tianna wrote:
Claraa wrote:
Go pe alt server daca la noi nu iti place, nu inteleg de ce nu inchide-ti topicul.

Asteptau sa faci tu o greseala gramaticala si sa te bagi cu musca-n lapte ca-n orice post neinteresant de pe acest topic

Fixed that for you.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Tianna

[Mentally Stable]

(since 06-06-2014 20:39)

Votes: 19

Post Posted: 04-04-2012, 06:27:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
Tianna wrote:
Claraa wrote:
Go pe alt server daca la noi nu iti place, nu inteleg de ce nu inchide-ti topicul.

Asteptau sa faci tu o greseala gramaticala si sa te bagi cu musca-n lapte ca-n orice post neinteresant de pe acest topic

Fixed that for you.

Risti sa primesti + reputatie de la juma de forum pentru fixu asta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kendlol
[Banned user]

Banned

(since 22-06-2012 12:22)

Votes: 12

Post Posted: 04-04-2012, 10:14:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dar poate mai faceti si voi ceva si pvp-eri, cum am mai zis, nu toti is scrubi roboti sa faca pve only, poate vrem si noi astia cu pvp-u o arena noua, un mmr fix, arena frames, feralii fix la weap dmg, nerf hunters, daca bagati bossi noi cu script blizz like nu inteleg de ce nu se pot rezolva macar cateva din problemele de mai sus. Cheers.

0 0

Back to top
classtest
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 19:17)

Votes: 3

Post Posted: 04-04-2012, 12:21:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de acord cu trickz ar mai trebui implementat si ceva in legatura cu pvp u..arenele is tot aceleasi din tbc..bg s unu nou doar..de rbg sa nu mai vorbim iar datorita mmr ului nu se prea face nici 3vs3...si voi vreti tot mai multi bosi tot mai multe doar spre partea de pve?
0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-04-2012, 12:43:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

as avea eu o sugestie legata in special de BWD care vad ca va fi full opened soon (deja apare si artramedes), ar fi de preferat sa se faca o usa ceva ca pe oficial sa nu permita playerilor sa sara direct la chimaeron si restu fara sa treaca primii bossi de la intrare macar (Magmaw si omnotron). exact cum era si in ICC, nu puteai ajunge la sarufang fara sa o omori pe lady,etc.
la fel si cu nefarian(cand va fi available) sa poata fi atacat doar daca toti bossii din instanta sunt dead (daca e asa pe oficial legat de nefarian, nu stiu sigur).

legat de PVP, cam da, ar trebui ceva continut nou si acolo facut.

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 04-04-2012, 13:44:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La pvp ma multumesc si cu o arena noua sau cu un bg nou

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 05-04-2012, 04:06:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skyreaker24 wrote:
as avea eu o sugestie legata in special de BWD care vad ca va fi full opened soon (deja apare si artramedes), ar fi de preferat sa se faca o usa ceva ca pe oficial sa nu permita playerilor sa sara direct la chimaeron si restu fara sa treaca primii bossi de la intrare macar (Magmaw si omnotron). exact cum era si in ICC, nu puteai ajunge la sarufang fara sa o omori pe lady,etc.
la fel si cu nefarian(cand va fi available) sa poata fi atacat doar daca toti bossii din instanta sunt dead (daca e asa pe oficial legat de nefarian, nu stiu sigur).

ce vb ma?-) omnitron pe hc e mai greu decat era nefarian pe blizz...da 2 abilitati in acelas timp...plus magmaw e inca foarte buguit...cand o fi scripturi 100% atunci sa se faca ce zici tu..la fel si cds intre 10 si 25

0 0

Back to top
alexx_fth

[Maniac]

(since 21-04-2023 19:53)

Votes: 123

Post Posted: 05-04-2012, 06:37:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imbalance wrote:
Am jucat mult pe serverul asta incepand de la wotlk si pana acum dar deja m-am cam saturat si nu sunt singurul. Din septembrie anul trecut si pana acum avem 5 raid bosi si 3 dungeonuri buguite ca dracul si acum cand o gramada de servere anunta ca trec la 4.2 voi ne bagati magmaw. Deja incepem sa ne plictisim de pve dat cu portia si daca tot sunteti in stare sa bagati bossii de ce nu ii bagati mai repede? Toata lumea e convinsa ca faceti in mod intentionat chestia asta sa aveti donatii pentru gear dar va zic ca cine vrea sa doneze doneaza din proprie initiativa nu cand "fortati mana".

Pleaca lumea din guild in fiecare saptamana, am dat eu pe o gramada afara care promovau alte servere dar am ramas foarte dezamagit cand am aflat ca marea surpriza pe care ne-o pregateste shockerul e magmaw si nu un test realm 4.2. Sau macar ma asteptam la full Bot sau Full Blackwing Descent nici sa mai zic de Throne of The Four Winds. In ritmul asta apucam la Sinestra si la Nefarian anul ce vine pe vremea asta. Sa fim realisti, pana si cei de pe M.olten care au lansat cel mai tarziu realm cataclysm va ajung, intr-o luna de zile au facut cam tot ce faceti voi de un an si cu tot respectul va zic ca ori puneti osul si bagati si voi tot content-ul de 4.06 in cel mai scurt timp o sa ramaneti cu un server gen x.wow adica gol.

Nu va mai tot asteptati la donatii record ca cine are 400 de lei ala isi plateste subscription pe blizzard nu isi cumpara piese de t11. Si daca tot ati fi vrut bani sa sustineti serverul trebuia in loc de sistemul ala de vote idiot care a futut toata economia jocului, sa puneti un sms vote la cativa euro si toata lumea trimitea cate un sms sa isi ia un mount mai smecher. Asa ca si enchanter si inscriptionist frec menta ca nimeni nu mai cumpara nimic, le ia pe vote points si pentru ce? Promovezi serverul cu voturi, lumea isi face char intreaba cum e cu pve-ul si cand aude de 5 bosi pleaca. Un server bun se promoveaza singur prin content, fix-uri si admini de treaba nu cu vote-uri pe site-uri de doi lei unde daca platesti ajungi in top 3.

Cat despre ultimele fixuri hai sa va zic un secret 90% din playerii de pe server cred ca sunt de kko pentru ca pe prea putini ii doare capul de Halls of Lightning, Gundrak si Coilfang Reservoir. Multi au facut instantele alea la vremea lor si pe nimeni nu intereseaza daca trash-ul e scripted sau nu, arena spectate e iarasi o porcarie. Daca vreau sa ma uit la pvp adevarat intru pe youtube ca oricum cei imba in pvp de aici sunt zero barat daca ar juca pe blizz. O gramada sunt plictisiti de pve-ul de pe server si o gramada intra doar 2 zile pe saptamana la cd reset iar daca pe forum au aparut bug report-uri despre dungeon-uri de wotlk si tbc inseamna ca lumea chiar e plictisita la maxim si umbla dupa achiev-uri care se fac in mod normal la end game gear si in asteptare de expansion nou.
Postul asta are rolul de a fi un fel de "wake up call" pentru shocker sa isi dea seama cam ce gandesc playerii si sa isi foloseasca si el timpul intr-un mod mai bun. Sper ca stiti ce inseamna critica constructiva si nu reactionati aiurea. Preventiv am facut totusi un cont nou pt forum -

Daca te-as vedea pe strada te-as scuipa. 1.Tu nu vorbesti in numele meu
2. Nu esti multumit nu te tine nimeni cu forta!

[

0 0

Back to top
CBXYZ
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2012 06:00)

Votes: 5

Post Posted: 05-04-2012, 07:59:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GG Imbalance se pare ca i-ai pus la treaba - Sa nu va aud ca asta urma , ca oricum noi bagam 2 bosi luna asta - ....
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 05-04-2012, 08:05:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CBXYZ wrote:
GG Imbalance se pare ca i-ai pus la treaba - Sa nu va aud ca asta urma , ca oricum noi bagam 2 bosi luna asta - ....

Romanu nu e multumit niciodata, nici cand bagi, nici cand nu bagi, ce sa-i faci, asa e educatia de la parinti.

0 0

Back to top
PaladinTrainer
[Banned user]

Banned

(since 07-06-2012 07:41)

Votes: 9

Post Posted: 05-04-2012, 08:38:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shockeru wrote:
Daca tu te astepti ca un server privat sa fie full content VREODATA, atunci imi pare rau sa te dezamagesc dar asta nu o sa se intample niciodata niciunde.

Nu ca-i iau eu apararea dar cam are dreptate =)

de cand joc eu wow pe private server ( 1.5 version - Vaniila WoW/4.2x Cata ) pe nici un server nu a fost Full Content. chiar si cele mai bune din RO. Spid/Xw/row. pe tbc. nici ei nu au avut full content, chiar daca mergea super bine serverele in acele momente.

Cunosc un programator care sigur e peste shocker cu cunostintele de sql/c++ etc. nici el nu a reusit sa faca full content.(probabil stiti despre cine e vorba o parte din voi).

Si sa va zic si unele motive pentru care nu prea se poate asta pe private servers?!

In primu rand trebuie doar sa gandesti o singura chestie:

Private server = un emulator de wow facut de niste bajeti. care evident are peste 12938129381k bugs. orice joc emulat pe lumea asta o sa aibe intotdeauna "enshpe-mii" de buguri.

Sa nu mai zic ca pe cataclysm nu mai e ce a fost pe tbc/wotlk cu core/db. alea erau jucarie fata de e ce acum.

De ce crezi ca nu prea exista servere "Cataclysmice"(de cataclysm), acum nu orice retard isi face server, tranteste un core / db, un site luat dupa ragezone si ala e serveru.

Singura chestie naspa la serveru asta e un pic pvp-u.

warr = instant kill @ 4k resil.
Hunter = Instant kill @ 4k resil.
DK Blood = 3 vs 1 tot nu-l pici.

si mai sunt cateva mici chestii care sunt enervante aici tot in legatura cu pvp-ul.

De pve nu zic nimic, ca oricum stiu ce inseamna sa te chinui sa scriptezi anumiti bossi / instante.

sper ca m-am facut inteles in legatura cu Full Contentu pe private server X_X.

0 0

Back to top
alexx_fth

[Maniac]

(since 21-04-2023 19:53)

Votes: 123

Post Posted: 05-04-2012, 09:51:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Plus ca de cand joc pe sever nu am fost niciodata defavorizat.
Ca mai fac GM un misto pe global,asta e,pana la urma fiecare mai facem o caterinca,o maslina etc.
De cand joc pe freakz am avut un singur Ban( exploit cufar deathbringer) -) ,deci nu e cum zic unii...domne am luat ban pe nedrept!(Oricum daca eram putin mai inspirat nici atunci nu luam ban:))) )
Shocker face serverul sa mearga asa cum poate si in limita timpului pe care il are. Singurul ajutor mai sunt donatiile unora.
Vrei FULL CONTENT DUTE DOMNE PE BLIZZARD, si lasa-ne pe noi mediocrii asa cu 5 bossi

[

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 05-04-2012, 10:33:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kendlol wrote:
Dar poate mai faceti si voi ceva si pvp-eri, cum am mai zis, nu toti is scrubi roboti sa faca pve only, poate vrem si noi astia cu pvp-u o arena noua, un mmr fix, arena frames, feralii fix la weap dmg, nerf hunters, daca bagati bossi noi cu script blizz like nu inteleg de ce nu se pot rezolva macar cateva din problemele de mai sus. Cheers.

tu nu prea te joci wow nu-i asa? Au reparat weapon dmg la feral (chestie pve ), mmr fix la ce? te deranjeaza faptul ca nimeresti in arena cu playeri cu gear ca tine desi tu te-ai chinuit sa scazi mmr? Hunterii sunt imba in arena (bm posibil sa fie bugguit ca nu am vazut nici unu - ) la fel ca si feralii.

O arena noua ar fi o idee, iar faza cu spectate a fost ceva pvp nu? ceva ce nu prea au multe servere. Apropo, topicul e despre PVE

+ la ideea de continut nou, dar in loc de antramedes as prefera Throne of the Four winds (umerii, alea alea) sau poate Nefarian, sau ...Archaeology :D

Posturi unite automat, 05-04-2012, 11:19:32

skyreaker24 wrote:

Tu clar vrei sa te injure juma de Freakz -. De cand a bagat pana azi, nu cred ca au facut 4 guilde Magmaw pe heroic :P

Posturi unite automat, 05-04-2012, 11:33:03

PaladinTrainer wrote:
shockeru wrote:
Daca tu te astepti ca un server privat sa fie full content VREODATA, atunci imi pare rau sa te dezamagesc dar asta nu o sa se intample niciodata niciunde.

Nu ca-i iau eu apararea dar cam are dreptate =)

de cand joc eu wow pe private server ( 1.5 version - Vaniila WoW/4.2x Cata ) pe nici un server nu a fost Full Content. chiar si cele mai bune din RO. Spid/Xw/row. pe tbc. nici ei nu au avut full content, chiar daca mergea super bine serverele in acele momente.

Cunosc un programator care sigur e peste shocker cu cunostintele de sql/c++ etc. nici el nu a reusit sa faca full content.(probabil stiti despre cine e vorba o parte din voi).

Si sa va zic si unele motive pentru care nu prea se poate asta pe private servers?!

In primu rand trebuie doar sa gandesti o singura chestie:

Private server = un emulator de wow facut de niste bajeti. care evident are peste 12938129381k bugs. orice joc emulat pe lumea asta o sa aibe intotdeauna "enshpe-mii" de buguri.

Sa nu mai zic ca pe cataclysm nu mai e ce a fost pe tbc/wotlk cu core/db. alea erau jucarie fata de e ce acum.

De ce crezi ca nu prea exista servere "Cataclysmice"(de cataclysm), acum nu orice retard isi face server, tranteste un core / db, un site luat dupa ragezone si ala e serveru.

Singura chestie naspa la serveru asta e un pic pvp-u.

warr = instant kill @ 4k resil.
Hunter = Instant kill @ 4k resil.
DK Blood = 3 vs 1 tot nu-l pici.

si mai sunt cateva mici chestii care sunt enervante aici tot in legatura cu pvp-ul.

De pve nu zic nimic, ca oricum stiu ce inseamna sa te chinui sa scriptezi anumiti bossi / instante.

sper ca m-am facut inteles in legatura cu Full Contentu pe private server X_X.

nene, ia frumos changelogu de la 4.1 si compara cu 4.0.6 si ai sa vezi ca peste 60 % din nerfurile din joc sunt pentru 4.1 desi Freakz e un server de 4.0.6. In 4.0.6 dk Bloodu era "One man army", Priestu - > best dps, etc. Ce vedeti voi la spelurile de pe wowhead, defapt sunt versiunea actuala pentru 4.2, 4.3. Voi vedeti bugguri peste tot, dar daca asa trebuiau sa spelurile, clasele in versiunea 4.0.6.

Te deranjeaza faptul ca iti iei bataie de la unu care isi cunoaste clasa mai bine ca tine? Logic ca trebuie sa fie bug, ca altfel nu ar avea cum. Deci daca warru are 2 arme de 2 h si tu una de 2 h si el are buffuri de extra dmg (+ dmg taken debuff), tu te astepti ca el sa dea dmg exact cat dai si tu, ba chiar mai putin. Cine te opreste sa nu iti faci warr?

Acuma DK bloodu a fost atat de nerfuit incat trebuie sa joace la viermi ca poata sa isi mai dea heal cum trebuie (apropo mai nou iese pe locu 1 in heal in raiduri - viermii aia ... ).

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 05-04-2012, 10:57:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
CBXYZ wrote:
GG Imbalance se pare ca i-ai pus la treaba :)) Sa nu va aud ca asta urma , ca oricum noi bagam 2 bosi luna asta :)) ....

Romanu nu e multumit niciodata, nici cand bagi, nici cand nu bagi, ce sa-i faci, asa e educatia de la parinti.

Ma sperii frate... ne bagi pe toti in aceeasi oala :|

Baietelul si-a spus parerea, din pacate a facuto intrun mod aiurea si plin de disrespect. Intrun fel are dreptate, chiar daca nu intelege ca nu se poate face totul de pe o zi pe alta. Raspunsul era mai degraba "Dute dreq pe blizz ca acolo au bossi cati vrei", nu "Dute ba pe alt server si convinge-te ca vorbesti prostii".

Cu riscul de-a lua un warn sau poate chiar un ban imi spun si eu parerea. Nu vreau sa dau nume pentru ca nu vreau sa incriminez pe nimeni si nici sa le fac reclama la proasta, dar in ultima vreme tot mai putini din staff se mai ocupa de server. O mare parte dintre GMi sunt ocupati cu jocul pe retail si intra din an in pasti sa mai dea un mute sau un ban in loc sa faca ceva constructiv.

La dungeonuri spre exemplu pot lucra si altii la scripturi, la fel cum au lucrat la custom boss events (ca si paralela... de mult n-a mai fost vreun event de genul asta).

La Vashjir imi e groaza sa cred ca cineva asteapta dupa Shockeru sa bage questurile, sa spawneze zona si sa o faca functionala. Are chestii mult mai importante cu care sa isi bata capul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PaladinTrainer
[Banned user]

Banned

(since 07-06-2012 07:41)

Votes: 9

Post Posted: 05-04-2012, 11:01:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

taci ca esti pamant cu pvp-ul.

nicaieri in lume n-ai sa vezi INSTANT KILL pe 4k rezil plater, cu talente de absorb dmg, de la un warr sau hunter.

mi se pare normal ca warrul sa dea ceva mai tare atat timp cat e pe fury, dar nici in halu asta in care da acum.

si hunterul? ala ce dracu mai are? 3 arcuri in loc de 1? sau 2 peti in loc de 1?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 05 April 2012 21:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 04-02-2025, 17:53:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x