User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 73, 74, 75  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message177569
bezea

[Guma Turbo]

Status: Offline
(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 15-12-2012, 17:28:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bloomftw wrote:
1. Nume IRL: Alex
2. Varsta: 23
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? dupa ora 19:00,oricat e nevoie
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Main Protection, Off spec Retribution
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bloom
7. Screenshot cu Interfata: http://www.girlshare.ro/31992897.2
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? pai in momentul in care am ales protection era ceva nou pentru mine...am vrut sa vad ce iese...joc de 2 ani pe acest spec.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). ~8% hit , sa fie atins capu de expertise ...main stat mastery.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Cred ca sunt in jur de 6-7 ani de cand joc...am inceput cu Vanilla,evident...am luat parte la toate raidurile posibile pana pe acest patch.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am jucat mult timp in EliteNightStalkers(guilda s-a destramat) si in Light of Dawn(am luat o vacanta prin vara de ~ 1 luna...am anuntat...->Gkick)
12. Detalii PC: 4 gb ram , placa video 512 mb , procesor dual 2 ghz
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Am observat ca aveti un progres bun si am cateva cunostinte in guild.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Student + munca patriotica -...lucrez in Telecomunicatii.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). I'm famous but no one knows it yet! -
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic):
Aici este screenshot :

Se pare ca sunteti chiori sau nu stiti sa cititi .

RECRUTARI INCHISE PANA CAND VINE 434 .RECRUTAM DOAR PRIN RECOMANDARE.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bloomftw

[Mentally Stable]

(since 06-04-2020 19:13)

Votes: 3

Post Posted: 15-12-2012, 17:34:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vb cu cineva din guild si mi-a zis totusi sa las o cerere@ forum...scuze,am vazut ca nu mai recrutati pana pe 4.3.4. Bafta!

0 0

Back to top
Sharkyman

[Maniac]

(since 01-09-2018 14:25)

Votes: 35

Post Posted: 15-12-2012, 18:25:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bloomftw wrote:
1. Nume IRL: Alex
2. Varsta: 23
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? dupa ora 19:00,oricat e nevoie
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Main Protection, Off spec Retribution
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bloom
7. Screenshot cu Interfata: http://www.girlshare.ro/31992897.2
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? pai in momentul in care am ales protection era ceva nou pentru mine...am vrut sa vad ce iese...joc de 2 ani pe acest spec.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). ~8% hit , sa fie atins capu de expertise ...main stat mastery.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Cred ca sunt in jur de 6-7 ani de cand joc...am inceput cu Vanilla,evident...am luat parte la toate raidurile posibile pana pe acest patch.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am jucat mult timp in EliteNightStalkers(guilda s-a destramat) si in Light of Dawn(am luat o vacanta prin vara de ~ 1 luna...am anuntat...->Gkick)
12. Detalii PC: 4 gb ram , placa video 512 mb , procesor dual 2 ghz
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Am observat ca aveti un progres bun si am cateva cunostinte in guild.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Student + munca patriotica -...lucrez in Telecomunicatii.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). I'm famous but no one knows it yet! -
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic):
Aici este screenshot :

atm dupa cum am zis mai sus se recruteaza doar prin recomandarea cuiva din guilda....atunci cand se va da Live la 4.3.4 vom anunta de ce avem nevoie , totodata chiar daca nu vom avea nevoie de clasa respectiva playerii exceptionali sunt totdeauna bine veniti.

edit: scz pt post..nu vazusem pagina asta - am lasat dak tot am postat ca m=am chinuit sa scriu -

0 0

Back to top
bezea

[Guma Turbo]

(since 07-10-2014 12:23)

Votes: 12

Post Posted: 16-12-2012, 09:41:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARI INCHISE PANA CAND VINE 434 .RECRUTAM DOAR PRIN RECOMANDARE.
Cei din guilda nu mai puneti oamenii sa posteze aici.Daca aveti incredere intr-un player datii invite si tineti minte ca daca da cu mucii in fasole voi suportati consecintele.

0 0

Back to top
kiso0202

[Mentally Stable]

(since 20-04-2017 19:01)

Votes: 10

Post Posted: 17-12-2012, 00:30:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recruitment closed until 4.3.4.
If you have a friend that is rly good and you want him in the guild ask an officer or GM to do a test and we can talk about it....
everything else.... wait until 4.3.4.

0 0

Back to top
geanu

[Not a Creep]

(since 12-01-2018 18:10)

Votes: 31

Post Posted: 18-12-2012, 12:54:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru postul asta, esti respins direct, si nu e decizia mea, ci a unui ofiter.Si inca ceva, nu vei intra in aceasta guilda nici pe patchul 9.0, bafta.

0 0

Back to top
geanu

[Not a Creep]

(since 12-01-2018 18:10)

Votes: 31

Post Posted: 19-12-2012, 09:39:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bunicupetar wrote:
dar de ce nu raspund ma ofiterii, raspunzi tu in calitate de ce, de random ?
Am vechime in guilda asta cat n-ai tu pe server, si inca ceva, ai primit raspuns, nu mai vorbi aici. :) Si ti-am spus ca ala nu este raspunsul meu, ci al unui ofiter, esti chiar asa ***** ?

0 0

Back to top
kiso0202

[Mentally Stable]

(since 20-04-2017 19:01)

Votes: 10

Post Posted: 19-12-2012, 11:05:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bunicupetar wrote:
1. Nume IRL: Vali
2. Varsta: 17
3. Localitate: Calarasi - Oltenita
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? am ceva, in cursul saptamanii de la 5 la 12 seara
4. Clasa: Dk frost 365
5. Main Spec/OFF spec: Frost, of spek Blood
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Carstea
7. Screenshot cu Interfata: http://tinypic.com/view.php?pic=aufn2a&&s=6
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Joc de le wotlk frost, chiar ma reprezinta
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). incep cu [Outbreak], cast 2-3 ori [Obliterate], frost strike, howling blast, burst [Empower Rune Weapon] [Pillar of Frost]
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe tbc, cred ca am inteles cu ce se mananca dk-ul
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) The Divinity, Inactiva
12. Detalii PC: Video, Nvidia Gforce gt 630 2 Gb pe 128 biti, ram, 6 gb ddr 2, hdd x2 640 gb, processor, amd athlon 2x2 250 3.4 Ghz pe 2 nuclee la 2 mb chech
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Ca sunteti foarte tari
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Student clasa a 12'a , timpul liber mi-l petrec cu prietenii si in wow
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Deocamdata nu am nimic
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic):http://tinypic.com/view.php?pic=33ytjj5&&s=6 Dau testul si Ingame pe Dummy-ul cel hc

ok, i'll answer you there i see you cant read romanian nor english....
you are rejected

recruitment closed until 4.3.4.

0 0

Back to top
ciont

[Basketball Nabzor]

(since 09-11-2022 08:43)

Votes: 30

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-12-2012, 22:29:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Marian
2. Varsta: 21
3. Localitate: Arad
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? muncesc... 2 schimburi.. schimbu 1 de la 17 pana la 2-3 noaptea schimbu 2 dimineata pana la 13 -
4. Clasa: Death Knight
5. Main Spec/OFF spec: Blood (371) frost (367)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Jetto
7. Screenshot cu Interfata: http://tinypic.com/r/2yy47mc/6
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? inceput de cataclism si fosta guilda o ducea rau cu tanki si am decis sa ajut -
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). eu joc cum imi place mie - full stamina.. fiecare joaca cum doreste sau are game play`ul lui -
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). wotlk dar am jucat pana in momentu de fata si inca joc dk tank/dps -
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) doar Opus Dei Aly a fost frumos.. divergente cu un offiter -
12. Detalii PC: momentan nu sunt acasa... sunt plecat.. spun ce tin minte... ( procesor 3000 pentium4 4 bb ram ddr3 1gb placa video... nici o prob in raid - )
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? am inteles ca sunteti o guilda buna cu respect de sine si fata de playerii.. si un nou progres la hoarda
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) eu consider ca astea sunt personale... muncesc.. basket all time... restul daca este nevoie personal -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). alte obtiuni nu consider
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic): daca v`a fi nevoie ori cand...
am lasat un post poate considerati ca am acele calitati care le doriti -

R . I . P LEGEND! -

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 21-12-2012, 22:50:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ciont wrote:
1. Nume IRL: Marian
2. Varsta: 21
3. Localitate: Arad
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? muncesc... 2 schimburi.. schimbu 1 de la 17 pana la 2-3 noaptea schimbu 2 dimineata pana la 13 -
4. Clasa: Death Knight
5. Main Spec/OFF spec: Blood (371) frost (367)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Jetto
7. Screenshot cu Interfata: http://tinypic.com/r/2yy47mc/6
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? inceput de cataclism si fosta guilda o ducea rau cu tanki si am decis sa ajut -
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). eu joc cum imi place mie - full stamina.. fiecare joaca cum doreste sau are game play`ul lui -
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). wotlk dar am jucat pana in momentu de fata si inca joc dk tank/dps -
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) doar Opus Dei Aly a fost frumos.. divergente cu un offiter -
12. Detalii PC: momentan nu sunt acasa... sunt plecat.. spun ce tin minte... ( procesor 3000 pentium4 4 bgram ddr3 1gb placa video... nici o prob in raid - )
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? am inteles ca sunteti o guilda buna cu respect de sine si fata de playerii.. si un nou progres la hoarda
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) eu consider ca astea sunt personale... muncesc.. basket all time... restul daca este nevoie personal -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). alte obtiuni nu consider
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic): daca v`a fi nevoie ori cand...
am lasat un post poate considerati ca am acele calitati care le doriti -

Inteleg....dar din pacate deocamdata recrutarile sunt inchise pana pe 4.3.4....daca o sa avem nevoie atunci,te cautam in game! o seara placuta!

0 0

Back to top
Raikiida13

[Tree of Life 4 Ever]

(since 31-10-2013 14:10)

Votes: 2

Post Posted: 13-01-2013, 08:44:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrei
2. Varsta: 16
3. Localitate: Tg.Mures , Mures
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6 ore in timpul sapt si mai mult in weekend
4. Clasa: Dudu Resto 358
5. Main Spec/OFF spec: Resto / Balance
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Talrak
7. Screenshot cu Interfata: http://tinypic.com/r/2wmn8fa/6
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Dps si tank nu mi-au placut asa ca am incercat heal
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Pai, rotatie :
incep cu Rejuvenation , apoi Wild Growt , in zona casterilor sau pe mdps dau un swiftmend, daca mai mult heal este solicitat apelez la regrowth, Healing touch
sau Nourish , daca situatia devine mai critica spamez pe tank si pe cei cu HP low lifebloom sau Tranquility, gearu sa fie leather cu int si spirit, am un singur item cloth acesta fiind headul care din pacate inca nu am reusit sa il schimb cu cel de la atra, gemuri cu int red spirit blue haste yelow, stats int spirit haste crit si mastery
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). wow prima data am jucat vanilla de eram nab peatunci si n-am realizat mare lucru, pe wotlk aveam aproape full progress
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Perverts - am plecat datorita nivelului mare de nabi, Minahonda - o guilda de copii, cu tabard roz cu fluturasi , Xpress - era noua minahonda.....
12. Detalii PC: No lag, dual core 3 ghz, 2 gb RAM, 1 gb video
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Caut o guilda cu playeri experimentati pentru a incepe in forta in noul patch, fiind satul de nabii intalniti pe drum
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Studient sunt, luclrez cateva ore pe zi la un cafe din apropiere, timpul liber mi-l petrec jucand WoW , cu prietena, la o bere cu colegii, hobbyuri : mai un basket un fotbal sau ciclying dar mai rar
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).

0 0

Back to top
Delirium_

[Mentally Stable]

(since 06-12-2015 14:41)

Votes: 14

Post Posted: 13-01-2013, 09:24:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raikiida13 wrote:
1. Nume IRL: Andrei
2. Varsta: 16
3. Localitate: Tg.Mures , Mures
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6 ore in timpul sapt si mai mult in weekend
4. Clasa: Dudu Resto 358
5. Main Spec/OFF spec: Resto / Balance
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Talrak
7. Screenshot cu Interfata: http://tinypic.com/r/2wmn8fa/6
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Dps si tank nu mi-au placut asa ca am incercat heal
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Pai, rotatie :
incep cu Rejuvenation , apoi Wild Growt , in zona casterilor sau pe mdps dau un swiftmend, daca mai mult heal este solicitat apelez la regrowth, Healing touch
sau Nourish , daca situatia devine mai critica spamez pe tank si pe cei cu HP low lifebloom sau Tranquility, gearu sa fie leather cu int si spirit, am un singur item cloth acesta fiind headul care din pacate inca nu am reusit sa il schimb cu cel de la atra, gemuri cu int red spirit blue haste yelow, stats int spirit haste crit si mastery
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). wow prima data am jucat vanilla de eram nab peatunci si n-am realizat mare lucru, pe wotlk aveam aproape full progress
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Perverts - am plecat datorita nivelului mare de nabi, Minahonda - o guilda de copii, cu tabard roz cu fluturasi , Xpress - era noua minahonda.....
12. Detalii PC: No lag, dual core 3 ghz, 2 gb RAM, 1 gb video
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Caut o guilda cu playeri experimentati pentru a incepe in forta in noul patch, fiind satul de nabii intalniti pe drum
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Studient sunt, luclrez cateva ore pe zi la un cafe din apropiere, timpul liber mi-l petrec jucand WoW , cu prietena, la o bere cu colegii, hobbyuri : mai un basket un fotbal sau ciclying dar mai rar
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).

Esti daltonist prietene ?!?!

RECRUTARI INCHISE PANA SE BAGA 4.3.4 !

.

0 0

Back to top
Hopeucandmg

[Mentally Stable]

(since 27-01-2013 15:38)

Votes: 2

Post Posted: 27-01-2013, 14:29:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Bogdan
2. Varsta:18
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 4-6 ore
4. Clasa:druid
5. Main Spec/OFF spec: resto = ms / off spec am si boomkin + feral
6. Link Armory*: https://www.wow-freakz.com/armory/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Hopeucanstar
7. Screenshot cu Interfata: nu am adoane momentan abea am intrat.
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? imi place sa dau heal
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). eu ma bazez pe haste/crit/intelect incerc sa le echivalez sa ajung la statusuri cat mai bune.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc dupa 3.3.5 va urmaresc de ceva timp sunteti buni
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) specii , prea multi copii , revengers inainte de a intra in guilda lor am mai facut aplicatii si pt alte guilde , si de aici a pornit scandalul
12. Detalii PC: quad core 2.9 GHz , 4gb ram , 1 tb hdd , placa video ati radeon 5850 HD 1 gb , sistemul de operare ruland pe un windows 7 ultimate pe 64 de biti
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? performanta
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sunt sociabil , nu ma enervez din orice fleac , puteti vorbii despre orice subiect cu mine , sunt deschis.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Well , i hope to be accepted , have a nice day!

0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-01-2013, 15:21:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hopeucandmg wrote:
1. Nume IRL: Bogdan
2. Varsta:18
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 4-6 ore
4. Clasa:druid
5. Main Spec/OFF spec: resto = ms / off spec am si boomkin + feral
6. Link Armory*: https://www.wow-freakz.com/armory/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Hopeucanstar
7. Screenshot cu Interfata: nu am adoane momentan abea am intrat.
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? imi place sa dau heal
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). eu ma bazez pe haste/crit/intelect incerc sa le echivalez sa ajung la statusuri cat mai bune.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc dupa 3.3.5 va urmaresc de ceva timp sunteti buni
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) specii , prea multi copii , revengers inainte de a intra in guilda lor am mai facut aplicatii si pt alte guilde , si de aici a pornit scandalul
12. Detalii PC: quad core 2.9 GHz , 4gb ram , 1 tb hdd , placa video ati radeon 5850 HD 1 gb , sistemul de operare ruland pe un windows 7 ultimate pe 64 de biti
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? performanta
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sunt sociabil , nu ma enervez din orice fleac , puteti vorbii despre orice subiect cu mine , sunt deschis.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Well , i hope to be accepted , have a nice day!

Respins.Recrutarile nu sunt deschise inca, trebuie sa mai facem putina curatenie in guilda si sa vedem ce clase ne mai trebuie!!!!

0 0

Back to top
DesstroY-gm

[Creep]

(since 31-10-2019 22:17)

Votes: 21

Post Posted: 28-01-2013, 23:05:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTARI DESCHISE !!!

Recrutam:
Pala Holy
Hunter Survival

Cerinte: minim 374ilvl pve,1 an experienta wow,ts3/microfon,cunostinte scripturi 4.3.4 (in special DRAGON SOUL),seriozitate!! aplicatiile incomplete nu le vom lua in considerare!!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 08 March 2016 12:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 73, 74, 75  Next    

The time now is 01-12-2024, 13:01:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x