User
Pass
2FA

Suggestions @ PVE/PVP/Regarding the server etc.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message42782
Kinook

[Pastor Penticostal]

Status: Offline
(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 28-05-2014, 13:11:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
primul evolva

MAH ***. primul evolva, prima data wow. Primele minute, belf paladin spam seal, primul ninjapull la 30 de copacei-dead. Old times.

@Deathstrikes: daca vrei wipe, da-ti delete la toate caracterele de pe cont si incepe din nou. Sau te bat aia cu gurthalace si nu stii cum sa-i faci sa le piarda cumva? Cea mai idee proasta ai putut sa ai. Scuzati offtopicul, hai sa terminam cu chestia asta, ca stricam topicul.

Also, cum zice Radicall: Eu nu joc foarte mult PVE, dar fac PVP destul. Am 25k conquest points in "bag", cu season total earned undeva la 85k. Full gear, si tot fac arena cap-ul de vreo 3 ori pe saptamana. Odata ce esti full gear te poti bucura de joc. Esti PVE full, te duci DS, caterinca pe TS, pariuri la DPS, se mai intampla o faza amuzanta etc. Esti PVP full (si stii sa joci)-te distrezi batand alti oameni, si facandu-le playerilor ca tine viata amara. Ce, odata ce ai terminat de echipat caracterul nu mai joci pe el? care mai e scopul jocului? Iti spun eu: dupa ce termini de echipat, stai si iti inveti clasa cum trebuie. Inveti fiecare chichitza, fiecare truc, fiecare combo. Tu ce faci? iei gardu-n brate, suferi cand bati pe cineva si te prefaci ca nu-ti pasa cand iti iei bataie grava.

Inca odata, scuze de offtopic. Ma uimeste asta cu "gandirea" lui.

O mica sugestie pentru a creste numarul de playeri, probabil v-ati gandit deja la ea: Mai cautati site-uri de top-uri unde sa votam. Pentru a incuraja votingul ati putea sa dati 100 conquest+100 valor celor care voteaza in fiecare zi timp de o saptamana. Nu-i mult daca stai sa te gandesti.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-05-2014, 13:43:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
Allybetrayer wrote:
primul evolva

MAH ***. primul evolva, prima data wow. Primele minute, belf paladin spam seal, primul ninjapull la 30 de copacei-dead. Old times.

O mica sugestie pentru a creste numarul de playeri, probabil v-ati gandit deja la ea: Mai cautati site-uri de top-uri unde sa votam. Pentru a incuraja votingul ati putea sa dati 100 conquest+100 valor celor care voteaza in fiecare zi timp de o saptamana. Nu-i mult daca stai sa te gandesti.

Best sugestion ever, pai as vota cu proxy de pe toate conturile si ar fi voturi legale, ar ajuta serverul si m-ar ajuta si pe mine- win win situation.
@offtop.
1.06.0 parca era primul patch pe evolva - oh , cand dungeon setul nu cerea lvl si il purtai pe chare de lvl 1 -) sau faceai lvl normal pana la 40 si de la 40 repetai un quest buguit in tanaris apoi altul in alterac de la 50 - Pe vremea cand puteai sa iti pui nume cu litere mari si mici combinate:))) si cu space:X oh good times indeed.
Ahhh da best part spiritul regenera mana/hp si o facea si in combat -) warlocks erau asa OP.

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Post Posted: 28-05-2014, 20:27:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deathstrikes wrote:
Quote:

mai demult, a existat un alt server romanesc. Se numea ultimate. Prin 2010 s-a dat un wipe, si au plecat ABSOLUT toti playerii(din 1k-1.5k peak ajunsesera la 200). Idee mai tampita nu cred ca puteai sa ai. Unii oameni au donat bani serverului, si au primit iteme pentru chestia asta. Hai sa ne bagam picioarele-n ei.

Realm nou? nu-i nevoie, 1 romanesc 1 strain e OK. Sa facem din 2 unul? Nu, ca metinarii care joaca pe genesis nu stiu engleza.
Casuta:Sergy

Asa si au donat,ce nu sau bucurat de itemele primite atatea luni de zile?
Fara doar si poate server-ul merge in jos,lumea sa cam saturat de situatia asta ori faceti o schimbare reala/ori ramaneti sa jucati doar voi gm/glads/donatori sa vedem care mai e farmecul jocului cand toti au full si nimeni nu mai face nimic.......

Aveti sugesti mai bune? Ca ce ati facut pana acum a dus fix catre niciunde/nicaieri
Eu am sugerat WIPE......chiar si dupa ce se da wipe mai rau ca acum nu are cum sa fie -

Cea mai bhna sugestie ever cu care vin este sa-ti spun sa nu mai postezi. Se apropie bacalaureatul, licentele, betiile, implicit si in mod excesiv: VARA. Nu cred ca mai are rost sa o lalai povestea aia veche: expansionu e de vina patchu blea bleah.
juhziz . Mai curata discutiile inutile si offtopicurile, inclusiv postul meu si cred ca ii poti da lock, idei mai geniale decat ce s-a prezentat aici, nu vor mai fi, totusi nu transformam wow-ul, intr-un fps sau lol.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Gryzzy

[Jesus Christ]

(since 12-09-2019 20:52)

Votes: 12

Post Posted: 31-05-2014, 18:32:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu daca s-a mai postat chestia asta (n-am stat sa citesc toate posturile-n parte)

Reset la Bloodlust/Heroism dupa fiecare boss dintr-o instanta.
Lumea pastreaza Bl-ul/Hero pentru un anume boss...Ar fii mult mai simplu sa se reseteze Cd-ul la Bl/Hero dupa fiecare boss dat jos -

SLAM!
0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 31-05-2014, 18:36:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gryzzy wrote:
Nu stiu daca s-a mai postat chestia asta (n-am stat sa citesc toate posturile-n parte)

Reset la Bloodlust/Heroism dupa fiecare boss dintr-o instanta.
Lumea pastreaza Bl-ul/Hero pentru un anume boss...Ar fii mult mai simplu sa se reseteze Cd-ul la Bl/Hero dupa fiecare boss dat jos -

De ce am face asta cand putem sa ne aruncam din varful templului?

S-a implementat si pe blizz asa ceva pe MoP.. ar fi interesant daca am avea asa ceva pe Cata..

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 02-06-2014, 07:41:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propunere pt gearul din Raid Finder. Dupa cum bine știți lfr-ul nu o sa fie disponibil prea curând sau deloc. Propunerea ar fi urmatoarea: la completarea primului RDF al zilei sa primești un sãculeț și sa ai șansa sa obți un item de tier13(384) sau trinket(384) potrivit pt clasa ta. Șansa de drop sa fie de ex: 15-20% sau oricare alt numar potrivit incât sa nu pice nici prea greu dar nici prea ușor si sa primești o sumã de gold atunci cand nu primești item.
0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Post Posted: 02-06-2014, 08:13:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myhay25 wrote:
Propunere pt gearul din Raid Finder. Dupa cum bine știți lfr-ul nu o sa fie disponibil prea curând sau deloc. Propunerea ar fi urmatoarea: la completarea primului RDF al zilei sa primești un sãculeț și sa ai șansa sa obți un item de tier13(384) sau trinket(384) potrivit pt clasa ta. Șansa de drop sa fie de ex: 15-20% sau oricare alt numar potrivit incât sa nu pice nici prea greu dar nici prea ușor si sa primești o sumã de gold atunci cand nu primești item.

Very good idea

0 0

Back to top
Gryzzy

[Jesus Christ]

(since 12-09-2019 20:52)

Votes: 12

Post Posted: 02-06-2014, 09:47:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myhay25 wrote:

Iee foarte buna idea -

SLAM!
0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Post Posted: 02-06-2014, 10:01:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myhay25 wrote:

Si partea cu gold nu neaparat,deja primesti gold ,saculetz poate ramane gol daca nu cade item ,sa nu fim prea lacomi

0 0

Back to top
Denim

[Netrunner]

(since 08-01-2025 14:51)

Votes: 376

Post Posted: 02-06-2014, 13:47:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myhay25 wrote:

^ This

Retired

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 02-06-2014, 14:51:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myhay25 wrote:

Sau sa se implementeze un currency nou pe care il iei la RDF valabil doar pentru itemele din LFR , sa le poti lua . Ar fi un nou gear starter pentru pve.

Aici ar putea fi putin cizelata ideea cu ce anume sa se poata cumpara : maxim 2 piese de tier disponibile din t13 , ceva mai ieftin t11 si old gear si etc. Cu trinkets din DS ar fi prea easy .

Eu zic ca daca s-ar pune un currency de genul ar da disponibilitate pentru gearare mai mare si ar pune in valoare si old tier gear (t11) pe care sa-l poti lua mai usor sa te gearezi mai apoi.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

Last edited by pms on 02-06-2014, 15:21:00; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Varulomida

[Mentally Stable]

(since 02-01-2015 18:46)

Votes: 5

Post Posted: 02-06-2014, 15:00:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eventual daca nu se poate t13 LFR version sa se puna headul de t12.Oricum unele specuri nu au de unde lua head de 378 PVE.
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 02-06-2014, 15:02:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricum un old gear pe un currency ceva ar fi bine venit.

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Post Posted: 02-06-2014, 15:15:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Sau sa se implementeze un currency nou pe care il iei la RDF valabil doar pentru itemele din LFR , sa le poti lua . Ar fi un nou gear starter pentru pve. Aici ar putea fi putin cizelata ideea cu ce anume sa se poata cumpara : maxim 2 piese de tier disponibile din t13 , ceva mai ieftin t12 si old gear si etc. Cu trinkets din DS ar fi prea easy.

Trebuie sa se bazeze pe noroc, nu pe ce ai tu nevoie avand respectivul currency iți vei alege ce ai avea nevoie (ex: meh am deja 3 piese sa fac un rdf sa o iau pe a patra). Nu ar fi deloc easy existand probabilitatea sa iți pice același item de mai multe ori exact cum se intampla pe blizz -> așa vor rezulta un numar mai mare de playeri care fac dungeons zilnic. Cât despre t12 din câte știu poți cumpara 3 piese pe justice si a4a e la majordomo, pt restu de items sa se bage bossi in fl.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 02-06-2014, 15:20:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myhay25 wrote:
pms wrote:
Sau sa se implementeze un currency nou pe care il iei la RDF valabil doar pentru itemele din LFR , sa le poti lua . Ar fi un nou gear starter pentru pve. Aici ar putea fi putin cizelata ideea cu ce anume sa se poata cumpara : maxim 2 piese de tier disponibile din t13 , ceva mai ieftin t12 si old gear si etc. Cu trinkets din DS ar fi prea easy.

Trebuie sa se bazeze pe noroc, nu pe ce ai tu nevoie avand respectivul currency iți vei alege ce ai avea nevoie (ex: meh am deja 3 piese sa fac un rdf sa o iau pe a patra). Nu ar fi deloc easy existand probabilitatea sa iți pice același item de mai multe ori exact cum se intampla pe blizz -> așa vor rezulta un numar mai mare de playeri care fac dungeons zilnic. Cât despre t12 din câte știu poți cumpara 3 piese pe justice si a4a e la majordomo, pt restu de items sa se bage bossi in fl.

T11 , am gresit eu ... dau edit la post.

Asa mai farmam si noi astia end gear un xmog ceva -.

Daca se vrea blizzlike o sa asteptam bossii mult su bine.

Probleme legate de IT

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Juhziz, 28 September 2014 16:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  Next    

The time now is 19-02-2025, 10:30:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x