User
Pass
2FA

Suggestions @ PVE/PVP/Regarding the server etc.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message47218
Fenriabis

[Account disabled]

Status: Offline
(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 24-08-2014, 19:54:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

domnilor admini faceti ceva in legatura cu gear-ul de pvp in bg-uri

azi am stat toata ziua in bg-uri
erau cate 1-2 poate chiar 3 cu iteme verzi pe ei ori albastre gasite din mobi.
rar erau care aveau vici pe ei.

puneti un mesaj sticky pe forum cu ce trebuie sa isi cumpere inainte sa intre in bg
puneti un mesaj in joc cand da join sa citeasca pe forum topicul sticky in care li se explica ce trebuie ca sa rezisti intr-un bg.

m-am saturat sa intru si sa dau de experimente ratate ca astia.
m-am saturat sa ma enervez cand vad ca sunt singurul in viata si restu morti
m-am saturat sa iau 15 min deserter pentru ca nu am cu cine sa joc

aviz amatorilor de comentarii care vor sa spune sa ma las de joc sau sa ma apuc de pve : gura

FACETI CEVA !!!!

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 24-08-2014, 19:56:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si noi avem(Alianta) si ei au,Problema e cand intru(Mai patesc si eu ce sa fac) si is incojurat de verzi sau 90k,undeva la 5-7 jucatori.

Macar sa fie o limita,nu stiu,sa il bage pe 1 in WSG ,si pe altu in twin peaks,sa nu pice toti aia slabi la gramada...

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 24-08-2014, 20:29:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:

puneti un mesaj sticky pe forum cu ce trebuie sa isi cumpere inainte sa intre in bg
puneti un mesaj in joc cand da join sa citeasca pe forum topicul sticky in care li se explica ce trebuie ca sa rezisti intr-un bg.

aviz amatorilor de comentarii care vor sa spune sa ma las de joc sau sa ma apuc de pve : gura

FACETI CEVA !!!!

A zis Zohl intr-un topic de curand ceva despre implementarea unor restrictii de ilvl in viitorul apropiat pentru problemele de genul.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 24-08-2014, 20:51:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

viitorul apropiat......peste juma de an ?

da-o in masa de treaba...exista intrebare cand vrei sa distrugi un item albastru..ALBASTRU !!! gasit din mobi

chiar nu se poate sa puna acelasi sistem cand dau dobitocii astia sa intre in bg?

uita-te si tu ce are asta pe el.l-am gasit in 3 bg-uri

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Burtrin

are ilvl 285.

toata lumea se axeaza pe pve si pvp-ul este lasat la urma.

Posturi unite automat, 24-08-2014, 21:51:46

sau macar sa puna optiunea de kick.la pve exista si le dau eu personal kick la astia fara gear sa intre unu macar cu vici pe el.si asta e greu?

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 24-08-2014, 20:53:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aia cu kick e cea mai mare idiotenie. Se poate face abuz. Sper ca te referi la voting.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Mustaciila

[The Creator]

(since 20-12-2016 21:42)

Votes: 7

Post Posted: 24-08-2014, 20:55:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Þi-am explicat..degeaba, vin cu schema data viitoare - , da...ca totusi, sa nu fim pe lângã subiect..eºti in stare sa argumentezi dc. vrei sã scoatã debuffu@guards seara? Ca sã faci raid de 20-30 oameni..sa ce...pvp cu garzile? Crezi ca o sa stea cineva sa facã deff...Nu existã un core pvp la hoarda...lol.
Cu cuvintele tale - go on.
+ am spus eu ceva de tine când am zis " si dacã aduci 1000 sugestii... " , pe langaaa....( off topic)
A, last -) tu vezi ca am specificat "AICI" ?
Pentru bg's...personal rating+faction mix...kick e prea deplasat...

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 24-08-2014, 21:11:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mustaciila wrote:
Þi-am explicat..degeaba, vin cu schema data viitoare - , da...ca totusi, sa nu fim pe lângã subiect..eºti in stare sa argumentezi dc. vrei sã scoatã debuffu@guards seara? Ca sã faci raid de 20-30 oameni..sa ce...pvp cu garzile? Crezi ca o sa stea cineva sa facã deff...Nu existã un core pvp la hoarda...lol.
Cu cuvintele tale - go on.
+ am spus eu ceva de tine când am zis " si dacã aduci 1000 sugestii... " , pe langaaa....( off topic)
A, last -) tu vezi ca am specificat "AICI" ?
Pentru bg's...personal rating+faction mix...kick e prea deplasat...
In acest moment,nici macar nu ai posibilitatea sa te apropii OGG fara one shot(cu 40 ppl),da poate langa Dummy`s. si sa stai acolo,sa nu faci nici o miscare.

Hai sa iti fac eu o schema,poate si cand zic poate e sigur,guild-ul tau e unul care apare si dispare peste noapte,ca multe altele care merg pe ideea"donam iteme la jucatori care ies locu 1 in eventuri,yeah vezi sa nu" Singurele guilde,care mai misca @ PVP,sunt PVP-ul(Ally) Equinox(cat de cat si ei) Iar la Horde ,HAOS si nu il ultimul rand Watchers care mai fac tol barad raid,si premade-uri dar sunt siguri ca s-ar strange pe un raid SW,cu cel mai mare drag,iar noi ne-am strange pentru defend.

Asa ca lasa-ma cu texte,cu "pentru 20 HK" NU PENTRU 20 HK,pentru distractie prietene,daca vreau 20 HK,intru cu premade de 2 healeri+ 3 imba dps intr-un WSG,si fac 80-100 fara sa mor.

Cand o sa faci raid OGG si nu o sa te limitezi la doar BG,vezi tu ca mai este si WG si Tol barad,nu doar Arene si BG.

0 0

Back to top
Mustaciila

[The Creator]

Post Posted: 24-08-2014, 21:36:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jumãtate din post ai fost pe lângã, când n-ai ce.sa.zici te legi si tu...de ce poti. Ce legãturã are guilda mea?cu subiectul cu garzile? Eºti pe lângã din nou -.
Dacã þie þi se pare cã ma limitez la bg's si arene -) mda....prea mult de scris.
Revenind la subiect...cã aºa nu ajungem nicãieri...sa zicem..se scoate buffu de la guards, pe la ora 11.
700 ppls on. Faci raid ogri, bati 6-7 hordaci afk, te duci si prin ah...il bati si pe Gamon dacã nu s-a culcat sãracu -) niºte garzi...cam atat...REAL pvp.
Tu vrei sã se implementeze ceva, care, dupã ce o sa vadã lumea ca e plictisitor...o sa fie inutil, când i-au mutat pe Varian si Garrosh in Northrend , da..e cam plictisitor sa îi bati, dar mãcar au o utilitate...achiev.

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 24-08-2014, 21:55:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ Iti trebuie mai multi neuroni ca sa faci conectiunea,dintre GUILD pvp si raid pvp,ce sa fac eu daca nu intelegi? de unde nu e nici d-zeu nu cere,nici nu da.

Nu ai cum sa intelegi,daca nu faci,las-o asa,ma bucur ca nu faci parte din staff,ca esti limitat...nu te jignesc sau asa,e un adevar,tu zici ca tot chestii custom vreau si asa,dar adevarul e in fata ta si nu il vezi,questul de la 3 vs 3,arena spec,si multe altele,nu are rost sa stau sa le enumar,eh fix asa si aici,tu vezi doar o parte ,o parte din tablou sa zic asa ,cand o sa vezi "tot tabloul" sper ca vorbesc in niste metafore,care totusi esti capabil sa le intelegi.

Cand o sa facem raid OGG(cu guilda) o sa te chemam,sa vezi ce fun e,pana atunci mai deschide un geam..mai intra niste aer,te mai oxigenezi...intelegi tu...Si cu asta,am incheiat orice post sa iti mai raspund,nu e vina mea,ca vezi doar "dezavantajele intr-o sugestie" ,nu zic ca nu sunt,ca in orice sugestie,sunt parti bune si parti rele Zohl,a inceput sa prinda din mers cel putin,si sa nu zica repede "Nu" la o sugestie,cu alte cuvinte sa aprecieze fiecare sugestie,buna,rea ,cum o fi,pana la urma cred ca toti (cel putin aproape toti) dorim ceva mai bun de la acest server,dar daca esti pe sistemul "lasa ca merge si asa" nu o sa faci niciodata nimica,atat in wow,cat si in viata reala.

Keep up the good work.

Ma bucur ca Gurubashi merge de minune(nu sunt ironic) si sa strang playeri ,chiar si seara.

Rage e martor:D
Incet incet lumea prinde curaj,si vinde cu grupuri in gurubashi.

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 24-08-2014, 22:00:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alianta are noroc ca s-a facut merge -

inainte manca hoarda carne de ally in fiecare seara si la orice ora in tol barad.

la statistici nu o sa ma faca nimeni niciodata.

da..ma refer la vote..nu la kick direct.vote kick la bg-uri ca in pve

0 0

Back to top
Mustaciila

[The Creator]

Post Posted: 24-08-2014, 22:33:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand o sa inveti sa gândeºti mai in ansamblu...poate o sa realizezi ca am dreptate...pânã arunci rãmâi la...exprimarea asta..ca doar atat poþi, sincer imi pare rãu de tine -.
Am fost in PVP si am batut garzile cu tot cu enrage - , delirezi...grav.
Btw. terminã cu suferintele...si încearcã, zic, mãcar încearcã sã dai dovadã de inteligentã - .

0 0

Back to top
Wizhero

[Mentally Stable]

(since 05-02-2019 07:27)

Votes: 15

Post Posted: 24-08-2014, 23:14:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Pucca @Mustacila Pacat ca numai e Drunken Badgers ca se pisa pe Allianta. Cate 300 playeri on in guilda zilnic din 1000 si ceva de playeri pe atunci era singura guilda pvp de la hoarda si chiar una din cele mai bune de pe server. Am fost odata raida eram 240 de Hordaci cand am intrat in sw v-am mancat de vii noroc ca era gmu on daca nu stateam toata noaptea in sw.
0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-08-2014, 00:11:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bigblackjoe wrote:
BRING BACK WINTERGRASP!

mhm, ar fi ceva drãguț pentru PvP, deși sunt multe de fãcut pe acolo. Respectã te rog frumos regulile data viitoare, și Wintergrasp este inclus în lista de bg-uri, știu și ei ce lipsește servãrului. Tol Barad > Wintergrasp.

Quote:
Hero of the Alliance/Horde - la primii n% playeri conform numarului de HK's pana la sfarsitul patch-ului, sau un anumit numar colosal de HK's;
Veteran of the Alliance/Horde - la 100 BG-uri castigate (sau mai mult); " Moving on.
8-Tema noua la site & Armory
9-Que time @Arene
10-Black Market AH
11-Ready arena
12-Bloodlust/Heroism resset after killing a boss(blizzard MoP future)
13-Mai multe site-uri de Vote
14-"O metoda mai simpla ar fi introducerea pe realmurile actuale free instant 85 (eventual t11(372) + S9). Playeri de pe alte servere vor putea incerca imediat contentul actual, la fel si pentru playeri vechi care vor sa revina. Si nu ar mai fi nevoie punerea in aplicare a characther migration si nici introducerea unui nou realm."
15-Dupa o anumita ora,gen seara,la ora 11 -12 sa fie scoase buff-ul de la garzi
Cam atat,daca am uitat ceva..PM si dau edit.
16-Eventuri sãptãmânale + trivia event in chat
Casuta ZOHL si SHockerul
17-Un quest @BG 30 wins=30 vp

din tot cârnatul acesta am ales sã mã leg de urmãtoarele chestii: bloodlust/hero a fost pusã în listã acolo, cea cu vote-urile la fel, ready arena a fost implementat. Restul chestiilor mi se par banale, nu mai încerca sã cauți o metodã din a produce $ din vote points, etc. Doneazã sau câștigã events, nu cred cã ți-ar conveni ție sã dai cu $$ în stânga și dreapta sã-și ia tot românul iteme.
Au fost aduse prea multe chestii pentru a lua votepoints pe site, 3v3 arena, reputație pe forum etc.
Alex_x wrote:
Sugestie pentru site . La vote shop s-ar putea adauga un filtru pentru iteme, sa faceti ceva in genul Addonului Atlas Loot , sa clasificati itemele gen :
Blackwind Descend -- Magmawn -- lista cu toate itemele (normal/hc) si pretul in dreptul fiecarui item . E doar o sugestie si probabil ar fi mult de munca clasificarea tuturor itemelor . Nu e o sugestie pentru gameplay pvp / pve , dar ma gandeam ca ar fi bine sa postez aici -

asta e o nebunie, e o muncã oribilã de fãcut. La vote shop ai de ales iteme între 20-372 iLVL, îți dai seama ce înseamnã asta? Câte iteme sunt? Câte trebuie sã fie clasificate?

Fenriabis wrote:

FACETI CEVA !!!!

așa era și pe blizz, presupun cã future-ul pentru level implementat de shocker-ul va îmbunãtãți gear-ul multora și nu va mai trebui sã vedem oameni fãrã iteme în bg-uri.
Voi da edit la main post cu ce a fost bãgat nou etc.
ȘI NU MAI INSISTAȚI CU IDEEA DE A ADÃUGA BOSS-UL X, DUNGEON-UL Y, RAIDUL Z, BG-UL ALFA-OMEGA-BETA.

@Shocker-ul: parcã vãzusem printr-un topic pe undeva și pe global și uitasem sã scriu aici, sã nu se piardã ideea. Consider cã scriptarea Yogg-saron-ului și a Gunship-ului(@ICC) sunt destul de grele de scriptat, s-ar putea adãuga achievele lor la un boss anume + loot sau mãcar achievement-ul(pentru achiev addicts)

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Annihilan

[Mentally Stable]

(since 02-01-2019 19:12)

Votes: 9

Post Posted: 25-08-2014, 02:56:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca vreau eu sa intru in 'pelea' goala sa distrag atentia inamicului pana voi luati flag/dati cap/luati baza etc, care e problema?
0 1

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 25-08-2014, 09:56:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Annihilan wrote:
Daca vreau eu sa intru in 'pelea' goala sa distrag atentia inamicului pana voi luati flag/dati cap/luati baza etc, care e problema?

stai jos..ai nota 2

tema pentru maine : da-ti delete la CONT

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Juhziz, 28 September 2014 16:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Next    

The time now is 25-07-2025, 02:17:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password